Kategorie: / Dom

Arteden.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arteden.pl
5 / 5 2019-03-01

Świetny! Pełny profesjonalizm i doradztwo we właściwym wyborze.Bardzo dobra jakość oraz szybka i miła obsługa. Polecam! Pan Mariusz świetnie doradza!

2018-07-29

Ogromna różnorodność i ilość opcji do wyboru

5 / 5 2018-07-28

ogólnie jestem bardzo zadowolona, otrzymywałam na bieżąco informację co dzieje się aktualnie z zamówieniem, które zostało zrealizowane bardzo szybko, obraz wykonany ze zdjęcia jest piękny.

5 / 5 2018-06-27

Profesjonalizm, elastyczność wobec klienta, cierpliwość wobec laika, miły, szybki i konkretny kontakt z klientem

2018-06-12

Ogólnie bardzo pozytywnie. Reprodukcja dobra, rama także, całość świetnie wykonana. Zastrzeżenia mam tylko do oferty malarstwa. Brakuje mi malarstwa polskiego, a także sztuki współczesnej.

5 / 5 2018-04-06

Wygodny interfejs strony internetowej, szczegółowy opis oferowanych produktów oraz pomocne informacje na każdym etapie składania zamówienia. Szeroki wybór dzieł interesujących nas malarzy w przystępnych cenach. Obsługa bardzo szybko reaguje na wszelkie uwagi i sugestie, co mogliśmy sprawdzić "na własnej skórze". Chcieliśmy zapłacić kontem PayU, ale nie mogliśmy znaleźć tej opcji przy wyborze sposobu płatności. Napisaliśmy e-mail i już za chwilę błąd na stronie został naprawiony. Brawa za profesjonalizm!

5 / 5 2018-03-18

Bardzo profesjonalna obsluga! Swietny kontakt i szybka realizacja zamowienia. Wszystko na wysokim poziomie!

5 / 5 2018-03-02

Sklep posiada ogromną ofertę obrazów,rozmiarów i materiałów. Można wybrać dokładnie to, czego się potrzebuje. To najlepszy sklep z tego rodzaju ofertą. Otrzymany obraz jest super!

2018-02-24

Świetna oraz fachowa obsługa i pomoc. Efekt końcowy pracy suuuper!!!!

5 / 5 2018-01-01

Jestem bardzo zadowolony. Realizacja błyskawiczna. Zdecydowanie polecam.

2017-11-18

Wszystko sprawnie i pięknie wykonane.

5 / 5 2017-11-17

Jestem bardzo zadowolona z efektu. Wszystko w jak najlepszym porządku, fachowo i ekspresowo.

2017-10-18

Bardzo dobre wydruki, stały kontakt z klientem w trakcie dokonywania transakcji

2017-09-07

Wg mnie pracownia poligraficzna i sklep internetowy "Art Eden" jest godny polecenia. Wykonali oni dla mnie reprodukcję obrazu A. Grottger'a i zrobili to naprawdę starannie. Kontakt z osobami w pracowni jest bardzo dobry - z dnia na dzień odpowiadają na zapytania ze strony klienta.

2017-04-19

Bardzo dobra obsługa. Polecę sklep z wielką przyjemnością.

Rzetelne opinie o Arteden.pl

Arteden.pl

Siedziba
Gądki-Dachowa

WWW
http://www.arteden.pl

Email
[email protected]

Telefon
509-400-327

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie