Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Asport.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Asport.com.pl
5 / 5 2019-03-23

Towar jak najbardziej zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka serdecznie polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-18

Bardzo sprawa I szybko dostawa.

5 / 5 2019-03-16

Szybka i dobra obsługa

5 / 5 2019-03-11

Szybko, sprawnie komunikacja znakomita. Polecam ten sklep

5 / 5 2019-03-06

Mega szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Nic dodać nic ująć. Polecam w stu procentach

5 / 5 2019-02-27

Polecam w 100%

5 / 5 2019-02-27

Śpiwór, sprzęt turystyczny zgodny z opisem, szybka wysyłka. 100% polecam

5 / 5 2019-02-26

Bardzo szybka wysylka, towar w 100% odpowiada oposowi a do trgo świetny kontakt. Pozdrawiam i będę tutaj wracać!!

5 / 5 2019-02-26

Wszystko zgodnie z opisem, strój kąpielowy świetny, expresowa wysyłka, polecam

5 / 5 2019-02-19

Wszystko super, polecem :)

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalna obsługa. Pełne zadowolenie z transakcji, wszystko szybko i sprawnie! Polecam sklep!

4 / 5 2019-02-15

Produkt zgodny z opisem, lecz rozmiarówka jest zaniżona.

5 / 5 2019-02-04

polecam wszystko ok

5 / 5 2019-01-30

Jestem zadowolony z obsługi i szybkiej realizacji zamówienia

5 / 5 2019-01-16

Sprzedawca godny polecenia sprzęt zgodny z opisem . Szybka obsluga i przesyłka Polecam

5 / 5 2019-01-13

polecam

5 / 5 2019-01-10

Szybka obsługa Towar według zamówienia polece ten sklep swoim znajomym

4 / 5 2019-01-09

Ok. Polecam

5 / 5 2019-01-08

Polecam sklep. Profesjonalna obsługa i szybkośc wysyłki.

5 / 5 2019-01-06

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-11-28

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-23

Szybko, sprawnie i na czas. Jestem zadowolona zarówno z zakupu jak i ze sklepu. Na pewno jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2018-11-03

Jesteście super

5 / 5 2018-10-27

Towar - nosidło turystyczne dla dziecka, bardzo dobrej jakosci, wszystko super sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-22

wszystko ok.

5 / 5 2018-10-20

Szybka dostawa

5 / 5 2018-10-13

Polecam:)

5 / 5 2018-10-11

Szybko, sprawnie i na temat. Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-10-11

Wszystko super

5 / 5 2018-10-09

Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku, szybko, terminowo i w dobrej cenie

5 / 5 2018-10-08

Bardzo sprawa I szybko dostawa.

5 / 5 2018-10-05

Polecam

5 / 5 2018-10-04

Polecam!

5 / 5 2018-10-01

Wszystko przebiegło bez potrzeby kontaktowania sie ze sprzedajacym-wyczerpujacy opis produktu, wysylka zaraz po zaksiegowaniu przelewu, dostarczona na nastepny dzien.

5 / 5 2018-09-29

Polecam

5 / 5 2018-09-25

OK !!!

5 / 5 2018-09-23

Wszystko w porządku. Zamówiony produkt dotarł szybciutko. Zdecydowanie polecam.

1 / 5 2018-09-18

0 gdyż czekam na państwa paczkę już tydzień, nawet kurier do mnie nie dzwonił nr. 00259007738335162111 .

5 / 5 2018-09-18

Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-12

Bardzo szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-11

Wszystko na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, wyczerpująco odpowiedziano na moje pytania. Zakupione rzeczy były u mnie już po upływie 1.5 dnia :)

5 / 5 2018-09-11

Przesyłka dostarczona szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-09

Polecam 100%

5 / 5 2018-09-06

Szybka realizacja zamówienia, towar w przystępnej cenie, polecam.

4 / 5 2018-09-04

Szybki czas realizacji, bardzo dobry poziom obsługi, przyjazna cena zakupionego produktu.

4 / 5 2018-08-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-30

wszystko ok.

5 / 5 2018-08-24

Polecam,szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-20

super sprzedawca

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna expresowa obsługa.

3 / 5 2018-08-14

Polecam!

5 / 5 2018-08-03

polecam

5 / 5 2018-08-02

Polecam! Fachowość , szybkość i wiarygodność.

5 / 5 2018-07-26

Szczerze polecam zakupy w tym sklepie. Wiedzą, co mają w magazynie i nie sprzedają tego, czego nie mają (co niejednokrotnie się zdarza u innych sprzedawców). Wymiana towaru na inny rozmiar nie sprawia żadnych problemów.

5 / 5 2018-07-25

Wysyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam sklep

5 / 5 2018-07-23

Sklep godny polecenia, dostawa błyskawiczna.

5 / 5 2018-07-12

Zdecydowanie polecam zakupu w Asport.pl

5 / 5 2018-07-10

Sklep godny polecenia !!!

5 / 5 2018-07-07

Następnego dnia miałam już przesyłkę u siebie. Wow! Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-06-25

Serdecznie polecam bardzo szybka wysyłka , towar starannie zapakowany i bez uszkodzeń . Wszystkie informacje o zakupie i wysyłce na bardzo dobrym poziomie . Polecam !!

5 / 5 2018-06-20

Wszystko OK!

5 / 5 2018-06-19

SUPER.Polecam

5 / 5 2018-06-19

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-06-16

Profesjonalnie i ekspresowo

5 / 5 2018-06-14

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-06-13

Polecam !!!!!

5 / 5 2018-06-12

Wszystko w porzadku. Polecam.

5 / 5 2018-06-08

super sklep polecam kazdemu

3 / 5 2018-06-04

Śpiwór zgodny z opisem w pierwszych wrażeniach - lekki (550 g) i niewielkich rozmiarów - pisząc opinię nie sprawdziłem w terenie czy podane warunki termiczne są zgodne z podanymi danymi.

5 / 5 2018-05-27

Zamówienie zrealizowane w trybie ekspresowym. Polecam.

5 / 5 2018-05-25

Szybko, sprawnie komunikacja znakomita. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-25

Bardzo szybka, dostawa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-05-20

Szybkie zakupy, dobrze zapakowany sprzęt do wysyłki.

5 / 5 2018-05-14

Mam tylko jedno zastrzeżenie jednak nie jest to powód do obniżenia oceny mianowicie na jednym z butów był niewielki kleks od czegoś w rodzaju kleju którego próba usunięcia spowodowała delikatne uszkodzenia. Jednak jako całościowy produkt jest porządku.

5 / 5 2018-05-07

Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-04-21

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-04-18

Gratuluje świetna obsługa ! Polecam każdemu !

4 / 5 2018-04-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-30

Szyba i sprawna obsługa, towar zgodny z opisem. Nawet jakbym chciał to nie mogę znaleźć żadnych zastrzeżeń do jakości obsługi i szybkości wysyłki.

4 / 5 2018-03-26

Jest na pierwszy rzut oka ok. Przetestuję na koniec września.

5 / 5 2018-03-22

Zaistniał problem (jak to w życiu) ale szybko został zażegnany - POLECAM

5 / 5 2018-03-21

Wszystko super.Zona w pełni zadowolona.Szybka dostawa,przystępna cena i zgodność z zamówieniem.Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Polecam

5 / 5 2018-03-11

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-03-08

Profesjonalizm , towar zgodny z opisem i oczekiwaniami . Super

5 / 5 2018-03-08

Wszystko super, polecam

5 / 5 2018-02-26

Znalazłam to czego szukałam w bardzo korzystnej cenie

5 / 5 2018-02-19

Szybka przesyłka towar zgodny z opisem .

5 / 5 2018-02-15

wszystko sprawnie i dobrze

5 / 5 2018-02-15

solidny sklep, szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-14

Szybko tanio i wysoka jakość

4 / 5 2018-02-11

szybki zakup, polecam

5 / 5 2018-02-10

Wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2018-02-10

Polecam

4 / 5 2018-02-01

Wszystko jak w zegarku

4 / 5 2018-01-31

Produkt odpowiadał opisowi, przesyłka szybka jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-27

Polecam w 100 procentach, cała transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-01-26

Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.Polecam.

5 / 5 2018-01-17

jestem bardzo zadowolony z jakości towaru, gorąco polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2018-01-13

jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-01-13

Polecam, zamówiony kostjum taki jak oczekiwałam, dobry materiał,świetnie leży.

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, wszystko perfekcyjnie. Polecam

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalna, szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-29

Miło się współpracuje z takimi ludźmi.

4 / 5 2017-12-28

Sklep spoko, ale poczta nie bardzo.

5 / 5 2017-12-24

Transakcja zrealizowana w pełni profesjonalnie. Szybka i rzetelna wysyłka towaru. Zdecydowanie Polecam!

5 / 5 2017-12-14

Przesylka ekspresowa. Ja niestety nie trafiłam z rozmiarem, więc odesłałam produkt. Zwrot był bezproblemowy, pieniądze za zakupy szybko wróciły na moje konto. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-11

Polecam.

4 / 5 2017-12-02

Ok. Polecam

5 / 5 2017-11-25

Polecam

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam !

5 / 5 2017-11-22

Rewelacyjny sklep ,szybka dostawa ,wszystko zgodnie z zamówieniem POLECAM!!!

5 / 5 2017-11-21

polecam :)

5 / 5 2017-11-20

xxxxxx

5 / 5 2017-11-15

Polecam

5 / 5 2017-11-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-08

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-11-04

Polecam bardzo,super obsługa,błyskawiczna wysyłka,idealny towar:)

5 / 5 2017-11-01

polecam

5 / 5 2017-10-30

jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-10-26

super sklep i towar oferowany

5 / 5 2017-10-26

Super towar , szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-22

Co tu dużo mówić wszystko OK! Aby tak dalej

5 / 5 2017-10-15

Polecam

5 / 5 2017-10-07

wszystko OK

5 / 5 2017-09-28

Polecam

5 / 5 2017-09-16

Wszystko Ok. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-15

Polecam

5 / 5 2017-08-30

Zakupiony strój treningowy świetny, mata również solidna. Wysyłka szybka, sprzedawca bez problemowy. Wszystko w porządku :) Polecam ! ;)

5 / 5 2017-08-29

Szczerze polecam!:) mila obsługa, szybka dostawa a przede wszystkim rolki, które zamówiłam idealne :)) kolor przepiękny miętowy:))) POLECAM:)

5 / 5 2017-08-26

Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam każdemu! I na pewno tu wrócę. :)

5 / 5 2017-08-24

błyskawiczna wysyłka polecam sklep

5 / 5 2017-08-17

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-14

Super sprzedawca

5 / 5 2017-08-11

Zamówienie zostało zrealizowane szybo i sprawnie, jakość produktu wizualnie jest w porządku, sprawność ocenię wkrótce.

5 / 5 2017-08-10

Wysoka jakość produktu , sprawny proces realizacji

5 / 5 2017-08-05

Szybka dostawa, miła obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-07-23

polecam.

5 / 5 2017-07-21

Polecam!!!!

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-07-15

Bardzo szybko, bardzo sprawnie i bez komplikacji. Polecam.

5 / 5 2017-07-12

Szybka realizacja i dostawa

5 / 5 2017-07-06

jest ok. pozdrawiam

5 / 5 2017-07-06

Zamówiłam za duże łyżwy i po uzgodnieniu wymiany, dostawa była na drugi dzień. Polecam, obsługa rzetelna.

5 / 5 2017-07-01

Zamówienie zostało terminowo zrealizowane. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam.

5 / 5 2017-06-28

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-06-18

wszystko ok

5 / 5 2017-06-17

Bardzo szybko zrealizowana transakcja. Dostałe to, co chciałem, w dobrej cenie i BŁYSKAWICZNIE. JA TO SOBIE ZAPAMIĘTAM !!!! :-)

5 / 5 2017-06-16

Brawo! Wszystko mega dobrze, dziękuję!

5 / 5 2017-06-02

Szybko i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-01

Polecam

5 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-27

Polecam!

5 / 5 2017-05-14

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2017-05-07

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Wszystko ok. Szybki kontakt, wysyłka ekspresowa Polecam

5 / 5 2017-04-19

Szybko, solidnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-17

Transakcja błyskawiczna, polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-04-16

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-14

Polecam

5 / 5 2017-04-06

Bardzo rzetelny sklep

5 / 5 2017-03-30

przesyłka błyskawiczna, obsługa klienta na najwyższym poziomie, produkt zgodny z opisem, sklep godny polecenia.

Rzetelne opinie o Asport.com.pl

Asport.com.pl

Siedziba
Kozy

WWW
https://www.asport.com.pl/

Email
[email protected]

Telefon
33 8219 149

Komórka
604 617 978

Infolinia
801 000 761

Logowanie