Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Auroria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Auroria.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo się starają. Ocena jak najbardziej pozytywna.

5 / 5 2019-03-22

Wysoka jakość produktów.

5 / 5 2019-03-21

Dostawa była szybka i pierścionek został perfekcyjnie zapakowany, przewyższając moje oczekiwania. Nie musiałam się martwić o bezpieczeństwo pierścionka podczas transportu. Opis produktu był dokładny i zgodny z tym, co zobaczyłam na nagraniach wideo i zdjęciach. Filmy pokazujące pierścionek na żywo były szczególnie pomocne.

5 / 5 2019-03-20

Bardzo dobry kontakt, natychmiastowa wysyłka. Jakość wykonania idealna. NARZECZONA zachwycona :)

5 / 5 2019-03-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-03-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-03-18

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-16

Git git

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna i szybka obsługa. Jakość zamówionego produktu bardzo wysoka. Polecam zakupy w Auroria.pl

5 / 5 2019-03-07

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2019-03-01

Przesyłka bardzo szybka i dobrze zabezpieczona. Pierścionek piękny. Już wiem gdzie zakupię obrączki :)

5 / 5 2019-02-25

Polecam

5 / 5 2019-02-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2019-02-22

Wszystko Ok

5 / 5 2019-02-18

pierścionek jest przepiękny, jestem w nim zakochana, a także obsługą sklepu. polecam bardzo

5 / 5 2019-02-03

Jak najbardziej polecam zakupy w tym miejscu. Wszystko ładnie sprawnie załatwione.

5 / 5 2019-02-02

Wysyłka jest niezwykle szybka, a pierścionek z brylantem jest w doskonałym stanie. Dodatkowo, sposób pakowania produktu jest najlepszy spośród wszystkich, z jakimi miałem do czynienia dotychczas. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-17

Jednym słowem SUPER!

5 / 5 2019-01-10

Miła obsługa i profesjonalna, a przede wszystkim nie musiałem czekać i wszystko poszło z dnia na dzień, polecam!

4 / 5 2019-01-06

towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-01

Pełen PROFESJONALIZM. Pierścionek CUDO. Kontakt i przesyłka REWELACJA. POLECAM WSZYSTKIM.

5 / 5 2018-12-30

Szybko, tanio, sprawnie. Pierścionek super!

5 / 5 2018-12-30

Polecam, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-26

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2018-12-25

Wzorowy sklep z wzorową obsługą klienta

5 / 5 2018-12-23

Pierścionek wygląda jeszcze piękniej, gdy go zobaczysz osobiście, niż na zdjęciach. Całość została zapakowana w duże pudełko wraz z certyfikatami, które potwierdzają autentyczność pierścionka. Całość jest wykonana profesjonalnie. Moja ukochana odpowiedziała "tak". Gorąco polecam sklep Auroria.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie do tego cena bardzo dobra. Wszystko w ładnej oprawie. Ja jestem zadowolony teraz tylko dziewczyna musi :)

5 / 5 2018-12-18

Polecam

5 / 5 2018-12-17

Dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny, terminowa realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-15

Wszystko zostało wykonane niesamowicie pięknie. Paczka została wysłana tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie. A co do samego pierścionka, jestem absolutnie zauroczona :)

5 / 5 2018-12-15

Profesjonalna obsluga.szybka wysyłka mam polecam

5 / 5 2018-12-15

Szybka wysyłka, pierścionek piękny! :)

5 / 5 2018-12-12

Auroria to 100% pewności świetnej obsługi. Przychylili się do mojej niestandardowej prośby. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-12-10

Zadowolona

4 / 5 2018-12-08

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-07

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalne podejście do potrzeb klienta.. Czas realizacji zamówienia zgodny z informacją i dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

5 / 5 2018-12-01

Pierścionek zaręczynowy bez zarzutu.

5 / 5 2018-11-30

super produkt-polecam

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa, dbałość o klienta.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo polecam, super produkt szybko i wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-11-21

sklep na 5!

5 / 5 2018-11-17

Wszystko jak w najlepszym porządku. Szybko sprawnie dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-11-16

Polecam bardzo dobra cena za dobrą jakość profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna obsługa. Wykonanie piękne.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo dobre i indywidualne podejście do klienta. Sprawna transakcja. Produkt bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-10-25

Jestem super zadowolony. POLECAM W 100%!!!

5 / 5 2018-10-23

Pełen profesjonalizm! Pierścionek wspaniały i zapakowany w piękne pudełko. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-10-20

Profesjonalne i kompleksowe działania.

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna obsługa ! Polecam !!!

5 / 5 2018-10-17

Najlepszą rekomendacją jest uśmiech mojej narzeczonej za każdym razem jak patrzy na pierścionek :)

5 / 5 2018-10-13

Bardzo szybka realizacja, Wspaniałe warunki i bardzo dobra jakość. Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-13

Szybko i sprawnie , polecam

5 / 5 2018-10-12

Duży wybór pierścionków + bardzo dobre ceny + szybka dostawa. Polecam i pewnie wrócę tu po obrączki.

4 / 5 2018-10-07

Polecam... bardzo szybka wysyłka...

5 / 5 2018-10-02

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-09-25

Trochę nie byłem pewny na początku ale wszystko przebiegło sprawnie i świetnie, więc zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Piękny pierścionek, jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania jak i obsługą!

5 / 5 2018-09-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Pierścionek jest super.

5 / 5 2018-09-18

Sklep na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-09-17

Przepiękne obrączki, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam dalej :)

5 / 5 2018-09-12

Super, wszystko poszło rewelacyjnie.

5 / 5 2018-09-09

Rewelacyjna obsługa i świetny kontakt. Polecam

5 / 5 2018-09-08

Wszystko zgodne z opisem, czas realizacji bardzo dobry, kontakt ze sprzedawcą super. Polecam

5 / 5 2018-09-07

Strona internetowa z biżuterią jest bardzo przejrzysta, co zasługuje na duży plus. Dzięki temu łatwo można zapoznać się z ofertą. Jednak w rzeczywistości pierścionek okazał się znacznie lepszy niż na zdjęciach, czego nie spodziewałem się. Serdeczne pozdrowienia.

5 / 5 2018-09-07

Strona internetowa ma dużo punktów za czytelność. Można łatwo przejrzeć ofertę biżuterii. Muszę przyznać, że pierścionek wygląda o wiele lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach, czego zupełnie się nie spodziewałem :) Serdeczności!

4 / 5 2018-09-03

Super polecam, pierścionek pieknpiękny: )

5 / 5 2018-09-02

Porządny, godny polecenia sklep. Wszystko tak jak być powinno. Pierścionek w pełni sprostał oczekiwaniom.

5 / 5 2018-09-02

Bardzo dobre podejście do klienta, obsługa oraz informacje w moim mienianiu pozytywne :)

4 / 5 2018-08-25

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-08-24

To fantastyczne miejsce do zakupów, oferujące jedne z najbardziej konkurencyjnych cen w całej Polsce. Zamówione produkty są dostarczane w atrakcyjnym opakowaniu, a pierścień posiada światowy certyfikat, potwierdzający jego 0.5 karata. Jego wykonanie jest bezbłędne i należy do najwyższej klasy. Dodatkowo, posiada on cztery zaczepy, które nie zagrzebią go w rajstopach.

5 / 5 2018-08-24

To jest naprawdę wspaniały sklep, oferujący jedne z najlepszych cen w całej Polsce. Dostarczają zamówienia w pięknych opakowaniach, a pierścionki są opatrzone certyfikatem o wadze 0,5 karata. Mają one najwyższą jakość wykonania, które jest naprawdę wyjątkowa. Co więcej, dzięki swojemu specjalnemu projektowi, nie zaczepią one o rajstopy, gdy zostaną założone.

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalnie, szybko i na czas. Chciałem przed długim weekendem i mam. Polecam.

5 / 5 2018-08-15

Rewelacja! Piękny pierścionek, moja przyszła żona jest zachwycona!

4 / 5 2018-08-12

Bardzo dobre wykonanie wspaniała obsługa można liczyć na pomoc wszystkim gorąco polecam

5 / 5 2018-08-11

Zdecydowałam się na zakup pierścionka tutaj głównie ze względu na doskonałe prezentowanie produktu. Firma oferuje wiele zdjęć i filmów, na których można zobaczyć, jak pierścionek wygląda na dłoni. To bez wątpienia ułatwia wybór. Ostatecznie otrzymałam piękny pierścionek, którym jestem zachwycona. Szczerze go polecam.

5 / 5 2018-08-08

Super, piękny pierścionek, super zapakowany, profesjonalna obsługa - - - polecam na 100 %

5 / 5 2018-08-06

pełny profesjonalizm, wysoka jakość towaru jak i obsługi klienta. polecam

5 / 5 2018-08-05

Super! Narzeczona zachwycona pierścionkiem, a ja obsługą klienta. :)

5 / 5 2018-08-04

Jeden słowami można opisać sklep Auroria jako "rewelacyjny". Piękny pierścionek był zapakowany i dostarczony w zaledwie jeden dzień. Pracownik obsługi klienta był niezwykle miły i pomógł mi w doborze. Wszystko było idealne.

5 / 5 2018-08-04

Sklep Auroria można określić jednym słowem - rewelacja. Piękny pierścionek został dokładnie zapakowany i dostarczony już następnego dnia. Pracownik obsługi klienta okazał się niezwykle miły i pomógł mi w doborze odpowiedniego produktu. Wszystko było doskonale.

5 / 5 2018-08-04

POLECAM!!

5 / 5 2018-08-04

Polecam pełen profesjonalizm i mega szybkość !!!

5 / 5 2018-08-02

Sprawnie i bez problemów mimo iż okres między świętami nie sprzyja szybkim przesyłkom. Polecam

5 / 5 2018-07-28

Wszystko w porządku - pierścionek jak i opakowanie zrobiło wrażenie na Mojej wybrance

5 / 5 2018-07-26

Miło, tanio, profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-25

Piękne opakowanie i szybka wysyłka Bardzo Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-07-20

Coś pięknego! Polecam, są idealne

5 / 5 2018-07-18

Super

4 / 5 2018-07-17

OK

5 / 5 2018-07-11

Bardzo rzetelny sklep. Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-07-10

Sklep godny polecenia. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-10

Rewelacja :)

5 / 5 2018-07-10

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-06-28

Bardzo dobra realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-24

Świetny kontakt, szybka wysyłka, piękny pierścionek. Polecam

4 / 5 2018-06-22

trochę długi czas realizacji,ale może tak ma być.W sumie polecam

5 / 5 2018-06-19

Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-06-14

Profesjonalne podejście do tematu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości zarówno pierscionka jak i obrączek.

5 / 5 2018-06-13

Jak najbardziej polecam , wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-06-12

Szybko przyjemnie i profesjonalnie. polecam

5 / 5 2018-06-10

Niesamowity sklep! Chciałam otrzymać swoje zamówienie szybciej i dostosowali się do moich potrzeb. Tydzień przed planowanym terminem dotarła do mnie przemiła paczka. Zawodowcy z pełnym zaangażowaniem! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-07

Doskonały sklep, bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-01

ok

5 / 5 2018-06-01

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami i cena dużo niższa niż w innych sklepach za produkt lepszej jakości. Na pewno wrócę po obrączki do sklepu Auroria.

5 / 5 2018-05-29

Zakup w tym sklepie to wielka przyjemność.

5 / 5 2018-05-24

Firma Auroria jest wyjątkowo profesjonalna w swoim podejściu do klienta. Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z informacjami, które były dostępne na ich stronie. Mam ogromną nadzieję, że nawet za 49 lat moja gwarancja będzie nadal ważna i firma będzie wciąż istnieć. Naprawdę gorąco polecam firmę Auroria.

5 / 5 2018-05-24

Firma Auroria jest bardzo profesjonalna w obsłudze klienta. Wszystkie informacje na ich stronie są zgodne z realizacją usług. Mam spore oczekiwania, że moja gwarancja będzie nadal obowiązywać nawet za 49 lat. Zdecydowanie polecam firmę Auroria.

5 / 5 2018-05-20

Pierścionek dokładnie taki jaki chciałem

5 / 5 2018-05-16

Kupilem pierscionek, ktory narzeczonej sie nie spodobal. Wymiana byla nieskomplikowana. Wysoka jakosc wyrobow. Polecam!

5 / 5 2018-05-10

Gorąco Polecam, wspaniały pierścionek w korzystnej cenie :-D Narzeczona zachwycona ^_^

5 / 5 2018-04-25

Ten sklep ma naprawdę świetną prezentację produktów. Kiedy zobaczyłem pierścionek zaręczynowy osobiście, wyglądał jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Dodatkowo, wideo na stronie było bardzo przydatne. Z pewnością będę go polecać znajomym i na pewno tu wrócę, gdy będę szukał obrączek.

5 / 5 2018-04-25

Ten sklep ma rewelacyjną prezentację swoich produktów. Kiedy zobaczyłem pierścionek zaręczynowy osobiście, wyglądał jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dodatkowo, nie mogę nie wspomnieć o bardzo pomocnym wideo na stronie. Na pewno będę polecał ten sklep moim znajomym i zapewne sam tam wrócę, aby kupić obrączki.

5 / 5 2018-04-25

Szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-04-19

W pełni polecam.

5 / 5 2018-04-17

Pierścionek jest prześliczny :)

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-08

Wszystko sprawnie i solidnie - polecam serdecznie !

5 / 5 2018-04-02

Super

5 / 5 2018-03-25

Polecam serdecznie pierścionek, narzeczonej bardzo się podoba

5 / 5 2018-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie;)

5 / 5 2018-03-22

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny + błyskawiczna dostawa + rabat na obrączki. Extra

5 / 5 2018-03-20

Zdecydowanie polecam sklepową obsługę, która była profesjonalna. Zakupy w tym miejscu są godne polecenia. Przebieg transakcji był szybki i bezproblemowy. Sam również na pewno skorzystam z usług tej firmy w przyszłości.

5 / 5 2018-03-20

Bardzo polecam korzystanie z usług tego sklepu ze względu na ich profesjonalną obsługę. Transakcja została przeprowadzona sprawnie i szybko. Osobiście polecam i na pewno skorzystam z usług tej firmy ponownie w niedalekiej przyszłości.

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalan obsluga. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Pierścionek jest super. Polecam

5 / 5 2018-03-10

100% profesjonalizmu. Zakupione obrączki są dokładnie takie jak oczekiwałam i w dodatku ślicznie zapakowane. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim.

5 / 5 2018-03-06

Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-03-05

Szybka obsługa, super zapakowane. Produkt w 100% zgodny. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo dobra

5 / 5 2018-02-24

Auroria to mega profesjonalny sklep internetowy. Wszystko odbyło się w bardzo krótkim czasie. POLECAM :)

5 / 5 2018-02-19

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna. :)

5 / 5 2018-02-18

Szybko, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-14

Rozmowa telefoniczna była pozytywna. Moje zamówienie dotarło do mnie bez żadnych kłopotów. Produkt sam w sobie jest bardzo atrakcyjny, czytaj: piękny. Moja partnerka jest bardzo zadowolona z pierścionka. Pudełko, w którym przyszedł, również jest bardzo ładne. Szczerze polecam bez żadnych zastrzeżeń. Dziękuję.

4 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu .

5 / 5 2018-01-30

Wszystko szybko i bezproblemowo. Wzorowa obsługa zamówienia. Miła i konkretna informacja telefoniczna. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-01-28

Poprawka* :)

5 / 5 2018-01-28

Super obsługa

5 / 5 2018-01-23

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Bardzo się podobał dziewczynie pierścionek Cud i sprawił, że była niezwykle szczęśliwa, tak samo jak jej rodzina. Szczerze polecam go każdemu, kto zastanawia się nad wyborem dla Aurorii, ponieważ mają duży wybór pięknych pierścionków, a dostawa do klienta jest szybka. Pozdrawiam i życzę jak najwięcej zadowolonych klientów.

5 / 5 2018-01-19

Gdy podarowałem swojej narzeczonej przepiękny pierścionek, ona była tak poruszona, że aż zaczęła płakać. Obsługa była profesjonalna, szybka i solidna. Ceny były bardzo konkurencyjne, a ja mam nadzieję, że jakość produktu jest na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-18

Rewelacja

5 / 5 2018-01-16

Zdecydowanie polecam! Zdarzyło się, że paczka spóźniła się przez firmę InPost, ale zostałem bardzo mile zaskoczony po tym, jak pracownik skontaktował się ze mną tego samego dnia i zaproponował wysłanie kurierem, żeby pierścionek dotarł na czas. To świadczy o ich profesjonalnym podejściu do klienta. Dodatkowo, na ich stronie znajduje się wiele przydatnych porad dla początkujących. Pierścionek, który zamówiłem, jest prześliczny i jestem pewny, że mojej wybrance bardzo się spodoba.

5 / 5 2018-01-15

Wszystko zachowane w najwyższym standardzie obsługi. Szybko sprawnie i w zaskakująco niskiej cenie. Zdecydowanie Polecam!

5 / 5 2018-01-13

Poziom usługi taki jaki bym sobie zawsze życzył. Od momentu wysłania zamówienia minęło ledwie kilka dni, a paczka była już do odbioru.

5 / 5 2018-01-12

Na 5+

4 / 5 2018-01-05

Polecam bardzo, obsługa bez zarzutów, pierścionek piękny.

4 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo zadowolony Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-12-29

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-27

Profesjonalna obsługa, na bieżąco wysyłane informacje dotyczące zamówienia, szybka wysyłka. Polecam :)

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-27

Pierścionek zgodny z opisem, bardzo ładny, w dodatku ekspresowa wysyłka. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-12-25

Jeśli ktoś ma jakieś obawy, moja rada brzmi: przestań je mieć. Zamówiłem pierścionek w poniedziałek, a już we wtorek miałem go przy sobie. Opakowanie było bardzo ładne i gustowne, a wraz z nim otrzymałem wszystkie potrzebne dokumenty. Pierścionek był dokładnie taki, jak na zdjęciach w sklepie internetowym. Co ciekawe, rzadko zdarza się, aby towar był tak dokładnie opisany na stronie (w tym wideo). Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-22

Polecam zakup jestem zadowolony. Miła obsługa

5 / 5 2017-12-21

Wszystko super. Dziękuję Panu Łukaszowi z obsługi telefonicznej!!!

5 / 5 2017-12-20

Ok

5 / 5 2017-12-18

Extra cena, extra jakość. Polecam Auroria!

5 / 5 2017-12-17

Profesiolalna obsługa jak najbardziej polecam :) pierścionek jest super

5 / 5 2017-12-13

Transakcja przebiegła pomyślnie - nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-12-12

Wszystko OK

4 / 5 2017-12-12

Dobry kontakt i wysoka jakość usługi

5 / 5 2017-12-08

Wszystko super. Szybko i sprawnie. Jakość bardzo wysoka. Narzeczona zadowolona!

5 / 5 2017-12-06

Świetny sklep, rewelacyjna obsługa.

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa.Bardzo dobra jakość wyrobu i nowoczesny styl. Z całego serca POLECAM. Na pewno jeszcze skorzystam z WASZYCH usług.

5 / 5 2017-12-03

Zamówiłem pierścionek z brylantem i został on wysłany w wyznaczonym terminie. Cały proces zamówienia przebiegał zgodnie z opisem na stronie internetowej i otrzymywałem regularne aktualizacje dotyczące postępu realizacji. Z radością polecam firmę Auroria i na pewno tu wrócę, gdy będę potrzebował obrączek.

5 / 5 2017-11-25

Polecamy firmę AURORA każdemu, ponieważ obrączki, które zamówiliśmy, zostały szybko zrealizowane i wszystko było idealne. Nawet wysyłka obrączek do Niemiec nie sprawiła żadnych problemów. To było super!

5 / 5 2017-11-25

Świetne, oddające cechy produktu zdjęcia i poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie. Takich zakupów życzyłbym sobie w każdym sklepie!

5 / 5 2017-11-20

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-11-19

Polecam sprzedawcę

4 / 5 2017-11-13

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-11

Polecam

5 / 5 2017-11-06

polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-30

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-10-28

Zanim zdecydowałem się na zakup pierścionka, skorzystałem z pomocy specjalistów dostępnych na infolinii. Otrzymałem profesjonalne i konkretną asystę, która pozwoliła mi wybrać idealny pierścionek. Jestem bardzo usatysfakcjonowany.

5 / 5 2017-10-28

Zanim zakupiłem pierścionek, zdecydowałem się skorzystać z usług pracowników infolinii w celu uzyskania porady. Otrzymałem profesjonalną i rzetelną pomoc, która pomogła mi wybrać idealny pierścionek. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

5 / 5 2017-10-27

Mimo niepoczątkowych trudności z płatnościami, obsługa została przeprowadzona na bardzo wysokim poziomie. Pierścionek został dostarczony na czas oraz zgodnie z wyborem firmy zajmującej się przesyłkami. Mimo krótkiego czasu oczekiwania, oferta została w pełni dopasowana do potrzeb klienta. Warto podziwiać Aurorię za tak duże zaangażowanie w spełnienie potrzeb oraz wymagań klientów. Na pewno korzystam ponownie.

4 / 5 2017-10-25

Niesamowita proporcja między ceną a jakością. Czuję się traktowany indywidualnie, a produkt jest niepowtarzalny. Proces realizacji zamówienia był stale aktualizowany i widoczny dla mnie jako klienta. Ostateczny produkt jest po prostu przepiękny.

4 / 5 2017-10-25

Cena w stosunku do jakości tego produktu jest niesamowita. Czuję, że traktowano mnie indywidualnie i produkt jest wyjątkowy. Etapy realizacji mojego zamówienia były na bieżąco aktualizowane i widoczne dla mnie jako klienta. Końcowy produkt po prostu jest przepiękny.

4 / 5 2017-10-22

Świetny kontakt. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko OK polecam

5 / 5 2017-10-15

Zamówienie na pierścionek zrealizowane w 100% idealnie. Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-10-08

Serdecznie polecam ze względu na jakość obsługi i najlepszą ocenę względem cena/jakość produktu.

5 / 5 2017-09-28

Transakcja przebiegła sprawnie, dostałem odpowiedź na wszystkie zadane pytania. Przesyłka była u mnie w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Polecam! ;)

5 / 5 2017-09-26

Najwyższy poziom jaki widziałem, opakowanie piękne jak wykonanie biżuterii. Sugerowałem się opiniami w internecie i to był najtrafniejszy wybór

4 / 5 2017-09-24

Obsługa podchodzi indywidualnie do klienta. Profesjonalnie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam

5 / 5 2017-09-19

Polecam, piękny pierścionek, piękne opakowanie

5 / 5 2017-09-17

Są cudowni! Błyskawiczni! Bardzo, bardzo sympatyczni :) A przesyłka (czyli prezent) była zapakowana najpiękniej na świecie !!! Pozdrawiam serdecznie :)

4 / 5 2017-09-16

Super jakość spoko cena

4 / 5 2017-09-15

W piątek wieczorem zakupiłem pierścionek, który otrzymałem w środę o godzinie 18. Jedynym zarzutem jest fakt, że tempo realizacji mogłoby być szybsze. Jednakże, cała reszta oceniam na 10/10. Gorąco polecam :)

4 / 5 2017-09-15

W piątkowy wieczór zdecydowałem się zakupić pierścionek, a otrzymałem go w środę o 18:00. Chciałbym jedynie zauważyć, że tempo realizacji mogłoby być trochę szybsze. Pomijając tę drobną uwagę, wszystko inne oceniam na 10 na 10. Szczerze polecam :)

4 / 5 2017-09-11

Cały proces zamówienia przebiegł pomyślnie. Pierścionek bardzo ładny, zgodny ze zdjęciami. Eleganckie podwójne opakowanie.

5 / 5 2017-09-06

Polecam!

5 / 5 2017-09-06

Polecam

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-09-02

Pierścionek idealnie taki jak myślałem że będzie. Wysyłka zagraniczna - szybko i bez problemu! gorąco polecam AURORIA Diamonds

4 / 5 2017-08-31

Inaczej można by to wyrazić w następujący sposób: Pierścionek, który zamówiłam w czwartkowy wieczór, dostarczono we wtorek za pośrednictwem paczkomatu. Jest naprawdę piękny i wyjątkowo starannie wykonany, podobnie jak pudełko i pudełeczko, w które został zapakowany. Z czystym sumieniem polecam go każdemu!

4 / 5 2017-08-31

Zamówiony pierścionek, który został kupiony w czwartkowy wieczór, został dostarczony we wtorek przez paczkomat. Pierścionek jest niezwykle piękny i wykonany z dużą starannością, tak jak pudełko i pudełeczko, w których był zapakowany. Z całym przekonaniem polecam go!

5 / 5 2017-08-23

Super cena, super produkt. Wszystko super :)

5 / 5 2017-08-12

Kiedy stanie się mi towarzyszem starości, zasiądę w wygodnym fotelu i podzielę się z moimi wnukami historią zakupu i współpracy z przedsiębiorstwem Auroria. Przyjdę im na myśl jako synonim doskonałej jakości usług, szybkiego działania i serdecznego podejścia. Właściwie wykonywana praca! Gorąco polecam!

Rzetelne opinie o Auroria.pl

Auroria.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://auroria.pl

Email
[email protected]

Telefon
618691961

Komórka
-

Infolinia
618691961

Logowanie