Kategorie: / Pozostałe

Audiomagic.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Audiomagic.pl
3 / 5 2019-03-13

czekałem z 2-3 dni aż zauważą że zrobiłem przelew

5 / 5 2019-03-05

Znowu zrobiłem zakupy w sklepie Audiomagic i po raz kolejny jestem bardzo zadowolony. Patryk, który tam pracuje, jest prawdziwym entuzjastą i zawsze potrafi udzielić doskonałych porad. Polecam go ze względu na świetną obsługę i doskonałe produkty. :)

5 / 5 2019-02-22

Polecam, produkt zgodny z opisem, dobry kontakt z klientem, szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-13

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-02-12

..

5 / 5 2019-01-28

Jestem w kontakcie z ludźmi z tego sklepu od kilku lat ,

5 / 5 2019-01-17

Audiomagic to sklep, gdzie można znaleźć doskonały wybór różnych towarów. Posiadają oni wiele akcesoriów od znanych i pożądanych marek. Sprzedawcy są bardzo wiedzący i zawsze służą pomocą i poradą. Jako osoba z doświadczeniem w branży audio, całkowicie polecam Audiomagic.

5 / 5 2019-01-17

Audiomagic jest godne polecenia jako profesjonalny sklep, ponieważ oferuje rewelacyjny wybór towarów, w tym wiele akcesoriów znanych marek. Sprzedawcy są dobrze zorientowani w temacie i zawsze służą pomocą i poradą. Jako specjalista z dziedziny audio, gorąco polecam Audiomagic.

5 / 5 2019-01-06

Szybka wysyłka, zero problemów. Nie musiałem się konsultować z BOK-iem, bo nie było takiej potrzeby ;)

5 / 5 2019-01-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2019-01-04

Sklep jest niezwykle fachowy. Po pierwszym zakupie Pan zapoznał mnie z możliwościami produktu, nad którym się zastanawiałem, i udzielił mi porady dotyczącej jego zakupu. Po tak doskonałej obsłudze klienta, mój kolejny zakup był tylko kwestią czasu.

5 / 5 2019-01-04

Ten sklep jest niezwykle fachowy. Kiedy dokonywałem pierwszego zakupu, Pan poinformował mnie o możliwościach produktu, którego się zastanawiałem, i udzielił mi wskazówek dotyczących jego zakupu. Po tak wspaniałym obsłużeniu klienta, następny zakup stał się tylko kwestią czasu.

5 / 5 2018-12-31

Szybka przesyłka 2-3 dni, bez problemów polecam

5 / 5 2018-11-19

Błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt mailowy. POLECAM !

5 / 5 2018-11-11

Szybki czas realizacji zamówienia, do tego miła obsługa

5 / 5 2018-10-30

Rzeczowy.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-10-09

Bardzo profesjonalny sklep. Na następny dzień paczka była już w moich rękach. Towar zgodny z opisem i wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !

5 / 5 2018-10-03

Rewelacyjna obsługa i świetny czas realizacji zamówienia. Obsługa sklepu sympatyczna, posiada dużą wiedzę i chętnie dzieli z klientami. Polecam

5 / 5 2018-09-30

Słuchawki przyszły błyskawicznie, paczka świetnie zabezpieczona przed uszkodzeniami, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-09-30

Sklep na bardzo wysokim poziomie, godny zaufania.

5 / 5 2018-09-01

Towar dojechał bezpiecznie i szybko. Wszystko w jak najlepszym porządku polecam sklep .

5 / 5 2018-08-27

Sklep godny polecenia, obsługa na najwyższym poziomie, kompleksowe podejście do klienta i ogromna znajomość branży. POLECAM! :)

3 / 5 2018-08-11

Generalnie jest dobrze, ale są pewne aspekty, które wymagają poprawy. Zamówienia nie są przetwarzane tak szybko, jak firma sugeruje. Obsługa klienta jest szybka w odpowiadaniu, ale całkowicie anonimowa. Nie podejmuje inicjatywy w rozwiązywaniu problemów i ignoruje sugestie dotyczące niedoskonałości działania obecnego e-commerce.

5 / 5 2018-08-06

Wszystko super polecam

5 / 5 2018-08-03

Mając na uwadze, że złożyłam zamówienie tuż przed świętami Bożego Narodzenia (z obawą o opóźnienia z powodu trudnego okresu zakupowego), realizacja zamówienia odbyła się niesamowicie szybko. Zamówiłam 21 grudnia, a kurier dostarczył przesyłkę już 24 grudnia. Wszystko przebiegło bezproblemowo i realizacja zamówienia była wzorowa! Polecam zrobić zakupy w audiomagic.pl (na pewno tam jeszcze wrócę ;) ).

5 / 5 2018-07-23

Polecam szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-22

Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem, paczka zapakowana odpowiednio. Polecam!

5 / 5 2018-07-13

Gorąco polecam usługę, która jest szybka i profesjonalna. Zamówienie złożone po godzinie 15 zostało dostarczone do mnie już następnego dnia w doskonałym stanie, rewelacyjnie zapakowane.

5 / 5 2018-07-08

Ten sklep jest naprawdę świetny! Paczka została doskonale zapakowana, nie było nawet możliwości uszkodzenia przesyłki. Rzadko spotykam taką troskę o bezpieczeństwo paczki, za co bardzo dziękuję.

5 / 5 2018-06-16

Polecam w 100% . Panowie robią dobrą robotę, profesjonalnie pomogą nawet największemu laikowi. I świat dzięku stanie otworem :)

5 / 5 2018-06-15

Sklep pierwsza klasa! Ekipa zrobi wszystko, aby klient był zadowolony. Kupuję u nich od dłuższego czasu i nadal będę kupował . Tak dalej !

5 / 5 2018-06-09

Bardzo fachowa obsługa. Otwarci na rozwiązywanie problemów klienta.

5 / 5 2018-06-04

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-05-24

transakcja przebiegła bezproblemowo. polecam.

4 / 5 2018-05-20

Moją pozytywną ocenę dotyczącą sklepu podtrzymuję. Mimo początkowych problemów, kiedy moja przesyłka została wysłana na niewłaściwy adres, udało się wyjaśnić sytuację i następnego dnia otrzymałem zamówienie. Jednakże, szkoda, że z mojej strony musiało pojawić się zaangażowanie w rozwiązanie problemu. Pomimo tego drobnego błędu, asortyment sklepu Audiomagic wydaje się bardzo dobrze dobrany i eksperci w tej dziedzinie widać, że wiedzą co robią. W końcu, moje zamówienie zostało pomyślnie zrealizowane, dlatego z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-16

Fachowa pomoc przy wyborze sprzętu! Bardzo szybka wysyłka! Często tu wracam i polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-05-13

Polecam, bardzo dobry towar. Tanio i bezproblemowo.

5 / 5 2018-05-12

Transakcja bardzo udana.Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Towar zamówiony ok. południa 03.08.2015, następnego dnia przed dwunastą był już u mnie w Gdyni.

4 / 5 2018-05-05

szybko i dobrze, możliwy odbiór osobisty w centrum Warszawy

5 / 5 2018-04-25

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Kolejny raz miałem okazję dokonać zakupu w sklepie Audiomagic i jak zawsze transakcja odbyła się na najwyższym poziomie, a sam sprzęt... no cóż... jest niesamowity! Bardzo dziękuję za uprzejmość, pozdrawiam i zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-04-15

Znowu miałem okazję zrobić zakupy w sklepie Audiomagic i jak zawsze transakcja została przeprowadzona na bardzo wysokim poziomie. A sprzęt? Nie do opisania! Po prostu rewelacyjny! Bardzo dziękuję za usługę, pozdrawiam i zdecydowanie polecam innym!

4 / 5 2018-04-08

Dobry kontakt, sprawna wysyłka

5 / 5 2018-03-15

jestem zadowolona z transakcji.

3 / 5 2018-03-13

Sprawdziłem, czy artykuł jest dostępny przed złożeniem zamówienia. Powiedziano mi, że będzie dostarczony w poniedziałek i wtedy wysłany. Złożyłem zamówienie na ten produkt, jednak gdy skontaktowałem się ze sklepem w środę, powiedziano mi, że dostawa zostanie dostarczona dopiero w czwartek, a sklep nie powiadomił mnie o tym wcześniej. Ostatecznie, słuchawki zostały dostarczone w czwartek, ale sklep nie miał prowadnic do kabli, które również zamówiłem, więc musiałem z nich zrezygnować. W końcu, otrzymałem słuchawki w piątek, były dobrze zapakowane, zgodne z opisem i działały. Dostałem też pokrowiec na słuchawki jako prezent, ale już go miałem od poprzednich słuchawek. Po kontakcie ze sklepem, wydawało mi się, że starał się rozwiązać pewne niesnaski związane z tym incydentem. Choć miałem pewne problemy, sklep nie może być zbyt źle oceniony.

5 / 5 2018-03-06

Polecam ten sklep ! Świetna, życzliwa obsługa i rewelacyjny kontakt.

5 / 5 2018-02-22

Znakomity sklep

5 / 5 2018-02-08

Kontakt i transakcja na wysokim poziomie, polecam sklep.

5 / 5 2018-02-07

Szybko i bezproblemowo, polecam.

4 / 5 2018-02-03

Odbiór osobisty, załatwione błyskawicznie. Dogodna lokalizacja, miła obsługa, generalnie fajne miejsce. Polecam!

5 / 5 2018-01-29

Komunikacja z sklepem przebiegła dobrze, głównie za pośrednictwem e-maila, choć nie próbowałem dzwonić. Złożyłem zamówienie we wtorek i otrzymałem je w piątek. Był drobny opóźnienie z zaksięgowaniem lubo kompletowaniem, ale zostaliśmy o tym poinformowani i zapewniono mnie, że paczka zostanie dostarczona przed sobotą, więc nie był to wielki problem. Otrzymałem również przeprosiny. Gdy zapytałem o pewien element produktu, otrzymałem profesjonalną odpowiedź niemal natychmiastowo. Paczka nie została źle zapakowana, ale nie można oczekiwać, że głośniki zostaną umieszczone w dodatkowym pudełku wypełnionym styropianem lub innym materiałem izolacyjnym (1/5 pudełka pozostało puste i wypełnione styropianem). Jednakże, zaskoczyło mnie to, że producent umieścił całe pudło z głośnikami w jeszcze jednym pudle.

5 / 5 2018-01-18

Bardzo dobry sklep z rewelacyjnymi sprzedawcami

5 / 5 2017-12-24

Polecam. Błyskawiczna obsługa i wysyłka.

5 / 5 2017-12-18

Często korzystam z usług Audiomagic.pl i za każdym razem doświadczam wysokiego poziomu profesjonalizmu. Obsługa klienta jest świetna, a pracownicy wykazują dużą sympatię i zrozumienie. Z czystym sumieniem polecam robienie zakupów w tym sklepie internetowym.

5 / 5 2017-12-18

Super sklep, nic dodać, nic ująć. Po słuchawki czy wzmacniacze tylko tam!

4 / 5 2017-12-09

Personel jest niezwykle przyjemny. Szybko odpowiadają na e-maile i mają szeroką wiedzę na temat produktów dostępnych w naszej ofercie. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, z pewnością pomogą Ci w wyborze odpowiednich słuchawek i odtwarzacza.

4 / 5 2017-12-09

Personel jest niezwykle uprzejmy. Na przyjście na mejle otrzymuje się szybką reakcję, a pracownicy posiadają szeroką wiedzę na temat dostępnych produktów. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania, na pewno udzielą pomocy przy wyborze słuchawek i odtwarzacza.

5 / 5 2017-11-18

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-11-17

Pomimo informacji o oczekiwanej dostawie, zdecydowałam się złożyć zamówienie na produkt. Zaskakująco szybko, już po kilku godzinach, miałam możliwość odebrania go. Realizacja zamówienia odbyła się błyskawicznie i wszystko było w doskonałym porządku. Śmiało polecam!!!

5 / 5 2017-11-17

Mimo informacji oczekiwania na dostawę produktu, zdecydowałam się go zamówić i zaskakująco już po kilku godzinach był gotowy do odbioru. Proces realizacji był bardzo szybki, a wszystko przebiegło bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2017-11-15

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo szybka wysyłka, zamówiony produkt miałem u siebie już na drugi dzień. Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie Audiomagic.pl

4 / 5 2017-10-24

Elegancko. Zamówiony towar dostałem na drugi dzień rano.

5 / 5 2017-10-15

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2017-10-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia, żadnych problemów.

5 / 5 2017-10-12

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. POLECAM!

5 / 5 2017-10-12

Przemiła obsługa i bardzo osobiste, fachowe podejście do klienta. Zdecydowanie polecam. Szkoda tylko że dostałem mały rabat... :)

5 / 5 2017-10-09

To mój kolejny zakup , w tym sklepie i jak zwykle oceniam pozytywnie.

5 / 5 2017-10-02

Super sklep! Fachowe doradztwo, serdecznie polecam

5 / 5 2017-10-01

Wszystko dopięte na ostatni guzik. Bardzo miła obsługa!

5 / 5 2017-10-01

Szeroki asortyment, znalazłam to, czego szukałam. Obsługa klienta na medal. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością zrobię tutaj zakupy jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-09-27

Jestem bardzo zadowolony! Byłem naprawdę zaskoczony, w jaki sposób schludnie zapakowano słuchawki. Dzięki takiej staranności nie ma szansy, żeby coś się zepsuło podczas przesyłki. Ponieważ towar był wartościowy, teraz mogę spać spokojnie, zamawiając następnym razem.

5 / 5 2017-09-27

Jestem bardzo zadowolony! Byłem bardzo zaskoczony, jak profesjonalnie zapakowali słuchawki. Dzięki takiej staranności nie istnieje ryzyko uszkodzenia podczas dostawy. Produkt był wartościowy, dlatego jestem zadowolony, że mogę spać spokojnie, zamawiając następnym razem.

5 / 5 2017-09-25

W Audiomagicu zakupiłem słuchawki, chociaż początkowo nie byłem pewny, który model wybrać. Zadzwoniłem do sklepu i moje wątpliwości zostały rozwiane. Pracownicy byli bardzo uprzejmi i pomogli mi fachowo oraz profesjonalnie w wyborze odpowiednich słuchawek. Przesyłka dotarła do mnie już następnego dnia. Zdecydowanie polecam Audiomagic.

5 / 5 2017-09-13

Świetna cena w porównaniu do innych sklepów, oraz szybka przesyłka.

5 / 5 2017-09-04

Obsługa klienta była świetna, bo po niecałych 24 godzinach paczka przyszła do mnie! Poza tym, kontakt był bardzo dobry i panowie na infolinii szybko i rzeczowo odpowiadali na moje pytania. Słuchawki, które kupiłam, są doskonałej jakości i kosztowały konkurencyjną cenę. Zakupy online powinny właśnie tak wyglądać, więc na pewno do nich wrócę przy okazji kolejnych zakupów sprzętu :)

5 / 5 2017-09-03

Obsługa była niezwykle przyjemna, kontakt przez infolinię przebiegał bez żadnych trudności, a produkt nie budził żadnych zastrzeżeń. Dodatkowo, otrzymałem gratisowe tipsy do słuchawek, co było bardzo miłym gestem. Jeśli będę potrzebował czegoś związanego z audio w przyszłości, na pewno ponownie odwiedzę ten sklep.

4 / 5 2017-09-02

Musiałem poczekać trochę na mój kabel, ponieważ został wykonany na specjalne zamówienie. Na stronie było napisane, że czas oczekiwania może być długi. Ja jednak czekałem jeszcze dłużej. Jednak warto było.

4 / 5 2017-09-02

Musiałem trochę poczekać na mój kabel, ponieważ został wykonany na specjalne zamówienie. Na stronie internetowej zostało podane, że czas oczekiwania jest długi. Ja jednak musiałem czekać jeszcze dłużej. Mimo to było warto.

4 / 5 2017-09-02

Zdecydowanie polecam ten sklep. Fachowa obsługa, szybka realizacja zamówienia zachęca do następnych zakupów

5 / 5 2017-08-20

Wszystko super. Profesjonalna obsługa znająca się na sprzęcie. Miło :)

5 / 5 2017-08-18

Bardzo udane zakupy i pomyślnie przeprowadzone negocjacje ceny produktu.

5 / 5 2017-07-28

Bardzo dobrze oceniam ten sklep, ponieważ mają profesjonalne podejście do klienta. Widać, że prowadzą go z dużą pasją i miłością do tego, co robią. Szczerze polecam, jeśli chcesz kupić słuchawki, to tylko tutaj!

5 / 5 2017-07-25

Sklep na bardzo wysokim poziomie, godny zaufania.

4 / 5 2017-07-17

Dostawa szybka, obsługa bardzo dobra. Problemem było jedynie uszkodzone pudełko, którego róg był mocno poszarpany, jednak sam produkt był nieuszkodzony.

4 / 5 2017-06-12

Bez żadnych wątpliwości, z całą pewnością polecam to usługi/doradztwo. Jeśli masz trudności z wyborem spośród kilku różnych produktów, to otrzymasz bardzo fachową pomoc. Jakość produktów jest zgodna z tym, co obiecano.

4 / 5 2017-06-12

Nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że mogę gorąco polecić. Jeśli masz trudności z wyborem między kilkoma różnymi produktami, możesz liczyć na niezwykle kompetentne doradztwo. Produkty są zgodne z wysokimi standardami jakości, które zostały obiecane.

5 / 5 2017-06-04

Elegancki

5 / 5 2017-05-24

Jak zawsze: szybko, pewnie i profesjonalnie! :)

5 / 5 2017-05-12

Wszystko ok!

5 / 5 2017-04-17

W sklepie Audiomagic nabyłem słuchawki marki Audeze. Pracownicy byli niezwykle pomocni i z chęcią dzielili się swoją wiedzą na temat sprzętu. Mieli także bezproblemowe podejście do klienta.

5 / 5 2017-04-17

W sklepie AudioMagic nabywałem słuchawki marki Audeze. Personel był niezwykle przyjazny i pomocny, zarówno w przypadku udzielania informacji na temat sprzętu, jak i w bezproblemowym podejściu do klienta.

5 / 5 2017-04-15

Sympatyczna, profesjonalna obsługa, wysokiej jakości towar. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług sklepu, polecam!

5 / 5 2017-04-15

Jestem pozytywnie zaskoczona. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Polecam

4 / 5 2017-04-14

Polecam !

4 / 5 2017-04-08

Dotąd bez zarzutów

Rzetelne opinie o Audiomagic.pl

Audiomagic.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://audiomagic.pl

Email
[email protected]

Telefon
22-250-1234

Komórka
-

Infolinia
22-250-1234

Logowanie