Kategorie: / Odzież i Obuwie

astratex.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o astratex.pl
2019-03-20

Zaniżone rozmiary. Towar różni się znacząco.

5 / 5 2019-03-18

Super sklep i zawsze mozna wymieniać nietrafione rozmiary

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-12

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar w dobrym gatunku.

5 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2019-03-05

Moje pierwsze zakupy bielizny przez internet ze względu na rozmiar miseczki (70H) i o dziwo wszystko pasuje:) Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam!

5 / 5 2019-02-25

Witam figi są takie jak na zdjęciu.Jestem zadowolona!

5 / 5 2019-02-17

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie.Produkty bardzo dobrej jakości .Miła obsługa szybka reklamacja w razie gdyby produkt nie odpowiadał.Serdecznie polecam

5 / 5 2019-02-10

Kupiłam w sklepie kilka sztuk biustonoszy miseczka D. Bardzo szybka i sprawna transakcja. Są przepiękne, bardzo dobrej jakości, dokładnie takie jak prezentowane na zdjęciach i moim zdaniem warte swojej ceny. Bardzo polecam, nie będziecie rozczarowane!

5 / 5 2019-01-29

POLECAM

4 / 5 2019-01-26

Obsługa szybka i sprawna. Polecam

5 / 5 2019-01-26

Jesyem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalnie, bardzo szybko...

5 / 5 2019-01-18

dobra obsługa polecam

5 / 5 2019-01-11

Zamowione produkty spelnily moje oczekiwania.Jestem zadowaloma i polecam innym.

5 / 5 2019-01-09

Wszystko super, szybka transakcja, polecam innym!

5 / 5 2019-01-09

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-01-07

Godne polecenie, szybko sprawnie i w dobrej cenie.

5 / 5 2019-01-06

Profesionalna obsługa.

5 / 5 2019-01-01

super

5 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-23

super

5 / 5 2018-12-21

Jestem zadowolona, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-18

Profesjonalna obsługa i bardzo dobre podejście do klienta

5 / 5 2018-12-02

Zamówiona bielizna bardzo dobrej jakości. L ka jest prawdziwą eLką nawet nieco większą. Produkty zapakowane estetycznie. Szczczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-16

Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-12

Profesjonalna obsługa i bardzo dobre podejście do klienta

5 / 5 2018-11-08

polecam. wymiana online gratis

5 / 5 2018-11-08

Szybka przesyłka i towar dobrej jakosci

5 / 5 2018-11-07

Wszystko jak należy, polecam sklep i produkty.

5 / 5 2018-11-06

żona zadowolona

5 / 5 2018-11-05

W Astratex jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie:) Polecam szczerze każdej niezdecydowane osobie. Zwroty lub wymiana bez problemu. A jakość towaru bez zarzutu:)

5 / 5 2018-11-01

Polecam sklep, profesjonalna obsługa - szybka dostawa, bardzo dobra jakość zamówionej bielizny.

5 / 5 2018-10-27

Super sklep

5 / 5 2018-10-24

Tak, jak na sklepy internetowe - OK. Mimo wszystko należy liczyć się z możliwością zwrotu / wymiany towaru. Właśnie testuję "wymianę online". Zobaczymy :)

5 / 5 2018-10-23

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie szczerze polecam

5 / 5 2018-10-21

Kupiłam w sklepie kilka sztuk biustonoszy miseczka D. Bardzo szybka i sprawna transakcja. Są przepiękne, bardzo dobrej jakości, dokładnie takie jak prezentowane na zdjęciach i moim zdaniem warte swojej ceny. Bardzo polecam, nie będziecie rozczarowane!

5 / 5 2018-10-19

opinia bardzo dobra

5 / 5 2018-10-16

Produkt spełnił oczekiwania

5 / 5 2018-10-08

transakcja ok

5 / 5 2018-10-07

super.

5 / 5 2018-10-05

Super

4 / 5 2018-09-30

polecam.

