Kategorie: / Odzież i Obuwie

Arturo Vicci Opinie Klientów

średnia ocen: 4.10
opinie o Arturo Vicci
1 / 5 2024-01-31

Wiele razy zamawiałam buty tej firmy przez Internet i nie było żadnego problemu. 11 stycznia 2024r. zamówiłam kozaki cappuccino na słupku za kwotę 389,00 zł i do tej pory nie dotarły (31.01.2024), blisko 3 tygodnie - dzwoniłam (telefon jest wyłączony), pisałam wiadomości na maila, messenger - nic, żadnego kontaktu, żadnej informacji zwrotnej. Przykra sprawa.

1 / 5 2024-01-23

Oszuści jakich mało!!! Na zamówienie czekałam ponad dwa tygodnie . Nie odpowiadają na e-mail telefonów nie odbierają . Buty przyszły , odesłałam je od razu . Nie otrzymałam zwrotu pieniędzy . Uważajcie !!!!

3 / 5 2023-09-22

OSZUŚCI! Od prawie 2 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za zwrócone buty! UWAŻAJCIE !!!

1 / 5 2023-08-30

OSZUŚCI! Od 3 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za zwrócone buty! UWAŻAJCIE !!!

1 / 5 2023-07-28

Ostrzegam przed dokonywaniem zakupów w tym sklepie. Niestety, musiałam czekać aż miesiąc na dostarczenie zamówionych butów, a teraz oczekuję już ponad miesiąc na zwrot pieniędzy. Nie otrzymuję żadnych odpowiedzi na wysłane maile, a próby kontaktu telefonicznego są bezskuteczne. Żałuję, że nie sprawdziłam opinii o sklepie przed złożeniem zamówienia.

5 / 5 2023-07-27

Są oszuści! W kwietniu zamówiłam buty, ale niestety źle wybrałam rozmiar i musiałam je zwrócić. Jednak do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Kiedy dzwonię, nikt nie odbiera telefonu - tylko automat. Pierwszą odpowiedź na e-mail dotyczący braku zwrotu otrzymałam, że moje dane zostały przekazane do działu księgowości w celu sprawdzenia zwrotu pieniędzy. Na kolejne e-maile już nie odpowiadają. Szczerze, nie polecam tego miejsca.

5 / 5 2023-06-22

Zwróciłam buty następnego dnia po otrzymaniu paczki i już minęły ponad 2 miesiące i nie dostałam zwrotu pieniędzy!!!!!!! OSZUŚCI!!!!!!!!!!

5 / 5 2023-05-25

Jakiś czas temu zamówiłam buty z tego sklepu, ale po dwóch tygodniach nie otrzymałam żadnych informacji. Spróbowałam skontaktować się z nimi, ale bezskutecznie - nie odpowiadali na telefony, maile ani wiadomości na Messegerze. Nie polecam tego sklepu! Trzeba być bardzo ostrożnym, ponieważ nadal się reklamują mając w rzeczywistości bardzo mały asortyment. Dodatkowo, publikują informacje na mediach społecznościowych, mówiąc że wszystko jest dostępne, ale okazuje się, że wciąż jest w produkcji - to jest kpina z ludzi.

5 / 5 2023-04-06

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność - szybka wysyłka - miła obsługa - buty wyglądają lepiej niż na zdjęciach

5 / 5 2023-03-31

Ten sklep jest naprawdę świetny - oferuje bardzo dużą gamę butów oraz akcesoriów do ich pielęgnacji. Znajdziesz tu również wiele pięknych torebek damskich. Produkty są wysokiej jakości i eleganckie, a cały sklep przypomina mi wystawy małych butików we Włoszech. Ostatnio zakupiłam przepiękne różowe sneakersy w odcieniu pastelowym. Byłam nieco zaniepokojona, czy wyglądają tak samo pięknie w rzeczywistości, jak na zdjęciach, jednak na szczęście moje obawy okazały się bezzasadne. Buty są piękne i bardzo wygodne, wykonane z najwyższej jakości materiałów i noszę je praktycznie każdego dnia, zwłaszcza gdy wiem, że będę dużo chodzić po mieście i chcę czuć się elegancko i komfortowo. Sklep internetowy jest przystępny i funkcjonalny, a personel obsługi jest bardzo profesjonalny i uprzejmy wobec klientów.

1 / 5 2023-03-28

Bardzo proszę o bezzwłoczny zwrot kwoty 322,30 zł należnej za zamówienie o numerze 51005 (faktura 7526/2022/e-sklep). Cierpliwie czekam na ten zwrot od grudnia 2022 roku.

5 / 5 2023-02-28

Kupuje od jakiegoś czasu w tym sklepie internetowym i zawsze jestem zadowolona.

5 / 5 2023-02-20

Zwrot za szpilki żony otrzymałem po okołu tyg. Także mam dobre wrażenie o firmie.

5 / 5 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej firmie. Sklep szybko dostarczył piękne buciki.

1 / 5 2023-02-08

UWAGA OSZUŚCI !!!! brak kontaktu, nie zwracają pieniędzy za zakupiony towar... zgłaszam na policję do UOKIK i skarbówki.

5 / 5 2023-01-30

Wszystko w porządku.

5 / 5 2023-01-25

Kiedy kupuję tu buty dla żony jako prezent, zawsze jesteśmy zadowoleni zarówno z obsługi, jak i jakości zakupionych produktów. Paczki zawsze dostarczane są na czas, a w przypadku ewentualnych zwrotów również nie ma żadnych problemów.

5 / 5 2023-01-25

Producent godny polecenia. Wysyłka na czas, fajna obsługa, ładne buty.

5 / 5 2023-01-25

Polecam

5 / 5 2023-01-25

Sklep posiada bardzo duży wybór obuwia. Posiada botki, sandały oraz czółenka. Są bardzo wygodne, skórzane i przede wszystkim w fajnej cenie.

5 / 5 2023-01-12

Bardzo lubię kupować obuwie w tym sklepie. Starannie wykonane. Wysyłka zawsze na czas. Miła obsługa. Polecam

1 / 5 2023-01-11

Ten sklep wydaje się podejrzany. Otrzymałam buty szybko, ale okazało się, że są za małe. Mimo że noszę rozmiar 38,5-39, nie mogłam nawet włożyć stóp do butów w rozmiarze 39. Zwróciłam buty i dostałam potwierdzenie ich odbioru, ale nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Po Świętach zapytałam o zwrot, ale mimo wielu wymian wiadomości i prób kontaktu, nie otrzymałam pieniędzy. Zagroziłam, że zgłoszę sprawę na policję, jeśli pieniądze nie zostaną zwrócone do 11 stycznia. To zagrożenie zadziałało i pieniądze pojawiły się na koncie wieczorem tego samego dnia. Nie polecam tego sklepu nikomu i zachęcam tych, którzy mieli podobne problemy, do podjęcia kroków prawnych.

5 / 5 2023-01-05

Obuwie dobrej jakości. Na buty czekałam 2dni. Wszystko przebiegło dobrze.

5 / 5 2023-01-04

Od kilku sezonów regularnie nabywam buty od tego producenta, ponieważ są wykonane z wysokiej jakości skóry i mają niezwykły komfort noszenia. Moja kolekcja obejmuje kilka par botków, czółenek oraz sandałów i zawsze jestem zadowolona z ich jakości. Gorąco polecam je wszystkim, którzy poszukują wygodnego i solidnie wykonanego obuwia.

5 / 5 2023-01-04

Od kilku sezonów regularnie nabywam buty od tego samego producenta, ze względu na to, że są wykonane ze skóry i niezwykle komfortowe. Posiadam kilka par botków, czółenek i sandałów i zawsze jestem zadowolona z ich jakości. Gorąco polecam jeśli szukasz wygodnego i solidnie wykonanego obuwia.

5 / 5 2023-01-04

Wszystko ok

5 / 5 2023-01-04

Zamówiłam buty na sylwestra i był to strzał w 10! Szybka wysyłka. Czółenka super, wygodne. Przetańczyłam cała noc. Polecam

5 / 5 2023-01-04

Zamawiam od 2 lat w tym sklepie buty i jestem zawsze zadowolona. Zawsze super jakość i zamówienie na czas. Polecam !

1 / 5 2022-08-14

Nie polecam

Nie polecam kupowania w tym sklepie. Zdarzenie to było pierwszym przypadkiem, w którym spotkałam się z tak niskim traktowaniem klienta. Buty zostały zamówione i opłacone tego samego dnia. Po oczekiwaniu dwóch tygodni, zdecydowałam się napisać e-mail z zapytaniem o moje zamówienie. Niestety, okazało się, że sklep nie ma zamówionego rozmiaru i rozpoczęło produkcję, co zajmie około tygodnia. Postanowiłam więc zaczekać. Jednakże, po kolejnych 1,5 tygodniach bez jakichkolwiek informacji ze sklepu, postanowiłam anulować moje zamówienie i otrzymać zwrot pieniędzy. Dopiero po 4 dniach otrzymałam te pieniądze. Sklep sprzedaje buty, które nie są na stanie bez udzielania żadnych informacji klientowi. Ponadto, nie można się skontaktować z nimi przez podany numer telefonu. Odradzam dokonywanie zakupów w tej firmie.

5 / 5 2022-06-30

UWAŻAJCIE

Zdecydowanie odradzam. Przed przeszło miesiącem złożyłam zamówienie i zapłaciłam za nie. Do teraz nie otrzymałam ani butów, ani zwrotu pieniędzy. To jest straszne! Obsługa klienta całkowicie nas ignoruje. Mimo że zrezygnowałam z zamówienia i anulowałam je, nie otrzymałam zwrotu pieniędzy!

5 / 5 2022-06-30

UWAŻAJCIE

Nie polecam tego w żadnym wypadku. Przed ponad miesiącem złożyłam zamówienie i zapłaciłam za nie. Od tego czasu nie otrzymałam ani produktów, ani zwrotu pieniędzy. To jest straszne! Absolutnie nie dbają o klienta. Nawet po odstąpieniu od umowy i anulowaniu zamówienia, nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. To jest kompletnie niedopuszczalne!

1 / 5 2022-06-30

UWAŻAJCIE

W poprzednim wpisie nie usunęłam gwiazdek i wyszło 5/5. Powinni mieć O/8 ale się nie da ... więc mają 1/5

5 / 5 2022-06-02

zamówienie 44865

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu! Nie tylko nie spełnił swojego zobowiązania dotyczącego zamówienia, ale również nie zwrócił mi pieniędzy za opłacony produkt w terminie. Zwykle robię wiele zakupów online i nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim ignoranckim podejściem, brakiem komunikacji i jawnej nieuczciwości. Pod urokiem takiej strony kryje się zwykłe oszustwo! Nie dajcie się zwieść.

5 / 5 2022-05-17

Zamówienie

Zdecydowanie odradzam!!! Upłynęły już dwa tygodnie od momentu złożenia zamówienia i jego opłacenia, ale niestety nadal nie mam go w mojej posiadłości. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje wiadomości e-mail i nie odbierają telefonów... Zdecydowanie NIE!

5 / 5 2022-05-17

Zamówienie

Zdecydowanie odradzam. Już minęły dwa tygodnie od kiedy złożyłem zamówienie i zapłaciłem za nie, ale niestety nadal go nie mam. Nie dostaję odpowiedzi na moje e-maile, a telefon nie odpowiada. Jasno i wyraźnie mówię NIE!

5 / 5 2022-01-26

Jestem klientką firmy od dwóch lat i mogę z całą pewnością stwierdzić, że firma ta jest absolutnie uczciwa. Zawsze dostarczają zamówienia punktualnie, a jeśli chodzi o zwroty, nigdy nie miałam z nimi żadnego problemu. Obsługa klienta również zawsze była bardzo pomocna i sympatyczna. Otrzymuję obuwie o starannym wykonaniu. Zdecydowanie polecam tę firmę!

5 / 5 2022-01-26

Ta firma jest całkowicie uczciwa. Jestem ich klientką od dwóch lat i zawsze dostarczają zamówienia na czas. Nigdy nie miałam również problemów ze zwrotami. Obsługa klienta jest bardzo pomocna i miła. Obuwie jest starannie wykonane. Gorąco polecam!

5 / 5 2022-01-26

Lubię robić zakupy w tym sklepie dla zony. Żonka zawsze zadowolona z szpilek. A ja mam czym oko nacieszyc. Polecam

5 / 5 2022-01-26

Mój ulubiony sklep z obuwiem. Świetnej jakości obuwie, wykonane bardzo starannie i przede wszystkim skórzane. Zawsze chętnie wracam na zakupy.

5 / 5 2021-08-13

Nie mogę polecić tego sklepu. Musiałam czekać tydzień na zamówione buty z powodu jakiegoś błędu magazynowego, o którym nikt nie poinformował mnie w żadnym momencie. Co więcej, od dwóch tygodni czekam na zwrot pieniędzy i nie otrzymałam ani odpowiedzi, ani zwrotu. Zamierzam zgłosić tę sprawę do miejskiego rzecznika praw konsumenta oraz na policję.

5 / 5 2021-07-23

Cześć, nie polecam tego sklepu. Złożyłam zamówienia 6 lipca i oczywiście je opłaciłam z góry, ale do dzisiaj, czyli 23 lipca, jeszcze ich nie otrzymałam. Próbowałam zadzwonić na infolinię, ale nikt nie odbiera. Dwa tygodnie temu odpowiedzieli na mój email, mówiąc, że zamówienie zostanie zamienione i dotrze do mnie do końca tygodnia. Niestety, nadal nie dostałam ich, a na kolejne maile nie otrzymałam odpowiedzi.

5 / 5 2020-02-22

Bez problemu znalazłam buty w pasującym na mnie rozmiarze.

Rzetelne opinie o Arturo Vicci

Arturo Vicci

Siedziba
Rudniki

WWW
https://arturovicci.pl/

Email
[email protected]

Telefon
691 415 229

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie