Kategorie: / Komputery

Artonery.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 52
opinie o Artonery.pl
2019-03-20

Jesteśmy zadowoleni z waszych usług Pozdrawiam!

2019-03-16

Ceny na poziomie przyzwoitym.

5 / 5 2019-03-13

Korzystałem już parę razy niekiedy nie mają na stanie tego co na stronie i trzeba poczekać dwa dni no ale korzystam dalej także polecam

5 / 5 2019-03-03

Wszystko OK

2019-03-01

Sklep godny zaufania.

2019-02-20

Wszystko w porządku. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2019-02-16

Profesjonalna obsługa klienta w zakresie doradztwa. Szybka realizacja zamówienia. Firma godna polecenia.

2019-02-15

dobry

5 / 5 2019-01-16

Cóż - nic innego nie mogę powiedzieć jak DOBRZE , a nawet lepiej . Wielu innych nie dało rady z takim trochę nietypowym zamówieniem (raczej przestarzałym) a arto nery.pl wywiązało sie dobrze . Polecam gorąco ( o lepiej nie gorąco , żeby się nie poparzyć), ale bardzo ciepło. Warto spróbowac. Obsługa, czas przesyłki i inne na piątkę. POzdrawiam

5 / 5 2019-01-03

Gorąco polecamy!!!

2018-12-04

Zakupy to prawdziwa przyjemność

2018-11-29

Bardzo dobry sklep. Jako jedyny podjął się sprowadzenia czegoś, czego nie ma na rynku, zrobił, co obiecał, a wszystko w bardzo dobrej cenie. Do tego przemiła obsługa. Od nas 10 punktów!

5 / 5 2018-11-26

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

2018-11-20

JESTEŚMY ZADOWOLENI ZE WSPÓŁPRACY !

5 / 5 2018-11-19

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-02

bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2018-09-30

Sklep jest profesjonalny jak również obsługa !! Polecam...

5 / 5 2018-09-24

Super sklep

5 / 5 2018-09-19

Błyskawiczna wysyłka, kontakt właściwie z mojej strony zbędny. Polecam!!! Zakupione części do ksero działają bez problemu.

2018-09-05

To nasz pierwszy zakup, więc trudno szerzej ocenić. Sprowadzenie zamówionego towaru trwało zbyt długo (ponad tydzień), a zapłata (niemała) została pobrana z góry w ciemno, więc trochę strachu było.

5 / 5 2018-08-27

Super jeśli chodzi o szybkość dostarczania zamówionego towaru.

5 / 5 2018-08-08

Szybka i sprawna realizacja. POLECAMY!

5 / 5 2018-07-27

Bardzo miła obsługa .Szybka i perfekcyjna obsługa. Zdecydowanie polecam.

2018-07-13

Dobrze, że są takie firmy!!! :)

2018-06-25

Sklep godny polecenia

2018-06-07

wszystko OK!

5 / 5 2018-05-24

polecam

2018-05-23

Dobre Ceny. Błyskawiczna Dostawa. Czego chcieć więcej.

5 / 5 2018-04-20

ok

2018-04-20

Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-04-16

Jestem zadowolony ze współpracy dziękuję, Pozdrawiam!

2018-04-13

bardzo dobra wszystko w najlepszej jakości i dostawa w 24 godziny

2018-04-11

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-25

Dobry kontakt szybka wysyłka

2018-03-18

Sklep przyjazny klientowi

5 / 5 2018-03-16

Obsługa bardzo dobra i pomocna. Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt z nastawieniem na pełne zadowolenie klienta z zakupu :)

2018-03-13

Bardzo doby sklep

2018-03-03

dobry sklep

5 / 5 2018-03-01

Szybko i bardzo profesjonalnie

5 / 5 2018-02-26

Polecam jak najbardziej .

5 / 5 2018-02-14

Wszystko ok szybka obsługa zgodne z opisem

2018-02-07

bardzo dobry

5 / 5 2018-01-29

Polecam!

