Kategorie: / RTV

Audiotrendt.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o Audiotrendt.com.pl
5 / 5 2021-04-15

Rewelacyjny Salon z dużą różnorodnością marek na miejscu i salą odsłuchową, każdy znajdzie coś dla siebie u nich, a po zakupie można liczyć na pomoc przy montażu systemu już w domu - ja osobiście skorzystałem z dodatkowej usługi, serdecznie pozdrawiam panów z Salonu Audiotrendt Kraków

5 / 5 2019-02-04

Zakupiłem w firmie AUDIOtrendt telewizor na raty LG Smart 55LM620S, cena za transport była podana w opisie 149zł, a odbiór osobisty 0zł dlatego opłacało mi się przyjechać po telewizor, po wcześniejszym załatwieniu formalności ratalnych, przez firmę brokerską z którą salon ma podpisaną umowę. Panowie na miejscu wszystko mi wytłumaczyli, jak programować i korzystać z funkcji multimedialnych odbiornika. Podsumowując może jedyną niedogodnością było to że raty nie mogły być mi przyznane na 12 miesięcy, tylko na 24, ale wynika to z mojej zdolności kredytowej ( tak mi wytłumaczyła pani z banku ), z telewizora jestem bardzo zadowolony dodam że został on doposażony w sklepie jeszcze wi fi , tak aby łączył się bezprzewodowo. Tu bardzo chciałbym podziękować Panu Ryszardowi, który wykazał się dużą cierpliwością tłumacząc mi obsługę odbiornika, serdecznie pozdrawiam Maciek

2019-01-11

Kiepsko na całej linii, sklep nastawia się na sprzedaż kilku drogich marek, reszta w ofercie ma przyciągnąć klientów, żeby przekabacić ich i sprzedać to co sprzedawca chce. Do tego ta nachalna reklama, szczególnie na Facebooku - jestem głęboko rozczarowany.

2018-09-04

Pragnę Podziękować Firmie „AudioTrendt” za miłą obsługę, a szczególnie Panu Ryszardowi, który wykazał się wielką wyrozumiałością podczas wyboru sprzętu i był w stanie zaprezentować mi różnice w dźwięku tak aby moja „lotność soniczna” była wstanie to ogarnąć :). Każdemu szczerze mogę polecić ten Salon Audio Video do zakupu !!!

5 / 5 2018-08-27

Sklep ceny ma ok. Na paragonie ceny się nie zgadzają (tylko suma). Na drugi dzień po zakupie zestawu za ponad 3 tysie chciałem zwrócić jeden moduł (na paragonie 620zł). Panowie powiedzieli mi, że sprzęt nie jest wart więcej niż 200zł i tyle mogą mi zwrócić !! Dodatkowo chciałem wymienić subwoofer - wymieniłem, ale z potrąceniem 250zł !! Drugi, niby nowy subwoofer otrzymałem w kartonie chyba z lidla - z innego zestawu kina domowego i powiększono cene o kilka stów!

3 / 5 2018-08-05

Chciałem kupić na raty telewizor LG 55". 1 starcie: Telefon. Pane nie dziś. Jutro po 11. Dzwoniłem po 17. W tle słychać jakieś śmiechy. 2 starcie: Dowóz. Telefon- 112 zł. Na stronie jest 35 zł. No to zapłać pan 60 zł -słyszę. 3 starcie: Telefon. Raty proszę bardzo. "Wybierzemy najlepszą ofertę". Następnego dnia oddzwania miła pani. Bank wymaga 36 a nie jak prosiłem 24 raty. /Byle zarobić parę groszy/. Czy Oni żyją w jakimś innym świecie?.-myślę. Całkowicie odradzam takie zakupy "Krakowskim Targiem" w tym sklepie!!! Piotr Cz.

5 / 5 2018-06-16

Chciałem się podzielić swoją opinią o firmie "AUDIOTRENDT" z Krakowa specjalizującej się w sprzedaży kina domowego i szeroko pojętej elektroniki. POPROSTU EXTRA MEGA POZYTYWNY SZOK CENOWY !!! ZERO RYZYKA(przelew gotówki na konto), EXTRA KONTAKT(nawet w godzinach wieczorowo-nocnych i weekendy) FACHOWE I MIŁE DORADZTWO(bez naciągania), MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CEN !!! Zakupiłem w tej firmie przez internet amplituner YAMAHA RX-V773 i zestaw kolumn TAGA harmony platinum v.2 z najnowszymi modelami F-60HG/C-40HG/S-40HG+SW-10HG w kolorze BIAŁYM (HG-wysoki połysk) zapłaciłem przelewem w środę wieczorem - pieniądze były na drugi dzień z rana na ich koncie i w tym samym dniu nadali przesyłkę, która została mi dostarczona do domu w piątek przed godziną 12-tą. Wszystko oryginalne, nowiuteńkie z plombami zabezpieczającymi od producenta no i 3 letnią gwarancją Polskich dystybutorów w systemi door-to-door(od drzwi do drzwi) i się o nic nie musisz martwić. Zdradzę jeszcze jeden szczegół wszystkim nie zdecydowanym na kupowanie przez internet w tej firmie na swoim zakupie zaoszczędziłem ponad.....2.000zł !!!(od najtańszych cen sklepowych) A wszelką konkurencję zmietli z powierzchni internetowej(nikt się już więcej nie odezwał po zobaczeniu jaką przedstawili cenę za w/w komplet) Czasami popłaca być cierpliwym. Polecam Pana Ryszarda oraz Jerzego do prowadzenia wszelkich ustaleń dla których NIE MA rzeczy niemożliwych i ze wszystkim DAJĄ RADĘ !!! Zachęcam wszystkich do robienia zakupów i interesów z firmą F.H. "RYNEX" AUDIOtrendt z Krakowa. Ludzie nie dajcie na sobie zarabiać naciągaczom - jak widzicie okazje cenowe typy "Wietrzenie magazynów" itp to najpierw sprawdźcie sobie ofertę cenową na wybrany model sprzętu przez kontakt z Panem Ryszardem z AUDIOtrendt meilowy lub bezpośrednio telefonicznie - przebije każdą ofertę - potwierdzam na własnym przykładzie. Trochę się rozpisałem, ale sam mam zawsze ograniczone zaufanie do sklepów i zakupów internetowych i często czytam opinie innych kupujących. Jak czytam jakieś negatywne opinie to szukam dalej. A czasami kupujący piszą bardzo zwięźle i trudno właściwie ocenić działanie takiego sklepu czy firmy. Celowo nie napisałem ceny za jaką kupiłem, ale jak ją podałem innym handlowcom internetowym(który też mi pisał, że przebiją każdą ofertę)to kilku już nic nie odpisało inni się wycofali, a jeden nie chciał mi uwierzyć twierdząc, że musieli się pomylić i podali mi ceny niższych modeli. A JEDNAK NIE WSZYSTKIE CENY DOTYCZYŁY TEGO TOWARU KTÓRY ZAMAWIAŁEM I NASTĘPNIE PO TRZECH DNIACH DOSTARCZONO MI DO SAMEGO DOMU BEZ WYCHODZENIA !!! P O L E C A M !!! Super Zawodolony Klient z Kołobrzegu

5 / 5 2018-05-17

Kupiłem u nich ONKYO cs-555 nie dość , ze cena świetna to skorzystałem z opcji negocjacji ceny i jeszcze urwałem kilka procent z ceny końcowej :). Będzie na dobre kabelki :). Od rozpoczęcia negocjacji cenowych do zakupu minęły 4 dni . piątego wieża była u mnie . Szczerze polecam sklep i pozdrawiam obsługę sklepu.

5 / 5 2018-01-18

Oferta sklepu bardzo atrakcyjna, obsługa uczynna i kompetentna - zamówiony towar miałam błyskawicznie na drugim końcu Polski, po konkurencyjnych kosztach dostawy. Mimo licznie dokonywanych zakupów internetowych, ta transakcja pozostawi na długo miłe wrażenie. POLECAM Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ.

2017-11-21

Szok cenowy-tak najkrocej moge opisac transakcje z sklepem Audiotrendt.Kupilem u nich amplituner Onkyo 828+ zestaw glosnikow Monitor Audio, co prawda zakup trwal kilka dni (glownie z tego powodu ze panowie co jakis czas oferowali mi coraz wyzsze modele za praktycznie nie wiele wieksze pieniadze-tak naprawde na poczatku to nawet nie marzylem o modelu 828) Inne sklepy byly bez szans, nawet nie zblizaly sie do cen z Audiotrendt, co ciekawe panowie z Audiotrendt zaoferowali ceny troszke nizsze niz w UK.Dla niezdecydowanych, ktorzy sie zastanawiaja czy kupic w Audiotrend czy nie-podpowiem:DZWONIC,NEGOCJOWAC,KUPOWAC :-)

5 / 5 2017-11-18

Opinię o ludziach, którzy prowadzą sklep Audio Trendt mogę wyrazić jedynie w samych superlatywach. Zakupiłem w tym sklepie słuchawki Seenheiser HD 598 i podczas odbioru osobistego spotkałem się z bardzo miłą i fachową obsługą. Ci ludzie znają się na tym, czym się zajmują. Już im podziękowałem w mailu a teraz polecam wszystkim w formie tej opinii. Oczywiście słuchawki są rewelacyjne i cieszy mnie ta inwestycja w relaks przy dobrej muzyce na dobrych słuchawkach...

5 / 5 2017-11-07

Szybko, sprawnie i na temat. Najpierw negocjacja ceny, szybka odpowiedź sklepu i na drugi dzień towar jest już u mnie. POlecam zklep Audiotrendt z wielka przyjemnością

5 / 5 2017-10-15

Kupiłem w sklepie onkyo, TX-NR5007, w planach miałem coś nnego, ale po odsłuchaniu i po "zabawie", wybrałem ten sprzęt. Dodam, że panowie na sklepie a warci są dobrego "flakonu", że wytrzymali moją upierdliwość, a za poziom profesjonalizmu i kompetencje warci są drugiego "flakonu", Gorąco polecam wszystkim którzy chcą kupić dobry sprzęt,

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalnie i w przesympatycznej atmosferze prowadzone rozmowy sprzedażowe. Bardzo dobre ceny, ogromna wytrwałosć i cierpliwość okazywana marudnym ;) klientom. Fachowe doradztwo odnosnie konfiguracji zestawu, doboru okablowania, wspaniala znajomosc sprzetu. Zakup w AUDIOTRENDT to sama przyjemnosc, nie wyobrazam juz sobie dalszej rozbudowy systemu w jakiejkolwiek innej firmie. Łączę pozdrowienia.Piotr.

2 / 5 2017-09-20

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Nie odpisują na mejle. Towar wysłany z opóźnieniem. Brakuje mu istotnych części do mocowania na ścianie.

5 / 5 2017-04-10

Sklep rewelacja. Fachowa obsługa, rzetelna informacja. Negocjacje cenowe przeprowadzone w bardzo sympatycznej atmosferze. Pełen profesjonalizm w doborze sprzętu.Miałem kupić sprzęt w Arcanvison,jednak całe szczęście trafiłem do Audiotrendt, gdzie fachowo przedstawiono mi sprzęt i doradzono w doborze kolumn. Polecam

Rzetelne opinie o Audiotrendt.com.pl

Audiotrendt.com.pl

Siedziba
KRAKÓW

WWW
http://www.audiotrendt.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 6851016

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie