Kategorie: / AGD / Pozostałe

Atranet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Atranet.pl
5 / 5 2019-03-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem i do tego miły prezent. POLECAM!

5 / 5 2019-02-14

Szybko, sprawnie, żadnych kłopotów

4 / 5 2019-01-29

Bardzo dobry sklep, szybka dostawa, miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2019-01-15

Bardzo szybka , fachowa obsługa

5 / 5 2019-01-01

Super

5 / 5 2018-12-26

Super transakcja, polecam

5 / 5 2018-12-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Uprzejmość, rzetelność, kultura. Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-11-24

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-11-21

FANTASTIK !!!

5 / 5 2018-11-15

ok

5 / 5 2018-10-29

Polecam!

5 / 5 2018-10-23

Jak zawsze udane zakupy

5 / 5 2018-10-10

Po raz kolejny transakcja udana - szybko i profesionalnie. Polecam

5 / 5 2018-10-06

obsługa wyczerpująco odpowiada na zadane pytania

4 / 5 2018-09-29

OBSŁUGA PROFESJONALNA

5 / 5 2018-09-12

Polecam

4 / 5 2018-09-10

bez zasyrzeżeń

5 / 5 2018-08-22

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-10

Super jak zawsze

5 / 5 2018-08-09

super!

5 / 5 2018-08-07

Gorąco polecam

4 / 5 2018-08-01

SOLIDNY SKLEP WSZYSTKO BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW

5 / 5 2018-07-27

Obsługa klienta na znakomitym poziomie, dokonałam zakupów szybko i wygodnie, płacąc kartą online. Produkt został dostarczony w kilka dni, podczas których otrzymywałam regularne informacje o statusie przesyłki. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-27

Obsługa klienta była na najwyższym poziomie, udało mi się zrobić zakupy szybko i wygodnie, korzystając z płatności kartą online. Produkt został dostarczony w kilka dni, a cały czas otrzymywałam aktualizacje dotyczące przesyłki. Szczerze polecam.

4 / 5 2018-07-24

Polecam zakupy w Atranet.pl. Szybka dostawa .

5 / 5 2018-07-15

Polecam Sklep. Perfekcyjnie wywiazał się z mojego zamówienia.

5 / 5 2018-07-12

Fachowa pomoc w wyborze produktów, Szybka dostawa.Duży asortyment. Polecam ten sklep każdemu.

4 / 5 2018-07-05

Wszystko w porządku. Mogę polecić.

4 / 5 2018-06-21

Polecam

4 / 5 2018-06-07

Wszystko przebiegło bezproblemowo, wszystko OK. Towar zgodny z opisem :)

4 / 5 2018-05-15

Błyskawiczna obsługa i profesjonalny kontakt. Polecam zupełnie szczerze.

5 / 5 2018-04-28

Polecam

5 / 5 2018-04-15

Całkiem sprawnie. Jest ok.

5 / 5 2018-04-14

Duży wybór produktów, ceny niższe niż w innych sklepach, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-10

Jest wszystko spoko. Kupiłem kuwetę elektroniczną, daje rady

5 / 5 2018-03-24

Błyskawiczna realizacja, bez zarzutów .

5 / 5 2018-02-17

super

5 / 5 2018-02-14

Bardzo gorąco polecam sklep, miła obsługa, konkretne informacje oraz szybka i bezproblemowa wysyłka.

5 / 5 2018-02-10

Wszystko poprawnie

5 / 5 2018-02-07

Szybko i sprawnie, jednak nr telefonu podany na stronie nie odpowiada.

5 / 5 2018-01-31

Zakupy udane. Bogaty wybór produktów. Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-01-09

Szybko i sprawnie. Zmiana zamówienia również dokonana błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2018-01-04

Bardzo dobry sklep.Już sam głos w krótkiej rozmowie wzbudził moje zaufanie ,nie zawiodłem się.

5 / 5 2018-01-04

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-12-20

Super obsługa, dobry kontakt, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam

4 / 5 2017-12-12

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2017-11-19

bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-28

Realizacja zamówienia bardzo szybka i profesjonalna. Plecam

5 / 5 2017-10-15

Transakcja super. Polecam.

4 / 5 2017-10-04

Dobra

5 / 5 2017-10-01

bardzo sprawnie i szybko

5 / 5 2017-09-12

Wszystko na 6+ sprawnie konkretnie Express przesyłka

5 / 5 2017-09-11

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-09-03

Bardzo dobry, ocena poniżej

5 / 5 2017-08-07

Polecam!

5 / 5 2017-08-05

Doskonale! Nawet późną porą pracownik odpowiada na mail'a. Polecam

5 / 5 2017-08-02

Idealny sprzedawca. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Doskonały kontakt i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-07-11

Profesjonalnie. Polecam. Brak odpowiedzi w telefonie podanym na stronie - usluga do poprawy.

5 / 5 2017-07-07

Ekspresowo

5 / 5 2017-06-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt i przede wszystkim frontem do klienta!

5 / 5 2017-06-18

Personel jest bardzo miły i pomocny, dostaje się przydatne wskazówki, a wysyłka jest szybka. To jest jasne, że właściciele sklepu zależy na zadowoleniu klienta, ponieważ nawet w przypadku tymczasowego braku towaru, są na bieżąco informują o dostawach. Kontakt z nimi jest stały, odpowiadają na e-maile tego samego dnia. Dodatkowo, cieszy mnie, że towar jest dobrze zabezpieczony podczas przesyłki, mimo że jest już fabrycznie zapakowany.

5 / 5 2017-06-03

Bardzo sprawnie i szybko

5 / 5 2017-06-01

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-29

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-05-28

szybko , sprawnie, zgodnie z ofertą

4 / 5 2017-05-27

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-05-21

Dobry towar,korzystna cena.

1 / 5 2017-05-17

Zakupiłem wyciskarkę do owoców w sklepie, jednak produkt okazał się być starszym modelem, który został oznaczony jako dostępny na stronie internetowej. Po dwóch dniach otrzymałem e-mailem informację, że muszą oni ściągnąć produkt, co zajmie około tygodnia. Niestety, po upływie tego czasu, produkt nadal nie był dostępny, a po kontakcie telefonicznym otrzymałem informację, że nie będzie go w ogóle. Sklep zwrócił mi pieniądze i przeprosił za niedogodności. Jestem rozczarowany, ponieważ straciłem możliwość zakupu prezentu i zdecydowałbym się raczej na zakup w innym miejscu, gdybym wiedział, że tyle problemy generuje.

5 / 5 2017-04-18

Polecam

5 / 5 2017-04-11

Rewelacja. Szybko sprawnie i na temat

5 / 5 2017-03-30

Był czynny, gdy inne ogłosiły, że w piątek przed 15.08 nie pracują. To zdecydowało o wyborze. Wszystko przebiegło prawidłowo.

4 / 5 2017-03-27

Polecam. Sprawny i solidny dostawca

Rzetelne opinie o Atranet.pl

Atranet.pl

Siedziba
Zebrzydowice

WWW
http://www.atranet.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 790 09 10

Komórka
-

Infolinia
32 790 09 10

Logowanie