Kategorie: / Sport

Athletic24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.16
opinie o Athletic24.pl
4 / 5 2019-03-22

POLECAM

1 / 5 2019-03-18

W sklepie towar jest oferowany do sprzedaży, mimo że nie jest dostępny od razu - po dokonaniu zakupu sklep zamawia go u producenta. Po oczekiwaniu przez dwa tygodnie zdecydowałem się zrezygnować. Teraz już drugi tydzień czekam na zwrot pieniędzy.

1 / 5 2019-03-18

Sklep oferuje produkty, które nie są dostępne na stanie magazynowym, a zamawiane są od producenta po dokonaniu zakupu. Po oczekiwaniu przez dwa tygodnie, zdecydowałem się zrezygnować z zamówienia. Obecnie oczekuję na zwrot pieniędzy, który trwa już drugi tydzień.

3 / 5 2019-03-12

Zamówienie zostało dostarczone szybko, ale po rozpakowaniu okazało się, że sprzęt był wcześniej składany i ponownie rozkładany, dodatkowo nie działał poprawnie. Jednak po złożeniu reklamacji i odesłaniu sprzętu oraz trzech monitów, cała zapłacona kwota została zwrócona na konto.

5 / 5 2019-03-12

Polecam sklep! Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-08

Jestem usatysfakcjonowana zakupionym produktem, a mianowicie trampoliną hammer cross jump. Skorzystałam z promocji, co tylko dodatkowo mnie zadowala, gdyż cena była dość wysoka. Jest to moja pierwsza trampolina, więc nie wiem jakie są standardy, ale uważam ją za świetną. Polecam ją ze względu na jej wartość. Jednakże, sklep nieprawidłowo informuje o dostępności produktu, który w rzeczywistości nie był na stanie magazynowym i był dopiero sprowadzany od producenta. Czas oczekiwania wynosił trzy tygodnie, co jest dla mnie za długo. Poza tym, nie mam zastrzeżeń co do obsługi ze strony sklepu "jakiś tam".

5 / 5 2019-03-06

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2019-03-03

Towar zgodny z opisem.

1 / 5 2019-02-24

Ten sklep okazał się oszustwem. Po złożeniu zamówienia, otrzymaniu potwierdzenia i informacji, że zamówienie jest w trakcje realizacji, po 10 dniach dzwonił do mnie pracownik i oświadczył, że nie ma dostępnych linków. Gdy wyjaśniłem, że nie otrzymałem żadnych linków i sprawdziłem skrzynkę spamu, pracownik zaczął się tłumaczyć, że producent nie ma tego produktu w ofercie. Bez przeprosin powiedział, że moje zamówienie zostanie anulowane. Widać, że potrzebują jeszcze dużo pracy, aby stać się profesjonalnym sklepem i obsługiwać klientów właściwie.

4 / 5 2019-02-22

Sprawnie, szybko i bez problemu. Polecam!

4 / 5 2019-02-22

Wszystko odbyło się bardzo spawnie

4 / 5 2019-02-17

Solidny

5 / 5 2019-02-09

Bardzo dobry kontakt i zreszta całokształt bez zarzutu! Polecam:))

5 / 5 2019-02-05

Fajny sklep z dużym asortymentem.

5 / 5 2019-02-01

Super Polecam!!!

4 / 5 2019-01-23

Bardzo dobra organizacja, szybka wysylka towaru, Goraco polecam!

4 / 5 2019-01-14

Transakcja przebiegła dość sprawnie, bardzo dobry kontakt z klientem. POLECAM.

4 / 5 2019-01-13

Bardzo dobry kontakt, na bieżąco monitorują przesyłkę. Wszystko OK

5 / 5 2019-01-13

Polecam

4 / 5 2019-01-02

polecam w 100%!

4 / 5 2019-01-01

Wszystko super szybko i solidnie gry raco polecam

3 / 5 2018-12-19

Musieliśmy czekać na dostawę towaru przez 24 dni, co uważam za niedopuszczalne. Na stronie sklepu informuje się, że przesyłka powinna dotrzeć w ciągu maksymalnie 10 dni i że w przypadku dłuższego oczekiwania sklep się z nami kontaktuje. Niestety, gdy to robili, dzwonili z numeru zastrzeżonego, co oznaczało, że nie każdy mógł odebrać połączenie. W piątek otrzymaliśmy SMS-a z informacją, że przesyłka zostanie dostarczona w poniedziałek. Jednak w sobotę kurier zadzwonił i zapytał, gdzie się znajdujemy, ponieważ właśnie był u nas z paczką. Często trwa to tyle czasu, gdy paczka przyjeżdża z Chin, a nie z Polski. Dlatego argument, że ławeczka była dopiero produkowana, jest dla mnie niewystarczający.

5 / 5 2018-12-19

Super

3 / 5 2018-12-10

OK

5 / 5 2018-12-08

polecam

4 / 5 2018-12-06

Wszystko ok

3 / 5 2018-12-04

Wszystko w porządku, trampolina jest dobrej jakości, chociaż różni się od tej, którą widziałam na stronie. Mówiono, że przesyłka jest darmowa, ale przy odbiorze okazało się, że jednak trzeba dopłacić. Poza tym wszystko jest w porządku.

3 / 5 2018-12-04

Nie ma problemu, trampolina jest dobrej jakości, chociaż różni się od tej, którą widziałam na stronie. Część wysyłki miała być darmowa, jednak przy odbiorze okazało się, że trzeba jednak dodać dodatkową opłatę. Poza tym, wszystko jest w porządku.

5 / 5 2018-12-04

Szybka obsługa. Polecam

4 / 5 2018-12-02

b.dobra

5 / 5 2018-11-26

sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-19

wszystko jak należy. polecam

5 / 5 2018-11-19

Super kontakt sprzedawcy z klientem.

5 / 5 2018-11-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie

4 / 5 2018-11-05

Zamówienie, które złożyliśmy, miało pewne wady i musieliśmy je reklamować. Jednak obsługa klienta była bardzo szybka i miła. Reklamacja została rozpatrzona bardzo szybko i profesjonalnie, a nowy towar został dostarczony już następnego dnia. Bardzo polecam tę firmę.

4 / 5 2018-11-05

Towar, który został zamówiony, miał usterki i musiał zostać zareklamowany. Obsługa była bardzo szybka i kontaktowałyśmy się bezproblemowo. Reklamacja została rozpatrzona ekspresowo i kolejnego dnia już otrzymałam nowy towar. Bardzo polecam tę firmę.

5 / 5 2018-10-29

Jjjjj

4 / 5 2018-10-24

Grzegorz J.

5 / 5 2018-10-21

Sklep godny polecenia,pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-10-19

Bez zastrzeżeń, obsługa sprawna, miła, pomocna, polecam.

4 / 5 2018-10-18

Dodatkowo, sugeruję, żeby, oprócz faktu, że paczki, w których dostarczona została trampolina, dotarły do mnie w stanie rozdartym, a sprężyny z nich wysypywały się, warto byłoby dodatkowo zabezpieczyć je kilkakrotnie folią, aby uniknąć jakichkolwiek uszkodzeń.

4 / 5 2018-10-18

Poza tym, że paczki z trampoliną dotarły do mnie rozdarte i z wypadającymi sprężynami, wszystko jest w porządku. Sugeruję dodatkowo zabezpieczyć je kilkukrotnie folią, aby uniknąć dalszych uszkodzeń.

4 / 5 2018-10-17

wszystko super

4 / 5 2018-10-14

Wszystko OK

1 / 5 2018-10-11

Nie polecam sklepu, ponieważ prowadzi on nieuczciwy handel. Kupiłem rower KETTLER STROKER w promocyjnej cenie, ale po kilku dniach przedstawiciel firmy powiadomił mnie, że moje zamówienie zostanie zrealizowane dopiero za około miesiąc lub półtora. Zdecydowałem się zatem na rezygnację, ale kiedy zapytałem, kiedy zostaną zwrócone pieniądze, otrzymałem odpowiedź, że natychmiast. Kilka dni później wyjaśniłem, że wciąż nie otrzymałem pieniędzy, ale tłumaczono mi, że sklep nie ma mojego konta bankowego, więc przesłałem je przez e-mail. Mimo to, nadal nie otrzymałem zwrotu. Co gorsza, cena KETTLER STROKER w promocji wynosiła 1,970 zł, ale tego samego dnia, gdy sklep poinformował mnie o niemożliwości zrealizowania zamówienia, cena ta wzrosła do 2,699 zł i produkt był dostępny. Ostatecznie, KETTLER STROKER był dobrym wyborem, ale kupiłem go za 1,788 zł z przesyłką w innym sklepie.

5 / 5 2018-10-08

Informacja o realizacji zamówienia podawana na bieżąco. Dostawa rzetelna.

4 / 5 2018-10-06

Polecam

5 / 5 2018-10-04

Szybko bezproblemowo Ciągły kontakt ze sklepem Polecam

4 / 5 2018-10-04

OK.

5 / 5 2018-09-30

Super

5 / 5 2018-09-27

Bardzo dobra obsługa kontakt wyśmienity polecam!

