Kategorie: / Pozostałe

Audiosklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Audiosklep.pl
5 / 5 2019-03-05

Pełen profesjonalizm. Zamówiłem głośniki JBL. Przyszły w tempie ekspresowym. Niestety okazało się, że brakuje im maskownic. Odesłałem głośniki na koszt sklepu. Reklamacja załatwiona od ręki. Zamówiłem drugie głośniki. Przesyłka na koszt sklepu. Cała wymiana załatwiona w 4 dni. Bez zbędnego czekania. W 100% polecam ten sklep. Kiedy wszystko idzie pięknie, każdy sklep jest dobry. Kiedy jest jakiś problem, wtedy człowieka z klasą od razu widać - i taki właśnie jest audiosklep.pl

2019-01-16

sprzet ktory zamowilem przyszedl uszkodzony brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedawca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-10-18

Głośniczki zamówiłem i po 2 dniach już były u Mnie :) Towar najtańszy w Polsce, znakomite wykonanie jak za ta cenę a w zestawie kabelki,śrubki, wszystko co potrzebne w zestawie. Błyskawicznie wysłane po zaksięgowaniu wpłaty bo dużą role odgrywa czas dojścia przelewu, sprawnie,dobrze zapakowane bez problemów - POLECAM! ten sklep :)

5 / 5 2018-04-13

Bardzo szybka dostawa towaru: zamówiony w środę przed południem - dostarczony w czwartek w południe! Dobra cena. Polecam!

5 / 5 2018-03-24

Chciałem polecić ten sklep wszystkim ludziom pragnącym szybko, sprawnie i bezpiecznie zamówić jakikolwiek sprzęt. Ja na swoje radyjko czekałem 2 dni. obsługa bardzo fachowa z którą bez problemu można się skontaktować. Gorąco polecam

2018-03-21

bardzo szybcy , dobrze zapakowany towar , najtańsi , zadowolenie 100%

5 / 5 2017-11-15

Ogólnie cała tranzakcja przebiegła pozytywnie, chociaż trwało to trochę długo, ale najważniejszy jest fakt, że firma zadowolenie klienta stawia na pierwszym miejscu!!! Gorąco POLECAM zakupy w tym sklepie !!!

5 / 5 2017-10-20

Co mogę powiedzieć na temat sklepu hmm rewelacja !! zamówiłem kabel i głośniki w niedziele wieczorem w poniedziałek o 14:20 już wysłane we wtorek o 12 już u mnie. Sprzęt bez zastrzeżeń czuć że nówka bo pachnie świeżością działa świetnie choć słyszałem dużo złego na te głośniki. Towar bezpieczny to na pewno zapakowany dobrze. No i kontakt ze sklepem super zadzwoniłem i wszystko co chciałem wiedzieć to mi wytłumaczono. Polecam i na pewno wrócę jeszcze po coś.

5 / 5 2017-07-05

Obsługa sklepu oraz profesjonalizm są na najwyższym poziomie. Rzeczywiście dobro klienta na pierwszym miejscu. Poleca wszystkim zakupy audiosklepie.

5 / 5 2017-07-01

Kupiłem radio samochodowe w tym sklepiku. Poprostu rewelacja! Szybka wysyłka i łatwy kontakt. Słowem wszystko OK!!! Serdecznie polecam

5 / 5 2017-06-29

szybka wysylka, towar bardzo dobrze zapakowany, mam nadzieje ze nie bede musial przekonywac sie jak dziala serwis gwarancyjny :>.

5 / 5 2017-06-23

Gorąco polecam, super podejście do klijęta (ewentualne problemy załatwiają na naszą kożyść). Jestem bardzo miło zaskoczony fachową obsługą.

5 / 5 2017-05-31

kupiłem gps peiyng 3501 dostawa szybko w ciągu doch dni,ale sprzęt był niesprawny.Odesłałem i myślałem że będą z tego typu kłopoty,a tu miłe zaskoczenie,w ciągu dwoch dni przysłali nowy . działa ,sprawny. wnioski:bardzo profesjonalna obsługa ,godna pochwał , każdemu polecam, satysfakcja w 100%.BRAWO ,BRAWO I JESZCZ RAZ BRAWO!!!

5 / 5 2017-05-03

Zamówiłem w niedzielę (29.06) wieczorem, sprzęt po południu dotarł we wtorek (01.07). Zapakowane tak, że pół tony trotylu by tego nie ruszyło. To się panowie i panie nazywa PROFESJONALNA OBSłUGA!

5 / 5 2017-04-20

mega szybkość w odpowiedziach na maile jak i z wysyłką, polecam zakupy w tym sklepie :) sam na pewno do niego wrócę w razie potrzeby :)

Rzetelne opinie o Audiosklep.pl

Audiosklep.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.audiosklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie