Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD

Atrakcja.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Atrakcja.com.pl
5 / 5 2019-03-09

w przeciwieństwie do niektórych sklepów (www.zadowolenie.pl) w tej firmie osoby potrafią korzystać z telefonów... wieczorem zamówienie, ok. południa telefon, że nie ma towaru u dystrybutora, chwilę później następny, że coprawda u dystrybutora już nie ma, ale właśnie przyszedł w dostawie; chwilę później nadanie przesyłki; odbiór od kuriera następnego dnia. Szybko i profesjonalnie; polecam w 100%, bardzo udany zakup (pralka Electrolux 10610)

5 / 5 2019-02-24

Ceny super, obsługa rewelacja tylko ten czas dostawy.

5 / 5 2019-01-05

Super sklep.Dostawa bardzo szybka.Miła obsługa telefoniczna i szybki kontakt e-mailowy.Towar zgodny z ofertą i oczekiwaniami.Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie-ja ze swojej strony dziękuję za tranzakcje.GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-01

Bardzo gorąco polecam ten sklep. Dostawa błyskawiczna, bardzo dobry kontakt z obsługą.

5 / 5 2018-10-29

Fajny sklepik,tylko dostawa mogłaby być szybsza. POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-05

100% zadowolenia, pełny profesjonalizm od chwili zamówienia do dostawy. Potwierdzenie zamówienia telefonicznie i mejlem, zawiadomienie o każdym etapie zralizacji. możliwość ustalenia terminu dostawy co do godziny. Podziękowania dla DHL.

5 / 5 2018-09-24

Jestem bardzo zadowolony.

2018-09-16

Dostawa była błyskawiczna. Nie minęło 48 godzin od zamówienia a lodówka znalazłasię w domu.

5 / 5 2018-07-14

Super sklep z profesjonalną obsługą. Szczerze polecam !!!

5 / 5 2018-03-30

Super obsługa, szybka dostawa, bardzo niska cena. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-10-22

Zakup odbył się sprawnie, bezproblemowo, przyjechało dokładnie modele, które zamówiłam.Polecam!

2017-09-11

Prędkość działania porażająca. Wczoraj około 15 h zamówienie przyjęto, a dzisiaj o 8 h dzwoni kurier że ma przesyłkę. Slep za całość na medal - 10. Zasłużenie

5 / 5 2017-05-06

Kupiłem TV LCD . Szybko i solidnie załatwiona sprawa

5 / 5 2017-05-05

Jestem zadowolony z dokonanego zakupu jak również za miłą i szybką obsługę.

5 / 5 2017-04-16

Zakupiłem nagrywarkę samsunga na kontakt szybki przesyłka również, ale w pudełku był nie ten model co zamawiałem...;o( Dobry kontakt z działem reklamacji, wyjaśnienie trwało to trochę niestety, jakiś tydzień ale wszystkie operacje na koszt sklepu, i potygodniu już mam właściwy sprzęt który zamawiałem. czekam jeszcze na katrę gwarancyjną i dowód zakupu...

Rzetelne opinie o Atrakcja.com.pl

Atrakcja.com.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.atrakcja.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+48 81) 44 68 363

Komórka
607 319 001

Infolinia
-

Logowanie