Kategorie: / RTV

Audiovideotrendt.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Audiovideotrendt.pl
5 / 5 2019-02-26

kupiłem telewizor samsunga LED 3D UE55C7700 TUNER SAT HD + odtwarzacz blu-ray 3d panasonic 300 - komplet jest super. efekt 3d może nawet lepszy niż w kinie. dostawa gratis.

5 / 5 2019-02-11

Wszystko, super, dostawa gratis, nawet pomoc w niesieniu na 3 piętro.

5 / 5 2018-11-18

Kupiłem Samsunga LED 55C7700 3D. Nowość na naszym rynku bo jest z dekoderem na CI Najtaniej w internecie. Transport gratis! Dostawa bezproblemowa ! POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-22

Szybki kontakt, profesjonalna obsługa, dobra cena, polecam.

5 / 5 2018-05-09

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-03-29

Wszystko sprawnie, dobry kontakt, szybka dostawa, jednym słowem profesjonalnie!!!

5 / 5 2018-03-10

Szybkość, skuteczność, komunikatywność i niezawodność to podstawowe cechy tego e-sklepu. W lutym 2010 kupiłem telewizor PHILIPS 52 pfl 9704 teraz mamy kwiecień 2011 więc emocje już opadły i mogę napisać że sklep spisał się w każdym calu. W momencie zamówienia telewizora praktycznie niemożna już było kupić w kraju więc moje obawy, że będzie to jakiś model ekspozycyjny (po wystawowy), były całkiem uzasadnione. Znajomy serwisant rozwiał moje wątpliwości i teraz cieszę się WSPANIAŁYM telewizorem, a rogal na twarzach mojej rodziny "BEZCENNE".

2018-03-01

Transakcja o.k. Mam nadzieję jeszcze skorzystać z usług sklepu w niedalekiej przyszłości.

5 / 5 2017-11-02

Kupiłem Plazmę 63 cale. Najtaniej w necie ! Wszystko zgodne z opisem. Transport gratis! Dostawa bezproblemowa ! POLECAM !!!

2017-10-22

Dobry kontakt, dobry sprzęt, dostawa bez zastrzeżeń, jeszcze lepsze ceny.

5 / 5 2017-10-11

Trochę problemów z terminem realizacji transakcji lecz dobry kontakt ze sprzedającym doprowadził do udanego końca. Ogólnie jestem zadowolony i mogę polecić współpracę. Nie miał bym raczej oporów przy następnych zakupach w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-29

Rewelacyjny kontakt i szybkość obsługi. Zamówiłem TV w czwartek a w sobotę miałem go już w domu. Chciałbym wszystko tak kupować. POLECAM

5 / 5 2017-08-20

POLECAM Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Zawsze mogłem się dodzwonić, a gdy nikt nie odebrał po paru minutach miałem telefon zwrotny. Na towar trochę czekałem ale byłem tego świadomy, w zamian za czekanie dostałem lepszą cenę i towar przywieziono mi do domu. Jeszcze raz POLECAM

5 / 5 2017-07-21

Szybka transakcja przy dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2017-04-21

Szybka dostawa i super sprzęt. Polecam sklep.

Rzetelne opinie o Audiovideotrendt.pl

Audiovideotrendt.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.audiovideotrendt.pl

Email
[email protected]

Telefon
12-379-34-48

Komórka
515-569-667

Infolinia
515-569-667

Logowanie