5 / 5 2018-09-22

Super

5 / 5 2018-09-19

Ok, polecam

4 / 5 2018-09-15

jest ok

5 / 5 2018-09-15

Wszystko obsłużone szybko i bez problemu a produkty najwyższej jakości

3 / 5 2018-09-04

Zbyt długi czas realizacji, towar natomiast bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-08-31

Well, przysłano wszystko, co zamówiłam. Dodam - całkiem sprawnie. W tych czasach jest to jakaś wartość!

1 / 5 2018-08-29

Zamówionego produktu nie otrzymałem z jakiś niewiadomych przyczyn

5 / 5 2018-08-27

Wszystko zgodnie z zapisami na stronie

3 / 5 2018-08-23

Trampolina, którą otrzymałem, została wysłana z częścią, która do niej nie pasuje. Mimo wysłania maila z prośbą o pomoc i próby kontaktu telefonicznego z infolinią sklepu, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Jestem bardzo niezadowolony z tej sytuacji, ponieważ trampolina miała być prezentem dla mojego dziecka i teraz stoi niezłożona. Nie polecam tego produktu.

1 / 5 2018-08-21

Zamówienie złożone i opłacone 4 maja, które miało zostać wysłane w ciągu 3 dni, do dziś, czyli 17 maja, nie dotarło. Kilka dni temu, po mojej rozmowie telefonicznej, zostałem poinformowany, że towar został już wysłany. Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie z powodu nieprzyjemnego konsultanta obsługującego infolinię. Postanowiłem zrezygnować z umowy i mam nadzieję, że otrzymam zwrot pieniędzy.

1 / 5 2018-08-20

Zamówienie nie zostało zrealizowane z uwagi na brak wszystkich składników

4 / 5 2018-08-12

Wszystko ok.

4 / 5 2018-08-05

Wszystko ok. Towar (trampolina) zgodny z opisem. Wysoka jakość.

4 / 5 2018-08-02

super

5 / 5 2018-08-01

dobry kontakt towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-07-31

Jest ok

1 / 5 2018-07-25

Produkt, który zamówiłem był dostępny na stronie podczas składania zamówienia, jednak po upływie tygodnia od "realizacji" i po moim telefonie dowiedziałem się, że magazyn nie wysłał jeszcze paczki. Po drugim telefonie do biura dowiedziałem się, że sprzedano mi towar, którego nie posiadają. Gdybym miał możliwość, dałbym produktowi 0 gwiazdek :) Obsługa klienta oraz komunikacja między pracownikami firmy była bardzo kiepska i zawstydzająca.

4 / 5 2018-07-15

Polecam, szybko sprawnie, towar dobrze zapakowany!

3 / 5 2018-07-14

Sklep , może i dobry . Ale sprzedaje artykuły marne jakości.

3 / 5 2018-06-25

Transakcja opóźniona podobno ze względu na kuriera. Kontakt telefoniczny i mailowy pozostawia wiele do życzenia

5 / 5 2018-06-23

Zdecydowanie polecam. Wyjątkowo szybka i bezproblemowa transakcja.

1 / 5 2018-06-17

Bardzo proszę o Państwa opinię: Dnia 30 lipca 2016 roku złożyłem zamówienie, ale do dziś nie otrzymałem przesyłki. Nikt nie skontaktował się ze mną ani nie wyjaśnił, co się dzieje i kiedy mogę się spodziewać realizacji mojego zamówienia.

5 / 5 2018-06-14

Super sklep! Bardzo szybko zrealizowane zamówienie produkt w 100%spełnia oczekiwania.

5 / 5 2018-06-13

Bez zastrzeżeń, obsługa sprawna, miła, pomocna, polecam.

4 / 5 2018-06-11

polecam!

4 / 5 2018-05-31

byłby max gdyby nie pomyłka adresu dostawy z adresem kupującego

1 / 5 2018-05-28

Tydzień przed świętami złożyłam zamówienie, które miało być zrealizowane w ciągu 7-10 dni. Jednak minęło prawie 4 tygodnie, a nie otrzymałam przesyłki z powodu pomyłki, w wyniku czego została ona wysłana na inny adres.

1 / 5 2018-05-28

Wysłałam zamówienie na produkty tydzień przed nadchodzącymi świętami i spodziewałam się, że paczka dotrze do mnie w ciągu 7-10 dni. Niestety, minęło już prawie 4 tygodnie, a wciąż nie otrzymałam przesyłki. Okazało się, że doszło do pomyłki i wysłano ją na niewłaściwy adres.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko OK.

5 / 5 2018-05-25

Bardzo duży wybór towarów. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-05-21

Transakcja bez zarzutu, towar wysłany szybko.

4 / 5 2018-05-20

sprawna realizacja zamówienia, produkt zgodny z oczekiwaniem

5 / 5 2018-05-16

b.dobry

5 / 5 2018-05-12

Polecam. Wszystko ok

3 / 5 2018-05-11

Kontakt bardzo dobry, przesyła była opóźniona.

5 / 5 2018-04-23

Super

5 / 5 2018-04-21

Bardzo dobra

4 / 5 2018-04-18

Szybko i sprawnie.

1 / 5 2018-04-09

Zero kontaktu z obsługa klienta, zamiast piłki o średnicy 65 dostałam 55, ale nie będę robić zwrotu bo na przesyłkę czekałam ponad 2tyg.

5 / 5 2018-04-05

Trampolina spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2018-03-24

Bardzo dobra

4 / 5 2018-03-20

Dziękuję, ok

5 / 5 2018-03-07

Szybko, profesjonalnie.

4 / 5 2018-02-18

ok

5 / 5 2018-02-15

Polecam

4 / 5 2018-02-14

Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-13

szybka transakcja i bardzo sprawna

5 / 5 2018-02-03

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-01-26

Kiepska obsługa klienta. Choć przesyłka dotarła do mnie bez problemów i w miarę szybko, towar nie spełnił moich oczekiwań, więc postanowiłam go odesłać jeszcze tego samego dnia. Niestety, zaczęły się komplikacje. Po pierwsze, kiedy paczka dotarła do sklepu, usłyszałam przez telefon skargi, że użyłam piłki. Zgadza się, nadmuchałam ją, żeby sprawdzić, ale potem odspuściłam powietrze i odesłałam. Następnie sklep narzekał, że moje zgłoszenie odstąpienia od umowy nie jest zgodne z ich wymaganiami i żądał ode mnie wypełnienia ich druku, co było nie tylko niestosowne, ale nawet sprzeczne z ich regulaminem. Ostatecznie zdobyłam zwrot pieniędzy za piłkę, ale już nie za wysyłkę. Sklep przecież obciął mi tę kwotę z powodu "przepakowania towaru". To był żart.

5 / 5 2018-01-11

SUPER

5 / 5 2018-01-09

Wszystko ok!

5 / 5 2018-01-01

Jak najbardziej godny polecenia. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-12-25

Z całego serca polecam ten sklep - bieżnia, którą zamówiłam była bardzo dobrze zapakowana i nie została uszkodzona, zgodnie z moimi instrukcjami. Choć złożyłam zamówienie w niedzielę, paczka została dostarczona w czwartek, mimo że środa była świętem. Jedynym drobnym problemem było to, że nie otrzymałam wcześniej powiadomienia o dostawie, więc musiałam szybko znaleźć gotówkę dla kuriera, który pojawił się następnego dnia. Sugeruję, żeby sklep opracował strategię bardziej przyjazną dla klientów, jednak poza tym jest naprawdę świetny - zdecydowanie zasługuje na dużą gwiazdkę.

5 / 5 2017-12-24

Szybka i sprawna obsługa, towar i przesyłka bez zastrzeżeń. Polecam każdemu

4 / 5 2017-12-20

Polecam zakupy

2017-12-12

Brak paragonu, faktury

5 / 5 2017-11-24

Pełna profeska

3 / 5 2017-11-19

Dwukrotne zakupy w sklepie Atletic24 były satysfakcjonujące.

5 / 5 2017-11-17

Wszystko ok

4 / 5 2017-11-14

dobry kontakt. ,szybka wysyłka

4 / 5 2017-11-07

Bardzo dobrze jestem zadowolona

4 / 5 2017-11-03

panowie ze sklepu są ok, nie było faktury w paczce, ale po moim tel. przesłali mailem.

5 / 5 2017-11-02

Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie, paczka idealnie zabezpieczona, polecam!

2017-10-29

Bardzo długie oczekiwanie na przesyłkę dlatego byłem zmuszony zrezygnować z zakupionego towaru

4 / 5 2017-10-26

polecam

4 / 5 2017-10-15

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam

4 / 5 2017-09-30

godny polecenia

4 / 5 2017-09-26

bardzo dobra obsługa

4 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsługa, łącznie z dostawą i serwisem posprzedażowym. Polecam!

4 / 5 2017-09-23

Bardzo fajny.

5 / 5 2017-09-23

Jestem bardzo zadowolona z jakości i dostawy a trampolina wspaniałe służy mojemu wnuczkowi

4 / 5 2017-09-17

Sklep jest ok polecam

5 / 5 2017-08-31

Polecam!

4 / 5 2017-08-31

Profesjonalna obsługa .Polecam wszystkim OK.

5 / 5 2017-08-30

Wszystko ok, szybka wysyłka, miła obsługa, wysokiej jakości sklep

1 / 5 2017-08-28

kiepska

5 / 5 2017-08-20

Szybka realizacja zamówienia, produkt w b.dobrym stanie ,odpowiednio zapakowany,

5 / 5 2017-08-18

Doskonała obsługa. Poradzili jaki wybrać sprzęt i można było się umówić w sobotę na odbiór. Polecam!

5 / 5 2017-08-05

Polecam, sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-08-02

Towar przyszedł w szybkim terminie, sama zawartość przesyłki zgodna z oczekiwaniem. Ocena zdecydowanie pozytywna.

5 / 5 2017-07-27

Super

1 / 5 2017-07-25

Zamówienie nie zostało zrealizowane, bez żadnego kontaktu ze strony sklepu

5 / 5 2017-07-16

Profesjonalnie i szybko.

4 / 5 2017-07-11

Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-07-05

Polecam.

5 / 5 2017-07-01

Jako towar dostarczono szybko.Lecz niewiem jak z towarem bo jeszcze nie rozpakowalem po to prezent pod choinkę pozdrawiam

5 / 5 2017-07-01

bardzo szybki serwis

4 / 5 2017-06-29

polecam

5 / 5 2017-06-24

Szybka wysyłka jestem zadowolona.

5 / 5 2017-06-24

Dostawa i obsługa super, ale naprawdę już mnie irytuje spamowanie na miala z prośbą o wystawienie kolejnej opini...

5 / 5 2017-06-23

Wszystko odbyło się bardzo sprawnie dziękuję :-)

5 / 5 2017-06-22

pełna profeska

5 / 5 2017-06-22

Polecam zakupy w tej firmie, wszystko przebiegło pomyślnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa i bardzo szybko zrealizowane zamowienie. Polecam

5 / 5 2017-06-19

Dziekujemy :)

5 / 5 2017-06-16

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-16

OK...

4 / 5 2017-06-13

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2017-06-04

Serwis na poziomie

5 / 5 2017-06-04

Super produkty. Super kontakt. Super sklep! Na pewno wrócę! ♡

4 / 5 2017-06-03

Szybko i sprawnie towar wg opisu

4 / 5 2017-06-03

profesjonalnie i bezproblemowo

2017-06-02

oferują towar którego nie mają

5 / 5 2017-06-01

Polecam :-)

4 / 5 2017-05-29

Bardzo mocno polecam ten sklep ....

5 / 5 2017-05-23

Wszystko bez zastrzeżeń, polecam.

4 / 5 2017-05-21

Transakcja przebiegła OK. Polecam sklep.

2 / 5 2017-05-20

Otrzymałam produkt w porządku, jednak przyszło mi go odebrać 14 czerwca, mimo tego że zamówiłam go już 22 maja. Na stronie sprzedawcy widniała informacja, że czas realizacji wynosi do 10 dni roboczych i w przypadku przekroczenia tego terminu, sprzedawca skontaktuje się z klientem. Niestety, nigdy nie otrzymałam żadnego kontaktu. Dzwoniłam dwa razy w sprawie towaru, ale nikt nie dawał odpowiedzi. W końcu, produkt dotarł do mnie, ale niestety po urodzinach mojej córki. Nie polecam tego sprzedawcy. A. Szustakowska.

5 / 5 2017-05-13

Profesjonlna obsługa, wszystko odyyło się poprawnie, błyskawicznie otrzymałam towar. Bardzo, bardzo dziękuję

5 / 5 2017-05-04

Sprawnie i szybko. Komunikacja na każdym etapie OK

4 / 5 2017-05-03

Super

5 / 5 2017-04-30

Fachowa szybką obsługa

4 / 5 2017-04-27

bardzo dobry

5 / 5 2017-04-18

Profesjonalny sprzedawca.

5 / 5 2017-04-16

Obsługa profesjonalna godna polecenia sam produkt nie spełnia moich oczekiwań

3 / 5 2017-04-16

Profesjonalna obsługa.Towar w pełni spełnia oczekiwania, jedynie czas wysyłki troszeczkę zbyt długi.

5 / 5 2017-04-10

Jestem bardzo zadowolona , polecam innym .

5 / 5 2017-04-05

Wszystko super. 101% zadowolony.

4 / 5 2017-03-27

super

Rzetelne opinie o Athletic24.pl

Athletic24.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://athletic24.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 100 43 23

Komórka
-

Infolinia
0 801 500 101

Logowanie