Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dom / Żywność

atat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o atat.pl
4 / 5 2019-03-19

SUPER!

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu. Polecam

5 / 5 2019-03-11

Sklep wart polecenia.

4 / 5 2019-03-09

TOWAR TAKI JAK NA ZDJĘCIU

5 / 5 2019-03-03

Polecam

5 / 5 2019-02-22

Sklep wart polecenia

5 / 5 2019-02-13

Lampy wykonane solidnie, jestem zadowolona.

5 / 5 2019-02-02

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2019-02-02

Szybko,profesjonalnie,polecam

5 / 5 2019-01-25

Profesjonalna obsługa. Zakupiona lampa elegancka i funkcjonalna a w dodatku w super cenie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-23

Super.

5 / 5 2019-01-17

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-16

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-01

Bardzo szybka reakcja i wysyłka. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

4 / 5 2018-12-31

Wszystko super,jedynie zdziwilo mnie, ze dostalem 10 baterii pastylkowych w pudle, w ktorym zmiescilby sie akumulator samochodowy ;)

4 / 5 2018-12-29

Dziekuję .

4 / 5 2018-12-23

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-12-17

wszystko OK

4 / 5 2018-12-10

Jak najbardziej pplecam

5 / 5 2018-12-05

Super

4 / 5 2018-12-01

To już mój kolejny zakup w tej firmie i jak zawsze wszystko jest w porządku.

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-11-28

Polecam

4 / 5 2018-11-26

Trochę długo czekałam na towar, ale na moje pytanie w tej sprawie była szybka odpowiedź i potem już poleciało. Jestem zadowolona

4 / 5 2018-11-21

polecam

5 / 5 2018-11-18

Jako Albercik Einstein majstrujacy przy świetlówkach polecam tą firmę. W dodatku świetlówki opakowano kosmicznie !

5 / 5 2018-10-29

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-09

Wszystko sprawnie bez żadnych komplikacji. Zakupy super.

5 / 5 2018-10-03

Bardzo miła obsługa, towar solidnie zapakowany oraz zgodny z zamówieniem, bez uszkodzeń. Polecamy!

5 / 5 2018-10-02

Mila i szybka obsluga. Polecam

5 / 5 2018-10-02

JUŻ DRUGI RAZ KUPUJE - NA PEWNO TUTAJ JESZCZE WRÓCĘ - POLECAM

4 / 5 2018-10-01

WSZYSTKO OK.

4 / 5 2018-09-20

Zamówienie zrealizowano szybciej niż się spodziewałem. Polecam

5 / 5 2018-09-16

Super ceny

5 / 5 2018-09-11

Super

3 / 5 2018-09-07

Jest OK.

5 / 5 2018-09-03

wszystko super

5 / 5 2018-08-23

Super. Polecam

5 / 5 2018-08-22

POLECAM !!!

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa, zamówienie otrzymałem w następnym dniu roboczym, Polecam

4 / 5 2018-08-17

Bardzo dobra obsługa. Potrzebowałam pasa do pończoch dla starszej osoby. Przy dodatkowych pytaniach - szybkie i konkretne odpowiedzi. Polecam :)

5 / 5 2018-08-10

Bardzo szybka dostawa profesjonalnie zapakowana. Duże zamówienie ponad 30 kg; w tym proszki, płyny , art.biurowe, żywność. Każdy artykuł owinięty filią bąbelkową. Osobno art.biurowe i żywność , a osobno chemia.Nic nie uszkodzone. Towary dobrej jakości.

4 / 5 2018-08-05

Polecam

4 / 5 2018-08-01

Obsługa klienta była jedną z najlepszych jakie w życiu doświadczyłem. Trzeba jednak przyznać, że na zamówienie czeka się dość długo.

4 / 5 2018-07-20

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-18

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-07-13

wszystko godne polecenia !!!

5 / 5 2018-07-04

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-30

Towar super.Sklep polecam jak najbardziej!!

4 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy dostawa przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Polecam w 100%

4 / 5 2018-06-17

Przesyłkę otrzymałem dosyć szybko po zamontowaniu oświetlenie się pięknie prezentuje, jest jeden mały problem , po zakręceniu żarówki należy zamontować okrągły szklany dekielek z trzema zaczepami od spodu. Trzeba mieć bardzo sprawne palce żeby przekręcić w bok nie ma za co złapać, ten dekielek mógłby trochę przypominać pokrywkę do garnka zamocowanie nie sprawiało by trudności.

4 / 5 2018-06-17

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcami, odpowiadali rzetelnie na wszystkie pytania. Przesyłka zapakowana starannie, dotarła w całości. Czas oczekiwania nieco wydłuzony ze względu na oczekiwanie na lampy od producenta. Polecam w 100%

4 / 5 2018-06-16

Po prostu zakupy tyle że przez internet.

5 / 5 2018-06-13

profesjonalny sklep polecam

5 / 5 2018-06-02

Sklep spełnia wszelkie oczekiwania,wszystko poszło szybko i sprawnie.POLECAM!!!

4 / 5 2018-06-02

Polecam

5 / 5 2018-05-25

Kontakt ze sprzedawcą na wysokim poziomie widać, że lubią ludzi którzy są potencjalnymi klientami.

3 / 5 2018-05-24

Profesjonalna obsługa i zainteresowanie klientem gdy dostawa się wydłużała. Jednak na stronie sprzedawcy powinna znaleźć się informacja o oczekiwanej długości terminu dostawy.

4 / 5 2018-05-22

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-21

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-05-14

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-05-13

Przesyłka szybka, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-11

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-04-30

Wszystko przebiegło bez problemu

5 / 5 2018-04-30

transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-04-28

Polecam zakupy w tym sklepie:)

4 / 5 2018-04-20

Dobra obsługa.

5 / 5 2018-04-19

Tak powinny przebiegać zakupy online! Szybko, sprawnie bez żadnych pytań!

5 / 5 2018-04-17

wszystko ok

5 / 5 2018-04-12

Solidny sklep, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

4 / 5 2018-04-09

Generalnie OK. W sumie polecam. Mają fajny asortyment. Tym niemniej, sklep zaproponował mi żarówki, które nie pasują do zamówionych lamp. Na szczęście wykazałem się czujnością :).

5 / 5 2018-04-02

Polecam

5 / 5 2018-03-30

Ekspresowa przesyłka i idealny kontakt ze sklepem!

5 / 5 2018-03-29

Jestem zadowolony

4 / 5 2018-03-27

Bardzo dobry sklep, tylko czas realizacji trochę długi

4 / 5 2018-03-27

polecam

5 / 5 2018-03-25

Świetnie zorganizowany sklep i profesjonalna obsługa. Zamówienie otrzymałem bardzo szybko. Konsultanci rzetelni. Prawdziwi profesjonaliści! Polecam! :)

5 / 5 2018-03-18

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-10

SUPER SKLEP, POLECAM!

5 / 5 2018-03-07

Bez zarzutu! Zdecydowanie godny polecenia.

5 / 5 2018-02-26

wszystko ok

5 / 5 2018-02-23

Bardzo szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowane świeczniki. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-02-13

Polecam

5 / 5 2018-02-12

bardzo dobra

5 / 5 2018-02-09

zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-02-08

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-04

Transakcja szybką, wszystko ok. Polecam zakupy

4 / 5 2018-01-29

Szybko i sprawnie. Godne polecenia.

5 / 5 2018-01-27

PROFESJONALNA OBSŁUGA.TOWAR OTRZYMAŁAM SZYBKO ,W NIENAGANNYM STANIE.POLECAM

4 / 5 2018-01-23

kontakt jak najbardziej ok czas realizacji też

5 / 5 2018-01-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-01-08

Polecam.

5 / 5 2018-01-02

pozytywnie

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsługa. polecam

5 / 5 2017-12-28

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-12-28

POLECAM

4 / 5 2017-12-20

Bardzo dobry zakup i obsługa.

5 / 5 2017-12-19

Sklep super, obsługa świetna-Polecam

5 / 5 2017-12-18

Polecam

4 / 5 2017-12-07

Napewno jeszcze coś zamówię

5 / 5 2017-12-07

Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-05

Polecam ten sklep!!!

5 / 5 2017-12-05

Szybka transakcja, towar zgodny z zamówieniem i bardzo dobrze zapakowany. Polecam sklep!

5 / 5 2017-12-04

Polecam

5 / 5 2017-11-25

Polecam.

5 / 5 2017-11-23

wszystko super szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-11-22

Wszystko super polecam

4 / 5 2017-11-16

polecam

5 / 5 2017-11-14

Wszystko na 5 + na pewno jeszcze tutaj wrócę.Pozdrawiam

4 / 5 2017-11-11

Towar zgodny z zamówieniem. Nieco dłuższy okres oczekiwania.

5 / 5 2017-11-04

Transakcja bardzo szybka.Polecam.

5 / 5 2017-10-30

wszystko super dziekuje bede polecac

5 / 5 2017-10-29

Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-24

Profesjonalna obsluga. Transakcja przebiegla idealnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-17

Polecam

5 / 5 2017-10-17

Pełen profesjonalizm .Polecam

4 / 5 2017-10-02

Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-01

wszystko ok

5 / 5 2017-09-30

Poecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-14

wszystko było w porządku

5 / 5 2017-09-14

POLECAM

4 / 5 2017-09-07

Profesjonalna obsługa. Polecam

3 / 5 2017-09-05

Żyrandol został dostarczony w wygiętą ramą co sprawiło że nie jest okrągły a elipsowy. Przesyłka nie była uszkodzona a to znaczy ,że został juz taki zapakowany do kartonu. Produkt kosztował prawie 300zł ale nie powala w żaden sposób solidnym wykonaniem. Dolna cześć plafonu odkleiła się od całości. Wszystko to wygląda mało estetycznie.Oczywiście prezentował się znakomicie na sklepie na fotografiach.

5 / 5 2017-09-05

bardzo dobrze przygotowana strona www z wizualizacjami na bieżąco i przelicznikiem cen

2017-08-23

Dobra obsługa.

5 / 5 2017-08-16

Polecam

5 / 5 2017-08-14

Wszystko super kontakt na bieżące polecam z całego serca.

5 / 5 2017-08-08

Polecam na 100%

5 / 5 2017-07-31

Bezproblemowo

5 / 5 2017-07-26

Superancko

5 / 5 2017-07-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Następne też zrobię u Was.

5 / 5 2017-07-11

OK!!!!

4 / 5 2017-07-08

Usługa zrealizowana w terminie, produkt dobrze zapakowany, bez wad. Zdjęcie produktu w aranżacji na stronie sklepu nie do konca oddaje jego rzeczywiste wymiary.

4 / 5 2017-07-07

Jedna świeczka była trochę uszkodzona ( zmiażdżony kant)

5 / 5 2017-07-02

Profesjonalna obsluga. Termin dostawy dokładnie jak został określony w zamówieniu. Serwis posprzedażowy bez zarzutu. Polecam na 100 %.

4 / 5 2017-06-18

Podczas transportu została uszkodzona świecą ale zaraz została wysłana kolejna bez problemów polecam

5 / 5 2017-06-17

Super

4 / 5 2017-05-29

polecam

5 / 5 2017-05-08

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-04-29

zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-04-26

Sklep godny polecenia . Wszystko zgodnie z opisem .

5 / 5 2017-04-24

Super

5 / 5 2017-04-23

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie, profesjonale podejście do klienta- na pewno tutaj wrócę.

5 / 5 2017-04-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-04-17

Wszystko szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Kobieta o anielskim głosie zadzwoniła do mnie w okolicy 15:30. Tego dnia nie byłem zbyt szczęśliwy, gdyż w nocy zdechł mój chomik. Mimo tego, przemiła rozmowa z przesympatyczną Panią podniosła mnie na duchu. Pani zapytała, czy jestem zadowolony z zakupów i powiedziała, że otrzymam od niej specjalny rabat na kolejne zakupy. Na tę kurtuazję nie mogłem udzielić negatywnej odpowiedzi. Resztą dnia spędziłem w lepszym nastroju, radośnie rozmyślając o mojej cudrozmówczyni!

4 / 5 2017-04-02

Wszystko jak należy.Zamówienie. szybka odpowiedź i bardzo szybka dostawa.

Rzetelne opinie o atat.pl

atat.pl

Siedziba
Krotoszyn

WWW
http://www.atat.pl

Email
[email protected]

Telefon
508036963

Komórka
508036963

Infolinia
508036963

Logowanie