Kategorie: / Dom

Artaqua.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artaqua.pl
5 / 5 2019-02-17

Szybko fachowo i bezproblemowo. Bardzo profesjonalne doradztwo. Super miła obsługa. Krótki termin realizacji. POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-15

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Doskonały kontakt w trakcie realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Polecam

2019-02-14

OK!

5 / 5 2019-02-13

Obsługa i doradztwo - rewelacyjne! Polecam

2019-02-06

Witam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, świetny kontakt ze sprzedającym na każdym etapie realizacji transakcji. Jak najbardziej godny polecenia.

2019-02-01

Jeśli chodzi o opinię o sklepie, to chyba nigdy nie spotkałem się z takim zaangażowaniem (pozytywnym) sprzedającego - doradza i poucza. Obsługa przed- i posprzedażowa na najwyższym poziomie.

2019-01-27

Zakupy w sklepie były przyjemnością. Bardzo dobry kontakt i pomoc w wyborze towaru.

5 / 5 2019-01-11

bardzo mila i profesjonalna obsługa , dokładne informowanie o prawidłowej instalacji panelu prysznicowego,

5 / 5 2019-01-09

Wszystko w najlepszym porządku. POLECAM!

5 / 5 2018-12-21

Sklep "mistrzostwo świata". Polecam!

5 / 5 2018-12-14

Bardzo dobry sklep, ceny korzystne, mila i fachowa obsługa, bardzo dobry i szybki kontakt, sprawna wysyłka - z cala odpowiedzialnością polecam wszystkim!

5 / 5 2018-12-08

Polecam, naprawdę bardzo udane zakupy :)

5 / 5 2018-12-06

szybka tranzakcja polecam

5 / 5 2018-11-26

szybka, dbajaca o wizerunek firma, otrzymalem tel tuz po zakupie i dostalem dodatkowa instrukcje montazu (na co zwrocic uwage, najczestsze bledy), dla mnie to spory plus pomimo, ze to wszystko wiedzialem ;)

5 / 5 2018-11-25

Miła i fachowa obsługa POLECAM

5 / 5 2018-09-11

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, przedstawiciel firmy telefonicznie konkretnie, rzeczowo wytłumaczył jak korzystać z towaru. Po odbiorze przesyłki ponowny kontakt. Polecam w 100 %.

2018-08-21

Transakcja bez zarzutu :). Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-14

Sprawnie, szybko, bezproblemowo i fachowo.

5 / 5 2018-08-08

Sklep godny polecenia. Wszystko przebiegło pomyślnie i szybko.

5 / 5 2018-08-07

Bardzo miła współpraca. Połączenie telefoniczne rewelacyjne. Szybko zrealizowane zamówienie i wysłane. Z całą pewnością mogę polecić SKLEP.

5 / 5 2018-07-31

Świetny kontakt ze sprzedającym. Miła i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-17

Super Sklep!!Profesjonalna Obsługa, Expresowa Wysyłka. Gorąco Polecam!!!

5 / 5 2018-06-19

Jestem bardzo zadowolona i polecam bez obaw. Jednym słowem profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-18

Polecam tego sprzedawcę, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-06-13

Polecam:)

5 / 5 2018-06-11

polecam

5 / 5 2018-06-03

bardzo miła i szybka obsługa. polecam

5 / 5 2018-06-02

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Przedstawiciel firmy telefonicznie konkretnie i rzeczowo wytłumaczył jak korzystać z towaru. Polecam :)

5 / 5 2018-05-29

bardzo miła i profesjonalna obsługa .Konsultant wykonał telefon udzielił fachowych wskazówek o produkcie .

5 / 5 2018-05-21

rewelacja polecam

5 / 5 2018-05-18

Cóż mogę napisać. Nie spodziewałem się takiej obsługi w żadnym sklepie. Po prostu rewelacja! Kontakt i zainteresowanie potrzebami klienta na najwyższym poziomie. GORĄCO POLECAM!!!!

2018-04-16

Kontakt telefoniczny ze sklepem bardzo dobry, zainteresowanie potrzebami klienta.

2018-04-09

wszystko sprawnie i na czas

5 / 5 2018-03-07

Profesjonalna i miła obsługa.

5 / 5 2018-02-13

Super obsluga ,bardzo mila. Szybki czas realizacji,super sklep.

5 / 5 2018-01-21

Polecam solidny i uczciwy sklep

2017-12-14

Sklep Artaqua jest godny polecenia innym potencjalnym klientom. Obsługa i doradztwo -rewelacyjne ! Życzę sukcesów !

5 / 5 2017-12-11

Godny zaufania sklep, wyśmienity kontakt z klientem, dzięki takim ludziom zakupy przez internet zyskują nowe,lepsze standardy. Polecam Paweł Kosek

2017-11-27

sympatyczna, fachowa obsługa. Dobra informacja o produkcie.

5 / 5 2017-10-30

Bardzo dobry kontakt. Naprawdę dbają o klienta. Bardzo polecam !!!

2017-08-08

Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-08-01

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Świetny kontakt z obsługą sklepu, błyskawiczna wysyłka, towar bardzo starannie zapakowany.

5 / 5 2017-07-25

Pełny profesjonalizm.Doskonały kontakt,błyskawiczna wysyłka.Produkt zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2017-07-19

ok

5 / 5 2017-07-17

Bardzo polecam. Profesjonalne doradztwo i okazyjne ceny.

5 / 5 2017-06-28

Transakcja bez zarzutu, cały czas miałam kontakt ze sklepem i jestem bardzo zadowolona z przebiegu całego tego procesu zakupowego. Polecam ten sklep. Polecam panel TOLEDO firmy CORSAN.

5 / 5 2017-06-23

Kontakt na najwyższym poziomie . Fantastyczna obsługa - profesjonalna i sympatyczna . Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dziękuje za pomoc i życzę sukcesów

5 / 5 2017-04-21

Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie. Polecam :)

5 / 5 2017-03-29

Solidna i szybka obsługa. Realizacja zamówienia bez uwag. Polecam.

5 / 5 2017-03-28

Rewelacyjna, kompetentna merytorycznie obsługa. Oby tak dalej. Z czystym sercem polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Artaqua.pl

Artaqua.pl

Siedziba
Nowa Sól

WWW
http://www.artaqua.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
730 244 333

Infolinia
730 244 333

Logowanie