Kategorie: / Komputery

Ateneum.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 8
opinie o Ateneum.pl
5 / 5 2019-03-05

Ze sklepu jestem bardzo zadowolona. Laptopa otrzymałam w ciągu 2 dni. Służą pomocą.Była to moja pierwsza tego typu transakcja. A tak się bałam ! :-)

2019-01-23

Fatalna obsługa, żadnej informacji na temat dostawy, czekam tydzień i nic....

5 / 5 2018-07-10

Wszystko w porządku. Szybka i sprawna obsługa. Jednak player mp3 ma jakąś usterkę i będę reklamował

5 / 5 2018-05-21

Pełny PROFESJONALIZM, kupowałem na raty, wszysytkie formalności przez tel,na 2 dzień miałem dokumenty do podpisu.Ogólnie wszystko załatwiłem w tydz.

5 / 5 2018-04-27

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Dobry kontakt telefoniczny jak i majlowy. Sybka dostawa kurierem. Polecam

5 / 5 2018-04-20

Super konktakt i reazlizacja. Obiór osobisty możliwy jeszcze tego samego dnia. Polecam gorąco, tym bardziej, że wcześniej próbowałem coś kupić u konkurencji z tego samgo miasta i olali mnie totalnie.

2017-09-27

W sklepie dokonałem zakupu Aparatu Nikona, po sprawdzeniu oferty na stronie wszystko ustaliłem telefonicznie, ponieważ zakup był na raty, dokonałem symbolicznej wielkości przedpłaty. Po 2 dniach tak jak było ustalone powiadomiono mnie telefonicznie ,że aparat jest już do odbioru. Zakupu dokonałem osobiście, wszytko z ratami na miejscu trwało około 15 minut.

5 / 5 2017-09-11

Blyskawiczna wysylka, zasilacz dotarl do mnie na nastepny dzien po wyslaniu przelewu (a przelew byl miedzy roznymi bankami!), cala transakcja wykonana w 2 dni. A cena najnizsza z listy :). Polecam!

5 / 5 2017-06-15

Szybko , sprawnie, kupowałem już 3 razy. Na przesyłkę czekałem za pierwszym razem 3 dni, potem były na drugi dzień. Ceny mogłyby być lepsze ale przynajmniej mam pewnośc, że nie kupuję od jakiegoś wyłącznie wirtualnego sklepu w którym po roku nic nie będę mógł zareklamować..

5 / 5 2017-04-30

Wrażenia bardzo pozytywne - zaskoczyła mnie szybkość z jaką otrzymałem zamówiony towar-po prostu ekspres! Sprzęt działa bez żadnych zarzutów! Polecam!

2017-04-22

4 stycznia złożyłem zamówienie i otrzymałem potwierdzenie, że zamówienie zostało przyjęte do realizacji. 8 stycznia wysłałem pytanie o status zamówienia i dostałem tego dnia odpowiedź, że oczekują na dostawę towaru. Minęło trzy miesiące i nie otrzymałem żadnej informacji ze sklepu, ani zamówionego towaru.

Rzetelne opinie o Ateneum.pl

Ateneum.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.ateneum.pl

Email
[email protected]

Telefon
042 636-64-49

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie