Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Artemiro.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artemiro.pl
5 / 5 2019-02-05

Super sklep. Polecam

5 / 5 2019-02-01

Kolejny mój zakup w firmie. Oceniam w samych superlatywach. Zarówno realizację jak i b. miły kontakt osobisty. Przesyłka zamówiona 3 a 4 już jest.

2019-01-23

jestem bardzo ,ale to bardzo moim kolejnym zakupem zachwycona moi znajomi również podziwjaja piękne kryształki jak zawsze expresowa wysyłka i miły upominek

5 / 5 2019-01-21

Sklep jest super cena i produkty w ekstra cenie a wysyłka na 10********** polecam

2018-12-29

Jestem pod ogromnym wrażeniem:) Zaczynając od strony internetowej, która nie dość, że jest czytelna to również zawiera wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu, przesyłki i kontaktu ze sklepem. Kolejnymi plusami są: - atrakcyjna cena towarów - czas realizacji zamówienia - poziom obsługi klienta (szczególnie kontakt mailowy z informacjami o statusie i etapie zamówienia) Z pewnością będę korzystać z Państwa usług oraz polecać tę stronę znajomym:) Oby tak dalej:)

2018-12-21

Świetny kontakt ze sklepem, expresowa wysyłka. Produkt taki, jak oczekiwałam.

5 / 5 2018-12-17

Jestem pod ogromnym wrazeniem. Sklep warty polecenia. Towar, obsługa i przesyłka na najwyższym poziomie. A myślałam, że dziś juz takich sklepów nie ma. Zajrzę tam jeszcze nie raz :-) Goraco polecam.

5 / 5 2018-12-01

Właściciel sklepu jest jak najbardziej profesjonalistą, doskonała znajomość branży, duży wybór produktów oraz miła i rzetelna obsługa.

5 / 5 2018-08-22

Sklep warty polecenia. Towar, obsługa na najwyższym poziomie. Dziś zamawiam - jutro przesyłka jest u mnie - Polecam

5 / 5 2018-08-20

Jest to kolejny mój zakup w Artemiro i jak zwykle wszystko idealnie szybka wysyłka jak zwykle miły upominek ipiękne kryształki bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2018-07-24

Bardzo polecam sklep "artemiro.pl". Towar otrzymałam bardzo szybko wraz z upominkiem. Na każdym etapie realizacji byłam informowana o stanie przesyłki. Kontakt ze sklepem bardzo dobry - rzeczowa i miła obsługa. Polecam!

2018-07-22

Doskonala obsluga, przejrzyste zasady dzialania sklepu, natychmiastowy kontakt, przesylke dostalam 24 godz po zaksiegowaniu wplaty, towar zgodny z opisem i zdjeciami.

5 / 5 2018-07-01

dostawa ekspresowa! zaskakujący upominek, przystępne ceny. Polecam!

5 / 5 2018-06-16

Wielki pozytyw. Szybka, dostawa, świetny kontakt. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-06-11

produkty bardzo dobrej jakości;)bardzo miła obsługa i kontakt, szybka wysyłka!godny polecenia sklep

5 / 5 2018-06-02

Jestem bardzo mile zaskoczona pełnym profesjonalizmem. Super obsługa. Szkiełka bardzo ładne, gustowne i przede wszystkim wysokiej jakości.

5 / 5 2018-05-20

Biżuteria, którą zakupiłam jest prześliczna, jestem bardzo zadowolona, jeśli któraś z Pań nie zakupiła jeszcze tutaj biżuterii, to gorąco polecam. Obsługa jest bardzo miła profesjonalne podejście do klienta i na wysokim poziomie. P.S. W dzisiejszych czasach bardzo rzadko spotyka się tak miłych i dobrych ludzi o ciepłym sercu, jak Pani Katarzyna.

5 / 5 2018-05-09

jestem b. zadowolona. B. szybka wysyłka. zamówiłam towar w piatek a w poniedziałek juz go miałam. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-04-04

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Dokonałam zakupu przez internet, sama procedura zakupu poszła bardzo łatwo i szybko dostałam przesyłkę. Bez żadnych problemów. Polecam w 100%.

2018-03-29

Zamawiałam ostatnio ekspozytory z Artemiro i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - estetyczne wykonanie przy jednocześnie atrakcyjnej cenie. Wysyłka natychmiastowa. Duży plus za kontakt. Bałam się, czy szklany ekspozytor dojdzie w całości, ale przy takim zapakowaniu przyszedł w idealnym stanie.

5 / 5 2018-03-18

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Czyli to co w zakupach internetowych jest najważniejsze, szczególnie przed świętami. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-15

Super sklep. Kontakt, obsługa na najwyższym poziomie. Przystępne ceny, miły upominek, mega szybka wysyłka towaru. Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-28

Bardzo dobry sklep. Szybka i bezproblemowa obsługa. Śmiało mogę polecić.

5 / 5 2018-02-03

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ - SUPER

5 / 5 2018-01-09

Kryształek Swarovskiego bardzo ładny, dziękuje za dodatkowy gratis :) polecam i pozdrawiam

2017-12-31

Absolutnie najwyższy standard obsługi, jakiego kiedykolwiek doświadczyłam błyskawiczna wysyłka, zainteresowanie klientem i jego satysfakcją na niespotykanym poziomie.

2017-12-06

Sklep bardzo rzetelny, produkty najwyższej jakości. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-09

Produkty najlepszej jakosci wysyłka ekspresowa polecam bardzo Artemiro.

5 / 5 2017-10-29

Zakupy w artemiro to czysta przyjemność . Towar zgodny z opisem szybka wysyłka. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-08

Fenomenalny sklep. Zamówienie zrealizowane profesjonalnie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Obsługa potrafi zdziałać cuda, bo nigdy nie otrzymałam tak szybko przesyłki! Polecam gorąco

5 / 5 2017-09-07

Fajny sklep, super kontakt. POLECAM

5 / 5 2017-08-24

Super sklep. Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka.

Rzetelne opinie o Artemiro.pl

Artemiro.pl

Siedziba
Morawica

WWW
http://www.artemiro.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48503497310

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie