Kategorie:

audiocomp24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.09
opinie o audiocomp24.pl
5 / 5 2018-12-27

wystawiam opinię super negatywną ,ponieważ od 6 .10.2015 do dnia dzisiejszego nie otrzymałem telewizora ani pieniędzy nr zam;AC24-34641259 na kwotę 2414zł.

3 / 5 2018-11-17

zamówienia dokonałem w dniu 17-12-2015. Dokładnie zakupiłem kamerę JVC JVC GC-PX100 - KAMERA FULL HD, zamówienie o numerze AC24-29952477. Pan był tak jeszcze miły i uprzejmy ze opuścił nawet koszty dostawy. Do dnia dzisiejszego ani towaru ani pieniędzy, w dniu 08-01-2016 otrzymałem maila następującej treści W związku z kompleksową reorganizacją działalności głównego naszego dostawcy sprzętu, który przekazujemy w Państwa ręce, zmuszeni byliśmy do przeorganizowania sposobu funkcjonowania naszej firmy. Główną składową tej reorganizacji były sprawy związane z rozliczeniami pomiędzy naszą firmą a dostawcami. Z tego też powodu wystąpiły opóźnienia w dostawie towarów zakupionych tak pod koniec listopada jak i w grudniu 2015 oraz na początku stycznia 2016 roku. Zwracamy się do Państwa z prośbą o wyrozumiałość. Zamówienie Państwa będzie realizowane w taki sposób, jaki Państwo określą. Prosimy o informację czy życzycie sobie Państwo dostawę zamówionego towaru czy zwrot wpłaconych środków. Przewidywany czas załatwienia Państwa sprawy to 60 dni liczone od 11.01.2016 roku. Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod podanymi na stronach sklepu numerami telefonów oraz poprzez korespondencję e-mail. Około tygodnia temu ze strony zniknęły wszystkie nr kontaktowe, ale dzięki Bogu mam je zapisane i nagrywałem rozmowy z tym "miłym Panem" . Odradzam stanowczo

1 / 5 2018-09-27

Ostrzegam wszystkich przed zakupem w sklepie Audiocomp24 ponieważ od dnia 28.12.2015 do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ekspresu do kawy ani zwrotu pieniędzy nr zam. AC24-50590765 na kwotę 2933,50 zł.Sprawa została zgłoszona na Policję

2 / 5 2018-08-31

Witam. Zakupiłam w tym sklepie nawigacje dnia 20.12.2015, pieniądze przelałam z góry na wyznaczone konto, zamówienie nr. AC24-14782553 i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru!!! Żadnego kontaktu ze strony sklepu aż do dnia dzisiejszego. STANOWCZO NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM INNYCH!!! P.s. Sprawa oczywiście trafiła na policje...

2 / 5 2018-07-25

Stanowczo nie polecam! Procesor zamówiłem 04.12.2015 tego samego dnia wpłaciłem pieniądze. Po 2 tygodniach, 18 grudnia skontaktowałem się ze sklepem w celu dowiedzenia się co dzieje się z moim zamówieniem, sklep odpisał mi 21 grudnia że nie są w stanie zrealizować zamówienia w grudniu i zaproponowano mi zwrot pieniędzy, na co się zgodziłem. Od tego momentu kontakt ze sklepem się urwał, pomimo moich kolejnych wiadomości e-mail nadal nie otrzymałem zwroty pieniędzy. Sklep nie odpisuje na wiadomości e-mail, a pomimo że sklep posiada 3 nr telefonu na żaden nie można się dodzwonić, nie są odbierane.

2018-06-19

Miesiącami niezrealizowane zamówienie, nieodbierane telefony, maile bez żadnej odpowiedzi, niezwrócone pieniądze - choć wielokrotnie się tego domagałem. Tak wygląda moja transakcja z audiocomp24. Jak widzę, nie tylko ja mam podobne doświadczenia. Wygląda na to, że uzbierała się już spora grupa osób mających powody sądzić, że zostali oszukani przez tą firmę. Zdecydowałem więc zgłosić sprawę do polskich i amerykańskich organów ścigania. Założyłem też mailowy adres kontaktowy, na który będzie można zgłosić wszelkie problemy z firmą audiocomp24, by skuteczniej dochodzić naszych roszczeń (kontakt przez nasze Konta Użytkownika).

1 / 5 2018-06-15

Opinia zdecydowanie negatywna. 6-go stycznia zamówiłem telewizor i do dnia dzisiejszego ani telewizora ani zwrotu wpłaconych pieniędzy. Z obsługą sklepu nie ma żadnego kontaktu. Na wysyłane e-maile żadnej reakcji. Zgłosiłem sprawę na policję.

1 / 5 2018-06-01

Powstrzymam się od słownej oceny, podam jedynie suche fakty, każdy sam oceni. Zamówiliśmy na firmę 4 monitory, wg regulaminu termin realizacji to 7 dni roboczych, po tym terminie zupełny brak kontaktu, pod adresem ze strony nie ma takiego sklepu, po miesiącu przysłał maila, że sprawa zostanie zrealizowana w ciągu 60 dni! wg regulaminu: "W przypadku niemożliwości zrealizowania zamówienia, Sklep niezwłocznie zwróci klientowi wpłatę." Najwyraźniej "niezwłocznie" to wg właściciela sklepu 90 dni. Obecnie można się znów dodzwonić i: wyjaśnienie z dnia 13.01: reorganizacja hurtowni, hurtownia nie przysłała monitorów, ale pieniądze wzięli i sklep nie ma z czego zwrócić wyjaśnienie z dnia 14.01: towar wysłany 21.12 kurierem DPD, paczka zginęła, nie da się udowodnić, bo DPD nie im chce udostępnić numeru listu przewozowego (co oczywiście nie jest możliwe), żadne mailowe potwierdzenia nadania nie są wysyłane decyzją zarządu AudioComp24 Dodatkowo rozmówca prewencyjnie informuje, że za pisanie w internecie opinii o sklepie pozywa z art 212 k.k. każdy może sprawdzić, że: -firma zarejestrowana w USA, brak polskiego NIPu (ale informacja o tym pojawiła się dopiero w nowym regulaminie) -adres firmy w Polsce to wirtualne biuro w Gdańsku -brak jakichkolwiek nazwisk na stronie, osoba odbierająca telefon nie chce się przedstawić

3 / 5 2018-05-26

Dnia 06.12.2015 zamówiłam ekspres do kawy w sklepie "AudioComp24". Po upływie terminu wysyłki, próbowałam wielokrotnie skontaktować się ze sklepem w celu ustalenia realizacji zamówienia, gdy w końcu udało mi się dodzwonić do sklepu spotkałam się z bardzo opryskliwą i arogancką obsługą, na pytanie "kiedy otrzymam zamówiony towar?", udzielono mi bardzo wymijającej odpowiedzi i kazano cierpliwie czekać. Taka sytuacja powtarzała się za każdym razem przy kontakcie z "obsługą" sklepu. Od zamówienia minęło prawie 2 miesiące a ja nadal nie otrzymałam towaru czy zwrotu pieniędzy. Zdecydowanie odradzam dokonywania jakichkolwiek zakupów w "AudioComp24".

1 / 5 2018-05-07

NEGATYWNA! Dnia 19.12.2015r. zakupiony został przeze mnie sprzęt komputerowy na łączną kwotę 3773.50 zł (plus koszt transportu 15 zł). Po wpłacie środków na konto sklepu, dnia 21.12.2015 otrzymałam wiadomość, że zamówienie zostało przekazane do realizacji. Niestety do dnia dzisiejszego, tj. 11.01.2016 nie tylko nie otrzymałam zakupionego towaru, ale też żadnej informacji dotyczącej zamówienia - pomimo wielokrotnych prób kontaktu ze sklepem - w tym 3 wiadomości e-mail (wysłanych kolejno: 4.01, 7.01 i 8.01) , które pozostały bez odpowiedzi. Nie otrzymałam też zwrotu pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Czy sklep audiocomp, który podobno słucha swoich klientów ma coś do powiedzenia w tej sprawie??

2018-03-11

Ciekawe dlaczego trzeba płacić 15 PLN za skorzystania z usług pośrednika finansowego, i nie ma możliwości zapłaty kartą? Może dlatego, że w przypadku problemów z dostawą to pośrednik spuszcza ze smyczy prawników, i nie tak łatwo go zignorować? Ja kupiłem aparat, zapłaciłem, i przez 2 tygodnie była cisza- żadnej informacji, że przesyłka wysłana, brak listu, trackingu od kuriera. Po dwóch tygodniach- brak odpowiedzi na maila. Następny mail- wg sklepu kurier zgubił moją paczkę. Hm... czy to nie dziwne, że sklep nie zmartwił się brakiem potwierdzenia odbioru? nie była to paczka gum do żucia, tylko aparat fotograficzny. Zapewniono mnie, że już aparat wysyłają, i żebym czekał. Czekałem grzecznie- tymczasem po kilku dniach dostałem maila od pośrednika, że mają dla mnie pieniądze. Reasumując- chcesz tam coś kupić? Dolicz 15 PLN na pośrednika, wtedy możesz spać spokojnie.

2018-01-11

W dniu14.12.2015r dokonałem zamówienia telewizora lg32lf650V ,w tym samym dniu dokonałem przelewu należnej gotówki do dnia dzisiejszego tj.28.01.2016r nie otrzymałem ani zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy.Na korespondencję tak listową jak i e-mailową nie odpowiada.bogvxxq

2017-10-22

14.12.2015 zamówiłem w sklepie internetowym audiocomp24.pl płytę główną za cenę 1389 zł + 15 zł transport, płatność przelewem. Za zamówienie nr AC24-14785696 wpłaciłem całość kwoty 1404 zł następnego dnia z samego rana 15.12.2015 na nr konta podany przez sklep i jednocześnie wysłałem na mail sklepu potwierdzenie wpłaty. Termin realizacji zamówienia wynosił 7 dni roboczych. Po 7 dniach roboczych, dnia 23.12.2015 wysłałem zapytanie do sklepu mailem o stan realizacji mojego zamówienia. Ponieważ nie dostałem odpowiedzi, a paczki cały czas nie miałem dostarczonej, dnia 28.12 wysłałem kolejne zapytanie, a dnia 29.12.2015 udało mi się dodzwonić, aby dowiedzieć się co się dzieje z zamówieniem. Pan ze sklepu powiedział, że paczka została wysłana kurierem DPD 21.12.2015 i jest w dyspozycji kuriera; obiecał, że do końca roku, tj 31.12.2015 napewno zostanie dostarczona, ale jednocześnie powiedział, że nie może mi podać nr listu przewozowego. Ponieważ i do tego czasu paczka nie została dostarczona, dnia 04.01.2016 wysłałem kolejne zapytanie mailem do sklepu co się dzieje z moją przesyłką. Poprosiłem o odpowiedź z informacją, jednocześnie zaznaczając, że w przypadku braku odpowiedzi rezygnuję z zamówienia i chcę otrzymać zwrot wpłaconych za zamówienie pieniędzy. Odpowiedzi ponownie nie uzyskałem, jak i na kilka następnych maili, nie mogłem się również dodzwonić do sklepu. Do dnia dzisiejszego, tj 15.01.2016, czyli po miesiącu moje zamówienie wciąż nie zostało zrealizowane ani sklep nie zwrócił pieniędzy za niezrealizowane zamówienie.

2 / 5 2017-10-19

Części komputerowe zamówione 18 grudnia 2015. Potwierdzenie wpłaty i przyjęcie do realizacji 21 grudnia 2015. W regulaminie sklepu AudioComp24.pl czas dostawy to 7 dni roboczych. Zapytanie mailowe o stan realizacji zamówienia wysłane 4 stycznia 2016. Bez odpowiedzi ze strony AudioComp24.pl Próby dodzwonienia się do AudioComp24.pl bezskuteczne. Prośba o zwrot pieniędzy wysłana 7 stycznia 2016. Do tej pory nie otrzymałem zwrotu. Na chwilę obecną straciłem 1500zł 11 stycznia 2016 r. otrzymaliśmy (jak i inni klienci) od AudioComp24.pl następującą wiadomość: "Przewidywany czas załatwienia Państwa sprawy to 60 dni liczone od 11.01.2016 roku." Więcej szczegółów pod hasłem "AudioComp24.pl opinie" Dziecko zostało z częściami komputerowymi bez możliwości złożenia komputera, bo AudioComp24.pl nie dostarczył sprzętu, ani nie oddał pieniędzy. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

2 / 5 2017-10-09

Stanowczo nie polecam. W imieniu spółki zamówiliśmy telewizor. W tym samym dniu tj 14 grudnia z rachunku wspólnika spółki - jest to spółka cywilna, zamówienie zostało opłacone. Do realizacji zamówienia nie doszło, a pieniądze do dzisiaj nie zostały zwrócone. Kontakt ze sklepem sporadyczny. Po miesiącu otrzymałem maila o "reorganizacji" i zwrocie pieniędzy w ciągu kolejnych 60 dni. - ale takiej informacji nie ma na stronie sklepu- żeby klienci mieli świadomość w jakim terminie odbywa się realizacja zleceń - 60 dni!!. Dzisiaj już miną ponad miesiąc a zwrotu pieniędzy nadal nie ma.

Rzetelne opinie o audiocomp24.pl

audiocomp24.pl

Siedziba
-

WWW
http://audiocomp24.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie