Kategorie: / Biuro

Artequipment.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artequipment.pl
5 / 5 2019-03-25

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2019-03-09

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-14

Bardzo dobra obsługa, towar zgodny z zamówieniem, szybko dostarczony.

5 / 5 2019-02-13

jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, dobrze spakowany towar i zamówienie zrealizowane szybko.

5 / 5 2019-02-05

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-04

Bezproblemowa obsługa, bardzo szybka przesyłka, bardzo dobrze opakowana - polecam.

2019-01-26

Ja bardzo lubię zakupy w Art-Equipment, mają przyjazną stronę, realizują zamówienia natychmiast, zawsze jest dobry kontakt. Żałuję tylko, że nigdy nie zdarzyło się, abym w paczce znalazła jakiś gadżet w prezencie, co dodają inne sklepy, bo to zawsze miło. Nie ma też punktów lojalnościowych, rabatów dla stałych klientów itp. Dlatego nie jestem mentalnie przywiązana do tego sklepu i zawsze sprawdzam oferty w innych sklepach internetowych.

5 / 5 2019-01-14

Polecam serdecznie

2019-01-14

Wszystko idealnie! Serdecznie POLECAM!!!

5 / 5 2019-01-12

Podoba mi się. Kilka razy kupiłam rozne rzeczy i zawsze szybko dostać profesionalne zapakowanie przesyłki

5 / 5 2018-12-31

Mój ulubiony malarski sklep internetowy! Zawsze macie, czego mi potrzeba. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-12-29

Polecam, profesjonalnie i ekspresowo!

2018-12-29

Rewelacyjny sklep, błyskawiczna obsługa! Błyskawiczna dostawa, sklep godny polecenia i pięciu gwiazdek. Iwo

5 / 5 2018-12-24

Polecam

5 / 5 2018-12-08

Super obsługa. Szybko, bez problemów i przykrych niespodzianek. Polecam.

5 / 5 2018-12-05

Wszystko ok

2018-11-26

Godny polecenia.

2018-11-17

Bardzo doborze zaopatrzony sklep w asortyment.Bardzo miła obsługa .Na pewno będę kupować w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Super Sprzedawca. 100% zadowolenia. Gorąco polecam.

2018-10-18

Gratuluje, tak trzymac.

2018-10-16

Perfekcja ;)

5 / 5 2018-10-08

Błyskawiczną i profesjonalna transakcja, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam z całą odpowiedzialnością ten sklep.

5 / 5 2018-10-05

Wspaniały kontakt, duży wybór materiałów malarskich, solidne opakowanie na czas transportu. Gorąco polecam sklep.

5 / 5 2018-09-20

Polecam zakupy

2018-09-04

Bardzo sprawna realizacja zamowienia

5 / 5 2018-09-04

Super :)

5 / 5 2018-08-03

Solidna firma, szybka dostawa i towar dobrej jakości. Krzysztof

5 / 5 2018-07-15

Polecam ten sklep,farby akrylowe dobrej jakości,super się nimi maluje,dobrze pokrywają i mają ładną barwę.Przesyłka wzorowo zapakowana,wszystko doszło na czas,polecam.

2018-06-29

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie,p o l e c a m

2018-06-21

duży wybór , dobre ceny towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-06-18

Jestem zadowolona ze współpracy.

5 / 5 2018-06-15

Super sklep i Sprzedawcy.Dziękuje za udana transakcję.Pozdrawiam serdecznie!Polecam!

5 / 5 2018-06-12

Super sklep

5 / 5 2018-06-05

PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2018-05-27

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-05-09

Bardzo solidna firma. Miła i szybka obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-05-03

Polecam

5 / 5 2018-05-01

Produkt zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy, chyba mnie niż 48h.

2018-04-30

Sklep zatrudnia fachową i kompetentną obsługę..

5 / 5 2018-04-19

Super sprawna i szybka wysyłka. W weekend zamówiłam, a w środę rano już mogłam się cieszyć nowymi idealnymi farbami

5 / 5 2018-04-08

Bardzo szybka obsługa, czytelnie i prosto przedstawione informacje, wysoka jakość produktów

2018-04-01

Rzetelna Firma !

2018-03-23

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-03-07

Szybko, sprawnie. To napewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam.

2018-03-06

najlepsza hurtownia dla sklepów papierniczych pod względem jakości obsługi i bogatej oferty.

5 / 5 2018-03-03

polecam.

2018-03-01

Świetna obsługa, zawsze bezproblemowa. Chętnie służą pomocą. Artykuły wysokiej jakości.

5 / 5 2018-02-22

Solidna firma. Pomyliłam się w zamówieniu. Bez problemu wymienili mi towar na inny nie pobierając opłaty za dodatkową przesyłkę. Akcja odesłania i przysłania nowej rzeczy trwała trzy dni:-). Polecam z czystym sumieniem!

2018-01-30

Wszystko dotarlo w bardzo dobrym stanie wysylka przyszla w ciagu dwoch dni roboczych duzy wybor produktow ☺☺☺

5 / 5 2018-01-25

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-01-21

Swietny sklep i pelen profesjonalizm.Polecam

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalnie i zyczliwie

5 / 5 2017-12-22

Wszystko O.K: kompletność,wysyłka i szybkość .Dziękuję.Pozdrawiam.

5 / 5 2017-12-21

Wszystko bez zarzutu. Obsługa bardzo pomocna. Polecam!!!!

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa.Polecam dokonywanie zakupów w tej firmie.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko super, kontakt z biurem obsługi klienta wzorowy. Chciałabym zawsze trafiać na takich sprzedawców. Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-28

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam

2017-11-28

Wszystko jak należy!

5 / 5 2017-11-26

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Pełny profesjonalizm. Dziękuję i polecam

5 / 5 2017-11-09

Dobry asortyment , baaardzo szybka wysylka !

5 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsluga. Szybka wysylka

5 / 5 2017-10-16

Szybko, z sms-info o wysylce i pozniej juz oczekujacej przesylce na poczcie.

5 / 5 2017-10-09

Transakcja internetowa przebiegła bardzo sprawnie. Już na drugi dzień po złożeniu i opłaceniu zamówienia, towar został dostarczony. Polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-10-06

Bardzo dziękuję za szybką i znakomitą obsługę. Pozdrawiam MW

5 / 5 2017-10-01

Bardzo profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówień. Gdy będę miał więcej czasu zapoznam się z pełna ofertą.

5 / 5 2017-09-08

Jakość produktów jest bardzo dobra i jestem jak najbardziej zadowolona. Szczerze polecam. Na pewno jeszcze nie raz będę składać zamówienie.

5 / 5 2017-08-26

świetna sprawa, polecam

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna i szybka obsługa. Duży pozytyw.

5 / 5 2017-08-15

Niesamowite podejście do klienta.Bardzo miły kontakt tel. oraz obsługa. POLECAM !!!

5 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt. Jednak książka została zapakowana bardzo niedbale, jedynie obwiązana folią i kartonem przez środek - tak że każdy róg książki jest mocno obity.

5 / 5 2017-08-11

Szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-08-10

Bardzo profesjonalna i solidna firma. Kupuję od nich od lat i zawsze wszystko jest OK. POLECAM zdecydowanie.

5 / 5 2017-08-06

Profesjonaliści w każdym calu. Polecam.

2017-07-31

100% zadowolenia...jak się skończy papier ryżowy i tusz-ponowny zakup w tym sklepie:-)

5 / 5 2017-07-30

Polecam.

5 / 5 2017-07-20

Zamówiłam barwnik do farbowania ubrań. Efekt bardzo dobry! Szybka wysyłka, dobrze zapakowana.

5 / 5 2017-07-11

Super sklep. Rewelacyjny kontakt. Towar zgodny z opisem. Przesyłka szybko i sprawnie dotarła na miejsce. Teraz żona całymi godzinami siedzi i maluje. Gorąco polecam

2017-07-07

Sklep godny polecenia. Ocena szczególnie wysoka.

5 / 5 2017-07-01

Sklep poważny i szybko działający. Polecam

2017-06-28

Najlepszy sklep pod sloncem :) Błyskawiczna wysyłka i duży wybór produktów..aż nie można się zdecydować co wybrać. Na pewno jeszcze dokonam tu zakupów.

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa. 4 gwiazdki za szybkość realizacji bo poczta polska zawaliła. Ale sklep zrobił wszystko żeby moja przesyłka dotarla przed wyjazdem. Polecam!

5 / 5 2017-05-20

ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem, super sklep

5 / 5 2017-05-20

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-05-10

Wszystko w porządu realizacja szybka i konkretnie zapakowana .Polecam

5 / 5 2017-04-29

Jak zawsze wszystko super! Bardzo polecam

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem,polecam sklep.

2017-04-21

Bardzo dobry kontakt, uprzejmi i kompetentni, a co może najważniejsze elastyczni w stosunku do takiego wybrednego klienta jakim jestem. Po rzeczowych konsultacjach telefonicznych, dostałem w wymaganym zakresie wszystko to co chciałem.

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalny sklep gorąco polecam

5 / 5 2017-04-05

100% zadowolenia. Kontakt bardzo dobry ze sprzedającym. Towar doskonale zapakowany i zgodny z zamówieniem , na bieżąco informacje o statusie przesyłki.Szybka dostawa Gorąco polecam

5 / 5 2017-04-03

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam

Rzetelne opinie o Artequipment.pl

Artequipment.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.artequipment.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 7737 861

Komórka
510 339 338

Infolinia
-

Logowanie