Kategorie: / Budownictwo / Ekologia / Medycyna / Pozostałe

ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA Opinie Klientów

średnia ocen: 4.50
opinie o ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA
5 / 5 2019-01-25

Polecamy firmę "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2018-10-31

Firma "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" dała się poznać jako b. dobry, sprawny, fachowy i odpowiedzialny wykonawca powierzonych zadań.

5 / 5 2018-09-26

Bardzo dobra współpraca i przepływ informacji. Produkty zgodne z dostarczonym opisem. Polecam.

1 / 5 2018-08-29

Zakupionego produktu nie mieli wyprodukowanego i czekam trzeci tydzień aż w końcu do mnie dotrze.

5 / 5 2018-07-04

Współpracę z firmą "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2018-06-13

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z firmą "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

5 / 5 2018-03-21

Firma "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2017-12-18

Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy bardzo dobrą organizację pracy, doświadczenie oraz profesjonalizm zatrudnionych pracowników.

4 / 5 2017-10-21

Korzystałem z usług i polecam

5 / 5 2017-06-30

Firmę "ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA" polecamy jako rzetelnego i solidnego dostawcę, dobrze przygotowanego merytorycznie w zakresie świadczonych usług.

4 / 5 2017-06-07

Bardzo dobra firma, profesjonalne podejście do klienta, Polecam!

5 / 5 2017-05-17

Bardzo dobra współpraca, pełen profesjonalizm. Polecam.

Rzetelne opinie o ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA

ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA

Siedziba
SZCZECIN

WWW
http://www.asklepios.com.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie