Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Arysto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arysto.pl
5 / 5 2019-03-23

pozytywna, szybka realizacja; towar zgodny z opisem i zdjęciem

5 / 5 2019-03-13

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-05

zakupiona bransoletka wyjatkowo ciekawa obsluga w sklepie bez zarzutu dostawa super szybka

5 / 5 2019-02-13

zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność....żadnych minusów, polecam

5 / 5 2019-02-02

Zero zastrzeżeń co do produktu i w miare szybka realizacja zamówienia. Drobny minus tylko za to, że przy pierszym zamówieniu w tym sklepie wystąpiły problemy z wysyłką i otrzymalem zwrot pieniędzy mimo, że nie chciałem rezygnować z zamówienia.

5 / 5 2019-01-07

Totalny BRAK PROFESJONALIZMU.Towary w sklepie są jako dostępne, a tak naprawdę sklep ich nie posiada i dopiero po zamówieniu próbuje ściągnąć od dystrybutora. Termin wysyłki do 5 dni roboczych to FIKCJA. Po 7 dniach oczekiwania na towar dostaję informację telefoniczną że towar już będzie wysłany po czym popołudniu na maila dostaję informację, że zamówienie anulowano bo zamówiony towar niby jest uszkodzony (a tak naprawdę chyba nie udało im się ściągnąć towaru). NIE POLECAM NIKOMU! TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU!

5 / 5 2018-12-16

Pierwszy mój zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Bardzo szybka przesyłka.

5 / 5 2018-12-03

Transakcja bez zarzutów. Gorąco polecam usługi tej firmy.

5 / 5 2018-11-18

Jestem bardzo zadowolona, zakupy zrobiłam sprawnie i szybko, polecam!!!

2018-10-31

Sprawna realizacja zamówienia, elastyczność [zmieniałam przedmiot zamówienia], bezproblemowe dostarczenie przesyłki. Bardzo pozytywne wrażenia :)

5 / 5 2018-10-21

same pozytywy polecam:-)

2018-10-20

Zrobiłem parę razy zakupy. Przyszły bez problemu. Trochę za dużo opakowania pod względem ekologicznym.

5 / 5 2018-10-16

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-08-31

100 % zadowolenia, bardzo szybko i sprawnie, POLECAM

5 / 5 2018-08-13

Polecam sklep.

2018-07-25

Wszystko w porządku. Można polecić.

5 / 5 2018-07-01

Jestem zadowolona z dokonanego zakupu,ale ma zastrzezenie co do opakowania w ktorym znajdowala sie bransoletka.Bylam pewna,ze bedzie to wygladalo bardziej elegancko,poniewaz byl to prezent.Nastepnym razem z pewnoscia zamowie bez dodatkowego opakowania.

2018-06-15

ZAMÓWIONE KOLCZYKI SA PRZEPIEKNE , KOLEŻANKI PATRZYŁY Z ZACHWYTEM KIEDY MIAŁAM JE UBRANE!!! NAPEWNO NIE OSTATNI MÓJ ZAKUP W TYM SKLEPIE SERDECZNIE POLECAM........

5 / 5 2018-05-27

Obsluga bardzo dobra, bransoletka szybko przyszla. Firma poinformowala mnie o jednej brakujacej w magazynie mailem. Zadnych problemow

2018-05-23

dobry

5 / 5 2018-04-13

Rewelacyjnie!! POlecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-10

Rewelacyjnie szybka dostawa i radość w oczach żony :)

5 / 5 2018-04-03

pozytywna, szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-03-24

Super ludzie, super podejscie do klienta, błyskawiczna realizacja-zapakowane precyzyjnie i widac za co placi sie te 14zl..polecam, zdecydowany pozytyw z Radomia.....100% zadowolenia.....godni plecenia i zaufania.

5 / 5 2018-03-16

Gorąco polecam.

2018-02-24

Towar zgodny z opisem. Bardzo miły kontakt. Serdecznie polecam:)

2018-02-23

bardzo pozytywna opinia dot. całokształtu transakcji (produkt, terminowość)

2018-02-13

Tym razem lepiej. Poprzednio po 3 tygodniach od wpłaty dowiedziałam się, że towaru nie ma. Teraz dostawa po 4 dniach roboczych.

2018-02-01

Duży i ciekawy wybór.

2018-01-30

Biżuteria jest jak najbardziej w porządku. Dobra jakość, obsługa klienta 1 klasa. Pozdrawiam, Beata.

2017-12-04

Wszystko fajnie pięknie, szkoda tylko że zdarzają się przypadki że składamy zamówienie przez internet na coś, czego fizycznie już nie ma. Wypadałoby częściej aktualizować asortyment

5 / 5 2017-11-13

Sklep godny polecenia , miła i sprawna obsługa.Jestem zadowolony w 100% .

5 / 5 2017-10-09

Sklep warty polecenia. Osobiście jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2017-09-30

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-30

jestesm zadowolony z przeprowadzonej transakcji na w/w stronie i polecam ja jak najbardziej fachowa i rzetelna firma

5 / 5 2017-09-14

Bardzo szybka przesylka, wszystko bardzo pozytywnie, bezproblemowo

5 / 5 2017-09-10

Super sklep!!! Rewelacyjny kontakt z klientem, a kolczyki przepiękne!!!!!!!! Gorąco polecam!!!!

2017-09-03

Towar zgodny z opisem, ale za długi czas oczekiwania na towar.

2017-08-20

godny polecenia

5 / 5 2017-06-29

Bardzo dobry sklep...polecam!!!!

2017-06-10

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Asortyment bogaty i zróżnicowany, wielki plus. I takiej oferty z markową biżuterią chyba nie ma nigdzie indziej

5 / 5 2017-06-02

Szybka bezproblemowa wysyłka, towar zgodny z ofertą. Paragon dosłany e-mailem

5 / 5 2017-05-16

Polecam

5 / 5 2017-05-07

Zamówiłam przez internet, a odebrałam osobiście w biurze handlowym. Szybki i bezproblemowy zakup prezentu, którym są śliczne kolczyki Esprit.

5 / 5 2017-04-19

polecam jeśli ktoś potrzebuje szybko dostać to co zamówił

2017-03-27

Konnichi wa. Seria AMB fantastyka! Co do sklepu-super kontakt. Wysyłka-deko droga..aczkolwiek błyskawiczna(UPS)!!za co 5tka z plusem. Zdecydowanie polecam ten sklep-jak również asortyment jest NIETUZINKOWY... Arigato gazaimasu. Sayounara.

Rzetelne opinie o Arysto.pl

Arysto.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.arysto.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 - 424 55 99

Komórka
-

Infolinia
22 - 424 55 99

Logowanie