Kategorie: / Komputery

Artip.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Artip.pl
5 / 5 2019-03-25

kompletna obsługa i wyczerpujące informacje o produkcie .Polecam !!!

5 / 5 2019-03-21

Sklep godny polecenia. Szeroki asortyment. Doradźtwo 100% zadowalające klienta. Polecam.

5 / 5 2019-03-08

JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE, Transakcja udana, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. GORĄCO POLECAM [ADATA Miniaturowy Czytnik kart]

2019-03-02

Jak najbardziej sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-24

Wielki pozytyw! Szybka, profesjonalna obsługa. Super towar!

5 / 5 2019-02-24

Pozytywna

2019-02-23

Jak dla mnie to bardzo dobry sklep. Są sprzedający, którzy mogliby uczyć się od Was kultury obsługi klienta.

2019-02-20

Rzetelna informacja o towarze i realizacji zamówienia

2019-02-09

KURTMEDIA.PL

5 / 5 2019-02-06

Pełen profesjonalizm. Transakcja przebiegła szybko i bez najmniejszych przeszkód. Wysyłka natychmiastowa. Polecam w 100%!!!

5 / 5 2019-02-02

Bardzo dobra obsługa w sklepie. Można znaleźć super produkty w przystępnych cenach.

5 / 5 2019-01-31

Zrobilem zakupy przez allegro w tej firmie. Musze powiedziec, ze obsluga to mistrzostwo swiata. Na kazdym etapie transakcji super komunikacja, a dostarczony towar lepszy niz sie spodziewalem. Tylko zyczyc sobie takich sprzedawcow. Mysle, ze to nie ostatnie moje zakupy u Was i dziekuje za super transakcje!!! Pozdrawiam:)

5 / 5 2019-01-22

Błyskawiczna dostawa, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

2019-01-18

debeściaki!!!

5 / 5 2019-01-10

Szybko, konkretnie i profesjonalnie. POLECAM!!!!

5 / 5 2019-01-10

Bardzo profesjonalny sklep, posiadający w swej ofercie wysokiej jakości produkty. Szybkie i niedrogie przesyłki. Polecam

5 / 5 2018-12-21

Bardzo rzeczowy i konkretny a jednocześnie uprzejmy kontakt, szybki termin dostawy, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam tą Firmę.

5 / 5 2018-12-04

Bardzo sumienna i fachowa obsługa, wysyłka b.szybka, towar zgodny z opisem.Gorąco namawiam do zakupów u tego sprzedawcy

5 / 5 2018-11-22

Szybka wysyłka. Niesamowita fachowość i dbałość o klienta oraz uczciwość. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-11-19

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, przystępnej ceny jak i ekspresowej wysyłki;)

5 / 5 2018-11-06

Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-01

Pozytywna. Polecam

5 / 5 2018-10-20

Sklep pierwsza klasa mega szybka wysyłka po zamówieniu towaru a towar bardzo zadowalający

2018-10-15

Dbałość o klienta to maksyma ludzi tam pracujących, mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep

2018-10-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-10-07

Sprawnie i szybko, pełna informacja na tema produktu, profesjonalizm.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo profesjonalna transakcja, błyskawiczny wręcz termin realizacji, jakość zgodna z opisem.Firma godna polecenia

5 / 5 2018-09-23

Bardzo dobry profesjonalny sklep

5 / 5 2018-08-19

SZYBKO TANIO I SOLIDNIE...

2018-08-10

SUPER POZYTYWNIE !!! ZDECYDOWANIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-08-02

Szybki i fachowy kontakt.Ekspresowa wysyłka.Pełen pozytyw.

5 / 5 2018-08-02

Pełna kultura, świetny kontakt i przedmiot zgodnym z opisem w świetnej ceni, polecam

2018-07-03

Wszystko w najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-06-26

Mega pozytyw dla sprzedającego, towar zgodny z opisem, expresowa dostawa zamówionego towaru - polecam

2018-06-10

Profejsonalny

5 / 5 2018-06-01

mila wspolpraca,szybka dostawa.Polecam

5 / 5 2018-05-23

Bardzo szybka dostawa dobrego towaru ceny umiarkowane.

5 / 5 2018-05-22

Niecałe dwa lata temu kupiłem u tego Pana baterię do Iphone 5. Bateria się zużyła, więc jako klient zadowolony z poprzedniego zakupu wróciłem po kolejną. Niestety kolejna okazała się wadliwa(zachowywała się jak zużyta, nie trzymała parametrów, telefon nagle siè wyłącza i bez ładowania już nie startuje). Sprzedawca został poinformowany o tym, że jest to telefon którego używam, mimo wszystko nie potrafi wyjść przed klienta i po prostu wymienić towaru na sprawny. Piszemy reklamację i czekamy 14 dni a ja bujam sie bez telefonu aż producent potwierdzi stan baterii. Koszt zakupu 32zł...chyba Pan Dacko cienko przędzie skoro nadwyręża swoją renomę za takie grosze.

2018-05-17

Ale lipa kupiłem pokrowiec na telefon dedykowany który ewidentnie był źle skrojony i miał za długą klapkę od strony ekranu. Właściciel powiedział że mi nie wymieni na dobry który posiadał że moge sobie reklamację napisać ale od razu stwierdził że mi nie uznają bo nie jest uszkodzony. NIE POLECAM KLIENTA MAJĄ ZA NIC

5 / 5 2018-05-15

Szybka dostawa produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-05-10

Szybka wysyłka. Niesamowita fachowość i dbałość o klienta oraz uczciwość. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-05-02

super sklep

5 / 5 2018-04-28

Wszystko szybko i rzeczowo. Godny polecenia

5 / 5 2018-04-25

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-04-25

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja, dostawa na drugi dzień. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Sklep profesionalny. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, w dobrej cenie.

5 / 5 2018-03-17

Solidna i profesjonalna obsługa. Dobrze zrealizowany proces reklamacji. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-11

Bardzo dobry kontakt i doradztwo w sprawie doboru odpowiednich części

2018-02-10

wszystko blyskawicznie zgodnie z zamowieniem tylko od tygodnia czekam na komentarz zwrotny;)

2018-01-24

wszystko w należytym pożądku

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalizm, uczciwość, rzetelność.

5 / 5 2018-01-20

Towar zgodny z zamówieniem bardzo szybka przesyłka, towar solidnie zapakowany

5 / 5 2018-01-17

Szybko, solidnie, profesjonalnie!

5 / 5 2017-12-28

Zdecydowanie pozytywna opinia. Wszystkie aspekty współpracy (czas realizacji, jakość obsługi itp.) na najwyższym poziomie. POLECAM.

5 / 5 2017-12-27

Sprzedawca rzetelny,towar zgodny z opisem dobrze zapakowany, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-20

polecam sklep

5 / 5 2017-12-11

Szybko, profesjonalnie, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

2017-11-30

Realaizacja zamówienia jest OK! Ale wydaje mi się, że sprzedawca jest świadom sprzedrzy beznadziejnych podróbek bo odrazu wypal;ił mi że moge zwrócic! Tak a koszt przesyłki w obie strony to ciekawe kto zwroci!

5 / 5 2017-11-20

Szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalna i szybka obsługa. Produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2017-11-14

Ekspresowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-11-08

Szybka realizacja dobry kontakt.

5 / 5 2017-11-05

Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie. Takiej współpracy życzymy każdemu serdecznie polecam

5 / 5 2017-11-02

Superszybka przesyłka,towar bardzo starannie zabezpieczony jak > najbardziej zgodny z opisem,doskonały kontakt e-mailowy.Polecam w 100%!!!

5 / 5 2017-10-10

Wszystko sprawnie, miło i mega szybko. Polecam!

5 / 5 2017-10-08

Wszystko OK! Polecam.

2017-10-07

Bardzo dobry kontakt z klientem. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo dobra prezentacja oferty, świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

2017-09-29

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-07

Towar dotarł tuż po Nowym Roku. Szybka wysyłka tuż po wysłaniu zamówienia.

5 / 5 2017-09-02

Dobry kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-02

Bardzo dobry sklep, tani, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-27

Profesjonalny sklep, dobry kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-14

Zdecydowanie wszystko ok

2017-07-22

Godni polecenia

5 / 5 2017-07-11

Bardzo Szybka, Sprawna i Profesjonalna Obsługa. Doskonały kontakt.

5 / 5 2017-07-07

Pełen profesjonalizm, dobry kontakt telefoniczny, sprzęt wysłany natychmiastowo, na czym mi zależało. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-29

Towar wysokiej jakości. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Miła i rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-06-22

Zdaje się, że właściciele (czy też pracownicy) firmy nie zdają sobie sprawy z tego, że jeden niezadowolony klient jest gorszy niż dziesięciu zadowolonych. Zupełny brak profesjonalizmu - Państwo oczywiście prowadzą sklep, do którego można wejść i kupić sobie sprzęt, ale jeśli się go zamówi przez allegro, wtedy go nie wydadzą osobie zamawiającej - choćby miała do sklepu dwa kroki. Każą płacić za kuriera, który przeniesie ją na drugą stronę. W głowie się nie mieści, że sklep, który umożliwił mi odbiór przesyłki osobiście pół roku wcześniej, nagle zmienił warunki i nie jest skłonny do absolutnie żadnej wyrozumiałości! Traktowanie jednych klientów jako gorszych nie przysłuży się Szanownym Państwu...

5 / 5 2017-06-20

Wszystko w porządku. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa. Szybka reakcja. Towar dotarł bez uszkodzeń, jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2017-06-10

Gorąco polecam, wszystko sprawnie i bezproblemowo, pełen > profesjonalizm. 100% P""O""Z""Y""T""Y""W. Dziękuję i pozdrawiam :)

5 / 5 2017-06-08

Szybka obsługa. Żadnych uwag. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem :)

5 / 5 2017-05-12

Szybka i bardzo dobra obsługa. Polecam sklep.

5 / 5 2017-04-25

Rzetelność i dbałość o dobry kontakt z klientem to cechy wyróżniające tę firmę. Warto robić interesy z profesjonalistami.

2017-04-23

3 dni temu zamówiłam u nich pokrowiec na telefon, przyszedł kilka godzin temu. Towar jak najbardziej zgodny z opisem, koszty przesyłki również niewielkie. Z kontaktem ze sprzedającym nie było problemu. Serdecznie polecam :)

2017-04-18

Solidny, tani.

2017-04-16

Sklep jest absolutnie nie poważny. Było złożone zamówienie za 2 tygodnie. W przeciągu tego czasu nie dostałem nijakiej informacji. Po 11 dni, mi napisali o bez zasadnym odmówieniu. Szkoda czasu!Nie polecam!

5 / 5 2017-04-14

Bezproblemowa obsługa, szybka przesyłka.

2017-03-27

Bardzo fajny i uczciwy sklep.

2017-03-26

Zakupu dokonałem w nocy z czwartku na piątek. Informacja o wysłaniu w piątek. W poniedziałek paczka była już na miejscu.

Rzetelne opinie o Artip.pl

Artip.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.artip.pl

Email
[email protected]

Telefon
513 033 207

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie