Kategorie: / Komputery / AGD / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Ataniej.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 62
opinie o Ataniej.pl
5 / 5 2019-03-21

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-03-08

Porządna firma. Nie obeszło się bez problemów, ale sklep zachował się fair. Delikatna przesyłka uległa uszkodzeniu z winy firmy kurierskiej. Mimo braku protokołu uszkodzenia sklep bez problemu wymienił mi towar na nowy. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Polecam wszystkim!!! błyskawiczna wysyłka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-17

Jestem bardzo zadowolona. Komunikacja przebiegała sprawnie, a towar otrzymałam na drugi dzień po złożeniu zamówienia.

5 / 5 2019-02-12

Polecam

5 / 5 2018-12-31

Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-27

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2018-12-21

ok

2018-12-11

DODATKOWY KOSZT ZA PRZELEW JEST DUŻYM MINUSEM

5 / 5 2018-12-07

szybka, i bardzo dobra obsługa

2018-12-04

Dobry sklep.

2018-12-03

Godny polecenia

2018-11-12

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-11-10

SUPER

2018-11-06

bardzo dobra

5 / 5 2018-10-09

Przystępna cena. Bardzo szybka dostawa. Miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Szybko, tanio i sprawnie. Poelcam :)

2018-10-07

Niektóre produkty dostępne tylko w sprzedaży wysyłkowej - dodatkowe koszty.

5 / 5 2018-10-06

ok

5 / 5 2018-09-30

Swietna informacja i szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-17

Szybka i miła obsługa. Towar dostarczony szybko, zgodny ze specyfikacją zamówienia.

2018-09-09

Powiem krótko: żałuję, że nie spotkałem tego sklepu wcześniej.

2018-09-02

Świetny sklep - miła, przyjazna i pomocna obsługa I klasa

2018-09-01

Źle zaadresowana przesyłka (inny odbiorca był podany do wysyłki i do fv i to zostało pomylone), przez co był problem z jej dostarczeniem. Poza tym wszystko w porządku.

5 / 5 2018-08-29

Sklep bardzo fajny, miła obsługa oraz wysyłka tego samego dnia :). Polecam kupującym.

5 / 5 2018-08-29

Przetworzenie zamówienia jak i sama dostawa przebiegła bardzo szybko. sprzęt działa bez zarzutów

5 / 5 2018-08-27

Sklep ok. Natomiast mam zastrzeżenia co do opłat za wysyłkę towaru. Kupowałem jednorazowo trzy rzeczy w sklepie , za które musiałem ponieść koszty dwóch przesyłek , bo towar zakupiony był wysyłyłany z dwóch różnych magazynów.

2018-08-27

Ekspresowa wysyłka !

5 / 5 2018-08-18

Szybka dostawa, dobra cena

2018-08-13

OK. zawsze może być trochę taniej :)

2018-08-04

Rewelacyjny

2018-07-31

b.dobry

5 / 5 2018-07-27

szybko, sprawnie towar w 100% zgodny z opisami

5 / 5 2018-07-20

Pozytywna

5 / 5 2018-06-16

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zakupu.

5 / 5 2018-06-06

Ok

2018-05-30

ok.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-23

Jrdtem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-05-05

wszystko ok

5 / 5 2018-04-26

Sklep zaskoczył mnie pozytywnie szybkością obsługi oraz profesjonalizmem. Zamówienie zrealizowane od razu, paczka przyszła dzień później, fakturę dostałem prawidłowo na maila, gorąco polecam każdemu.

5 / 5 2018-04-04

OK

5 / 5 2018-04-01

wszystko ok, szybka dostawa

5 / 5 2018-03-22

super

5 / 5 2018-03-14

Super!

2018-03-05

Sklep na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko super w dobrej cenie ALE nie wystawiają faktur na firmy zagraniczne - konkretnie UK z czym spotykam się po raz pierwszy! Bo w UK nie ma NIP tylko Company no. i inny format i rozkładają ręce, że w pole NIP nie mają co wpisać itd... przykre niestety.

5 / 5 2018-02-26

wszystko sprawnie tak jak powinno byc. polecam sklep

2018-02-21

bardzo dobra

5 / 5 2018-02-01

Polecam, tanio, zgodnie z opisem, bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-01-28

Super obsługa działają tak jak piszą polecam serdecznie ten sklep, pozdrawiam Janek

5 / 5 2018-01-15

Polecam

5 / 5 2018-01-02

Polecam

5 / 5 2018-01-01

Znakomita obsługa polecam.

2017-12-25

bardzo dobra

5 / 5 2017-12-25

SZYBKO I SPRAWNIE,KONKRETNIE na prawdę polecam.

5 / 5 2017-12-10

Szybko i tanio! Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-05

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowano moje zamówienie Polecam :-)

2017-11-14

Bez zarzutu:)

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Przesyłka dotarła do mnie na drugi dzień.

5 / 5 2017-11-13

wszystko ok

2017-11-07

Dobry

5 / 5 2017-10-30

Polecam!

5 / 5 2017-10-29

Sklep rzetelny, dostawa expresowa, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-10-15

Super! Kontakt, szybkosc, profesjonalizm!

5 / 5 2017-10-13

polecam, wszytsko zgodnie z zamowieniem. bardzo szybka przesyłka towar byl na drugi dzien.

5 / 5 2017-10-12

Dziękuję - jestem ogromnie zadowolony!

5 / 5 2017-10-04

Pełen profesjonalizm - miła obsługa, towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka zamówienia. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-30

Towar zgodny z opisem oraz szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-09-24

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-22

super

2017-09-20

Kompetentna i mila obsługa.

5 / 5 2017-09-16

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-08-28

Wszystko szybko i konkretnie. Duży plus

2017-08-26

Świetny sklep, towar otrzymałem następnego dnia

5 / 5 2017-08-18

Sklep bardzo dobry. Polecam. Jedyny problem był taki: towar został wysłany, ale nie zmienił się status zamówienia na "wysłano" - musiałem dzwonić i pytać, o co chodzi. Czas wysyłki bardzo dobry.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko ok.Szybka dostawa.

2017-07-01

Sklep godny zaufania.

5 / 5 2017-06-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

2017-06-13

czytelna i łatwa w szukaniu strona

2017-06-12

sklep szybo dostarczył zamówiony towar

2017-06-10

Transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie. Z przyjemnością skorzystam z oferty przyszłości.

5 / 5 2017-06-08

ok

2017-05-18

Godny polecenia.

5 / 5 2017-05-14

sprawnie, rzetelnie i profesjonalnie

5 / 5 2017-05-01

profesjonalna obsługa godna polecenia

5 / 5 2017-04-28

profesjonalna obsluga, szybka dostawa, towar bez zastrzezen

2017-04-17

Zakupiłem 10sztuk żarówek , po sprawdzeniu po kilku dniach okazało się iż jedna z żarówek nie świeci . . Zgłosiłem problem i dostałem informację że mam odesłać żarówkę na wskazany adres z nr. reklamacyjnym. Paczkę ładnie wysłałem na ich koszt bo dlaczego ja mam płacić za przesyłkę za wadliwy towar który dostałem , lecz oni nie odebrali paczki ,a ja nie miałem żadnej informacji ,że to ja mam ponieś koszt przesyłki. Więc tak to jest że wszystko dobrze jak nic nie psuje -bo potem same problemy!!!

5 / 5 2017-04-09

Polecam ten sklep, wszystko przebiegło sprawnie i szybko.

2017-04-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednakże z żarówek założonych w maju 2015 6 padło do września 2015.

Rzetelne opinie o Ataniej.pl

Ataniej.pl

Siedziba
PIASECZNO

WWW
http://www.ataniej.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 429 67 71

Komórka
-

Infolinia
227166574

Logowanie