Kategorie: / Dom

Artdecor24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Artdecor24.pl
2019-03-21

Wszystko w jak najlepszym porządku, panie z obsługi wszystko dokładnie opisały. Kupiona waza przepiękna, bałam się o jej transport, ale dotarła bez problemu. Będę wracać do artdecor24.

5 / 5 2019-03-19

Szybko, sprawnie, w ofercie piękne meble i dekoracje wnętrz. Ja kupiłam figurkę veronese dla Mamy :)

5 / 5 2019-03-12

szybka wysyłka, solidna paczka i niskie ceny, profesjonalny sklep

2019-03-12

stylowe, ekskluzywne i cudowne meble, chętnie odwiedzę ten sklep przy kolejnej zmianie aranzacji.

2019-02-19

kupiłam biurko i krzesło z kolekcji różanej, meble sprawują się świetnie, a przedewszystkim świetnie wyglądają

2019-02-02

Meble cudowne, do tego niskie ceny i miła obsługa.

5 / 5 2019-01-28

dwa prezenty i dwie zadowolone kobiety, polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-25

naprawdę profesjonalny sklep, z tak wysokim poziomem usług internetowych jeszcze się nie spotkałem, dlatego bez wahania daję 10/10

2019-01-10

Sklep ok!

5 / 5 2019-01-03

w pełni spełnił moje oczekiwania polecam

5 / 5 2019-01-02

tak jak w opisie i na zdjęciach - nic dodać nic ująć - polecam

2019-01-01

Pani Marta z obsługi klienta świetnie mi doradziła z meblami, jestem zachwycona!

2018-12-25

Najpiękniejsze dekoracje jakie widziałam w internecie, panie z obsługi wszystko dokładnie wytłumaczyły, a fotelik glamour przepiękny

2018-12-21

fantastyczne produkty, tylko część towaru jest niestety niedostępna.

2018-12-18

Sam sklep spisał się na medal, Dokładnie opisali mi wszystko ze szczegółami, a do tego wszyscy byli bardzo mili :)

5 / 5 2018-12-15

10/10 - wszystko ok

5 / 5 2018-12-10

szybka realizacja , szybka wysyłka , bardzo dobrze zapakowany towar do wysyłki

5 / 5 2018-12-09

pracuje tam przemiła obsługa, do tego w połączeniu z szybką wysyłką i niezłym asortymentem, myślę że mogę dać 10/10

5 / 5 2018-12-01

porządnie zapakowana paczka, tanio i szybko

5 / 5 2018-11-12

Sklep ok! Polecam

2 / 5 2018-11-07

Nie polecam zakupów u tego sprzedawcy! Lekceważy uwagi klienta dotyczące otrzymanego towaru. Towar nie jest zgodny z opisem, sprzedawca postanawia na własną rękę dokonać zmiany zamówienia i wysłać coś innego. Na wysyłkę trzeba czekać ponad tydzień!!! NIE NIE NIE!

5 / 5 2018-10-28

transakcja i jej przedmiot ok! polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-27

Doskonale wykończona porcelana, pozdrawiam i polecam, bo takie zakupy to sama przyjemność

2018-10-19

Sklep z pięknymi meblami w asortymencie, szczególnie polecam kolekcję rustykalną - najbardziej przypadła mi do gustu

2018-10-17

Sklep pracuje wzorcowo, biurko i krzesło bardzo ładne, a do tego kupione naprawdę tanio. 2 dni i paczka była w domu.

2018-10-13

Mają w ofercie cudowne dekoracje i meble kolonialne - strzał w dziesiątkę!

5 / 5 2018-09-26

Chyba już całkowicie przeniosę zakupy do internetu. Wybrałem meble, zamówiłem, a paczka po kilku dniach wylądowała pod drzwiami, super! polecam.

5 / 5 2018-09-07

jeden z najlepszych sklepów z jakim miałam do czynienia, mili, szybcy i profesjonalni. Pozdrawiam załogę artdecor24

2018-08-20

100% zadowolenie z kontaktu, cen, przesyłki i dekoracji

2018-08-20

Styl Art Deco ramka i zegar - piękne i stylowe, sklep na wzór!

5 / 5 2018-08-04

Sklep pierwsza klasa. Polecam i pozdrawiam :)

2 / 5 2018-07-24

Cóż, do tej pory byłam zadowolona z zakupów w tym sklepie pewno dlatego, że nie wystąpiły żadne problemy. Tym razem kupiłam zegar. Przyszedł uszkodzony, ewidentnie w czasie transportu i ewidentnie z powodu niewystarczającego zabezpieczenia przesyłki. Metalowy trzpień od wskazówek uszkodził plastikową tylną ściankę zegara. Reklamacji mi nie uznano, bo kurier nie spisał protokołu uszkodzenia. Gdy kurier na moją prośbę zrobił to, obsługująca mnie Pani wyśmiała mnie i odrzuciła moją reklamację, jako przeterminowaną. Byłam zszokowana tak niemiłą obsługą. Przecież w handlu obowiązuje zasada "Klient ma zawsze rację". Potraktowano mnie obcesowo, nie doczytywano do końca mojej korespondencji. W ogóle obsługująca mnie pani nie dopuszczała do siebie myśli, że przesyłka była źle zabezpieczona i usiłowano zwalić winę na kuriera. A wystarczyło obejrzeć zegar... Nie polecam, mimo fajnego towaru, nie kupię w tym sklepie już niczego!

5 / 5 2018-07-21

transakcja z tym sklepem wzorowa, meble takie jak na zdjęciach - polecam

5 / 5 2018-07-16

Kupiona porcelana dojechała bez najmniejszych problemów i to w 2 dni. Wazon i bomboniera wykończone perfekcyjnie, jestem po prostu nimi zachwycona. Polecam i pozdrawiam artdecor24

5 / 5 2018-06-10

Szybko, profesjonalnie i pięknie. Polecam zakupy w tym sklepie!

2018-05-22

porządny sklep, ceny niskie, a dekoracje bardzo ładne, paczka ekspresowa(2 dni i bez najmniejszych problemów.

2018-05-18

Bardzo konkretny sklep - 10/10

2018-05-12

Świetne meble, stylizowane na stare, aż się łezka w oku kręci jak przypominają się lata dzieciństwa

2018-05-04

Zdjęcia porcelany nie kłamią, kupiłam wazon i nie wierzyłam że w rzeczywistości jest tak ładny, a tu okazało się że jest, do tego porcelana niby delikatna, ale przetrwała przesyłkę bez najmniejszego problemu.

5 / 5 2018-05-01

Sklep w pełni ok - polecam!

5 / 5 2018-04-22

solidna paczka i adekwatne ceny do produktów - POLECAM!

5 / 5 2018-04-12

Sklep wykazał się pełnym profesjonalizmem, obsługa telefonicznie dokładnie opisała co i jak, w 1 dzień wysłali przesyłkę choć mebli i dekoracji nie było mało, do tego wszystkie dotarły bez najmniejszego uszczerbku. Polecam z ręką na sercu i portfelu.

5 / 5 2018-04-03

polecam, od zamówienia do przysłania paczki upłynęły tylko trzy dni, a nie zamówiłem kubka tylko paletę mebli.

5 / 5 2018-03-24

Chyba najszybsza i najmilsza transakcja internetowa z jaką miała do czynienia, polecam ten sklep, miło, tanio, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-18

bardzo fajny sklep, spory i ciekawy asortyment, Kupiłam kilka mebli i wszystkie przyszły szybko i bez najmniejszych uszczerbków

5 / 5 2018-03-10

Bardzo szybka wysyłka i solidne paczki, poza tym stosunkowo niskie ceny jak na takie przedmioty

2018-03-06

Wysłali do mnie paczkę tego samego dnia kiedy zamówiłem, tak zapakowali, że aż miałem problemy z odpakowaniem - pozytyw

5 / 5 2018-03-02

piękne dokoracje, przystępne ceny, szybka wysyłka, chyba nic więcej od sklepu wymagać nie trzeba. POLECAM

5 / 5 2018-02-23

Meble na palecie świetnie zapakowane i szybko wysłane, kolekcja rustykalna jest fenomenalna

2018-02-22

Przemiła Pani Marta pomogła mi wybrać meble różane do sypialni, toaletkę, komodę, wieszaczek na biżuterię oraz kuferek tak razem dobrałyśmy, że sypialnia wygląda jak z kolorowego magazynu!

2018-02-22

100% zadowolenia z zakupów

5 / 5 2018-02-19

Polecam, mebelki cudowne i świetnie wykonane

2018-02-02

obsługa na medal, 0 problemów 100% satysfakcji, polescam

2018-02-02

Sklep zdecydowanie warty polecenia. Zdjęcia na stronie oddają w pełni wygląd przedmiotów, wysyłka jest błyskawiczna, a obsługa cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Lustro, relief i fotel idealnie wpisały się w wystrój mojego przedpokoju. Chętnie wrócę do tego sklepu.

2017-12-31

Bardzo miła obsługa, wszystko dokładnie opiszą, wytłumaczą i poradzą, świetny sklep

2017-12-26

Świetnie zapakowana paczka, błyskawiczna wysyłka a chyba przedewszystkim świetny wybór artykułów dekoracyjnych w fajnych cenach

2017-12-08

Sklep przede wszystkim uczciwy, wysłałam przez przypadek za dużo pieniędzy, a zorientowałam się dopiero kiedy odesłali mi różnicę co do grosza.

5 / 5 2017-12-02

Mają dobrej jakości dekoracje wnętrz, a do tego bardzo szybko wysyłają paczki.

5 / 5 2017-11-29

super szybka przesyłka i na pewno znów tutaj coś kupie polecam bo warto

2017-11-21

Brak zastrzeżeń dopóki nie pojawiają się jakieś trudności - w moim przypadku - podstawy do reklamacji. Utrudniony kontakt, upominanie się o zwrot kosztów przesyłki. Produkt niezgodny z opisem, a kiedy dodałam recenzję produktu na stronie, nie została ona opublikowana...

5 / 5 2017-11-18

6+ dla tego sklepu, bardzo szybka wysylka i do tego dekoracje takie jak na zdj.

2017-11-16

Zdecydowanie wrócę, może jakieś prezenty na święta, jeszcze zobaczymy. Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania.

2017-11-13

Przepiękna porcelana i przyszła w jeden dzień, zdecydowanie najlepszy sklep z wyposażeniem wnętrz

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna obsługa telefoniczna, świetnie zapakowana paleta i wysyłka mebli w dzień zamówienia, najlepszy sklep z jakim się spotkałem do tej pory

5 / 5 2017-10-17

Super! szybki i konkretny sklep!

2017-10-09

Świetnie wykończone meble, solidne i w całkiem przystepnych cenach, zdecydowanie polecam Grzegorz

5 / 5 2017-10-06

Sklep z naprawdę ciekawymi luksusowymi dekoracjami. Polecam!

2 / 5 2017-10-05

Brak kontaktu. Zrzucanie całej winy i odpowiedzialności na klienta. Rozpatrywanie reklamacji z wielką "łaską". Nie polecam.

5 / 5 2017-09-12

sklep ok. stosunkowo tanio i na pewno szybko. zdjęcia też przedstawiają w pełni urok dekoracji.

2017-09-09

Bardzo sprawny i atrakcyjny ofertowo sklep z dekoracjami i meblami, meble przesłali w kilka dni, jak narazie przez miesiąc sprawiają się świetnie

5 / 5 2017-09-04

Błyskawiczny kontakt i wysyłka, rano dzwoniłam, a następnego dnia paczka była już u mnie! relief wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu, polecam

5 / 5 2017-09-03

mają niezłe ceny, a przy tym ładne towary, wysyłka szybka i obsługa bez najmniejszej wady. Polecam!

2017-08-18

Wszyscy goście podziwiają lustro od artdecor24, zawiesiłam je w przedpokoju. Strach przed zbiciem w wysyłce był(w końcu 7 lat nieszczęścia), ale nawet najdrobniejszej rysy nie ma.

5 / 5 2017-08-17

Nieźle się uwijają z wysyłkami, poza tym bardzo miła obsługa, a ceny niczego sobie - polecam

5 / 5 2017-08-14

szybko, profesjonalnie i bezproblemu polecam

2017-08-04

Wszystko w porządku, bez najmniejszych problemów, paczka p 1 dzień przyszła od zamówienia, a figurki jak na zdjęciach

5 / 5 2017-07-21

Super sklep! polecam

5 / 5 2017-07-03

Mają bardzo dużo przedmiotów Veronese i szybko wysyłają - pełny pozytyw.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo ładne towary, dobre jakościowo. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-06-11

sklep godny polecenia, szybka wysyłka i adekwatne ceny.

5 / 5 2017-06-04

Rewelacja, tanio, ładnie, a do tego błyskawicznie przesłali zamówienie! POLECAM

2017-05-31

Jeden z najlepszych sklepów internetowych w których kupowałam, pozdrawiam i na pewno wrócę.

5 / 5 2017-05-18

Obsługa na najwyższym poziomie - miła i konkretna, niskie ceny, ponad to b.szybka wysyłka - 2dni i paczka u mnie

5 / 5 2017-05-07

polecam ten sklep - mają profesjonalne podejście do klienta :)

2017-04-19

niezły sklep, ładnie, stylowo, a za niewielkie pieniądze

5 / 5 2017-04-11

profesjonalny i niedrogi sklep, polecam!

2017-04-08

zakupy bez problemu, a przedmioty takie jak na fotkach, kto się zna nie pogardzi

5 / 5 2017-04-08

NEGATYWNA !!!! Zakupiłam w sklepie Artdekor24 zegar w stylu dawnych zegarów dworcowych, secesyjny z napisem METROPOLITAIN. Zegar oczywiście przyszedł uszkodzony z pękniętą szybą z jednej strony. Cóż....zdarza się, w trakcie transportu mógł zostać uszkodzony. Jednak pudełko w które był opakowany nosiło ślady wcześniejszego pobytu u innego klienta (dysponuje zdjęciami ). Po telefonicznym zgłoszeniu sytuacji, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu dowiedziałam się, że nie miałam prawa otworzyć przesyłki w obecności KURIERA :-). Na banderoli pudła z kolei wyraźnie widniała informacja, iż przyjęcie przesyłki bez zastrzeżeń, skutkuje brakiem roszczeń reklamacyjnych. Można zatem domniemywać , że firma Artdekor24 po prostu bazuje na takich sytuacjach, aby naciągnąć klienta. Suma summarum, okazało się oczywiście, ze jest to ostatni zegar, którym dysponują. Przypuszczam, że ów zegar krąży po klientach, a nóż się trafi taki który za 20 procent ceny zegara zatrzyma go sobie i wymieni szybkę :-) , bo taką otrzymałam propozycję. NIGDY WIECEJ !!

2017-03-31

Kupiony wieszak na biżuterię, obraz i relief w świetnym stanie i identyczne jak te ze zdjęć, obsługa również pierwszorzędna.

5 / 5 2017-03-29

zamówiłam toaletkę i wieszak na biżuterię, przepiękne i bardzo wygodne :) polecam

Rzetelne opinie o Artdecor24.pl

Artdecor24.pl

Siedziba
Zgierz

WWW
http://artdecor24.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 (042) 7163154

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie