Kategorie: / Pozostałe

Audiomagic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Audiomagic.pl
3 / 5 2019-03-13

czekałem z 2-3 dni aż zauważą że zrobiłem przelew

5 / 5 2019-03-05

Kolejny juz zakup w Audiomagic i kolejny raz jestem zadowolony. Patryk to prawdziwy pasjonat i zawsze potrafi super doradzić. Polecam za super obsługę i super produkty :)

5 / 5 2019-02-22

Polecam, produkt zgodny z opisem, dobry kontakt z klientem, szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-13

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-02-12

..

5 / 5 2019-01-28

Jestem w kontakcie z ludźmi z tego sklepu od kilku lat ,

5 / 5 2019-01-17

Rewelacyjny wybór towarów. Wiele akcesoriów rozpoznawalnych marek. Sprzedawcy wiedzą co robią, zawsze służą poradą. Jako profesjonalista z branży audio, w pełni rekomenduję Audiomagic:)

5 / 5 2019-01-06

Szybka wysyłka, zero problemów. Nie musiałem się konsultować z BOK-iem, bo nie było takiej potrzeby ;)

5 / 5 2019-01-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2019-01-04

Sklep niesamowicie profesjonalny. Przy pierwszym zakupie Pan poinformował mnie o możliwościach produktu, nad którym się zastanawiałem i poradził co do jego zakupu. Po tak świetnej obsłudze klienta mój kolejny zakup był tylko kwestią czasu.

5 / 5 2018-12-31

Szybka przesyłka 2-3 dni, bez problemów polecam

5 / 5 2018-11-19

Błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt mailowy. POLECAM !

5 / 5 2018-11-11

Szybki czas realizacji zamówienia, do tego miła obsługa

5 / 5 2018-10-30

Rzeczowy.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-10-09

Bardzo profesjonalny sklep. Na następny dzień paczka była już w moich rękach. Towar zgodny z opisem i wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

5 / 5 2018-10-03

Rewelacyjna obsługa i świetny czas realizacji zamówienia. Obsługa sklepu sympatyczna, posiada dużą wiedzę i chętnie dzieli z klientami. Polecam

5 / 5 2018-09-30

Słuchawki przyszły błyskawicznie, paczka świetnie zabezpieczona przed uszkodzeniami, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-09-30

Sklep na bardzo wysokim poziomie, godny zaufania.

5 / 5 2018-09-01

Towar dojechał bezpiecznie i szybko. Wszystko w jak najlepszym porządku polecam sklep .

5 / 5 2018-08-27

Sklep godny polecenia, obsługa na najwyższym poziomie, kompleksowe podejście do klienta i ogromna znajomość branży. POLECAM! :)

3 / 5 2018-08-11

Ogólnie ok, ale jest kilka kwestii, które wymagają poprawy. Zamówienia nie są tak szybko przetwarzane jak się firma chwali. Obsługa klienta jest szybka w odpowiedzi (+), ale zupełnie anonimowa (-), nie bierze inicjatywy w rozwiązywaniu problemów (-) oraz ignoruje sugestie dot. niedoskonałości działania obecnego e-commerce... (-)

5 / 5 2018-08-06

Wszystko super polecam

5 / 5 2018-08-03

Biorąc pod uwagę fakt, że zamówienie złożyłem tuż przed świętami (obawiałem się opóźnień ze względu na wyjątkowo trudny okres "zakupowy") to realizacja przebiegła z kosmiczną prędkością. Zamówienie złożyłem 21 grudnia, przesyłkę odebrałem od kuriera jeszcze 24 grudnia. Absolutnie żadnych problemów. Realizacja zamówienia wzorcowa! Każdemu polecam zakupy w audiomagic.pl (jeszcze tu wrócę ;))

5 / 5 2018-07-23

Polecam szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-22

Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem, paczka zapakowana odpowiednio. Polecam!

5 / 5 2018-07-13

Polecam, obsługa ekspresowa konkretnie i fachowo. Przesyłka zamówiona po godzinie 15 dotarła do mnie już następnego dnia w stanie idealnym, rewelacyjnie zapakowana.

5 / 5 2018-07-08

Swietny sklep! Wzorowo zapakowana paczka, nie bylo nawet mozliwosci uszkodzenia przesylki. Nie czesto spotykam taka dbalosc o bezpieczenstwo paczki, za co dziekuje.

5 / 5 2018-06-16

Polecam w 100% . Panowie robią dobrą robotę, profesjonalnie pomogą nawet największemu laikowi. I świat dzięku stanie otworem :)

5 / 5 2018-06-15

Sklep pierwsza klasa! Ekipa zrobi wszystko, aby klient był zadowolony. Kupuję u nich od dłuższego czasu i nadal będę kupował . Tak dalej !

5 / 5 2018-06-09

Bardzo fachowa obsługa. Otwarci na rozwiązywanie problemów klienta.

5 / 5 2018-06-04

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-05-24

transakcja przebiegła bezproblemowo. polecam.

4 / 5 2018-05-20

Sklep ogólnie oceniam pozytywnie. Pomimo wsptępnych problemów (paczka wysłana na zły adres) i po wyjaśnieniu sytacji, na następny dzień od wysyłki słuchawki były u mnie. Szkoda tylko, że to ja musiałem reagować i dowiadywać się co poszło nie tak. Elliminując ten błąd ludzki nie da się podważyć asortymentu sklepu Audiomagic (widać, że znają się na rzeczy) i ostatecznie udanej finalizacji zamówienia, zatem polecam.

5 / 5 2018-05-16

Fachowa pomoc przy wyborze sprzętu! Bardzo szybka wysyłka! Często tu wracam i polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-05-13

Polecam, bardzo dobry towar. Tanio i bezproblemowo.

5 / 5 2018-05-12

Transakcja bardzo udana.Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Towar zamówiony ok. południa 03.08.2015, następnego dnia przed dwunastą był już u mnie w Gdyni.

4 / 5 2018-05-05

szybko i dobrze, możliwy odbiór osobisty w centrum Warszawy

5 / 5 2018-04-25

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Po raz kolejny miałem przyjemność kupować w sklepie Audiomagic, i jak zwykle transakcja została przeprowadzona na najwyższym poziomie, a sam sprzęt... cóż... REWELACJA! Uprzejmie dziękuję, pozdrawiam i zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-04-08

Dobry kontakt, sprawna wysyłka

5 / 5 2018-03-15

jestem zadowolona z transakcji.

3 / 5 2018-03-13

Przed zamówieniem sprawdziłem dostępność produktu. Zostałem poinformowany o tym, że dostawa nastąpi w poniedziałek i od razu nastąpi wysyłka towaru więc dokonałem zamówienia. Gdy skontaktowałem się w środę ze sklepem otrzymałem informację, że dostawa dotrze dopiero w czwartek. Wcześniej nie otrzymałem inf. od sklepu na ten temat. W czwartek gdy zamawiane słuchawki zostały dostarczone do sklepu, otrzymałem z kolei telefon z informacją, że sklep nie posiada prowadnic do kabli, które były także zamówione jako osobny produkt. Musiałem więc z nich zrezygnować. Słuchawki otrzymałem w piątek. Wszystko ładnie zapakowane. Produkt zgodny z opisem i sprawny. W gratisie otrzymałem pokrowiec na słuchawki, który jednak posiadam jeszcze po poprzednich słuchawkach. Po moim telefonie kontakt ze sklepem był bardzo dobry i wydaje mi się, że próbowali naprawić pewien niesmak, który pozostał po tej transakcji. Może był to wypadek przy pracy, mimo wszystko nie mogę zbyt wysoko ocenić sklepu.

5 / 5 2018-03-06

Polecam ten sklep ! Świetna, życzliwa obsługa i rewelacyjny kontakt.

5 / 5 2018-02-22

Znakomity sklep

5 / 5 2018-02-08

Kontakt i transakcja na wysokim poziomie, polecam sklep.

5 / 5 2018-02-07

Szybko i bezproblemowo, polecam.

4 / 5 2018-02-03

Odbiór osobisty, załatwione błyskawicznie. Dogodna lokalizacja, miła obsługa, generalnie fajne miejsce. Polecam!

5 / 5 2018-01-29

Dobry kontakt ze sklepem przez email (tele nie testowałem), wtorek-złożyłem zamówienie, w piątek dostałem, był drobny poślizg z zaksięgowaniem czy kompletowaniem ale poinformowano mnie o tym i że dostanę paczkę przed sobotą więc jakoś to przebolałem, dodatkowo otrzymałem przeprosiny. Pytając się o pewien element produktu otrzymałem wręcz natychmiastową i profesjonalną odpowiedź. Paczka źle zapakowana nie była, ale czego oczekiwać zamawiając głośniki ? że wepchną to w dodatkowe pudełko wypchane styropianem lub czymś innym (1/5 pudełka to pusta przestrzeń+styropianem) i co mnie zdziwiło mnie że producent umieścił całe pudło z głośnikami w jeszcze jednym pudle.

5 / 5 2018-01-18

Bardzo dobry sklep z rewelacyjnymi sprzedawcami

5 / 5 2017-12-24

Polecam. Błyskawiczna obsługa i wysyłka.

5 / 5 2017-12-18

Często coś zamawiam i za każdym razem pełen profesjonalizm. Świetny kontakt z klientem i duża wyrozumiałość. Polecam zakupy w Audiomagic.pl z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-12-18

Super sklep, nic dodać, nic ująć. Po słuchawki czy wzmacniacze tylko tam!

4 / 5 2017-12-09

Bardzo miła obsługa. Szybka odpowiedź na maile i obszerna wiedza na temat produktów z oferty. Jeśli ma się jakieś pytania, na pewno pomogą podczas wyboru słuchawek i odtwarzacza.

5 / 5 2017-11-18

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-11-17

Napisane było,że produkt oczekuje na dostawę, mimo to zamówiłam... i już kilka godzin później był do odbioru. Bardzo szybko realizacja i wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!

4 / 5 2017-11-15

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo szybka wysyłka, zamówiony produkt miałem u siebie już na drugi dzień. Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Audiomagic.pl

4 / 5 2017-10-24

Elegancko. Zamówiony towar dostałem na drugi dzień rano.

5 / 5 2017-10-15

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2017-10-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia, żadnych problemów.

5 / 5 2017-10-12

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. POLECAM!

5 / 5 2017-10-12

Przemiła obsługa i bardzo osobiste, fachowe podejście do klienta. Zdecydowanie polecam. Szkoda tylko że dostałem mały rabat... :)

5 / 5 2017-10-09

To mój kolejny zakup , w tym sklepie i jak zwykle oceniam pozytywnie.

5 / 5 2017-10-02

Super sklep! Fachowe doradztwo, serdecznie polecam

5 / 5 2017-10-01

Wszystko dopięte na ostatni guzik. Bardzo miła obsługa!

5 / 5 2017-10-01

Szeroki asortyment, znalazłam to, czego szukałam. Obsługa klienta na medal. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością zrobię tutaj zakupy jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-09-27

Super! Bylem az zdziwiony, jak bardzo bezpiecznie zapakowali schluchawki. Z takim podejsciem, nie ma mowy zeby cos sie zepsulo podczas przesylki. Towar byl wartosciowy, dlatego ciesze sie ze mozna spac spokojnie, zamawiajac nastepnym razem.

5 / 5 2017-09-25

W Audiomagicu kupiłem słuchawki, jednak na początku nie byłem przekonany co do konkretnego modelu. Telefon do sklepu rozwiał wszelkie moje wątpliwości. Przemili pracujący tam ludzie służą fachową pomocą i profesjonalnie pomogli mi w wyborze właściwych słuchawek. Przesyłka dotarła do mnie następnego dnia. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2017-09-13

Świetna cena w porównaniu do innych sklepów, oraz szybka przesyłka.

5 / 5 2017-09-04

Świetna obsługa klienta, paczka po niecałych 24 godzinach była u mnie! Poza tym bardzo dobry kontakt, a panowie na infolinii szybko i rzeczowo udzielają odpowiedzi na nurtujące pytania. Same słuchawki doskonałej jakości, w bardzo konkurencyjnej cenie. Tak właśnie powinny wyglądać zakupy przez internet, na pewno przy okazji kolejnych zakupów sprzętu jeszcze do nich wrócę :)

5 / 5 2017-09-03

Bardzo miła obsługa, bezproblemowy kontakt przez infolinię i produkt bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Dostałem w gratisie tipsy do słuchawek, co uważam za bardzo miły gest. Jak będę potrzebował czegoś związanego z audio w przyszłości to z pewnością odwiedzę ten sklep.

4 / 5 2017-09-02

Trochę musiałem zaczekać na swój kabel, o jest wykonywany na zamówienie. Na stronie jest informacja że czas oczekiwania jest długi. Ja czekałem nawet dłużej. Ale było wato.

4 / 5 2017-09-02

Zdecydowanie polecam ten sklep. Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia zachęca do następnych zakupów

5 / 5 2017-08-20

Wszystko super. Profesjonalna obsługa znająca się na sprzęcie. Miło :)

5 / 5 2017-08-18

Bardzo udane zakupy i pomyślnie przeprowadzone negocjacje ceny produktu.

5 / 5 2017-07-28

Bardzo pozytywnie oceniam sklep, profesjonalne podejście do klienta, widać, że biznes prowadzony z pasją i dla pasji. Gorąco polecam, jak kupić słuchawki to tylko tutaj!

5 / 5 2017-07-25

Sklep na bardzo wysokim poziomie, godny zaufania.

4 / 5 2017-07-17

Dostawa szybka, obsługa bardzo dobra. Problemem było jedynie uszkodzone pudełko, którego róg był mocno poszarpany, jednak sam produkt był nieuszkodzony.

4 / 5 2017-06-12

Bez wątpienia mogę udzielić gorącej rekomendacji. Bardzo kompetentne doradztwo, jeśli trudno się zdecydować pomiędzy kilkoma różnymi produktami. Jakość produktów zgodna z zapewnieniami.

5 / 5 2017-06-04

Elegancki

5 / 5 2017-05-24

Jak zawsze: szybko, pewnie i profesjonalnie! :)

5 / 5 2017-05-12

Wszystko ok!

5 / 5 2017-04-17

W audiomagic kupowałem słuchawki Audeze. Obsługa bardzo pomocna zarówno pod względem chęci podzielenia się wiedzą na temat sprzętu jak i bezproblemowego podejścia do klienta.

5 / 5 2017-04-15

Sympatyczna, profesjonalna obsługa, wysokiej jakości towar. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu, polecam!

5 / 5 2017-04-15

Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Polecam

4 / 5 2017-04-14

Polecam !

4 / 5 2017-04-08

Dotąd bez zarzutów

Rzetelne opinie o Audiomagic.pl

Audiomagic.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://audiomagic.pl

Email
[email protected]

Telefon
22-250-1234

Komórka
-

Infolinia
22-250-1234

Logowanie