Kategorie: / Komputery / Foto / Biuro

Atramentowka.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Atramentowka.com
5 / 5 2019-03-22

Profesjonalna obsługa!!!

4 / 5 2019-03-19

Wszystko jak najbardziej ok , prócz małej wpadki. Kontakt na 5. I sprawa załatwiona od razu. Polecam

5 / 5 2019-03-16

Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi i szybkiej dostawy

5 / 5 2019-03-07

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Zgodnie z opisem, szybko, miła obsługa

5 / 5 2019-03-04

super

5 / 5 2019-03-03

Bardzo profesjonalny kontrahent, wszystko bez problemowo i błyskawicznie przebiegło.Polecam gorąco sklep wszystkim , którzy się zastanawiają nad realizacja zamówienia. Na bardzo wysokim poziomie jest kontakt , na bieżąco jest się informowanym o realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-03-03

Bardzo profesjonalna obsługa POLECAM !!!!!!!!! Marek

5 / 5 2019-02-25

Polecam,

5 / 5 2019-02-19

Wszystko w jak najlepszym porządku bardzo dobre kartridze

4 / 5 2019-02-15

Zapakowane super polecam zamienniki swietne

4 / 5 2019-02-11

Tym razem jedynie, dostałem jeden tusz w pudełku nie od tego tuszu. Nie wiem dlaczego.

5 / 5 2019-02-08

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Jestem zadowolony.

5 / 5 2019-02-07

BARDZO DOBRY SKLEP.

5 / 5 2019-02-06

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa, szybka i kompletna reakcja i kontakt z klientem w przypadku wątpliwości, czy pytań.

5 / 5 2019-01-04

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-03

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-12-27

Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie polecam ten sklep przyszłym klientom

5 / 5 2018-12-19

Szybka dostawa. Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-07

Zakupy u was zawsze ok.

5 / 5 2018-12-07

Z całą odpowiedzialnością polecam Sklep Atramentówka i Właścicieli.Wszystko z najwyższą starannością i uwagą wobec klienta.pozdrawiam

5 / 5 2018-12-01

Ggg

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna obsługa. Polecam

3 / 5 2018-11-26

Ok może być

5 / 5 2018-11-23

Godne polecenia, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-12

Polecam.

4 / 5 2018-11-07

Zbyt długi okres oczekiwania - tydzień od momentu złożenia zamówienia

5 / 5 2018-11-07

b. dobry sklep

5 / 5 2018-11-05

wszystko zgodnie z opisiem

5 / 5 2018-10-23

Transakcja przebiegla pomysnie

5 / 5 2018-10-22

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-10-18

Super sklep!!!

4 / 5 2018-10-14

Jak najbardziej polecamw

5 / 5 2018-10-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-10-05

Polecam, choć można byłoby troszkę szybciej zrealizować zamówienie

4 / 5 2018-10-01

Polecam

4 / 5 2018-09-25

Sprawnie i fachowo dostarczono to co trzeba i co należało.

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-09-05

Wszystko przebiegło pomyślnie.

5 / 5 2018-09-04

Szybko i profesjonalnie

4 / 5 2018-09-02

Polecam

5 / 5 2018-08-31

Sprzęt zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-08-28

Szybko i sprawnie

3 / 5 2018-08-24

moze być w ostateczności

5 / 5 2018-08-23

Optymalna

5 / 5 2018-08-18

Wszystko w porządku :)

5 / 5 2018-08-09

Tusze wieczne działają bez problemu , tusze jak narazie Ok wiec jestem zadowolony.

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

4 / 5 2018-07-28

Wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-07-28

Towar zgodny z opisem, realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-25

wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-24

pełen PROFESJONALIZM

5 / 5 2018-07-20

Wszystko super!

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-15

Obsługa O.K. Szybkość załatwienia O.K. Udzielanie porad -bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2018-07-04

.0ok..

5 / 5 2018-06-30

Polecam

4 / 5 2018-06-27

ok ok ok

5 / 5 2018-06-19

Polecam

5 / 5 2018-06-17

Polecam!

5 / 5 2018-06-12

WSZYSTKO DZIAŁA

4 / 5 2018-06-11

wszystko OK.

1 / 5 2018-06-03

sklep na 5

5 / 5 2018-06-03

Polecam sklep

5 / 5 2018-05-28

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-05-27

Jestem zadowolony z towaru,sklepu i szybkości doatawy.

5 / 5 2018-05-15

Wszystko jak najbardziej OK

4 / 5 2018-05-12

Dobrze oceniam szybkość i jakość obsługi,

3 / 5 2018-05-10

Polecam

5 / 5 2018-05-04

Szyba realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny. Chętnie pomagają.

5 / 5 2018-04-30

Błyskawiczna wysyłka. Tusze dotarły DOBĘ po zamówieniu. Dobra jakość. Drukarka rozpoznaje je bez problemu.

5 / 5 2018-04-27

Super

5 / 5 2018-04-26

Jak zawsze szybko i sprawnie.Oby tak zawsze.

5 / 5 2018-04-26

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-04-25

Zdecydowanie polecam. Sama wracam co jakiś czas, bo i asortyment i obsługa są na najwyższym poziomie :D

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa klienta szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-15

polecam

5 / 5 2018-04-15

wszystki ok

5 / 5 2018-04-12

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-04-10

Swietne rozwiązanie z wiecznymi kadridzami... Już miałem wyrzucić drukarke Epsona, a to ją ocaliło...

4 / 5 2018-04-04

polecam

5 / 5 2018-04-02

Wszystko poszło sprawnie, jestem zadowolona.

5 / 5 2018-04-01

Dobry sklep!

4 / 5 2018-03-25

Dostarczony towar, będę w części reklamował. Jeden z czterech kartridżów ( żółty ) jest wadliwy, pozostałe ok.

4 / 5 2018-03-24

Zakupiłem tusze barva do drukarki canon oraz Wieczne nano-Kartridże. Jestem bardzo zadowolony z tego zestawu, kartridże łatwo się napełnia i nic z nich nie wycieka. Drukarka działa prawidłowo, można wreszcie drukować do woli!

5 / 5 2018-03-20

Przyjazny i profesjonalny zespół pracowników firmy. Które głęboko zanurzone w temat typografii. U których będziesz mógł skonsultować się podczas wyboru towaru.

5 / 5 2018-03-15

pełen PROFESJONALIZM

5 / 5 2018-03-08

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-05

Wszystko Super

5 / 5 2018-02-28

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-16

Dobrze i szybko

5 / 5 2018-02-13

Transakcja przebiegła bez problemu oraz bardzo szybko towar był przygotowany do wysyłki/odbioru

5 / 5 2018-02-08

wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

wspaniałe zakupy - polecam

1 / 5 2018-01-26

Obsługa O.K. Szybkość załatwienia O.K. Udzielanie porad -bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2018-01-23

wszystki ok

5 / 5 2018-01-16

błyskawiczna wysyłka. tyowar zgodny i działa

5 / 5 2018-01-13

Jestem bardzo zadowolony. Polecam sklep znajomym.

5 / 5 2018-01-10

Polexam

5 / 5 2018-01-06

Bardzo dobrze, jak zawsze. Polecam.

5 / 5 2018-01-02

Bardzo szybka wysypka.ok

5 / 5 2017-12-29

Wszystko ok.

4 / 5 2017-12-07

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-05

SUPER SKLEP, SZYBKA OBSŁUGA.

5 / 5 2017-12-01

Super!

5 / 5 2017-11-17

Towar zamówiony otrzymałem bez problemu dobry kontakt ze sklepem szybka i rzetelna informacja.

5 / 5 2017-11-14

Szybko, z godnie z opisem. polecam.

5 / 5 2017-11-03

polecam

5 / 5 2017-10-31

Wszystko szybko, bez utrudnień, prawidłowo.

5 / 5 2017-10-26

Wszystko w porządku. Nie pierwszy raz kupuje w tym sklepie, bo zdobyli moje zaufanie ;) Na pewno wrócę jeszcze po kolejne zakupy! Szybko, sprawnie, dobrze zapakowana przesyłka. Nie ma się do czego przyczepić nawet gdyby się chciało ;) Polecam

5 / 5 2017-10-21

b. dobry sklep

5 / 5 2017-10-18

Szybko i ok

5 / 5 2017-10-17

Po zastosowaniu plynu, odczekalem 12 godzin i rozpoczolem procedure auto-czyszczenia. Po 4-ym czyszczeniu, wszystkie kolory "wrocily".

5 / 5 2017-10-05

Transakcja okazała się szybką i przyjemna.

5 / 5 2017-09-19

Wszystko ok

4 / 5 2017-09-18

Pomimo lekkich problemów z przesyłką to zdecydowanie polecę ten sklep.

5 / 5 2017-09-18

Produkt godny polecenia Dobra jakość

5 / 5 2017-09-15

Bardzo miła i fachowa obsługa, błyskawiczna przesyłka polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-10

Szybka obsługa i fachowe doradztwo.

5 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-07

sklep na 5

5 / 5 2017-08-29

Bez uwag wszystko pozytywnie

5 / 5 2017-08-17

Super

4 / 5 2017-08-11

Polecam

4 / 5 2017-08-10

Dobry towar, przystępna cena, nieco przydługi czas oczekiwania na dostawę. Ale warto było ;-)

5 / 5 2017-08-08

wszystko ok

5 / 5 2017-08-07

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-06

Polecam.

5 / 5 2017-07-31

Super szybka dostawa . Polecam

5 / 5 2017-07-26

Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi i szybkiej dostawy

5 / 5 2017-07-12

Polecam,

5 / 5 2017-07-11

Polecam. Szybko. Tanio. Warto

5 / 5 2017-07-05

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-04

Dostałam paczkę szybciej niż myślałam, bo w opisie na jeden produkt miałam czekać 14 dni, a wyszedł w następny dzień od zamówienia. Polecam!

3 / 5 2017-06-21

Duża butla

5 / 5 2017-06-20

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-06-16

Polecam.

5 / 5 2017-06-16

Polecam

5 / 5 2017-06-13

Super sprzedawca - polecam.

5 / 5 2017-05-31

Rynkowe ceny

5 / 5 2017-05-20

błyskawiczna wysyłka. tyowar zgodny i działa

5 / 5 2017-05-10

Transakcja przebiegła bez problemu oraz bardzo szybko towar był przygotowany do wysyłki/odbioru

5 / 5 2017-04-20

Super szybka przesyłka Polecam

5 / 5 2017-04-16

polecam

5 / 5 2017-04-16

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-15

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-09

wszystko ok :)

5 / 5 2017-04-08

Wszystko ładnie, pięknie

5 / 5 2017-04-06

polecam

5 / 5 2017-04-04

Szybko, zwięźle i na temat. Polecam sklep

5 / 5 2017-04-01

Profesjonalnie i szybko

Rzetelne opinie o Atramentowka.com

Atramentowka.com

Siedziba
Warszawa

WWW
https://atramentowka.com/

Email
[email protected]

Telefon
228885160

Komórka
889835966

Infolinia
228885160

Logowanie