5 / 5 2018-01-26

Wszystko w jak najlepszym pożądku. Szybko i zgodnie z ustaleniami. Dodatkowo bardzo miła obsługa.

2017-12-29

bardzo dobra

2017-12-24

dobra

5 / 5 2017-12-22

Szybka i profesjonalna obsługa

2017-12-21

Bardzo dobry sklep. Dobry kontakt.

5 / 5 2017-12-12

Od kilku lat zaopatruję się w materiały eksploatacyjne do drukarek. Jestem zadowolony z obsługi.

2017-12-06

Zamówiliśmy bęben do kserokopiarki Ricoh i toner. Wszystko dotarło starannie zapakowane i działa bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-28

Sprawa załatwiona szybko i konkretnie. Nietypowa rzecz do maszyny starszego typu załatwiona. Cena bardzo przystępna.

2017-11-24

Czytelny, łatwy w obsłudze, zawiera wystarczające informacje, żeby podjąć decyzję o zakupie.

5 / 5 2017-11-22

OK

2017-11-13

Wspaniały sklep, cudowna transakcja, wszystko bezstresowo i dobrze. ,,Arttonery" najlepsze jest nawet gdy pada deszcz. Kiedy smutno mi i nerwowo wchodzę na Artonery i jest fajowo.

2017-11-13

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-11-10

Super obsługa, polecam

2017-11-08

Bardzo dobra obsługa, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-11-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-17

ok

5 / 5 2017-10-10

Pozytywna

2017-10-07

Ogromna oferta towarów, wiele z nich niedostępnych już gdzie indziej, rozsądne ceny.

5 / 5 2017-09-27

Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-09-16

szybko i sprawnie bez uwag

2017-08-26

OBSŁUGA BARDZO DOBRA DZIĘKUJEMY !

5 / 5 2017-08-21

dziś zamówienie jutro dostawa szybko i sprawnie

5 / 5 2017-08-20

Wszystko w jak najlepszym porządku, POLECAMY!!

5 / 5 2017-08-12

gorąco polecam zakupy w tej firmie

2017-08-08

bd

2017-08-06

Wszystko przeprowadzone spranie i bez problemów.

2017-08-02

Jest to kolejny zakup w tym sklepie, zawsze na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-07-30

Super sklep !

5 / 5 2017-07-30

Wszystko ok gorąco polecam super współpraca

5 / 5 2017-07-23

Toner przysłany szybko, zapakowany właściwie. Pokecam

5 / 5 2017-07-19

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka materiałów.

2017-07-07

Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Fachowi doradcy, bardzo miła obsługa

2017-06-26

Duża oferta , przyjazna ,łatwa w obsłudze strona,

5 / 5 2017-06-12

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2017-06-11

Polecam

5 / 5 2017-06-10

SZYBKA REALIZACJA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM

5 / 5 2017-06-10

Towar i szybkość realizacji na najwyższym poziomie. W piątek zamawiałem towar po godz. 14.00, a o 17.00 tego samego dnia dostałem sms potwierdzający z firmy kurierskiej DHL. W poniedziałek przed 10.00 paczka była już u mnie w firmie.

5 / 5 2017-06-09

ok

5 / 5 2017-06-08

Miły i szybki kontakt.Przesyłka ,sprawnie i szybko

2017-06-03

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-26

Szybka obsługa, niskie ceny, polecam!

2017-05-17

Jest O.K.

2017-05-14

Sklep godnz polecenia!

5 / 5 2017-04-22

Szybko, miło, profesjonalnie i atrakcyjnie cenowo

5 / 5 2017-04-03

Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie !

5 / 5 2017-03-30

Zamówienie zrealizowane w możliwie szybkim terminie, mimo z utrudnioną dostępnością towaru. POLECAM !!!

5 / 5 2017-03-26

Polecam tego sprzedawcę. Solidny partner.

Rzetelne opinie o Artonery.pl

Artonery.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.artonery.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 410 55 11

Komórka
+48 784 084 378

Infolinia
012 410 55 11

Logowanie