5 / 5 2018-09-26

Polecam

5 / 5 2018-09-18

Bogata oferta, ceny zróżnicowane.

4 / 5 2018-09-14

Super jakościowo, mega wygodne i przy moim dużym biuście super podtrzymują i nadają odpowiedni kształt polecam

5 / 5 2018-09-13

opinia bardzo dobra

5 / 5 2018-09-10

Profeska

4 / 5 2018-09-08

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-07

Polecam

5 / 5 2018-09-07

Towar pierwsza klasa wszystko jak opisie polecam

5 / 5 2018-09-05

dobrze

5 / 5 2018-09-05

Profesjonalna obsługa i bardzo dobre podejście do klienta

5 / 5 2018-09-05

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-09-04

Jestem bardzo zadowolona z zakupów polecam innym

5 / 5 2018-09-02

Polecam zakupy w tym sklepie wszystko przebiegło szybko i pomyślnie .Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-02

Profeska

5 / 5 2018-08-25

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep gorąco.

5 / 5 2018-08-23

Bardzo szybka dostawa i dobra komunikacja ze sklepem

5 / 5 2018-08-20

Super.Profesjonalna firma.Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.

5 / 5 2018-08-19

bielizna solidnie wykonana. zamawiać swój rozmiar. Polecam

5 / 5 2018-08-18

Polecam wszystkim! Jakość produktów, obsługa, szybkość działania i w ogóle wszystko-na najwyższym poziomie! Jeśli prawidłowo skorzystałaś z doradcy rozmiaru-nie ma możliwości żeby bielizna nie pasowała!

4 / 5 2018-08-12

polecam

5 / 5 2018-08-12

polecam. wymiana online gratis

5 / 5 2018-08-12

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-11

tabelka z podpowiedzią rozmiarów jest bardzo pomocna,jestem bardzo zadowolona z biustonoszy które kupiłam w Waszej firmie

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep gorąco.

5 / 5 2018-08-06

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

4 / 5 2018-08-03

bardzo dobra współpraca

5 / 5 2018-07-25

super

5 / 5 2018-07-12

pozytywna

5 / 5 2018-07-08

Polecam,

4 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-04

Zamówiona bielizna bardzo dobrej jakości. L ka jest prawdziwą eLką nawet nieco większą. Produkty zapakowane estetycznie. Szczczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-01

Profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-27

Transakcja bez zarzutu, Sklep wart POLECENIA !!!

5 / 5 2018-06-26

Z początku, jeszcze przed złożeniem zamówienia, byłam nieco zdziwiona rozmiarem biustonosza, który mi wyszedł według kryteriów podanych na stronie, ale stwierdziłam, że zaryzykuję, a najwyżej wymienię na inny w razie, gdyby się coś nie zgadzało. Później - kolejne zaskoczenie, ponieważ biustonosze (zamówiłam dwa) pasowały IDEALNIE! Materiał bardzo przyjemny w dotyku, a nosząc bieliznę, ma się wrażenie "lekkości", jakby naprawdę nie miało się nic na sobie :) Biustonosz bardzo ładnie modeluje biust. Dla mnie dodatkowym plusem jest brak fiszbin pod stanem, przez co nic nas nie "dusi" i można się czuć naprawdę komfortowo :) Bardzo polecam! Był to mój pierwszy zakup na tej stronie i myślę, że nie ostatni :)

5 / 5 2018-06-19

Super piękne.

5 / 5 2018-06-18

szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-06-13

profesjonalna szybka obsluga

5 / 5 2018-06-10

Super piękne.

5 / 5 2018-06-10

Nie pierwszy zakup. Zawsze najwyższy poziom. Bardzo polecam

5 / 5 2018-06-08

Trochę opciera.

4 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-07

Polecam zakupy w tym sklepie wszystko przebiegło szybko i pomyślnie .Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-06

Jakość bielizny bez zastrzeżeń. Transakcja przebiegła wzorcowo. Polecam!

5 / 5 2018-06-02

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-01

Super polecam

5 / 5 2018-05-30

SUPER

5 / 5 2018-05-27

Polecam !!!

5 / 5 2018-05-23

bardzo szybka transakcja,produkt zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-05-12

Rewelacyjnie

5 / 5 2018-05-08

Sprzedawca ok

5 / 5 2018-05-03

polecam. wymiana online gratis

5 / 5 2018-05-02

:-----)

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam gorąco

5 / 5 2018-04-29

transakcja przebiegła pozytywnie

5 / 5 2018-04-24

Polecam

5 / 5 2018-04-13

Świetny sklep, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-04-12

tabelka z podpowiedzią rozmiarów jest bardzo pomocna,jestem bardzo zadowolona z biustonoszy które kupiłam w Waszej firmie

5 / 5 2018-04-10

Polecam

4 / 5 2018-04-03

zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane, identyczne jak na zdjeciach :)

5 / 5 2018-03-28

Super

5 / 5 2018-03-27

profesjonalna szybka obsluga

5 / 5 2018-03-21

Super

5 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-14

Szybka przesyła

5 / 5 2018-03-11

POLECAM

5 / 5 2018-03-08

Super

5 / 5 2018-03-05

Super

5 / 5 2018-03-05

Super profesjonalna obsługa :)

5 / 5 2018-03-01

Polecam sklep, profesjonalna obsługa - szybka dostawa, bardzo dobra jakość zamówionej bielizny.

5 / 5 2018-02-26

Piękna, wygodna bielizna, sprawna dostawa i ładnie zapakowana przesyłka. Idealny rozmiar.

5 / 5 2018-02-23

szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-02-21

Wszystko szybko fajnie i tak jak być powinno!

4 / 5 2018-02-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupów polecam innym

4 / 5 2018-02-12

Transakcja i dostawa bardzo szybka. Jestem zadowolona z produktów.

5 / 5 2018-02-07

Polecam

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-02-05

SUPER

5 / 5 2018-02-05

Polecam, koszulki nocne dobrej jakości, bardzo ładne, wszystko ok :)

5 / 5 2018-01-29

Wszystko super, szybka transakcja, polecam innym!

4 / 5 2018-01-25

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Super

5 / 5 2018-01-23

polecam:)

5 / 5 2018-01-21

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-01-21

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-19

Super

5 / 5 2018-01-16

szybko i sprawnie..

5 / 5 2018-01-15

Szybka dostawa, towar pierwsza klasa, po prostu jest rewelacyjny. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-14

Super produkt,polecam!

5 / 5 2018-01-11

super

5 / 5 2018-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz jakości obsługi

5 / 5 2018-01-07

Zamowione produkty spelnily moje oczekiwania.Jestem zadowaloma i polecam innym.

5 / 5 2018-01-01

Polecam.

5 / 5 2017-12-26

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Świetny sklep, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-12-19

Kupiłam w sklepie kilka sztuk biustonoszy miseczka D. Bardzo szybka i sprawna transakcja. Są przepiękne, bardzo dobrej jakości, dokładnie takie jak prezentowane na zdjęciach i moim zdaniem warte swojej ceny. Bardzo polecam, nie będziecie rozczarowane!

5 / 5 2017-12-16

szybko, sprawnie, dobrze spakowane

5 / 5 2017-12-11

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

4 / 5 2017-12-11

polecam.

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, rzetelny sklep. Polecam

5 / 5 2017-12-06

Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2017-12-05

tak tak

5 / 5 2017-12-03

Polecam

4 / 5 2017-12-02

zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane, identyczne jak na zdjeciach :)

5 / 5 2017-11-24

Mega szybko ,sprawnie , porządnie zapakowane. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-11-23

Rewelacyjnie

5 / 5 2017-11-21

Sklep super a leginsy wysokiej jakosci. Polecam!

5 / 5 2017-11-17

super

5 / 5 2017-11-12

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie.Produkty bardzo dobrej jakości .Miła obsługa szybka reklamacja w razie gdyby produkt nie odpowiadał.Serdecznie polecam

5 / 5 2017-11-08

super

5 / 5 2017-11-07

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-07

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-11-04

transakcja ok

5 / 5 2017-11-03

Obsługa profesjonalna, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-10-31

Super polecam

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości.

5 / 5 2017-10-31

Wszystko sprawnie i bez zarzutu. Musiałam dokpnać wymiany ,bo rozmiar jednak trochę inny . Wymiana również sprawnie i bez problemu. Wszystkie staniczki bardzo dobrej jakości. Polecam ,:)

5 / 5 2017-10-31

JESTEM ZADOWOLONA Z SZYBKIEJ REALIZACJI ZAMÓWIENIA I JAKOŚCI TOWARU.SUPER!!!

4 / 5 2017-10-31

Ok polecam kazdemu

5 / 5 2017-10-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-10-28

Zdecydowanie jeszcze nie jedno u Was kupię! Dziękuję.

5 / 5 2017-10-27

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-10-15

Polecam

5 / 5 2017-10-15

Wszystko super, szybka transakcja, polecam innym!

5 / 5 2017-10-01

Nie pierwszy zakup. Zawsze najwyższy poziom. Bardzo polecam

5 / 5 2017-09-21

Wszystko ok.Polecam !

2017-09-03

Zaniżone rozmiary. Towar różni się znacząco.

5 / 5 2017-08-24

Wszystko ok.Polecam !

5 / 5 2017-08-23

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-08-21

Towar pierwsza klasa wszystko jak opisie polecam

5 / 5 2017-08-19

Bardzo szybka dostawa i dobra komunikacja ze sklepem

5 / 5 2017-08-15

Super produkt,polecam!

5 / 5 2017-08-04

Bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-03

Bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsługa, zakupy u Państwa to czysta przyjemność

5 / 5 2017-07-29

Przesyłkę dostałam bardzo szybko, stanik zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-07-22

Sklep super a leginsy wysokiej jakosci. Polecam!

5 / 5 2017-07-16

Polecam sklep,świetny towar ,szybka dostawa.

5 / 5 2017-07-12

Wszystko ok.Polecam !

4 / 5 2017-07-08

Liczę, że podmiana rozmiaru i dodatkowe zamówienie dotrze do mnie równie szybko. Dziękuję

5 / 5 2017-07-06

Mój ulubiony sklep z bielizną.

5 / 5 2017-07-05

Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-05

Transakcja bez zarzutu, Sklep wart POLECENIA !!!

5 / 5 2017-07-04

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-07-01

Transakcja jak zwykle przebiegła pomyślnie. Szczerze polecam zakupy w sklepie Astratex oraz zakupione produkty.

5 / 5 2017-06-29

Polecam !!!

5 / 5 2017-06-28

Super

5 / 5 2017-06-24

Polecam.

5 / 5 2017-06-24

Transakcja jak zwykle przebiegła pomyślnie. Szczerze polecam zakupy w sklepie Astratex oraz zakupione produkty.

5 / 5 2017-06-22

profesjonalna szybka obsluga

5 / 5 2017-06-21

pozytywna

5 / 5 2017-06-21

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-06-21

Ok! Jest szybko i bez problemów

5 / 5 2017-06-20

Polecam

5 / 5 2017-06-18

Transakcja szybka i przyjemna, towar super. Polecam i na pewno skorzystam po raz kolejny.

5 / 5 2017-06-16

Zamowione produkty spelnily moje oczekiwania.Jestem zadowaloma i polecam innym.

Rzetelne opinie o astratex.pl

astratex.pl

Siedziba
Prague

WWW
http://astratex.pl

Email
[email protected]

Telefon
731822963

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie