Kategorie: / RTV / Pozostałe

Audiosfera.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Audiosfera.eu
5 / 5 2019-03-24

Cenna porada, szybka dostawa - polecam!

5 / 5 2019-03-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt ze sprzedającym. Ogromny plus za darmową przesyłkę i gratis od sprzedawcy. Jak najbardziej polecam!

4 / 5 2019-03-12

Szybka i sprawna obsługa, sklep gotowy na realizację indywidualnych potrzeb, wiedza o oferowanych produktach na wysokim poziomie, potrafią doradzić

5 / 5 2019-03-11

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji zamówienia.

4 / 5 2019-03-06

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-01

świetny sklep, szybka realizacja. Dodatkowym atutem jest szeroki wybór asortymentu. Polecam

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna i szybka oraz pomocna obsluga

5 / 5 2019-02-25

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem.szybka realizacja zamówienia,towar odpowiednio zabezpieczony.

5 / 5 2019-02-16

szybko, sprawnie, bezproblemowo. polecam

5 / 5 2019-02-11

Super kontakt, super sprzedawca, super towar. Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2019-02-07

Wszystko szybko i profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2019-01-28

Bardzo dobry sklep, fachowa obsługa, szybki kontakt, ekspresowa realizacja zamówień

5 / 5 2019-01-25

Ekspresowa dostawa (przesyłka była na miejscu 25 h po złożeniu zamówienia) i towar jak najbardziej zgodny z oczekiwaniami. Jestem mega zadowolony!

5 / 5 2019-01-25

błyskawicznie wykonana usługa. wszystko dostarczone zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-13

Duży wybór produktów, szybka i cenna porada dotycząca wyboru sprzętu, uwieńczona zakupem amplitunera. polecam

5 / 5 2019-01-11

Zamówiłem w tym sklepie już 2 raz kable głośnikowe. Profesjonalnie dociete i oblutowane srebrem. Gratisowo dodane plastikowe widełki. Zapłaciłem za najtańszą wysylke.,a kabelki miałem na następny dzień kurierem.Inni sprzedający powinni brać przykład z tego sklepu. Polecam.

5 / 5 2019-01-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia pomimo przedświątecznej gorączki, towar zgodny z opisem, kontakt nawet po godzinie 22-ej, co mi bardzo odpowiadało. Polecam, warto robić zakupy w takich miejscach.

5 / 5 2019-01-04

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem, polecam

5 / 5 2018-12-27

Bardzo miły pracownik sklepu doradził, pomógł w doborze głośników i sprawił, że stałem się szczęśliwym posiadaczem kina domowego.

5 / 5 2018-12-23

Witam, polecam sklep za świetną obsługę. Podczas długich odsłuchów przetestowałem wiele par kolumn. Udało mi się w końcu wybrać te, które najbardziej wpadły w ucho. Po za rabatem zaproponowano mi raty 0%. Teraz za nieodczuwalną kwotę cieszę się świetnym zestawem kolumn!

5 / 5 2018-12-20

polecam sklep

5 / 5 2018-12-18

Transakcja pomyślna. Towar świetnie zapakowany i dostarczony na czas, Poprosiłam o dostawę w godzinach porannych. Ta opcja zwykle kosztuje, ale sklep nie poprosił o dopłatę. Polecam i pozdrawiam obsługę

4 / 5 2018-12-16

Szybka i fachowa obsługa, bardzo dobre ceny w porównaniu do innych na rynku i jeszcze darmowa wysyłka. Nie można oczekiwać niczego więcej. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-12-16

Super sprzedawca,możliwość negocjacji ceny ,super kontakt i bardzo szybka dostawa,życzę wszystkim aby zakupy zawsze przebiegały w ten sposób,czysta przyjemność !!! Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-12-01

Wszystko w najlepszym stanie

5 / 5 2018-09-14

Zakupy poszly szybko i sprawnie. Towar ktoru do mnie dotarl byl taki jaki chcialam. Bardzo dobrze zabezpieczony takze wszystkim polecam.

5 / 5 2018-09-11

Po decyzji co do marki sprzętu, który postanowiłem zakupić przyszła pora na wybór firmy. Audiosfera okazała się być oferentem, który sprostał moim oczekiwaniom! Bez problemu znalazłem tam zestaw kina domowego jaki szukałem. Ale na wyrazy najwyższego uznania zasługuje postawa firmy wobec naprawy gwarancyjnej! Błyskawiczna reakcja Audiosfery , sposób, w jaki zostałem potraktowany jako klient zasługuje na najwyższe uznanie! Szczerze polecam wszystkim sklep Audiosfera!

5 / 5 2018-09-09

Bardzo fachowa i miła obsługa . POTRAFIĄ ROZMAWIAĆ Z KLIENTEM I WIEDZĄ O CZYM . MEGA POZYTYW .

5 / 5 2018-09-06

Polecam sklep. Szybka realizacja zamówienia, super kontakt - 100% zadowolenia z zakupu.

5 / 5 2018-08-17

Sklep godny polecenia !!! Bardzo sprawna obsługa, szybki kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia - tak powinno być w każdym sklepie.

5 / 5 2018-08-07

SZYBKO I SPRAWNIE,TOWAR SUPER.W 100% POLECAM.

5 / 5 2018-08-04

Frontem do klienta - potrzeby klienta zarówno pod kątem audio know how jak i spraw prozaicznych związanych chociażby zaangażowaniem w pozbawioną kłopotów dostawę produktów - wzorowe - pełne wsparcie - dzięki

5 / 5 2018-07-31

Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. W przypadku konieczności zmiany metody wysyłki, sprzedawca do mnie zadzwonił i zapytał się czy może towar wysłać kurierem, a nie pocztą. Oczywiście bez problemu się dogadaliśmy :) Wielki plus za to, bo do tej pory inni sprzedawcy sami za mnie decydowali w przypadku zmiany metody dostawy. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-07-27

Wspaniały sklep z dużą ilością produktów do wyboru. Miła i szybka obsługa. Profesjonalna w swoim fachu doradzi i pomoże. Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-27

Bardzo dobry sklep. Szeroka oferta, szybka wysyłka zamówienia. Dobre ceny.

5 / 5 2018-07-24

Szeroka gama produktów, dobry kontakt z klientem oraz sprawna i szybka dostawa. Zamówione produkty w 100% zgodne z opisem i zdjęciami ze stron. Gorąco polecam !!

5 / 5 2018-07-18

Polecam sklep

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-07-05

Szybka realizacja zamówienia, pełen profesjonalizm oraz kontakt z rzeczywistym specjalistą to atuty tego sklepu. Z pewnością tutaj wrócę tym bardziej, że czekają mnie większe wydatki. Chcę być po prosu pewien, że dobrze wydam zaoszczędzone pieniądze. Polecam!!!

5 / 5 2018-06-17

Znakomity produkt w dobrej cenie. Szybka dostawa. Świetny kontakt ze sklepem. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-15

Szybko i sprawnie polecam!

5 / 5 2018-06-13

Zasłużona opinia. Przewody pięknie oprawione, grają na prawdę zauważalnie lepiej od poprzedników i jeszcze dostawa na następny dzień. Super

5 / 5 2018-06-12

Znakomity sklep. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Uczciwie i solidnie. Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodnie z umową.

5 / 5 2018-05-08

Doskonała obsługa, sympatyczne i fachowe doradztwo, bezzwłoczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-05-02

Bardzo miła i fachowa obsługa. Sprzedawca zna się na rzeczy, potrafi doradzić, szanuje zdanie klienta. Nic tylko KUPOWAĆ!!!!!!!. Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Bardzo fajna transakcja: cena podlega negocjacji, towar fachowo zapakowany i szybko dostarczony. Do tego bardzo sprawny kontakt mailowy. SUPER. POLECAM!

5 / 5 2018-04-30

Miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Transport na czas. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-04-27

Sklep godny polecenia. Pełen profesjonalizm,znają się na tym co robią. Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2018-04-06

Bogata oferta, bardzo bardzo konkurencyjne ceny, szybka dostawa.

5 / 5 2018-03-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sklep godny polecenia :))) Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-24

wszystko sprawnie i szybko. Dobre ceny, przewody ładnie zalutowane.

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalna transakcja. Skorzystałem z doradztwa technicznego i znaleźliśmy dobre rozwiązanie. Błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2018-03-02

Bezproblemowy kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-27

Znakomity kontakt ze sklepem, błyskawicznie wysłany, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Polecam!

5 / 5 2018-02-07

ok

5 / 5 2018-02-04

Szybko, sprawnie, sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-01-27

Sklep polecam z przyjemnością. Szybka realizacja, fachowa wiedza oraz atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-01-18

Fantastyczna obsługa sklepu począwszy od prezentacji produktu do finalizacji zakupu.

5 / 5 2018-01-10

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Produkt następnego dnia miałem u siebie. Paczka dodatkowo zabezpieczona folią bąbelkową. Ponadto produkt kupiłem w najniższej cenie. Polecam

1 / 5 2017-12-25

Frontem do klienta - potrzeby klienta zarówno pod kątem audio know how jak i spraw prozaicznych związanych chociażby zaangażowaniem w pozbawioną kłopotów dostawę produktów - wzorowe - pełne wsparcie - dzięki

5 / 5 2017-12-24

Super kontakt, bardzo dobra cena, możliwość negocjacji. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam

5 / 5 2017-12-22

Polecam za szybką realizację zamówienia i profesjonalne podejście do Klienta.

5 / 5 2017-12-11

Bardzo dobry kontakt, korzystna cena, świetny produkt. Kolumny były u mnie na drugi dzień po wpłacie, podczas gdy konkurencja proponowała tydzień oczekiwania pod warunkiem wpłacenia zaliczki.

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalny Sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-15

Świetna obsługa. Natychmiastowa dostawa. Jestem bardzo zadowolna.

5 / 5 2017-10-26

Rzadko spotykam się z dobrą i szybką obsługą :) Wszystko w jak najlepszym wydaniu, informacja o wysłaniu, szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane oraz produkt najwyższej jakości w przystępnej cenie

5 / 5 2017-10-19

Jak najbardziej polecam. Miła obsługa.

5 / 5 2017-10-10

Fachowe doradztwo i możliwość negocjacji ceny towaru, to duże atuty tego sklepu. Zdecydowanie godny polecenia dla osób ceniących sobie optymalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-10-03

Super obsługa, szybka dostawa, dobre ceny. Mega pozytyw.

5 / 5 2017-10-03

Profesjonalna obsluga. Natychmiastowa dostawa towaru przez właściciela sklepu.

5 / 5 2017-09-26

Bardzo dobry sklep, duży wybór produktów. Szybka dostawa, przystępne ceny

5 / 5 2017-09-17

Ekspresowa wysyłka, towar w pełni zgodny z opisem, dodatkowa usługa wykonana profesjonalnie.

4 / 5 2017-09-13

Profesjonalna obsługa i oferta dająca klientowi możliwości. Polecam ten sklep! :)

5 / 5 2017-09-10

Mogę z czystym sumieniem polecić tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-09-01

Wszystko ok. Paczka dotarła szybko i była bezpiecznie zapakowana.

5 / 5 2017-08-17

bardzo fajny sklep, zawsze znajdę to co chcę;)

5 / 5 2017-08-11

Szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-07-20

super sklep,wysoka jakość towaru,wzorowe podejśćie do klijęta

5 / 5 2017-07-12

Wspaniały sklep i serwis gdzie jest duża gama róznego towaru z czego bardzo sie cieszymy a warto tutaj przyjśc bo jest bardzo miła obsługa.

4 / 5 2017-07-01

Wszystko w porządku. Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi.

4 / 5 2017-07-01

Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem na stronie, szybka i bezproblemowa wysyłka, jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2017-06-24

Polecam ten sklep,obsługa uprzejma i życzliwa,a ceny na tyle atrakcyjne,że z przyjemnością w przyszłości będę robił tu zakupy.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo szybka realizacja zamówienia ), świetny kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-06-06

Polecam sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-27

Miła i wspaniała obsługa, która potrafi doradzić w wyborze odpowiedniego sprzętu. Wysoka jakość za niską cenę. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-27

Sprzęt zgodny z opisem, przesyłka ekspresowa. Polecam !!!

5 / 5 2017-05-19

Świetny produkt zgodny z opisem , a nawet lepszy. Bardzo Polecam!!!!!!!

5 / 5 2017-05-18

Polecam

5 / 5 2017-05-12

Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Towar na zamówienie dostarczyli przed umówionym czasem. Ocena (5)

5 / 5 2017-04-26

super

5 / 5 2017-04-24

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka przebiegła ekspresowo, produkty były bezpiecznie zapakowane. Polecam zakupy w sklepie Audiosfera.eu.

5 / 5 2017-04-09

Zakupu dokonałem przez Internet, który poprzedzony został fachowym doradztwem oraz udało mi się wynegocjować atrakcyjna cenę. Zamówienie doszło świetnie zapakowane i na czas. Zdecydowanie polecam zakupy sprzętu audio w Audio Sferze.

Rzetelne opinie o Audiosfera.eu

Audiosfera.eu

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.audiosfera.eu

Email
[email protected]

Telefon
+48 666 963 999

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie