Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność

Auraherbals.pl Opinie Klientów

4.74/5.00 - ilość ocen: 161
opinie o Auraherbals.pl
5 / 5 2019-03-18

Wzorowo

5 / 5 2019-03-18

Polecam, szybko, starannie, bezpiecznie

5 / 5 2019-03-15

Jestem szczerze zadowolony z zamówienia. Nawet produkt gratisowy się pojawił. Dziękuję. Skorzystam jeszcze w przyszłości.

5 / 5 2019-03-12

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2019-03-08

profesjonalnie i szybko...polecam

5 / 5 2019-03-07

Sprawnie i z miłym prezentem!

5 / 5 2019-03-03

Super sklep.

4 / 5 2019-03-02

Profesjonalna obsługa dobrze zapakowanie i co mnie ucieszyło super prezenty . Polecam.

5 / 5 2019-02-27

super

3 / 5 2019-02-20

Produkty mają bardzo funkcjonalne i pięknie zaprojektowane opakowania. Ciemne szkło..ładne etykiety. Same suplementy wydają się być dobrej jakości..faza testów. Niestety do pierwszego zamówienia nie otrzymałam obiecanych gratisów, natomiast w ramach rekompensaty zostały dosłane nawet podwójnie:) Kontakt przez FB szybki i rzeczowy! Polecam mimo niewielkich wpadek.

5 / 5 2019-02-15

Polecam!!! Bylam zaskoczona szybkoscia realizacji zamowienia!!! Produkt w 100% zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2019-02-11

Dodaj

5 / 5 2019-02-06

Bardzo miła obsługa, kontakt z sklepem też bardzo dobry, Polecam

5 / 5 2019-01-20

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-15

Bardzo dobry sklep, polecam każdemu.

5 / 5 2019-01-10

super

5 / 5 2018-12-27

polecam szybko i rzetelnie

4 / 5 2018-12-25

Wszystko pomyślnie. Jedyna uwaga: paczka została pozostawiona przez listonosza (chyba) na poczcie, a ja nie miałam o tym fakcie żadnego powiadomienia. Dopiero poszukiwania przesyłki uwieńczone zostały sukcesem :)

5 / 5 2018-12-22

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-12-21

Sprawnie i szybko, w pelni profesjonalnie!

5 / 5 2018-12-07

gorąco polecam

4 / 5 2018-12-04

Bardzo dobry produkt. Takiego szukałam i miły gratis w paczce. Bardzo dziękuję.

5 / 5 2018-12-03

Polecam

1 / 5 2018-11-28

Nie polecam!!!

5 / 5 2018-11-28

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-11-20

Polecam zakupy w sklepie, produkty zgodne z opisem i dobra jakość. Miła obsługa, wszystko na tak!

5 / 5 2018-11-11

Polecam

5 / 5 2018-10-28

Świetny, profesjonalny sklep: miła obsługa, duży asortyment, fachowe porady.

5 / 5 2018-10-28

Szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-10-26

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-24

Towar wysyłka wszystko super. Kolejny udany zakup.

3 / 5 2018-10-24

Profesjonalna obsługa ale niw wybiorę poczty polskiej jako dostawcy

4 / 5 2018-10-17

Wszystko w należytym porządku

5 / 5 2018-10-12

Zakup bez problemów

5 / 5 2018-10-11

Transakcja bezproblemowa, szybko dostałam towar, polecam

5 / 5 2018-10-06

polecam ten sklep

4 / 5 2018-10-01

Solidnie, szybko. polecam.

4 / 5 2018-09-23

starają się o klienta dostałem gratisy na próbę innych produktów

5 / 5 2018-09-22

Jetem zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-09-21

bardzo dobra

4 / 5 2018-09-18

To have an english version of the website, even for the order process, would be very helpful for international customers.

5 / 5 2018-09-18

Szybka obsługa towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-09-14

Realizacja oraz wysyłaka zrealizowane W 100%. Pozdrawiam i polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-10

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-09

Przeciętnie

5 / 5 2018-09-02

towar odebrałam , wszystko szybko i sparawnie pozdrawiam

5 / 5 2018-09-01

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w sklepie Aura Herbals

4 / 5 2018-09-01

Bardzo dobry

4 / 5 2018-08-30

Super!

5 / 5 2018-08-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-25

Ekspresowa dostawa i super prezent gratis. Nie spodziewalam sie, dziekuje :)

5 / 5 2018-08-13

wszystko sprawnie, kompetentna obsługa

4 / 5 2018-08-13

Profesjonalne podejście do sprawy

5 / 5 2018-08-13

Profesjonalizm, kompetencja, zyczliwosc. Polecam ten sklep kazdemu :)

5 / 5 2018-07-27

Super obsługa polecam serdecznie wszystkim

5 / 5 2018-07-26

Wszystko w jak najlepszym porzadku polecam

4 / 5 2018-07-20

Przesyłka dostarczona szybko brakujący artykuł dosłany szybko i darmowo.Produkty super,polecam

5 / 5 2018-07-19

Szybka wysyłka. Polecam.

3 / 5 2018-07-17

jest ok

5 / 5 2018-07-02

Pozytwna

5 / 5 2018-07-01

Prosukt zgodny z zamówieniem.Szybka wysyłka.Dobry kobtakt.

5 / 5 2018-06-28

Super obsługa

5 / 5 2018-06-27

Super sklep!

4 / 5 2018-06-25

Jest ok

4 / 5 2018-06-18

OK

5 / 5 2018-06-09

Zakupy w Auraherbals.pl, to sama przyjemność ;) Polecam!

5 / 5 2018-06-01

Firma sumiennie realizuje zamówienia, Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-05-30

Kolejny raz: szybko i sprawnie. Gorąco polecam zakupy w Auraherbals.pl

5 / 5 2018-05-25

Polecam każdemu zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-14

100 % zadowolenia

5 / 5 2018-05-11

bardzo dobrze

5 / 5 2018-04-23

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, byłam informowana na każdym etapie co się dzieje z moim zamówieniem. Dziękuję bardzo. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-04-09

super sklep. polecam

5 / 5 2018-04-05

Profesjonalnie i szybko. Godny polecenia

5 / 5 2018-03-24

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-14

polecam!!!

5 / 5 2018-03-11

jak zwykle rewelacyjna obsluga klienta.

5 / 5 2018-03-01

Bez uwag

5 / 5 2018-02-25

Wszystko super

5 / 5 2018-02-23

sklep przyjazny dla klienta

4 / 5 2018-02-22

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-19

Szybka obsługa

5 / 5 2018-02-19

polecam

5 / 5 2018-02-18

Szybko, sprawnie i profesionalnie. Polecam

4 / 5 2018-02-16

Jak na pierwszy zakup, całkiem w porządku.

4 / 5 2018-02-11

Dobra obsługa, szybko reaguje na reklamacje.

5 / 5 2018-02-09

Polecam. Przesyłka została wysłana bardzo szybko. Miło zostałam zaskoczona dodatkowym prezentem

5 / 5 2018-01-31

Serdecznie polecam !!!

5 / 5 2018-01-25

Szybko, sprawnie. Serdecznie polecam

4 / 5 2018-01-25

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-17

Polecam.

5 / 5 2018-01-03

obsluga profesjonalna, polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2017-12-28

Szybka wysyłka. Wszystko super

4 / 5 2017-12-25

starają się o klienta dostałem gratisy na próbę innych produktów

5 / 5 2017-12-23

POLECAM W 100%

5 / 5 2017-12-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-08

Super polecam

4 / 5 2017-11-30

ok

3 / 5 2017-11-24

jest ok

5 / 5 2017-11-24

Polecam :)

5 / 5 2017-11-23

rewelacja! polecam

5 / 5 2017-11-14

Bardzo miła obsługa, kontakt z sklepem też bardzo dobry, Polecam

5 / 5 2017-11-12

Polecam!

4 / 5 2017-11-11

Super kontakt. Szybka wysylka. Polecam.

5 / 5 2017-10-27

Super sklep

4 / 5 2017-10-22

Bardzo miła obsługa, można porozmawiać o różnych sprawach życiowych, a klient jest traktowany jako człowiek, nie jedynie następny petent, który ma zostawić odpowiedniej wysokości gotówkę. Wysyłka szybka, a oprócz zamówionego towaru w opakowaniu były jeszcze dwie miłe niespodzianki. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-10-05

wszystko ok

4 / 5 2017-10-04

Bardzo mi odpowiadają zmówione produkty. A witaminy w sprayu - świetne rozwiązanie!

5 / 5 2017-10-01

Wszystko jak należy

5 / 5 2017-09-30

Szybko, rzetelnie - i w dodatku z prezentem. Pozdrowienia.

5 / 5 2017-09-25

Polecam!

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsluga,szybka,łatwa i przyjemna.Polecam

4 / 5 2017-09-18

Polecam

5 / 5 2017-09-14

Super jak zawsze

5 / 5 2017-09-04

Bardzo dodra

5 / 5 2017-09-03

polecam.

4 / 5 2017-08-20

Sklep dobrze zaopatrzony. Wszystko było by ok gdyby nie czas dostawy, ale nie było to zależne od sklepu tylko od dostawcy - Impost. Więc ogólnie wszystko na plus.

5 / 5 2017-08-14

Bardzo dobra jakość usługi Polecam

5 / 5 2017-08-13

szybko sprawnie przyjemnie

4 / 5 2017-08-11

Jest ok.

5 / 5 2017-08-02

Bez zarzutu

5 / 5 2017-07-27

bez zakłóceń

5 / 5 2017-07-27

super polecam

5 / 5 2017-07-26

Polecam ,profesjonalna obsługa ,szybka wysyłka

5 / 5 2017-07-22

Bardzo polecam !

5 / 5 2017-07-17

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-07-17

Szybko, zgrabnie i tanio..

5 / 5 2017-07-14

bardzo dobry rzetelmi

5 / 5 2017-07-11

Polecam. Ciągły kontakt z klientem. Bardzo szybka wysyłka. Na pewno będę stałym klientem.

5 / 5 2017-07-06

Darmowa przesyłka, świetnie zapakowana i prezent w srodku. produkty świetnej jakości w dobrej cenie

4 / 5 2017-07-04

Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2017-07-01

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-06-23

rewelacja, szybka obsługa i miła niespodzianka w paczce

5 / 5 2017-06-20

bardzo dobrze zaopatrzony sklep

5 / 5 2017-06-20

Super sklep , wysylka szybka. Wszystko na plus

5 / 5 2017-06-18

wszystko jak trzeba

5 / 5 2017-06-17

W 100% polecam !!

5 / 5 2017-06-11

Szybka dostawa. Przemiła obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-06-09

Bezproblemowe zakupy, polecam.

5 / 5 2017-06-05

Polecam!

4 / 5 2017-05-16

GODNE POLECENIA!

5 / 5 2017-05-15

Sprawna,szybka obsluga i fachowosc. Serdecznie polecam ! Danuta K.

5 / 5 2017-05-14

szeroki zasob produktow,

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa, szybka transakcja, polecam wszystkim!

5 / 5 2017-05-02

WIELKIE OK

5 / 5 2017-05-02

Szybka wysyłka, dobry przepływ informacji o stanie realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-04-29

Udane zakupy !

5 / 5 2017-04-29

polecam !!!!dziękuję i pozdrawiam

3 / 5 2017-04-28

Ok...

5 / 5 2017-04-26

Wszystko idealnie kolejne udane zakupy.

5 / 5 2017-04-24

Szybko, profesjonalnie, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-04-23

bardzo miła i profesjonalna obsługa, super produkty, szczerze polecam:)!

5 / 5 2017-04-20

Wszystko w porządku, polecam!

5 / 5 2017-04-18

Super !

5 / 5 2017-04-14

ok

5 / 5 2017-04-11

Szybka dostawa zamówienia. Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-04-10

znakomita szkoda ze nie większy asortyment

5 / 5 2017-04-09

Ekspresowa dostawa i super prezent gratis. Nie spodziewalam sie, dziekuje :)

5 / 5 2017-04-03

Po raz kolejny się nie zawiodłam, na pewno wrócę ! Polecam :)

Rzetelne opinie o Auraherbals.pl

Auraherbals.pl

Siedziba
Sopot

WWW
http://sklep.auraherbals.pl/

Email
[email protected]

Telefon
534 229 980

Komórka
534 229 980

Infolinia
534 229 980

Logowanie