Kategorie: / Pozostałe

Arwit.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Arwit.pl
5 / 5 2019-03-08

Zamówienie i towar doszedł bez problemów.Ceny bardzo dobre.Wysyłka kurierem ok.

2019-02-28

Wszystko przebiegło jak należy Towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-08

Zamówiłam w esklepie części do wymiany zawieszenia i hamulców. Zamówienie przyszło w terminie. Podczas montażu okazało się że niektóre części są jeszcze dobre nie trzeba.ich wymieniać. Sklep przyjął zwrot pomimo tego ze było już po terminie. Polecam solidny sprzedawca.

5 / 5 2019-01-05

Polecam, rewelacja towar renomowanych firm i w super cenach. Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-01-05

Jestem zadowolony, polecam

3 / 5 2018-10-16

Radze omijać ten sklep szerokim łukiem. Ceny niby dobre ale jak przyjdzie do zwrotu zaczynają się cyrki. Pan przy telefonie nagle robi sie niechętny do rozmowy, cięzko było sie dowiedzieć jak wygląda zwrot, paczka odesłana a po regulaminowych 2 tygodniach od odebrania cisza, zero pieniędzy na koncie. Zadzwoniłem i sie upomniałem to pan z wielką łaską postanowił sprawdzić czy faktycznie jakaś przesyłka do nich dotarła, obiecał ze na następny dzien pieniądze będą na koncie a wysłali dopiero po kolejnych 5 dniach . Ostatecznie pieniądze otrzymałem po 3 tygodniach z tym że zwrócili wylacznie za sam towar, już za koszty przesyłki o ktorych pisza nawet w ich regulaminie że zwracają i takie jest prawo, nie otrzymałem pieniędzy. krętacze i odradzam zakupów.

5 / 5 2018-10-08

Dobry kontakt mailowy oraz telefoniczny, profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-06-24

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu, fachowe doradztwo i duży wybór towaru zamienników jak i cześć oryginalnych producentów. Paczka dobrze zabezpieczona, kurier DPD.Zostały mi 2 części ze zwrotem nie było problemów kasa przelana na konto.Polecam 100%. Pełen profesjonalizm

2018-05-18

Towar dostałem na 2 dzień.Wszystko się zgadza tak jak zamawiałem przez internet.Paczka dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-02-17

Polecam Duży wybór i atrakcyjne ceny

5 / 5 2017-09-09

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem i w dobrych cenach. Koszty wysyłki na normalnym poziomie i szybka realizacja.

5 / 5 2017-08-24

Polecam, szybko i tanio

5 / 5 2017-08-16

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-08-10

Wszystko jak należy polecam skklep

5 / 5 2017-04-07

Polecam.sklep ma duży wybór markowych towarów. Paczka dobrze zabezpieczona.ceny jak na allegro.

Rzetelne opinie o Arwit.pl

Arwit.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie