Kategorie: / Motoryzacja

Autkoplus.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Autkoplus.com
5 / 5 2019-02-15

polecam ten sklep, błyskawiczna wysyłka i dostawa, ceny zadowalające,

3 / 5 2019-02-11

zdecydowanie odradzam ten sklep zamówiłem włącznik awaryjnych od renault laguna 2003r dostałem jakiś od innego modelu renault bo gniazdo pasowało ale główka była inna poza tym włącznik był używany a jak by było tego mało to miał tą samą awarię co mój stary czyli nie wyłączał awaryjnych

5 / 5 2019-01-26

polecam znakomita obsługa żadnych problemów z wysyłką za granice,pomoc, fachowość,znakomity błyskawiczny kontakt

5 / 5 2019-01-11

Miła obsługa,super kontakt telefoniczny,expresowa wysyłka.Polecam !

5 / 5 2019-01-10

Klientem tego sklepu jestem od kilku lat. Jak zawsze szybka wysyłka, staranne opakowanie,konkurencyjne ceny.Inni mogą brać przykład.

5 / 5 2018-12-17

Od kilku lat kupuje w tym sklepie filtry PURFLUX do mojego auta. Błyskawiczna przesyłka, a ponadto atrakcyjne ceny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-28

Jak najbardziej polecam ten sklep. Bardzo dobry kontakt, pomoc w dobraniu odpowiednich części. Rewelacja

5 / 5 2018-10-24

Szybko i fachowo,towar b.dobrej jakości i b.dobrze zabezpieczony do wysyłki.

5 / 5 2018-08-18

Jestem klientem tego sklepu od dwóch lat i dokonywałem zakupów kilkakrotnie.Za kazdym razem błyskawiczna wysyłka b.dobre zapakowanie towaru (np. filtr kabinowy czy powietrza dodatkowo zabezpieczany tekturą). Bardzo dobre ceny.Czyli jak się chce to można być dobrym handlowcem. Polecam w 100% innym.

5 / 5 2018-03-28

Gorąco polecam, świetna obsługa, znakomity kontakt, bardzo dobre ceny, błyskawiczna wysyłka. Super sklep.

5 / 5 2017-12-22

Naprwde szczerze polecam ten sklep bardzo miła i fachowa obsługa duzy asortyment czesci,jeśli czegos nie posiadaja to błyskawicznie załatwia.Kupowałem u nich dopiero raz ale juz bede ich stałym klientem. POLECAM W 100%!!!!!

5 / 5 2017-10-05

Bardzo polecam ten sklep Fachowość miła obsługa ceny rewelacyjne

5 / 5 2017-09-03

Regularnie kupuję w Autkoplus części do mojej Renówki od 3 lat. Cenię w sklepie przede wszystkim to, że mają w ofercie bardzo duży wybór części różnych producentów. Jak nie ma produktu w aktualnej ofercie to pomagają dobrać zamiennik lub zamawiają to co potrzebne. Zamówienia są gotowe do odbioru najczęściej tego samego dnia. Korzystam z odbioru osobistego i jestem pod tym względem zadowolony w 100%. Ceny są wręcz zaskakujące - nie znalazłem konkurencyjnych. Firma dba o klienta MOJA OCENA SKLEPU - 20/10 :)

2017-06-01

Towar zgodny z opisem. Ceny mają rewelacyjne, a przesyłka jest błyskawiczna. Nie często się zdarzają tak solidne sklepy.

5 / 5 2017-03-31

To już moje piąte zakupy w tym sklepie. Kolejny raz zamówienie gotowe do odbioru następnego dnia. Kolejny raz okazuje się, że mała firma dba o swojego klijenta, a i ceny niższe od konkurencji spod znaku IC.... Polecam.

Rzetelne opinie o Autkoplus.com

Autkoplus.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.autkoplus.com

Email
[email protected]

Telefon
22 620 89 45

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie