Kategorie: / Komputery / Biuro / Dom

Artigraf.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artigraf.pl
5 / 5 2019-03-08

Zespół ARTIGRAF wykonał dla nas gadżety reklamowe z logo naszej firmy: kubki, długopisy oraz piłeczki antystresowe. Na współpracę zdecydowaliśmy się po wnikliwym porównaniu portfolio ARTIGRAF z konkurencyjnymi ofertami na rynku. Produkty firmy wyróżniały się na tle innych realizacji bardzo dużym wyborem zarówno gadżetów jak i technologii ich znakowania oraz korzystną ceną. Już na początku współpracy okazało się także, że ARTIGRAF ma jeszcze jedną przewagę – doskonałą jakość obsługi klienta. Dzięki personalnej, osobistej opiece nad nami podczas całego procesu projektowania i realizacji gadżetów, zawsze wiedzieliśmy na jakim etapie jest nasze zamówienie Z perspektywy czasu możemy stwierdzić, że gadżety zdały egzamin wśród pracowników, na trwałe wpisując się w codzienność firmy. Trudno nam wyobrazić sobie, że moglibyśmy nie rozpocząć dnia od kawy z firmowego kubka i nie chwycić po antystresową żarówkę, gdy czeka nas bojowe zadanie. Polecam firmę ARTIGRAF wszystkim, którzy doceniają motywacyjną rolę gadżetów firmowych, oczekując ich wysokiej jakości i sprawnej realizacji. Systemy Informatyczne Set(h) Sp. Z o.o.

5 / 5 2018-11-30

Firma Artigraf jest solidnym i profesjonalnym kontrahentem, którego możemy polecić jako partnera handlowego. Na podstawie dotychczasowej współpracy stwierdzam, iż firma wywiązuje się terminowo z powierzonych zamówień a dostarczany asortyment wykonany jest estetycznie i z należytą starannością. Na uznanie zasługuje fachowość i indywidualne podejście do klienta. Polecamy Artigraf jako solidnego i rzetelnego partnera biznesowego.

2018-09-22

Firma Artigraf dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Artigraf jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

2018-05-07

Agencja Reklamowa Artigraf jest godnym naszego poręczenia partnerem w zakresie dostarczania artykułów reklamowych. Nasza współpraca zaowocowała nabyciem gadżetów promocyjnych z logotypem naszej firmy. Dostarczony przez Artigraf asortyment wykonany został estetycznie i z należyta starannością. Świadczone usługi stoją na bardzo wysokim poziomie, a zaoferowany asortyment został wykonany estetycznie. Agencje tę uznajemy jako godnego polecenia partnera handlowego.

5 / 5 2018-05-02

Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Artigraf jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług. Profesjonalizm, uczciwość i jasność zasad oraz kompetencje pracowników firmy Artigraf są na najwyższym poziomie. Możemy potwierdzić słuszność wyboru firmy Artigraf jako solidnego i rzetelnego dostawcę artykułów promocyjnych. Polecamy Artigraf jako partnera biznesowego.

5 / 5 2018-04-06

Współpracę z firmą Artigraf oceniamy jako bardzo dobrą, charakteryzującą się terminowością i profesjonalizmem. Świadczone usługi stoją na bardzo wysokim poziomie, a zaoferowany asortyment został wykonany estetycznie i z należyta starannością. Na uznanie zasługuje fachowość i indywidualne podejście do klienta. Agencje tę uznajemy jako godnego polecenia partnera handlowego.

5 / 5 2018-03-31

Nasza współpraca z firmą Artigraf zaowocowała nabyciem gadżetów promocyjnych z logotypem naszej firmy. Dostarczony przez Artigraf asortyment został wykonany estetycznie i z należytą starannością. Profesjonalizm, uczciwość i jasność zasad oraz kompetencje pracowników firmy stoją na najwyższym poziomie i z całą pewnością możemy polecić Artigraf jako solidnego i rzetelnego dostawcę artykułów promocyjnych.

5 / 5 2018-01-12

Firma Artigraf jest solidnym i profesjonalnym kontrahentem, którego możemy polecić jako partnera handlowego. Na podstawie dotychczasowej współpracy stwierdzam, iż firma Artigraf wywiązuje się terminowo z powierzonych zamówień a dostarczany asortyment wykonany jest estetycznie i z należytą starannością. Współpracę z firmą Artigraf oceniamy jako bardzo dobrą, charakteryzująca się terminowością i profesjonalizmem. Agencje tę uznajemy jako godnego polecenia partnera handlowego.

5 / 5 2018-01-02

Jestem pod sporym wrażeniem! Szybko i profesjonalnie. Dostarczane przez firmę Artigraf produkty oraz usługi charakteryzuje wysoki poziom profesjonalizmu. Firma wywiązuje się terminowo i solidnie z przyjętych na siebie zobowiązań, a profesjonalizm pracowników nie budzi żadnych zastrzeżeń. Firma Artigraf jest godnym naszego poręczenia partnerem w zakresie dostarczania artykułów reklamowych

5 / 5 2017-09-01

Bardzo dziękujemy za szybką realizację naszego zamówienia. Wszystko zostało wykonane na najwyższym poziomie i w bardzo krótkim terminie. Firma Artigraf jest godnym naszego poręczenia partnerem w zakresie dostarczania artykułów reklamowych. Świadczone przez firmę usługi charakteryzuje wysoki poziom profesjonalizmu. Komunikatywność oraz indywidualne podejście do klienta to elementy, które zasługują na uznanie. Możemy zaświadczyć, że jest to firma godna zaufania.

5 / 5 2017-08-02

Jesteśmy zadowoleni ze sposobu komunikacji z firmą Artigraf. Wszelkie informacje udzielane przez pracowników są kompetentne i profesjonalne. Nasza współpraca zaowocowała nabyciem gadżetów promocyjnych z logotypem naszej firmy. Dostarczony przez Artigraf asortyment został wykonany estetycznie i z należytą starannością. Firma wywiązuje się terminowo i solidnie z przyjętych na siebie zobowiązań, a profesjonalizm pracowników nigdy nie budzi żadnych zastrzeżeń. Możemy potwierdzić słuszność wyboru firmy Artigraf jako solidnego i rzetelnego dostawcę artykułów promocyjnych.

5 / 5 2017-07-25

Na podstawie dotychczasowej współpracy z całą odpowiedzialnością polecamy firmę Artigraf. Profesjonalizm, uczciwość i jasność zasad oraz kompetencje pracowników stoją na wysokim poziomie. Nasza współpraca zaowocowała nabyciem gadżetów promocyjnych z logotypem naszej firmy. Artigraf wywiązuje się terminowo z powierzonych zamówień a dostarczany asortyment wykonany jest estetycznie i z należytą starannością.

5 / 5 2017-05-26

Firma Artigraf wywiązuje się terminowo i solidnie z przyjętych na siebie zobowiązań, a profesjonalizm pracowników nigdy nie budzi żadnych zastrzeżeń. Dostarczony przez Artigraf asortyment wykonany został estetycznie i z należytą starannością. Na uznanie zasługuje fachowość i indywidualne podejście do klienta. Możemy potwierdzić słuszność wyboru firmy Artigraf jako solidnego i rzetelnego dostawcę artykułów promocyjnych.

2017-05-08

Na podstawie dotychczasowej współpracy stwierdzamy, iż firma Artigraf wywiązuje się terminowo z powierzonych zamówień. Dostarczany asortyment wykonany jest estetycznie i z należytą starannością. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Artigraf jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług. Artigraf jest godnym naszego poręczenia partnerem w zakresie dostarczania artykułów reklamowych.

5 / 5 2017-03-30

Z pełnym przekonaniem polecamy usługi Artigraf jako partnera biznesowego. Profesjonalizm, uczciwość i jasność zasad oraz kompetencje pracowników firmy stoją na najwyższym poziomie. Artigraf jest dostawcą terminowym, rzetelnym i elastycznym we wzajemnych uzgodnieniach. Na uznanie zasługuje fachowość i indywidualne podejście do klienta. Agencje tę uznajemy jako godnego polecenia partnera handlowego.

Rzetelne opinie o Artigraf.pl

Artigraf.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie