Kategorie: / RTV / AGD / Zdrowie I Uroda

Audiopioneer.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 166
opinie o Audiopioneer.pl
5 / 5 2022-01-03

polecam

5 / 5 2022-01-03

polecam

5 / 5 2021-11-09

Nie polecam!!! ODZUŚCI! Nie posiadają towarów które niby sprzedają!!!

5 / 5 2019-03-20

wyjebisty sklep

5 / 5 2019-03-19

Oceniam wysoko. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oby ze wszystkimi tak się współpracowało.

5 / 5 2019-03-16

bardzo polecam ten sklep-szybka i miła obsługa,bardzo dobry kontakt jednym słowem polecam

4 / 5 2019-03-11

super sklep

5 / 5 2019-03-10

Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-03-10

Bardzo profesjonalne podejście do klienta Polecam

5 / 5 2019-02-06

Zamówiłem w sklepie 3 pary słuchawek. Każda z nich działa bez zarzutu. Szybkość realizacji zamówienia była błyskawiczna, także polecam każdemu ten sklep. Trudno znaleźć podobnego sprzedawce z tak dużym wachlarzem produktów tej kategorii.

5 / 5 2019-02-05

bardzo profesinalny sklep,szybka przesyłka i bardzo miły kontakt gorąco polecam.

4 / 5 2019-02-04

super szybko sprawnie sprzęt zakupiony działa bez problemów polecam bardzo

5 / 5 2019-02-03

Przesyłka ekspresowa, towar w pełni zgodny z opisem, nie ma żadnych zastrzezeń.

4 / 5 2019-01-26

Szybka i sprawna tranzakcia polecam

5 / 5 2019-01-23

Rewelacyjny !

5 / 5 2019-01-23

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!

4 / 5 2019-01-20

Bardzo trudno jest się dodzwonić na linię obsługi klienta. Jedyną formą kontaktu jaki udało mi się zrealizować były maile.

5 / 5 2019-01-19

Bardzo profesjonalne podeście do klienta,chociaż kupiłem tylko trymer,na bieżąco byłem informowany o tym co się dzieje z moim zakupem,z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2019-01-18

Zakup zgodny z zamówieniem, sprawna obsługa, paczka w terminie.

5 / 5 2019-01-17

Świetna i miła obsługa ekspresowo załatwiona transakcja, przesyłka dotarła do mnie w 24 h! oby więcej takich sklepów internetowych!

5 / 5 2019-01-15

Znakomity kontakt. Informacje na bieżąco o wysyłce, zakupie itd. Szybka dostawa. Polecam na 100%

5 / 5 2019-01-07

Zachęciła mnie nazwa i logo, zakupy w porządku. Szybki kontakt bardzo in plus.

5 / 5 2019-01-06

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie jestem w 100 % zadowolona . Polecam

5 / 5 2018-12-20

polecam

5 / 5 2018-12-20

Byłem ogromnie zaskoczony jakością obsługi w tym sklepie... miły przyjemny kontakt i profesjonalizm w każdym calu, czyli to czego tak często brakuje niektórym sprzedawcom. Ten sklep mogę polecić z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-12-13

Towar zgodny z opisem.Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2018-11-30

Bardzo profesjonalna obsługa, która z całą pewnością sprosta wymaganiom nawet najbardziej wymagającego klienta. W przyszłości gdy będę planował podobne zakupy z wielką przyjemnością skorzystam z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-11-23

szybka i pomocna obsługa. super sklep. wrócę jeszcze nie jeden raz

5 / 5 2018-11-15

wszystko OK. polecam - towar również bardzo dobrej jakości - spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2018-11-12

Bardzo dobra i szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-11-04

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo dobrze

5 / 5 2018-10-30

polecam

5 / 5 2018-10-28

Miły kontakt, szybka dostawa, wszystko OK.

5 / 5 2018-10-23

zdecydowanie polecam,super kontakt,akurat mialem sprzet uszkodzony ale to nie wina sklepu ale sprawe zalatwili lepiej niz myslalem,zero problemow,zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-10-21

Kontakt 10/10 Szybkość wysyłki 10/10 Podejście i stosunek do klienta 11/10 Zgodność produktu z opisem 10/10 Jedyną wadą jest brak możliwości zrobienia przelewu bezpośredniego przez "płacę z" Więc ogólna ocena jak dla mnie 10/10 polecam zakupy w tym sklepie, w lepszym sklepie internetowym jeszcze nie kupowałem.

4 / 5 2018-10-09

W porządku. Szybka i rzetelna pomoc przy zamówieniu.

5 / 5 2018-10-09

Witam, Jeżeli zastanawiacie się czy skorzystać z usług sklepu Audiopioneer.pl dużej nie zwlekajcie. Obsługa w 100% godna polecenia , szybki kontakt oraz profesjonalne doradztwo wyróżnia ten sklep spośród innych. Dzięki pomocy Pani Justyny dostałem zamówiony toster na czas. Zdecydowanie polecam sklep i na pewno wrócę po nowe sprzęty. Pozdrawiam Adam

5 / 5 2018-09-28

polecam sklep

5 / 5 2018-09-20

wszystko ok rewelacyjny sklep

5 / 5 2018-09-15

Kolejny raz skorzystałam z oferty sklepu i jak zawsze bez zarzutu cała transakcja - od zamówienia do dostarczenia, wszystko przejrzyście przekazane, informacja mailowa o każdym etapie zamówienia, wrócę jeszcze nie jeden raz :)

5 / 5 2018-08-24

Bardzo kompetentnie szybko i sprawni. Polecam Piotr

4 / 5 2018-08-13

Zakup zgodny z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-08-05

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. W czwartek po południu przelane pieniądze, w sobotę towar w moich rękach. Wszystko działa, polska instrukcja obsługi w środku. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-08-03

Jestem super zadowolony z zakupu AVH X2700 wszystko działa sprawnie. Polecam Wasz sklep innym. Pozdrawiam :)

5 / 5 2018-08-01

Brak uwag.

5 / 5 2018-07-28

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, bezproblemowa reklamacja. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-07-25

Transakcja przeprowadzona sprwnie i profesjonalnie,przesylka ekspresowa.100% polecam.

5 / 5 2018-07-19

Super, bardzo mi się podoba. Wybór znacznie większy niż w tradycyjnych sklepach. Dostawa super szybko

5 / 5 2018-07-10

Jak najbardziej polecam sklep moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, towar dotarł do mnie szybko i profesjonalnie opakowany :) trzeba było chwilkę czasu by przesyłkę rozpakować ale poszło dobrze. Sklep ma też bardzo przystępne ceny a to w dzisiejszych czasach właśnie przyciąga klienta. Na pewno dokonam w tym sklepie kolejnych zakupów :)

1 / 5 2018-07-07

Bardzo kompetentnie szybko i sprawni. Polecam Piotr

5 / 5 2018-06-28

Sklep godny polecenia, Świetne ceny oraz bardzo dobry kontakt mailowy - byłem informowany o każdym etapie realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-06-26

Wszystko poszło tak jak oczekiwałem :) Polecam i pozdrawiam

4 / 5 2018-06-23

Szybki kontakt i profesjonalna obsługa. A towar dokładnie taki , jak miał być. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-06-22

Bardzo miła, szybka, kulturalna obsługa sklepu. Obsługa pomogła mi wybrać odtwarzacz z którego jestem naprawdę bardzo zadowolony :-) Gorąco polecam ten sklep :-)

5 / 5 2018-06-13

Niezwykle szybko i sprawnie prowadzona transakcja. Super.

5 / 5 2018-06-13

Polecam z czystym sumieniem za dobry kontakt, ekspresową wysyłkę i naprawdę dobre ceny.

2018-06-08

Kolejne zakupy i kolejny strzał w 10 ! Fachowe doradztwo, miła obsługa, ekspresowa przesyłka. POLECAM !!!!!

5 / 5 2018-06-03

Polecam.

5 / 5 2018-05-28

Bardzo szybka realizacja. Dobra obsługa klienta. Zamawiałem 2 pary słuchawek a dostałem jedną, zadzwoniłem i bez żadnego "ale" - na drugi dzień przyjechał kurier. dorzucili pendriva 8gb :) Polecam.

5 / 5 2018-05-28

Pełen profesjonalizm. Szybka i sprawna obsługa. Dzękuje i POLECAM>

5 / 5 2018-05-16

Najniższe ceny! Świetny kontakt! Ekspresowa przesyłka! SUPER SPRZEDAWCA!

5 / 5 2018-05-14

Bardzo sprawna obsługa klienta -- od odpowiedzi na pytania o produkt przez rozwiązywanie problemów przy zamawianiu, aż po jego realizację. Towar wysłany w dniu zamówienia, czyli ekspresowo, odebrany dnia następnego.

5 / 5 2018-05-03

Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Towar zgodny z opisem i wysokiej jakości.

5 / 5 2018-05-01

Drugie zakupy w tym sklepie... Bez zastrzeżeń...

5 / 5 2018-04-17

Super sprzedawca, polecam. Szybka dostawa, miły kontakt.

5 / 5 2018-04-14

zrealizowanie usługi bez zarzutu; towar dostarczony bardzo szybko w doskonałym stanie, pełna informacja i kontakt mailowy, profesjonalne podejście do klienta; dostałam jeszcze bonus świąteczny

5 / 5 2018-04-13

Wszystko ok

4 / 5 2018-04-07

Świetna obsługa klienta, szybka wysyłka. Polecam.

4 / 5 2018-03-22

Ok szybko profesjonalnie

4 / 5 2018-03-12

Bardzo dobry kontakt z klientem. Przesyłka bardzo szybka. Jedyne moja niezadowolenie to z opakowania bo zostało powgniatane i połamane, ale na szczęście sprzęt nie jest uszkodzony.

5 / 5 2018-03-09

Szybko sprawnie profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-08

Polecam! Świetny sklep.

5 / 5 2018-03-07

Super sklep towar najtańszy na rynku plus mega szybka realizacja.gorąco polecam

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegła pomyślnie, bez zakłóceń.

5 / 5 2018-02-28

Bardzo szybko, przyjemnie i bez problemów :) I przede wszystkim tanio. Za słuchawki które kosztowały 140zl w stacjonarnym sklepie konkurencji zapłaciłem 71zl 82 z przesyłką. :)

5 / 5 2018-02-19

Najlepszy sklep z jakim miałam do tej pory przyjemność współpracować, profesjonalne podejście do transakcji, szybka wysyłka, towar 100% zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-02-14

Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-02-09

Polecam

4 / 5 2018-02-08

Bardzo dobry kontakt. Zero problemów. Szybka realizacja. Krótko, zwięźle i na temat. Polecam!

5 / 5 2018-01-29

polecam

5 / 5 2018-01-27

Super obsługa.Szybko i fachowo.

5 / 5 2018-01-25

Super kontakt jaki suprę szybka wysyłka. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-01-20

Szybka wysyłka.Wzorowe podejście do klienta.Sklep godny polecenia.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-17

Kolejne zakupy i kolejny strzał w 10 ! Fachowe doradztwo, miła obsługa, ekspresowa przesyłka. POLECAM !!!!!

5 / 5 2017-12-31

Szybko, sprawnie i solidnie. Pełen profesjonalizm. Polecam.Szybko, sprawnie i solidnie. Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2017-12-22

Super

4 / 5 2017-12-12

Polecam

5 / 5 2017-12-08

Szybka wysyłka, dobra cena, bieżąca komunikacja na temat statusu. Piątka z plusem!

5 / 5 2017-12-03

ok

5 / 5 2017-12-03

Super! Ekspresowa wysyłka, w czwartek popołudniu zamówiłem radyjko a w sobote odebrałem je z paczkomatu. Radio było najtańsze właśnie w tym sklepie. Zero problemów.

5 / 5 2017-11-30

Śmiało mogę polecić ten sklep. Odbierają telefony bez zwłoki, można porozmawiać - bardzo sympatyczne i rzeczowe odpowiedzi, otwartość na klienta. Towar wysłany natychmiast i do paczkomatu trafił w 24 godziny. Bardzo dziękuję!

5 / 5 2017-11-28

Polecam sklep AUDIOPIONEER ! Profesjonalna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-11-27

Tak powinno działać każde przedsiębiorstwo, uczcie się ! polecam !

5 / 5 2017-11-26

Super sklep.Zamówiony towar dostarczono wcześniej aniżeli się spodziewałem.

5 / 5 2017-11-26

Miła i rzetelna obsługa. Towar zgodny z opisem i działa bardzo dobrze.

4 / 5 2017-11-20

Bardzo szybka obsługa. Polecam!

4 / 5 2017-11-16

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-11-16

Zdecydowanie POLECAM sklep ! Bardzo atrakcyjna oferta cenowa, duży wybór, przesympatyczna i baaardzo cierpliwa obsługa. Wahałam się pomiędzy dwoma bardzo podobnymi produktami- dzwoniłam, wysyłałam maile, każda próba kontaktu zakończona uzyskaniem interesujących mnie informacji i w bardzo miłej atmosferze.Produkt dotarł mega szybko a ja jestem bardzo zadowolona.Robię czesto zakupy w internecie, trafiam na lepsze lub gorsze sklepy i sprzedawców ale ten sklep oceniam bardzo wysoko !! Standard obsługi klienta na zagranicznym poziomie. Dziekuję i POLECAM !!

5 / 5 2017-11-15

Polecam, bardzo miła i fachowa obsługa, rzadko to się zdarza.

5 / 5 2017-11-10

Jestem Bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia: szybko, skutecznie, towar dobrze zabezpieczony. Pozdrawiam Alicja [dane osobowe]

5 / 5 2017-11-06

szybko, sprawnie i solidnie. polecam

5 / 5 2017-11-02

Polecam, szybki kontakt i wysyłka. Niskie ceny, promocje i tania wysyłka - czego chcieć więcej?

5 / 5 2017-10-30

sklep i obsługa REWELACJA - polecam.

5 / 5 2017-10-27

Jeden z najlepszych w tej branży

4 / 5 2017-10-26

Bezproblemowo, rewelacja!

5 / 5 2017-10-24

Mój pierwszy zakup w tym sklepie. Transakcja - bez żadnych zastrzeżeń. Szybka reakcja oraz dobra komunikacja. Mogę polecić z przekonaniem.

4 / 5 2017-10-18

ok

4 / 5 2017-10-11

Bardzo rzetelny sklep, szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku, polecam!

5 / 5 2017-10-04

Błyskawiczna przesyłka, bardzo dobre automatyczne informacje o statusie zamówienia. Jednocześnie rewelacyjne ceny. Będę na pewno wracał do Audiopioneer z kolejnymi zamówieniami w przyszłości i polecał.

5 / 5 2017-10-03

Zamówienia zrealizowane natychmiast, profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-10-02

super !!!

5 / 5 2017-09-25

Po prostu fachowcy, realizacja super szybko - poniżej 24h. Dzięki!

3 / 5 2017-09-20

Słuchawki były pakowane bardzo długo, zanim w końcu je wysłano. Byłoby to do zaakceptowania, gdyby nie fakt, że próba kontaktu zakończyła się fiaskiem. Próbowałem zarówno telefonicznie jak i przez komunikator gadu-gadu. Na wiadomości wysłane przez GG nikt do tej pory nie raczył odpisać. Trochę szkoda, bo ceny mają naprawdę atrakcyjne, ale najwyraźniej odbywa się to kosztem jakości obsługi i możliwości kontaktu. Ubolewam nad tym, ale najwyraźniej nie można mieć wszystkiego.

5 / 5 2017-09-18

Świetny i rzetelny sklep! Doskonała kooperacja z klientem i chęć spełnienia wzzystkich oczekiwań. Paczka wyszła tego samego dnia co złożyłem zamówienie (ok. 13.00). Cena bardzo atrakcyjna. W kategorii CB radia propozycje audiopioneer były tańsze w porównaniu np. z Morele. Ogólnie polecam!

5 / 5 2017-09-16

Pełna satysfakcja

5 / 5 2017-09-10

Sklep bardzo solidny i bardzo dobrze zorganizowany :) Przed zamówieniem dostałem wyczerpujące informacje na temat produktu i dla tego zdecydowałem się na zakup produktu z tego sklepu :) Serdecznie polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie :)

5 / 5 2017-09-07

Bardzo Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-08-30

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!

4 / 5 2017-08-30

Sklep internetowy godny polecenia, dobry kontakt mailowy a w razie potrzeby nawet telefoniczny, przesyłka zapakowana wspaniale.

4 / 5 2017-08-27

Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam!

4 / 5 2017-08-22

Wszystko super, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-22

Bardzo dobry sklep. Wczesniej o nim nie slyszalem, ale nie zaluje, ze dokonalem zakupów u nich. Swietna obsluga, zarowno blyskawiczne odpowiedzi mailowe, jak i latwosc telefonicznego kontaktu. Szczerze wszystkim polecam. Wysylka rowniez blyskawiczna i do tego wszystkiego drobny gratis jako upominek :)

4 / 5 2017-08-18

Trochę się obawiałem, ale niepotrzebnie. Szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Kupowałem radioodtwarzacz samochodowy Pioneer i tu, tylko i wyłącznie, firmie Pioneer należy się duży minus - za brak instrukcji w języku polskim. Sam sklep polecam w 100 %

5 / 5 2017-08-16

profesjonalne podejscie do klienta

5 / 5 2017-08-08

Jestem klientem tego sklepu już od dobrych kilku lat. Wiem, że pracownicy potrafią dobrze doradzić osobie "zielonej" w nowinkach technologicznych i szczerze polecam ten sklep każdemu. Sprzęt w sklepie jest okej, każdy kupiony produkt działał jak należy i jak do tej pory nic nie musiałem zwracać na gwarancji.

4 / 5 2017-08-07

Jednym słowem rewelacja szybko sprawnie pełna informacja co sie dzieje z zakupionym towarem . Super sklep.

5 / 5 2017-07-23

sama transakcja, obsługa sklepu wszystko na najwyższym poziomie. cieszę się, że tu trafiłam :)

4 / 5 2017-07-19

Dobrze opisane produkty. Obsługa szybka.

5 / 5 2017-07-09

jestem milo zaskoczony obsluga. bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamowienie. zadnych problemow

5 / 5 2017-07-09

Dobry kontakt, szybka wysyłka, pełne wsparcie jeśli zaistnieje jakiś problem. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-07-07

POLECAM !!! ZAKUPY ORAZ REKLAMACJE ZAŁATWIAJĄ BŁYSKAWICZNIE I NA KORZYŚĆ KLIENTA. NIE NACIĄGAJĄ I POMAGAJĄ PO ZAKUPIE !!

5 / 5 2017-07-03

Wszystko OK!

5 / 5 2017-07-03

Sklep godny polecenia, profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-30

Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.

5 / 5 2017-06-24

super szybka przesyłka jestem zadowolony w 100%

5 / 5 2017-06-20

Polecam ten sklep, szybka usługa, towar w niskiej cenie. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-16

super sklep polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-14

sklep godny polecenia,rewelacyjnie szybko zrealizowane,produkt nowy zgodny z opisem,POLECAM.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko bez problemów. Szybka wysyłka i informacje zwrotne. Polecam

5 / 5 2017-06-10

Perfekcyjna obsługa!

5 / 5 2017-06-10

Dobry kontakt szybka wysyłka.Polecam.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo miła obsługa, udzielająca wyczerpujących odpowiedzi na zadawane pytania i orientująca się w asortymencie.

5 / 5 2017-06-03

Bardzo konkretne zakupy, bezproblemowy i dobry kontakt, towar w 100% zgodny z opisem. POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-01

Wszystko w najlepszym porządku, sprzedawany towar był na stanie, polecam.

3 / 5 2017-06-01

Muszę skorygować moją opinie o sklepie. Po podłączeniu wzmacniacza jeden kanał nie działał (według obsługi ze sklepu włączona była jakaś bliżej niesprecyzowana funkcja, a sprzęt był w pełni działający) - urządzenie zostało wysłane do firmy kurierem 9 Września i uległo uszkodzeniu w transporcie. Od tego czasu muszę prosić się o kontakt (ponawiać maile, dzwonić), odpowiedzi dostaje zdawkowe: "Sprzet jeszcze znajduje się w serwisie : "nazwa serwisu" Jeszcze czekamy" W skrócie: włączając urządzenie, i nie zmieniając żadnych ustawień widocznie jednak coś zmieniłem, że włączył się tryb z niedziałającym jednym głośnikiem, odesłałem sprzęt (opakowany folią bąbelkową oraz kartonem - najwyraźniej kurier nie spodziewał się elektroniki i coś rzucił na przesyłkę uszkadzając obudowe), i od 3 tygodni nie mogę się doczekać sprzętu, oraz doprosić o wiadomości. Wiadomość do sklepu: AudioPionner: Byłem cierpliwy w wymianie maili z Państwem, nie oczekiwałem odpowiedzi natychmiast, i próbowałem zrobić wszystko żeby uniknąć pisania negatywnej opinii.

4 / 5 2017-05-31

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-30

Zakupy zrobione z przyjemnością, strona internetowa bardzo przejrzysta z dobrymi opisami. Bardzo dobry kontakt mailowy. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-29

Mega szybka i świetna obsługa. Dostawa w 2 dni - mega! Na prawdę polecam. Pełna profeska!

5 / 5 2017-05-27

Sklep świetny, super promocje, miła i kompetentna obsługa pomaga błyskawicznie, szybka wysyłka,

5 / 5 2017-05-16

szybko, sprawnie, proste i wygodne zasady zakupu

5 / 5 2017-05-14

Wysyłka expres, towar pierwsza klasa, jednym słowem tylko zakupy w Audiopioneer. Rewelacja - Polecam

5 / 5 2017-05-14

Realizacja zamówienie przebiegła płynnie i bez zastrzeżeń. Zostałam poinformowana o dacie wysyłki i faktycznie wszystko odbyło się w terminie. Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany i bezpiecznie dostarczony. Polecam!

5 / 5 2017-05-13

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia, na której bardzo mi zależało.

5 / 5 2017-05-05

Bez zarzutów. Wszystko tak jak powinno być. Polecam!

5 / 5 2017-05-04

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-05-02

Zdecydowanie POLECAM zakupy w sklepie Audiopioneer.pl ( firmy E&M Electronics), pierwszy raz dokonałem pojedynczego zakupu konsumenckiego mało dostepnej rzeczy marki pioneer, realizacja odbyła się szybko i bezproblemowo, w związku z czym postanowiłem nawiązac współparcę. Głównie kupuję sprzet marki pioneer ale i innych rzeczy. Transakcje są zawsze takie same czyli szybkie, bezporblemowe i w korzystnych cenach. Reasumując: polecam sklep audiopioneer zarówno detalistom jak i hurtownikom. Dzięki E& M electronics za to że jesteś i dzieki tobie nie jestem uzależniony od polskich pożal się boże dystrybutorom!!

5 / 5 2017-04-21

Szczerze Polecam !!!

5 / 5 2017-04-17

Bardzo dobra, godna polecenia firma. Profesjonalna i miła obsługa klienta. Chcę gorąco polecić innym ten właśnie sklep internetowy. Kilka miesięcy temu kupiłam ekspres do kawy, który niestety się zepsuł. Sposób załatwienia reklamacji był po prostu wzorcowy. Przysłano mi natychmiast nowy sprzęt, a kurier zabrał zepsuty pocztą odwrotną bez pobierania ode mnie jakiejkolwiek opłaty. Nie spotkałam się jeszcze z tak życzliwym podejściem do klienta. Zwykle z wymianą czy naprawą są straszne korowody i trwa to okropnie długo. Poza tym sprzęt odsyła się na własny koszt, a na nowy czeka całymi tygodniami. BRAWO AUDIOPIONEER! Dziękuję za miła i fachową obsługę. Będę Was polecać wszystkim moim znajomym.

5 / 5 2017-04-17

polecam z całą odpowiedzialnością

5 / 5 2017-04-12

ma bardzo dobra opinie o tym sklepie.

4 / 5 2017-04-10

Trochę zamieszania, z mailami. Złożyłem zamówienie w piątek wieczorem, dostałem automatyczną odpowiedź. A w poniedziałek dostałem, maile co dalej z zamówieniem ale z datą sobotnią i nie wiedziałem czy paczkę wysłana została w sobotę czy w poniedziałek (okazało się, że w poniedziałek przesyłkę dostałem we wtorek ) i musiałem szybko biec do banku po kasę w strachu że w międzyczasie może przyjechać kurier (przesyłka za pobraniem)

4 / 5 2017-04-09

Super sklep, sprzęt przyszedł pełnowartościowy, dobrze zapakowany. Swietne ceny i dobra obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-07

Błyskawiczna obsługa, towar zgodny, bezpiecznie zapakowany. Polecam!

5 / 5 2017-04-03

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-03-30

Polecam wszystkim

Rzetelne opinie o Audiopioneer.pl

Audiopioneer.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.audiopioneer.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie