Kategorie:

Artcook.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artcook.pl
5 / 5 2019-03-18

Bardzo dobrze. Szybko i kulturalnie. Produkt dobrze zapakowany.

5 / 5 2019-03-17

Polecam

2019-03-09

Pierwszy raz robiłam zakupy w ArtCook.pl i nie żałuję. Będę wracać po zakupy :)

5 / 5 2019-03-09

Bardzo dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka - towar wysłany dzień po złożeniu zamówienia, mimo iż nie był to towar oznaczony jako wysyłany w 24 godziny. Polecam innym ten sklep.

5 / 5 2019-03-07

Szybka i sprawna realizacja. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-21

Błyskawiczna realizacja, bezpiecznie zapakowane, polecam.

5 / 5 2019-02-20

Sklep jest ok ...chociaż minusem jest to,iż w innym sklepie te same formy są trochę tańsze.

5 / 5 2019-02-08

Gorąco polecam, pierwszorzędna jakość opakowania, zawsze można się dodzwonić i do tego szczegółowa mailowa informacja o statusie zamówienia

5 / 5 2019-01-30

Profesjonalna obsługa, z dobrym podejściem do klienta. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2019-01-30

Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane.

5 / 5 2019-01-28

Szybko profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-22

polecam

2019-01-12

Obsługa sprzedaży bardzo dobra, produkt zakupiony spełnił moje oczekiwani. Gratulacje

2018-12-30

Napiszę krótko:REWELACJA!!!

5 / 5 2018-12-11

Jak zwykle profesjonalnie - polecam.

5 / 5 2018-12-05

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zamówienie dotarło do mnie na drugi dzień. Takiego standardu pakowania nie widziałam jeszcze nigdzie. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-11-30

polecam

5 / 5 2018-11-19

Polecam

5 / 5 2018-11-17

Transakcja przebiegła wzorowo, polecam!

2018-10-31

Rewelacyjny :)

5 / 5 2018-10-30

super sklep

5 / 5 2018-10-30

ok

2018-10-28

Bardzo szczegółowa informacja o etapach transakcji. Odbierają telefony nawet w soboty i niedziele (szok). Produkt bardzo dobrze zapakowany z gratisem w środku.

5 / 5 2018-10-18

Zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie POlECAM !!!!!

5 / 5 2018-10-17

POLECAM

2018-10-01

dobra

5 / 5 2018-09-14

Pozytywna

2018-09-10

ogólnie pozytywna, b.pozytywna dla pani która dzwoniła do mnie w dzień po zlożeniu zamówienia świadczy to o dużej uczciwości

2018-09-10

Transakcja przebiegła sprawnie, produkt zgodny z zamówieniem

2018-09-01

Przesyłka wysłana terminowo. Bardzo dobrze zapakowana. Produkty w 100% zgodne z opisem

5 / 5 2018-08-28

Wspaniała, przesympatyczna obsługa i bardzo szybka dostawa. Polecam ten sklep.

2018-08-27

Wszystko poprawne. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-22

Rewelacyjny kontakt, szybka wysyłka, towar w stanie nienaruszonym i do tego prezent od firmy :) Polecam i z pewnoscią skorzystam :)

5 / 5 2018-08-18

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko. Polecam zakupy w Artcook.pl

2018-08-14

towar doszedł w obiecanym terminie, nie mam żadnych uwag

5 / 5 2018-08-13

Ładny sklep, szybka wysyłka. Towar przesadnie dokładnie zapakowany, aż trudno się dostać. Życzę sukcesów

5 / 5 2018-08-12

Szybka, sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-08-11

szybka wysyłka, dobry kontakt polecam i produkt gratis co jest mało spotykane

5 / 5 2018-08-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Genialnie zapakowane produkty, gratis do zamówienia i super kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2018-08-05

Ok

2018-08-02

b.dobra

5 / 5 2018-07-27

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalną obsługą ze strony sklepu. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-07-24

Towar zgodny z opisem, super szybka wysylka

5 / 5 2018-07-21

pozytywna

5 / 5 2018-07-02

Bardzo dobra informacja mailowa w trakcie zamówienia i dostawy. Towar zgodny z zamówieniem dobrze zapakowany. Dokumenty dotyczące sprzedaży dobrze przygotowane. Polecam!!

2018-06-29

Sklep posiada duzy i ciekawy asortyment towarow, bardzo przyatnych i usprawniajacych prace kuchenne. Jest wiele gadzetow nadajacych sie jako upominek dla pani domu ale i nie tylko dla niej.

5 / 5 2018-06-16

Rewelacyjna obsługa, zakupy to sama przyjemność, polecam serdecznie przesyłka błyskawiczna o czym jesteśmy cały czas informowani.

5 / 5 2018-06-12

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Przemiła obsługa.

5 / 5 2018-05-17

Szybka dostawa.

5 / 5 2018-05-15

solidnie, szybko

5 / 5 2018-05-04

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sklep. To moje kolejne zakupy w nim i powrócę jeszcze na pewno nie raz.

5 / 5 2018-04-19

Szybka realizacja zamówienia. Sklep naprawdę godny polecenia. Bardzo dziękuję.

5 / 5 2018-04-17

Przesyłka dotarła dwa dni od daty zamówienia; opakowanie solidne, zawartość zgodna z opisem(dodatkowo zawarty został przedmiot w ramach gratisu). Polecam sklep

5 / 5 2018-04-15

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkiej dostawy

5 / 5 2018-04-12

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Gratis w środku. Szczerze polecam

5 / 5 2018-04-02

Szeroki asortyment, szybka wysyłka, bardzo profesjonalny i miły kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2018-03-09

Bardzo dobra, sprawna i szybka obsługa. W razie braku sprzętu na stanie propozycja czegoś podobnego. GODNI POLECENIA!

2018-03-03

Bardzo dobrze! Terminowo i ładnie zapakowane, w środku paragon i oryginalny produkt

5 / 5 2018-03-03

Profesjonalizm ! Towar bardzo dobrze zabezpieczony w czasie transportu, błyskawicznie dostarczony. Świetny kontakt ,bardzo miła i sympatyczna obsługa. Dziękuję za tak udaną transakcję!

5 / 5 2018-02-15

Muszę przyznać że podeszłam sceptycznie jako że sklep nie ma zbyt wielu opinii. Gdyby coś poszło nie tak nie byłabym za specjalnie zaskoczona/ gdyby pojawiły się jakieś komplikacje lub coś poszło nie tak. Zdumiewająco, obsługa sklepu okazała się bardzo miła i nie kazała mi długo czekać na odpowiedź na moją wiadomość. Jestem miło zaskoczona również szybką przesyłką i porządnym zapakowaniem. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-07

Super sklep,wszystko w najlepszym stylu.Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-05

Polecam z czystym sumieniem. Do zamówienia otrzymałem gratis i gwarancję na piśmie obejmującą wszystkie produkty - to się nazywa standard obsługi!

5 / 5 2018-02-01

Polecam

5 / 5 2018-01-29

Szybka realizacja, dobry kontakt na odpowiednim poziomie.

5 / 5 2018-01-08

Wszystko na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka, towar genialnie zapakowany, praktyczny upominek w środku i gwarancja na piśmie.

5 / 5 2017-12-28

Doskonale, polecam sklep, wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-27

Wszystko w porządku - polecam sprzedającego.

2017-12-25

jest O.K

2017-12-17

To moje kolejne zamówienie. Znowu dostałem gratis. Znowu sklep spisał się na medal.

5 / 5 2017-12-11

Polecam. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-12-03

Polecam sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku. Super kontakt ze sklepem, szybka wysyłka i dobrze zapakowana paczka.

2017-11-30

Bardzo dobry sklep, możliwość reklamacji

5 / 5 2017-11-14

szybko, solidnie, bez problemu

5 / 5 2017-11-11

Obsługa profesjonalna, i bardzo sympatyczna :)

5 / 5 2017-11-06

Przesyłka dotarła dwa dni od daty zamówienia; opakowanie solidne, zawartość zgodna z opisem(dodatkowo zawarty został przedmiot w ramach gratisu). Polecam sklep

2017-11-04

bardzo fajny sklep

2017-11-01

zasługuje na polecenie

5 / 5 2017-09-25

Wszystko w najlepszym porządku. Miło i sprawnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-21

Polecam!

5 / 5 2017-08-22

Sprawnie i profesjonalnie, polecam :)

5 / 5 2017-08-17

Miła obsługa, produkt dobrze zapakowany - dotarł bez uszkodzeń w terminie. Polecam

5 / 5 2017-08-10

polecam

5 / 5 2017-07-30

Polecam tak jak poniżej szybko sprawnie wszystko OK

5 / 5 2017-07-26

super

5 / 5 2017-07-23

super

5 / 5 2017-07-21

Polecam sklep - miła obsługa, przystępne ceny.

5 / 5 2017-07-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany wzorowo, a załączony prezent to bardzo miły gest, polecam bardzo!

5 / 5 2017-07-08

polecam

2017-07-05

Duzy wybor oraz dobra jakosc produktow

5 / 5 2017-07-02

Specjalistyczna wyczerpująca informacja o produktach. Należyta szybka obsługa i wszystko załatwione w odpowiednim czasie. Zamawiałem i dostałem co chciałem. Powodzenia.

5 / 5 2017-06-16

Genialny sklep. szybka wysyłka, dobrze zapakowana, towar bez zarzutu, kontakt świetny, informacja mailowa po kazdej zmianie statusu zamowienia

2017-06-08

Bardzo dobry. Transakcja bez zastrzeżeń plus miły drobiazg gratis.

5 / 5 2017-06-07

Wszystko super. Poczawszy od kontaktu z mila Pania,po szybka przesylke towaru zgodnego z opisem.

5 / 5 2017-06-04

Ten sklep jest wart zakupów. Są sumienni , życzliwi i paczka jest zawsze o czasie. Polecam wszystkim swoim znajomym.

5 / 5 2017-05-31

Witam, Gorąco polecam zakupy tym sklepie. Towar dostarczony bardzo szybko. Cena bardzo konkurencyjna + pisemna gwarancja na 3 lata.

5 / 5 2017-05-18

Super. Wszystko na najwyższym poziomie. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-11

jak najbardziej POLECAM!

5 / 5 2017-05-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar najwyższej jakości. Szybka wysyłka. Doskonale zabezpieczone. Polecam w 100%

2017-05-08

Wszystko ok!

2017-05-04

świetna obsługa, godne polecenia

5 / 5 2017-05-04

Polecam

2017-04-22

Sklep spełnił moje wymagania.

5 / 5 2017-04-14

To moje kolejne zakupy w ArtCook. Polecam z czystym sumieniem. Szybka wysyłka. Towar idealnie zapakowany. Szeroki asortyment. Jeszcze nie raz tu zajrzę

5 / 5 2017-04-09

Polecam wszystko przebiegło bez zastrzeżeń

Rzetelne opinie o Artcook.pl

Artcook.pl

Siedziba
-

WWW
https://artcook.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie