Kategorie: / Pozostałe

Artbud.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.70
opinie o Artbud.pl
5 / 5 2019-02-19

Polecam, wszystko zgodnie z ustaleniami i sprawnie

5 / 5 2019-02-16

W raz z mężem polecamy firmę, kupowaliśmy materiały oraz narzędzia do remontu mieszkania, bardzo fachowa pomoc oraz stosunkowo niskie ceny w porównaniu do konkurencji

5 / 5 2018-11-28

Polecam ten sklep wszystkim pracującym w branży budowlanej. Ja osobiście zajmuję kompleksowym wykańczaniem wnętrz i większość potrzebnych rzeczy zamawiam w Artbud.pl !

5 / 5 2018-11-25

Bardzo udane zakupy, profesjonalna obsługa i szybki kontakt, sprawna dostawa. Na pewno będę częściej robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-15

Od kilku już miesięcy korzystam z tego sklepu i szczerze powiem, że tylko jeden raz miałem sytuację, która mi nie pasowała – po prostu otrzymałem nie taki towar jak chciałem. Po kontakcie ze sklepem sytuacja została szybko wyjaśniona i bardzo szybko miałem już to czego potrzebowałem. Błędy zdarzają się wszystkim, ale ART-BUD potrafi je szybko naprawiać.

5 / 5 2018-10-09

Zupełnie nie rozumiem przedmówców. Nie pierwszy raz robię zakupy w tym sklepie i nie zdarzyło mi się mieć złych doświadczeń. Co więcej wiem, że właśnie tam zostanę obsłużony profesjonalnie i że sprzedawca ma dużą wiedzę o tym co sprzedaje, co się chwali.

2018-10-06

Radzę omijać ArtBud z daleka. 10.04.2010 r. zamówiłem towar i zapłaciłem "z góry". Ponieważ nie otrzymałem towaru 04.05.2010 r. odstąpiłem od umowy i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Dzisiaj jest 17.05.2010 r. i wysyłam wezwanie do zapłaty.

5 / 5 2018-09-11

jest to jedyny sklep w którym znalazłem produkt, który mnie interesował. wełnę isover pt 80 przez dwa tygodnie szukania oferowano mi tylko w kilku sklepach/hurtowniach i to wyłącznie na palety. zazwyczaj jak coś zamawiam nie ufam przedpłacie i jeśli mogę wybieram płatność przy odbiorze. tu nie było takiej opcji więc zadzwoniłem aby się upewnić jaką mam pewność, że dostanę swój towar. pani z obsługi zapewniła mnie, że firma jest bardzo długo na rynku i NIE MA OPCJI żeby to był jakiś przekręt. zaufałem i nie żałuję- wszystko od a do z naprawdę solidnie. polecam

5 / 5 2018-08-15

Moja opinia na temat tego sklepu jest następująca – świetny sklep i doskonałą obsługa. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żebym, nie otrzymał towaru dokładnie takiego jak oczekuję. Jeśli komuś przytrafiła się jakaś nieprzyjemna przygoda z tym sklepem to albo miał - pecha, albo się nie dopytał szczegółów. Ja zawsze jak widzę w ofercie coś co nie do końca rozumiem to zanim dokonam zakupu – kontaktuję się z obsługą i dopytuję się. Nie chodzi tutaj o brak zaufania do personelu (bo go mam), ale o sprecyzowanie detali. Przecież nie wszystko da się od razu przygotować tak żeby było idealne. Osobiście polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-14

Moim zdaniem jest to bardzo dobry sklep internetowy, w którym można z łatwością odnaleźć praktycznie każdy produkt z branży budowlanej i poradzić się ekspertów jeśli ma się jakieś wątpliwości. Polecam ponieważ już od długiego czasu wykonuję w nim z powodzeniem zakupy.

5 / 5 2018-04-12

Proszę się poważnie zastanowić przed dokonaniem zakupów w tym sklepie! W opisie produktu stało: zestaw 2 sztuki cena .... Zamówiłem 2 sztuki (komplety) z płatnością przy odbiorze. Następnego dnia dostałem maila z nr konta do przedpłaty! OK - zrobiłem przelew! I dostałem nie 2 komplety, a 2 sztuki = 1 komplet! Bez komentarza. W rozmowie telefonicznej otrzymałem informację, że na stronie był błędny opis! Totalna porażka! Nigdy więcej niczego w tym sklepie nie kupię.

2 / 5 2018-04-12

CZekam juz ponad miesiac na zamowione dachowki,deklarowany czas realizacji 3-5 dni roboczych niestety ma sie nijak do rzeczywistosci. Ogolnie sklep nie zawraca sobie glowy klientem detalicznym, byc moze lepiej traktuje powaznych odbiorcow. Nie polecam

5 / 5 2018-04-10

Szczerze polecam! Złożyłem całkiem spore zamówienie, handlowiec profesjonalnie doradził, pomógł oszczędzić. Świetny kontakt:) Dostawa bez zastrzeżeń. Wiadomo - w tej branży każdy przypadek jest indywidualny, więc nie ma co się obrażać, że dostawa 2 ton towaru nie wyniesie jednak 20zł - "no bo tak było napisane w tej rubryczce koło małej puszki farby com ją też zamówił!":) Sklep na duży plus!

2017-12-29

Każdy kto ma jakieś zastrzeżenia do ArtBud musi mieć ku temu jakieś powody. Ja mogę jednak ze swojej strony śmiało powiedzieć, że mimo iż od wielu miesięcy dokonuję w nim częstych zakupów to nie miałem ani jednego problemu z towarem i jego dostarczeniem. Wszystko zgodne opisem.

5 / 5 2017-12-28

Wszystko super. Dobry kontakt, szybka wysyłka. Na pewno nie będę jednorazowym klientem :)

5 / 5 2017-11-26

Szybko, profesjonalnie - najlepszej jakości produkty, polecam każdemu wykonawcy

2017-11-23

Transakcja była bezproblemowa. Dla mnie sklep na wysokim poziomie. Dobra obsługa i do tego ceny zdecydowanie warte uwagi.

5 / 5 2017-11-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Tomasz

2017-10-19

Jako osoba od lat zajmująca się szeroko pojętą budowlanką wiem co to znaczy dobry dostawca. Jeszcze około 20 lat temu miałem takiego, ale zmiany w organizacji naszego kraju nie dały mu szansy i odszedł bezpowrotnie. Kilka miesięcy temu natknąłem się jednak na ten sklep i do tej pory uważam go za swojego jedynego poważnego dostawcę.

5 / 5 2017-09-09

zamawiałam olej do parkietu. dostawa szybka, kontakt bardzo dobry. ok. plecam

5 / 5 2017-07-25

Transakcja okazała się szybka i udana. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.profesjonalna obsługa

2 / 5 2017-07-08

Nie polecamy kontaktów biznesowych z tą firmą. Korzystając z usług kurierskich za naszym pośrednictwem zaniżono wymiary przesyłek, a gdy doliczono dopłatę za transport paczek większych niż deklarowano, otrzymaliśmy oczerniającą opinię w internecie w ramach zemsty.

5 / 5 2017-07-04

Nie wykonuję w nim zakupów na ci dzień jednak już 3 razy miałem okazję dokonać dużego zakupu. Wszystko zostało przygotowane w pełni profesjonalnie i otrzymałem szybko produkty zgodne z opisem i bardzo dobrze zabezpieczone do transportu tak, że otrzymałem maszyny nieuszkodzone. Polecam.

2017-07-03

Dobrej jakości materiały oraz narzędzia, dostawy zawsze na czas, nie mam się do czego przyczepić.

2017-06-02

Dwie uwagi: 1) Po wybraniu przesyłki za pobraniem - przysyłają numer konta na który trzeba wpłacić pieniądze. 2) O koszcie przesyłki (niemałym) dowiadujemy się dopiero po złożeniu zamówienia. Realizacja w porządku.

2017-05-20

sklep o.k.

5 / 5 2017-05-09

Nie wykonuję w nim zakupów na co dzień jednak już 3 razy miałem okazję dokonać dużego zakupu. Wszystko zostało przygotowane w pełni profesjonalnie i otrzymałem szybko produkty zgodne z opisem i bardzo dobrze zabezpieczone do transportu tak, że otrzymałem maszyny nieuszkodzone. Polecam.

Rzetelne opinie o Artbud.pl

Artbud.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.artbud.pl

Email
[email protected]

Telefon
(052) 323 05 50

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie