Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Auroria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Auroria.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo się starają. Ocena jak najbardziej pozytywna.

5 / 5 2019-03-22

Wysoka jakość produktów.

5 / 5 2019-03-21

Ekspresowa dostawa, zapakowanie produktu zdecydowanie powyżej moich oczekiwań. Pierścionkowi nic nie mogło się stać w czasie transportu. Opis pierścionka był zgodny z rzeczywistością ponieważ był bardzo dobrze zaprezentowany na wideo i zdjęciach. Filmy na dłoni były bardzo pomocne.

5 / 5 2019-03-20

Bardzo dobry kontakt, natychmiastowa wysyłka. Jakość wykonania idealna. NARZECZONA zachwycona :)

5 / 5 2019-03-18

bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-03-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-03-18

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-16

Git git

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna i szybka obsługa. Jakość zamówionego produktu bardzo wysoka. Polecam zakupy w Auroria.pl

5 / 5 2019-03-07

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2019-03-01

Przesyłka bardzo szybka i dobrze zabezpieczona. Pierścionek piękny. Już wiem gdzie zakupię obrączki :)

5 / 5 2019-02-25

Polecam

5 / 5 2019-02-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2019-02-22

Wszystko Ok

5 / 5 2019-02-18

pierścionek jest przepiękny, jestem w nim zakochana, a także obsługą sklepu. polecam bardzo

5 / 5 2019-02-03

Jak najbardziej polecam zakupy w tym miejscu. Wszystko ładnie sprawnie załatwione.

5 / 5 2019-02-02

Błyskawiczna wysyłka, pierścionek z brylantem w idealnym stanie. Do tego najlepszy sposób pakowania produktu z jakim się spotkałem do tej pory. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-01-17

Jednym słowem SUPER!

5 / 5 2019-01-10

Miła obsługa i profesjonalna, a przede wszystkim nie musiałem czekać i wszystko poszło z dnia na dzień, polecam!

4 / 5 2019-01-06

towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-01

Pełen PROFESJONALIZM. Pierścionek CUDO. Kontakt i przesyłka REWELACJA. POLECAM WSZYSTKIM.

5 / 5 2018-12-30

Szybko, tanio, sprawnie. Pierścionek super!

5 / 5 2018-12-30

Polecam, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-26

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2018-12-25

Wzorowy sklep z wzorową obsługą klienta

5 / 5 2018-12-23

Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie do tego cena bardzo dobra. Wszystko w ładnej oprawie. Ja jestem zadowolony teraz tylko dziewczyna musi :)

5 / 5 2018-12-23

Pierścionek na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach:) Wszystko profesjonalnie zapakowane w wielkie pudełko z certyfikatami potwierdzającymi autentyczność pierścionka. Pełen profesjonalizm. Ukochana powiedziała „Tak”:) Zdecydowanie polecam sklep Auroria:)

5 / 5 2018-12-18

Polecam

5 / 5 2018-12-17

Dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny, terminowa realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-15

Całość zrealizowana przepięknie. Przesyłka wysłana jeszcze tego samego dnia, którego złożyłam zamówienie. A w samym pierścionku jestem wręcz zakochana :)

5 / 5 2018-12-15

Profesjonalna obsluga.szybka wysyłka mam polecam

5 / 5 2018-12-15

Szybka wysyłka, pierścionek piękny! :)

5 / 5 2018-12-12

Auroria to 100% pewności świetnej obsługi. Przychylili się do mojej niestandardowej prośby. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-12-10

Zadowolona

4 / 5 2018-12-08

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-07

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalne podejście do potrzeb klienta.. Czas realizacji zamówienia zgodny z informacją i dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

5 / 5 2018-12-01

Pierścionek zaręczynowy bez zarzutu.

5 / 5 2018-11-30

super produkt-polecam

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa, dbałość o klienta.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo polecam, super produkt szybko i wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-11-21

sklep na 5!

5 / 5 2018-11-17

Wszystko jak w najlepszym porządku. Szybko sprawnie dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-11-16

Polecam bardzo dobra cena za dobrą jakość profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna obsługa. Wykonanie piękne.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo dobre i indywidualne podejście do klienta. Sprawna transakcja. Produkt bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-10-25

Jestem super zadowolony. POLECAM W 100%!!!

5 / 5 2018-10-23

Pełen profesjonalizm! Pierścionek wspaniały i zapakowany w piękne pudełko. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-10-20

Profesjonalne i kompleksowe działania.

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna obsługa ! Polecam !!!

5 / 5 2018-10-17

Najlepszą rekomendacją jest uśmiech mojej narzeczonej za każdym razem jak patrzy na pierścionek :)

5 / 5 2018-10-13

Bardzo szybka realizacja, Wspaniałe warunki i bardzo dobra jakość. Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-13

Szybko i sprawnie , polecam

5 / 5 2018-10-12

Duży wybór pierścionków + bardzo dobre ceny + szybka dostawa. Polecam i pewnie wrócę tu po obrączki.

4 / 5 2018-10-07

Polecam... bardzo szybka wysyłka...

5 / 5 2018-10-02

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-09-25

Trochę nie byłem pewny na początku ale wszystko przebiegło sprawnie i świetnie, więc zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Piękny pierścionek, jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania jak i obsługą!

5 / 5 2018-09-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Pierścionek jest super.

5 / 5 2018-09-18

Sklep na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-09-17

Przepiękne obrączki, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam dalej :)

5 / 5 2018-09-12

Super, wszystko poszło rewelacyjnie.

5 / 5 2018-09-09

Rewelacyjna obsługa i świetny kontakt. Polecam

5 / 5 2018-09-08

Wszystko zgodne z opisem, czas realizacji bardzo dobry, kontakt ze sprzedawcą super. Polecam

5 / 5 2018-09-07

Bardzo duży plus za przejrzystą stronę internetową. Można łatwo zapoznać się z biżuterią. W rzeczywistości pierścionek jest znacznie fajniejszy niż na zdjęciach czego się nie spodziewałem :) Pozdrawiam

4 / 5 2018-09-03

Super polecam, pierścionek pieknpiękny: )

5 / 5 2018-09-02

Porządny, godny polecenia sklep. Wszystko tak jak być powinno. Pierścionek w pełni sprostał oczekiwaniom.

5 / 5 2018-09-02

Bardzo dobre podejście do klienta, obsługa oraz informacje w moim mienianiu pozytywne :)

4 / 5 2018-08-25

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-08-24

Bardzo dobry sklep, jedne z najlepszych cen w Polsce. Dostawa w ładnym opakowaniu, 0.5karata ze światowym certyfikaten. Jakość wykonania pierścionka najwyższej klasy. 4 zaczepowy nie zachacze o rajstopy.

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalnie, szybko i na czas. Chciałem przed długim weekendem i mam. Polecam.

5 / 5 2018-08-15

Rewelacja! Piękny pierścionek, moja przyszła żona jest zachwycona!

4 / 5 2018-08-12

Bardzo dobre wykonanie wspaniała obsługa można liczyć na pomoc wszystkim gorąco polecam

5 / 5 2018-08-11

Kupiłam tutaj pierścionek m.in ze względu na bardzo dobre pokazanie produktu - firma pokazuje dużo zdjęć i film na którym można zobaczyć jak wygląda na dłoni. To zdecydowanie pomaga w wyborze. A pierścionek dostałam i jest przepiękny. Polecam bardzo.

5 / 5 2018-08-08

Super, piękny pierścionek, super zapakowany, profesjonalna obsługa - - - polecam na 100 %

5 / 5 2018-08-06

pełny profesjonalizm, wysoka jakość towaru jak i obsługi klienta. polecam

5 / 5 2018-08-05

Super! Narzeczona zachwycona pierścionkiem, a ja obsługą klienta. :)

5 / 5 2018-08-04

POLECAM!!

5 / 5 2018-08-04

Rewelacja, tak mozna opisac jednym słowem sklep Auroria. Pierścionek piekny, zapakowany i przyszedl w 1 dzien. Pan z obsługi klienta przemiły i pomógł w doborze. Idealnie.

5 / 5 2018-08-04

Polecam pełen profesjonalizm i mega szybkość !!!

5 / 5 2018-08-02

Sprawnie i bez problemów mimo iż okres między świętami nie sprzyja szybkim przesyłkom. Polecam

5 / 5 2018-07-28

Wszystko w porządku - pierścionek jak i opakowanie zrobiło wrażenie na Mojej wybrance

5 / 5 2018-07-26

Miło, tanio, profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-25

Piękne opakowanie i szybka wysyłka Bardzo Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-07-20

Coś pięknego! Polecam, są idealne

5 / 5 2018-07-18

Super

4 / 5 2018-07-17

OK

5 / 5 2018-07-11

Bardzo rzetelny sklep. Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-07-10

Sklep godny polecenia. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-10

Rewelacja :)

5 / 5 2018-07-10

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-06-28

Bardzo dobra realizacja zamówienia

5 / 5 2018-06-24

Świetny kontakt, szybka wysyłka, piękny pierścionek. Polecam

4 / 5 2018-06-22

trochę długi czas realizacji,ale może tak ma być.W sumie polecam

5 / 5 2018-06-19

Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-06-14

Profesjonalne podejście do tematu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości zarówno pierscionka jak i obrączek.

5 / 5 2018-06-13

Jak najbardziej polecam , wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-06-12

Szybko przyjemnie i profesjonalnie. polecam

5 / 5 2018-06-10

super sklep, chciałam szybciej otrzymać zamówioną rzecz i "mówisz...masz" tydzień przed terminem dostałam cudną przesyłkę. profesjonalizm i zaangażowanie. Polecam

5 / 5 2018-06-07

Doskonały sklep, bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-01

ok

5 / 5 2018-06-01

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami i cena dużo niższa niż w innych sklepach za produkt lepszej jakości. Na pewno wrócę po obrączki do sklepu Auroria.

5 / 5 2018-05-29

Zakup w tym sklepie to wielka przyjemność.

5 / 5 2018-05-24

Bardzo profesionalne podejście do klienta. Wszystko zgodnie z informacjami na stronie. Mam nadzieję że za 49 lat nadal będzie istnieć moja gwarancja . Naprawdę polecam firmę Auroria.

5 / 5 2018-05-20

Pierścionek dokładnie taki jaki chciałem

5 / 5 2018-05-16

Kupilem pierscionek, ktory narzeczonej sie nie spodobal. Wymiana byla nieskomplikowana. Wysoka jakosc wyrobow. Polecam!

5 / 5 2018-05-10

Gorąco Polecam, wspaniały pierścionek w korzystnej cenie :-D Narzeczona zachwycona ^_^

5 / 5 2018-04-25

Bardzo dobry sklep z bardzo dobrą prezentacją produktów. Pierścionek zaręczynowy na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Nie ukrywam, że wideo na stronie jest również bardzo pomocne. Będę polecał znajomym i pewnie wrócę po obrączki.

5 / 5 2018-04-25

Szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-04-19

W pełni polecam.

5 / 5 2018-04-17

Pierścionek jest prześliczny :)

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-08

Wszystko sprawnie i solidnie - polecam serdecznie !

5 / 5 2018-04-02

Super

5 / 5 2018-03-25

Polecam serdecznie pierścionek, narzeczonej bardzo się podoba

5 / 5 2018-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie;)

5 / 5 2018-03-22

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny + błyskawiczna dostawa + rabat na obrączki. Extra

5 / 5 2018-03-20

Profesjonalna obsluga . Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Tranzakcja przebiegla szybko i sprawnie . polecam i sam w niedlugim czasie z pewnoscia skozystam kolejny raz z uslug tej firmy

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalan obsluga. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Pierścionek jest super. Polecam

5 / 5 2018-03-10

100% profesjonalizmu. Zakupione obrączki są dokładnie takie jak oczekiwałam i w dodatku ślicznie zapakowane. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim.

5 / 5 2018-03-06

Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-03-05

Szybka obsługa, super zapakowane. Produkt w 100% zgodny. Polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo dobra

5 / 5 2018-02-24

Auroria to mega profesjonalny sklep internetowy. Wszystko odbyło się w bardzo krótkim czasie. POLECAM :)

5 / 5 2018-02-19

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna. :)

5 / 5 2018-02-18

Szybko, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-14

Pozytywny kontakt telefoniczny. Zamówienie bez problemu do mnie dotarło. Sam produkt bardzo ładny-czyt. zaj... piękny. Moja kobieta z pierścionka jest bardzo zadowolona. Pudełko ozdobne również bardzo ładne. Szczerze polecam bez jakiegokolwiek ale. Dziękuję

4 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu .

5 / 5 2018-01-30

Wszystko szybko i bezproblemowo. Wzorowa obsługa zamówienia. Miła i konkretna informacja telefoniczna. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-01-28

Poprawka* :)

5 / 5 2018-01-28

Super obsługa

5 / 5 2018-01-23

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Pierścionek Cud :) Dziewczynie spodobał sie bardzo była mega szczęśliwa tak jak jej cała rodzina . Bardzo Polecam każdemu zastanawiającemu się Aurorie bardzo duży wybór pięknych pierścionków oraz szybka dostawa do kupującego . Pozdrawiam i życzę jak najwięcej klientów

5 / 5 2018-01-19

Piękny pierścionek, narzeczona aż się popłakała gdy jej go wręczyłem, fachowa, szybka i rzetelna obsługa. Ceny bardzo konkurencyjne, jakość mam nadzieję 100%.

5 / 5 2018-01-18

Rewelacja

5 / 5 2018-01-16

Wszystkim szczerze polecam! Faktem jest, że było opóznienie jednego dnia z winy InPostu, ale tego samego dnia zadzwonił do mnie pracownik i zaproponował wysyłkę kurierem, aby pierścionek dotarł w wyznaczonym terminie, a to świadczy o bardzo wysokim poziomie obsługi klienta. Do tego sporo poradników na stronie dla "zielonych". Co do samego pierścionka, jest bardzo ładny i jestem pewny, że wybrance również się spodoba :)

5 / 5 2018-01-15

Wszystko zachowane w najwyższym standardzie obsługi. Szybko sprawnie i w zaskakująco niskiej cenie. Zdecydowanie Polecam!

5 / 5 2018-01-13

Poziom usługi taki jaki bym sobie zawsze życzył. Od momentu wysłania zamówienia minęło ledwie kilka dni, a paczka była już do odbioru.

5 / 5 2018-01-12

Na 5+

4 / 5 2018-01-05

Polecam bardzo, obsługa bez zarzutów, pierścionek piękny.

4 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo zadowolony Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-12-29

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-27

Profesjonalna obsługa, na bieżąco wysyłane informacje dotyczące zamówienia, szybka wysyłka. Polecam :)

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-27

Pierścionek zgodny z opisem, bardzo ładny, w dodatku ekspresowa wysyłka. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-12-25

Jeśli ktoś ma wątpliwości to dobrze radzę... Przestańcie je mieć. Pierścionek zamówiłem w poniedziałek, a we wtorek już był u mnie. Opakowanie bardzo ładne, gustowne, ze wszystkimi dokumentami. Sam pierścionek dokładnie taki jak na stronie. Swoją drogą na mało której stronie internetowej jest tak dokładnie opisany towar (zdjęcia, filmy). Polecam bardzo serdecznie.

5 / 5 2017-12-22

Polecam zakup jestem zadowolony. Miła obsługa

5 / 5 2017-12-21

Wszystko super. Dziękuję Panu Łukaszowi z obsługi telefonicznej!!!

5 / 5 2017-12-20

Ok

5 / 5 2017-12-18

Extra cena, extra jakość. Polecam Auroria!

5 / 5 2017-12-17

Profesiolalna obsługa jak najbardziej polecam :) pierścionek jest super

5 / 5 2017-12-13

Transakcja przebiegła pomyślnie - nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-12-12

Wszystko OK

4 / 5 2017-12-12

Dobry kontakt i wysoka jakość usługi

5 / 5 2017-12-08

Wszystko super. Szybko i sprawnie. Jakość bardzo wysoka. Narzeczona zadowolona!

5 / 5 2017-12-06

Świetny sklep, rewelacyjna obsługa.

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa.Bardzo dobra jakość wyrobu i nowoczesny styl. Z całego serca POLECAM. Na pewno jeszcze skorzystam z WASZYCH usług.

5 / 5 2017-12-03

Zamawiałem pierścionek z brylantem. Został wysłany w deklarowanym terminie i wszystko było zgodne z opisem na stronie. O wszystkich etapach realizacji zamówienia dostawałem bieżące informacje. Z całą przyjemnością polecam firmę auroria i na pewno wrócę tutaj po obrączki.

5 / 5 2017-11-25

Świetne, oddające cechy produktu zdjęcia i poziom obsługi klienta na najwyższym poziomie. Takich zakupów życzyłbym sobie w każdym sklepie!

5 / 5 2017-11-25

Obrączki takie jak zmawialismy, szybka realiacja, wszystko się zgadza. Polecamy każdemu firmę AURORA. Nawet nie było problemu z wysyłką obrączek do Niemiec. Super!!

5 / 5 2017-11-20

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-11-19

Polecam sprzedawcę

4 / 5 2017-11-13

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-11

Polecam

5 / 5 2017-11-06

polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-30

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-10-28

Zanim kupiłem pierścionek, konsultowałem się z pracownikami infolinii. Dostałem fachową i rzeczową pomoc co zakończyło się wyborem idealnego pierścionka. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-10-27

Mimo początkowych problemów z realizacją płatności, obsługa odbyła się na najwyższym poziomie. Pierścionek dotarł na czas i Zgodnie z preferencjami firmy kurierskiej. Mimo krótkiego terminu oczekiwania oferta dopasowana w 100% do potrzeb klienta. Warto by każdy sprzedawca w takim stopniu chciał dopasować się do potrzeb i wymagań klienta jak Auroria. Będę korzystać częściej.

4 / 5 2017-10-25

Fantastyczny stosunek ceny do jakości. Mam poczucie indywidualnego podejścia i unikatowości produktu. Etapy realizacji zamówienia była na bieżąco aktualizowane i widoczne dla klienta. Produkt finalny po prostu piękny.

4 / 5 2017-10-22

Świetny kontakt. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko OK polecam

5 / 5 2017-10-15

Zamówienie na pierścionek zrealizowane w 100% idealnie. Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-10-08

Serdecznie polecam ze względu na jakość obsługi i najlepszą ocenę względem cena/jakość produktu.

5 / 5 2017-09-28

Transakcja przebiegła sprawnie, dostałem odpowiedź na wszystkie zadane pytania. Przesyłka była u mnie w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Polecam! ;)

5 / 5 2017-09-26

Najwyższy poziom jaki widziałem, opakowanie piękne jak wykonanie biżuterii. Sugerowałem się opiniami w internecie i to był najtrafniejszy wybór

4 / 5 2017-09-24

Obsługa podchodzi indywidualnie do klienta. Profesjonalnie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam

5 / 5 2017-09-19

Polecam, piękny pierścionek, piękne opakowanie

5 / 5 2017-09-17

Są cudowni! Błyskawiczni! Bardzo, bardzo sympatyczni :) A przesyłka (czyli prezent) była zapakowana najpiękniej na świecie !!! Pozdrawiam serdecznie :)

4 / 5 2017-09-16

Super jakość spoko cena

4 / 5 2017-09-15

kupiłem pierścionek w piątek wieczorem, dostałem go w środę o 18 i to jest jedyna drobna uwaga, że szybkość realizacji mogłaby być szybsza. Cała reszta 10/10. Polecam serdecznie :)

4 / 5 2017-09-11

Cały proces zamówienia przebiegł pomyślnie. Pierścionek bardzo ładny, zgodny ze zdjęciami. Eleganckie podwójne opakowanie.

5 / 5 2017-09-06

Polecam!

5 / 5 2017-09-06

Polecam

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-09-02

Pierścionek idealnie taki jak myślałem że będzie. Wysyłka zagraniczna - szybko i bez problemu! gorąco polecam AURORIA Diamonds

4 / 5 2017-08-31

Pierścionek zamówiony w czwartek wieczorem, doszedł we wtorek (paczkomaty). Pierścionek bardzo ładny i starannie wykonany tak samo jak pudełko i pudełeczko, w które był zapakowany. Z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2017-08-23

Super cena, super produkt. Wszystko super :)

5 / 5 2017-08-12

Kiedy będę starym dziadkiem , usiądę w bujanym fotelu i opowiem swoim wnukom o zakupie i kontakcie z firmą Auroria. Pełen profesjonalizm, szybka realizacja oraz życzliwość. Dobra robota ! POLECAM !

4 / 5 2017-08-07

Bardzo profesjonalnie, miła, rzetelna obsługa, szybki kontakt, przejrzysta strona, dobra cena, fajne wzory pierścionków, super opakowanie, a najważniejsze - pierścionek z brylantem z certyfikatem GIA, czego nie znalazłem w innych sklepach (wszędzie od 0,50ct). Kamień był specjalnie zamówiony, co trochę wydłużyło czas oczekiwania, ale świadczy o dbałości o klienta i zaspokojeniu jego potrzeb. Wszystkie prośby były uwzględnione, nawet takie szczegółowe jak umieszczenie brylantu inskrypcją pomiędzy wskazanymi krapami. Rewelacja, polecam. :)

5 / 5 2017-08-07

Szybka dostawa, niskie ceny, a pierścionek bardzo mi się podoba.

5 / 5 2017-08-07

Super obsługa!

5 / 5 2017-08-04

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi Pierścionek - klasyka gatunku Szczerze polecam!

5 / 5 2017-07-30

Zasłużone 5/5. Polecam.

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-07-27

Super polecam

5 / 5 2017-07-24

Ekspresowa realizacja zamówienia. Pierścionek bardzo ładny, narzeczona w 100% zadowolona. Sklep polecam, pierścionki ładniejsze niż w sklepach stacjonarnych i do tego dużo tańsze.

4 / 5 2017-07-22

Wszystko ok, brak e-maila na skrzynkę o wysyłce zamówienia

5 / 5 2017-07-18

Przede wszystkim konkurencyjna cena, która dla wielu z nas jest istotna - w stosunku do jakości jest na najwyższym poziomie. Strona - konfigurator obrączek, świetny pomysł ! Wchodzisz, wybierasz i od razu wiesz ile i za co. Bez telefonów i tłumaczeń o co Ci chodzi

Rzetelne opinie o Auroria.pl

Auroria.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://auroria.pl

Email
[email protected]

Telefon
618691961

Komórka
-

Infolinia
618691961

Logowanie