Kategorie: / RTV

Audiotrendt.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o Audiotrendt.com.pl
5 / 5 2021-04-15

Wspaniały sklep z szerokim wyborem różnych marek, mają również specjalne pomieszczenie do testowania sprzętu, więc każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Po zakupie można liczyć na ich pomoc w montażu systemu w domu - osobiście skorzystałem z tego dodatkowego wsparcia i serdecznie pozdrawiam panów z Salonu Audiotrendt w Krakowie.

5 / 5 2019-02-04

W sklepie AUDIOtrendt kupiłem telewizor marki LG Smart 55LM620S na raty. W opisie produktu podano, że koszt transportu wynosi 149zł, a odbiór osobisty jest darmowy. Zdecydowałem się na odbiór osobisty, po uprzednim złożeniu wniosku o raty przez firmę brokerską, z którą salon współpracuje. Pracownicy sklepu pomogli mi w ustawieniu i programowaniu odbiornika oraz w korzystaniu z funkcji multimedialnych. Mimo że raty były przyznane na 24 miesiące z powodu mojej zdolności kredytowej, jestem zadowolony z zakupu i cieszę się, że telewizor został dodatkowo wyposażony w funkcję wi-fi, dzięki czemu mogę łączyć się bezprzewodowo. Chciałbym szczególnie podziękować Panu Ryszardowi za cierpliwe wyjaśnienie mi obsługi odbiornika. Pozdrawiam serdecznie, Maciek.

0 / 5 2019-01-11

Właściwie nic nie idzie dobrze, sklep skupia się głównie na sprzedaży kilku drogich marek, a pozostała oferta ma służyć jedynie do przyciągnięcia klientów, aby oszukać ich i sprzedać to, czego chce sprzedawca. Co więcej, natrętne reklamy, zwłaszcza na Facebooku, powodują, że jestem głęboko zawiedziony.

0 / 5 2018-09-04

Chciałbym wyrazić wdzięczność firmie "AudioTrendt" za ich uprzejmą obsługę, a szczególnie Panu Ryszardowi, który wykazał się dużym zrozumieniem podczas pomocy w wyborze sprzętu i umiejętnie pokazał mi różnice w dźwięku, aby łatwiej mi było je porównać. Z całego serca mogę polecić ten Salon Audio Video każdemu, kto chce coś zakupić!

5 / 5 2018-08-27

Sklep ma przeciętne ceny, ale na paragonie nie zgadzają się ceny poszczególnych produktów, tylko suma. Następnego dnia po zakupie zestawu za ponad 3 tysiące złotych, chciałem zwrócić jeden moduł za 620 złotych z paragonu. Panowie z obsługi powiedzieli mi, że sprzęt jest warty tylko 200 złotych i tyle będzie mi zwrócone. Kiedy chciałem wymienić subwoofer, musiałem zapłacić dodatkowo 250 złotych. Drugi subwoofer, który dostałem w zamian, był nowy tylko na pozór i pochodził z innego zestawu kina domowego. Sklep zwiększył jego cenę o kilka setek złotych.

3 / 5 2018-08-05

Chciałem kupić telewizor LG 55" na raty. Po pierwszej próbie kontaktu, odesłano mnie na kolejny dzień. Po drugiej próbie dowozu, okazało się, że koszt jest trzykrotnie wyższy niż na stronie internetowej. W konsekwencji, przy wyborze oferty na raty, bank zażądał otrzymania 36 rat. Moje doświadczenia z tym sklepem zdecydowanie są negatywne i nie polecam go innym. Zastanawiam się, czy pracownicy żyją w innym świecie. - pomyślał Piotr Cz.

5 / 5 2018-06-16

Chciałbym podzielić się swoim pozytywnym doświadczeniem z firmą "AUDIOTRENDT" zlokalizowaną w Krakowie, zajmującą się sprzedażą sprzętu elektronicznego oraz systemów kina domowego. Mają konkurencyjne ceny oraz oferują bezpieczne metody płatności. Kontakt z nimi jest profesjonalny i pomocny, bez nacisku na nabycie produktu. Dokonałem zakupu przez internet amplitunera YAMAHA RX-V773 i zestawu kolumn TAGA harmony platinum v.2 w kolorze białym. Opłaciłem je przelewem wieczorem w środę i otrzymałem przesyłkę już w piątek przed południem. Wszystko było oryginalne, nowe, zapakowane z plombami i z trzyletnią gwarancją. Porównując ze sklepami, udało mi się zaoszczędzić ponad 2000 złotych, a żaden inny sprzedawca nie zaoferował mi lepszej oferty. Polecam szczególnie pana Ryszarda i Jerzego z firmy "RYNEX" AUDIOtrendt z Krakowa. Sprawdzają oni oferty konkurencji i potrafią zaproponować jeszcze korzystniejsze ceny. Dostawa odbywa bez konieczności wychodzenia z domu, a kontakt jest fachowy i uprzejmy. Szczerze polecam! - zadowolony klient z Kołobrzegu.

5 / 5 2018-05-17

Zdecydowałem się na zakup ONKYO cs-555 w tym sklepie. Oprócz niewiarygodnie atrakcyjnej ceny, skorzystałem również z możliwości negocjacji ceny i udało mi się jeszcze trochę obniżyć kwotę końcową :). Jestem przekonany, że będzie to świetna inwestycja. Cały proces, począwszy od negocjacji, aż do zakupu, zajął jedynie 4 dni. Piątego dnia już miałem wieżę u siebie. Całkowicie szczerze polecam ten sklep i serdecznie pozdrawiam obsługę.

5 / 5 2018-01-18

Oferta sklepu jest niezwykle atrakcyjna, obsługa jest bardzo pomocna i wykazuje się dużą wiedzą - zamówiony produkt został dostarczony bardzo szybko, nawet do drugiego końca Polski, a koszty dostawy były konkurencyjne. Mimo że dokonuję wielu zakupów w internecie, ta transakcja na pewno pozostanie miło w mojej pamięci. Gorąco polecam, z całkowitą pewnością.

0 / 5 2017-11-21

Transakcja z Audiotrend była zaskakująco korzystna, gdyż udało mi się tam kupić amplituner Onkyo 828 oraz zestaw głośników Monitor Audio za bardzo atrakcyjną cenę. Choć proces zakupowy trwał kilka dni, to ze względu na to, że sklep oferował mi coraz lepsze modele za niewiele większe pieniądze, zdecydowałem się na ten właśnie. Nie udało mi się znaleźć lepszej oferty w innych sklepach, a nawet ceny w Audiotrend były nieco niższe niż w UK. Dla osób, które wahają się, czy dokonać zakupu w Audiotrend, mogę jedynie polecić - dzwonić, negocjować i kupować.

5 / 5 2017-11-18

Muszę wyrazić same pozytywne opinie o sklepie Audio Trendt. Ostatnio kupiłem słuchawki Seenheiser HD 598 i podczas odbioru miałem przyjemność spotkać się z miłą i profesjonalną obsługą. Pracownicy są znawcami swojego fachu i widać, że naprawdę się na tym znają. Wysłałem już do nich maila, aby podziękować za ich wysiłek, a teraz chciałbym polecić wszystkim ten sklep. Słuchawki są doskonałe - idealne do relaksu i słuchania muzyki. Przez tę inwestycję naprawdę cieszę się, że udało mi się znaleźć dobry sklep.

5 / 5 2017-11-07

Polecam z pełnym przekonaniem sklep Audiotrendt. Charakteryzuje się on szybkim, sprawny i profesjonalnym działaniem. W pierwszej kolejności możliwa jest negocjacja ceny, a po jej zakończeniu otrzymuje się błyskawiczną odpowiedź ze strony sklepu. Co więcej, już na drugi dzień zamówiony towar jest dostarczany do mojego miejsca zamieszkania. Gorąco polecam ten sklep i z pewnością będę z niego korzystać z przyjemnością.

5 / 5 2017-10-15

Nabyłem w sklepie model Onkyo TX-NR5007, chociaż początkowo miałem inne plany. Jednak po przesłuchaniu i sprawdzeniu jego funkcji, zdecydowałem się na ten sprzęt. Warto dodać, że pracownicy sklepu świetnie się sprawdzili i wytrzymali moje wymagania, a ich poziom profesjonalizmu i wiedzy jest godny uznania. Szczerze polecam ten sprzęt wszystkim, którzy szukają dobrej jakości urządzenia.

5 / 5 2017-10-08

Rozmowy dotyczące sprzedaży były prowadzone w sposób profesjonalny i przyjaznej atmosferze. Ceny były bardzo korzystne, a pracownicy mieli dużą wytrwałość i cierpliwość wobec wymagających klientów. Otrzymałem fachowe porady dotyczące konfiguracji zespołu i wyboru okablowania, a także bardzo dobrej znajomości sprzętu. Zakup w AUDIOTREND był czystą przyjemnością i nie wyobrażam sobie rozwijania mojego systemu w innej firmie. Przesyłam moje pozdrowienia, Piotr.

2 / 5 2017-09-20

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Nie odpisują na mejle. Towar wysłany z opóźnieniem. Brakuje mu istotnych części do mocowania na ścianie.

5 / 5 2017-04-10

Sklep jest świetny. Pracownicy są profesjonalni i dobrze poinformowani. Negocjacje cenowe odbyły się w przyjaznej atmosferze. Wybór sprzętu jest perfekcyjny i pełen profesjonalizmu. W pierwszej kolejności planowałem kupić sprzęt w Arcanvison, ale na szczęście trafiłem do Audiotrendt, gdzie otrzymałem fachowe wsparcie i pomoc przy wyborze kolumn. Gorąco polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Audiotrendt.com.pl

Audiotrendt.com.pl

Siedziba
KRAKÓW

WWW
http://www.audiotrendt.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 6851016

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie