Kategorie: / RTV

Atumedia.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Atumedia.com.pl
2019-02-10

Bardzo dobry kontakt przez cały okres realizacji zamówienia, pełne zadowolenie z zakupów.

5 / 5 2018-11-26

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Bardzo szybko dostarczona przesyłka, (a wcześniej telefonik sklepu o wysyłanej Alpince)dobrze zabezpieczona. Co do zakupów nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-11

Wszystko OK-zamówiony towar doszedl na drugi dzień tak jak chciałem=zero problemów duzo satysfakcji-POLECAM

5 / 5 2018-08-03

Polecam wszystkim sklep ATUMEDIA.Już drugi raz robiłem w nim internetowe zakupy i wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku.Miła obsługa dokładnie znająca towary,potrafiła pomóc mi w wyborze.Przy ostatnim zamówieniu bardzo zależało mi na czasie dostawy,z czego firma na moją prośbę wywiązała się idealnie.Produkty zawsze były bardzo dobrze zapakowane,z fakturami i wysłane profesjonalną firmą kurierską.Jeszcze raz polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-05-19

Super szybka realizacja zamówienia - nastepnego dnia towar do odbioru. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2018-03-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Przesyłka dotarła do mnie naprawdę ekspresowo a kontakt ze sprzedającym był bez zarzutu. Gorąco polecam! Naprawdę warto!

2018-02-22

Świetny kontakt, dobre ceny, pieniążki wpłacone w sobotę, radio dotarło we wtorek. Nic, tylko życzyć sobie tylko takich sprzedających. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-06

Błyskawiczna przesyłka, byłem zaskoczony że aż tak szybko towar zostanie mi doręczony. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-09-20

Super obsługa, w środe zamówiłem radio miało być w piątek a w czwartek do południa już go miałem w domu. Widać, że sobie dbają o klienta, polecam

5 / 5 2017-07-31

W poniedziałek złożyłem zamówienie na radio Alpine 9882Ri kupując w systemie ratalnym. W środę podpisałem umowę a w piątek radio było już u mnie. Bardzo, szybko, sprawnie i profesjonalne podejście do klienta. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-30

szybka, miła i fachowa obsługa :) ekspresowa dostawa :D sympatyczny kurier :) nic więcej jak tylko polecić wszystkim :) dla mnie bomba :D

2017-07-27

Bardzo tanio,fachowa obsługa, dobry kontakt z obsługą sklepu

5 / 5 2017-07-05

Rewelacja , wszystko załatwione bardzo szybko, naprawdę POLECAM !!!!!!!!

5 / 5 2017-04-18

Przesyłka szybko dociera do kupującego. Potwierdzenie telefoniczne tego samego dnia. Sprzęt OK (szkoda że zamiast grafitowego jest czarny).

5 / 5 2017-03-31

Super szybka realizacja zamówienia w piątek złożone zamówienie w poniedziałek byla paczka. bardzo dobry kontakt ze strony sklepu-potwierdzenie telefoniczne tego samego dnia. Polecam

Rzetelne opinie o Atumedia.com.pl

Atumedia.com.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.atumedia.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
058 3021304

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie