Kategorie: / Dom

astro-24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o astro-24.pl
5 / 5 2019-01-27

Firma godna polecenia. Szybka przesyłka, rewelacyjny kontakt. Pełen profesjonalizm.

2018-11-25

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprawdziłem dostępność towaru telefonicznie i jeszcze tego samego dnia zamówienie zostało spakowane i wysłane.

5 / 5 2018-11-24

Transakcja przebiegła pomyślnie, super szybki kontakt, konkretny sklep naprawdę polecam.

2018-11-19

bardzo dobry!

5 / 5 2018-11-18

Rewelacja! Bardzo dobry i przemiły kontakt oraz sprawna obsługa to ogromne atuty astro24. Zakupione towary (lustro i szklane plafony) dotarły BARDZO DOBRZE I BEZPIECZNIE zapakowane. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-11-11

bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, terminowość, polecam

5 / 5 2018-10-14

Zlecenie zostało szybko i sprawnie zrealizowane. Lampy Astro dobrze komponują się z wystrojem wnętrza i robią wrażenie solidnych.

5 / 5 2018-10-10

Szybka i kompetentna obsługa, krotki czas oczekiwania na zapytania mailowe. Polecam

5 / 5 2018-10-01

Szybko i bez problemów

5 / 5 2018-09-12

Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Profesjonalna informacja o produktach. Moje zamówienie zostało zrealizowane w 24 godziny. Nie było problemu z wymianą produktów. Polecam.

5 / 5 2018-09-10

jasny proces zamawiania a potem szybkie informacje o etapach realizacji zamówienia. POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-29

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-06

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, a wszystko w miłej atmosferze. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-06-30

Świetny sklep, bardzo profesjonalna obsługa. Od razu otrzymałam e-mail z potwierdzeniem na maila. Otrzymałam również fakturę, o która prosiłam. Bardzo profesjonalna obsługa klienta i jestem również zadowolona z zakupionych tam rzeczy. POLECAM! Kasia B

5 / 5 2018-06-01

Szczerze polecam Sprzedawcę, który naprawdę mnie zaskoczył swoją rzetelnością i fachowością. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania Sprzedawcy w efektywne przeprowadzenie transakcji. Na plus zasługuje rewelacyjny kontakt Sprzedawcy z potencjalnym Klientem - Sprzedawca najpierw błyskawicznie odpowiedział na mojego maila dotyczącego interesującego mnie produktu, a później jeszcze telefonicznie poinformował mnie o istniejących możliwościach. W efekcie jednego dnia zamówiłam produkt (który u konkurencji był dostępny na zamówienie do 14 dni), a następnego dnia rano był on już u mnie w domu. Przekazując Sprzedawcy informację, iż zamówienie jest PILNE nie sądziłam, że zostanie ono zrealizowane w mniej niż 24h. Towar świetnie zapakowany - nie było mowy o możliwości jakiegokolwiek uszkodzenia, czy zarysowania nawet przy niezbyt delikatnym obchodzeniu się z paczką podczas transportu (pomimo iż konstrukcja produktu jest delikatna i podatna na usterki transportowe i zarysowania). Do tego rabat, którego nie dostałabym u konkurencji i darmowa przesyłka. Wg mnie rewelacja! Wzorowo przeprowadzona transakcja, więc szczerze i z czystym sumieniem polecam każdemu niezdecydowanemu i wahającemu się.

5 / 5 2018-05-28

Obsługa na wysokim poziomie. Kontakt rewelacyjny. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Gratuluję. Życzą sobie i wszystkim klientom aby trafiali tylko na taki profesjonalizm!

5 / 5 2018-05-14

Bardzo szybka , sprawna obsługa. Super pozytyw

5 / 5 2018-05-06

Bardzo szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-04-28

Sklep spisał się na medal.Fachowa pomoc,rzetelna informacja o produktach.Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-16

Super. Doskonała obsługa i kontakt z klientem. Przesyłka rzeczywiście dotarła w 24h.

5 / 5 2018-04-12

Polecam wszystkim : bardzo miły kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar wysokiej jakości.

5 / 5 2018-04-08

Polecam.Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie dotarło do mnie następnego dnia .Obawiałem się trochę bo nie znam sklepu ale opinie na "Opineo" były bardzo pozytywne i mogę to potwierdzić.

5 / 5 2018-04-06

Bardzo dobry kontakt, super szybka wysyłka i pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-03-12

Bardzo miły i konkretny kontakt z obsługą sklepu. Pan od razu sprawdził dostępność interesującej mnie lampy i pomógł dobrać akcesoria. Transakcja szybka i bezproblemowa. Dziękuję i oczywiście polecam.

5 / 5 2018-01-18

Wporzadku,szybka i mila obsluga

2017-12-15

Bardzo dobry

2017-11-30

SPRZEDAWCA ROKU !!! Zdecydowanie polecam sklep, Sprzedawca osobiscie kontaktowal sie ze mna z informacja o produkcie, blyskawiczna wysylka i dostawa ( mniej niz 24H ),

5 / 5 2017-11-26

Rzetelna i fachowa obsługa sklepu. Rewelacyjny kntakt emailowy i telefoniczny. Ekspresowa dostawa. Towar świetnie zapakowany. Do tego rabat ;) Wzorowo przeprowadzona transakcja. Szczerze polecam!

2017-10-30

Świetny kontakt, uprzejma obsługa, wzorowo zapakowany i przesłany towar wysokiej jakości.Dziękuję i serdecznie polecam!

5 / 5 2017-10-11

super realizacja

2017-10-09

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka..na drugi dzień po zakupie lampa już cieszyła oko na ścianie. Towar zgodny z opisem. Zdecydowanie Polecam

5 / 5 2017-09-21

bardzo pozytywna

5 / 5 2017-09-09

Bardzo fachowa obsługa. Polecam.

2017-08-02

Dobre ceny, mila obsluga i zaufanie do klienta:-)

5 / 5 2017-07-13

Jak najlepsza.Szybko sprawnie a pracownik który sie ze mną kontaktował uprzejmy kompetentny i też super

5 / 5 2017-06-22

Rewelacyjna obsługa, szybka wysyłka i fantastyczny kontakt. Polecam!

2017-06-19

Rzetelna i miła obsługa dysponująca wiedzą w zakresie dokonywanego zakupu towaru. Klient czuje się że sprzedawca jest jego partnerem a nie tylko chce upchnąć towar, co obecnie często się zdarza.

2017-06-17

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Transakcja przebiegła bez najmniejszych zarzutów. Towar dostępny od ręki.

5 / 5 2017-06-08

Polecam serdecznie!

2017-05-17

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-04-29

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-04-25

Polecam gorąco sklep. Profesjonalna obsługa i błyskawiczny kontakt

5 / 5 2017-04-02

bardzo dobry sklep,a jeszcze lepsza obsługa.Dziękuję bardzo!POLECAM wszystkim!!!!

Rzetelne opinie o astro-24.pl

astro-24.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.astro-24.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie