Kategorie: / AGD / Ogród / Dom

Auto-dar.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 118
opinie o Auto-dar.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam gorąco! Pełna profesjonalność i rzetelność. Kolejny raz korzystam z usług tej firmy i napewno nie ostatni.

5 / 5 2019-03-23

Transakcja przebiegła bez problemów. Sklep ok.

5 / 5 2019-03-22

polecam

5 / 5 2019-03-15

Polecam.

5 / 5 2019-03-13

SUper

5 / 5 2019-03-08

wszystko super

5 / 5 2019-03-03

Polecam ekspresowa dostawa

2019-02-25

Kolejny raz znakomicie

5 / 5 2019-02-25

Polecam sklep Aut0-Dar za fachowe doradztwo, profesjonalną i miłą obsługę oraz pełny asortyment produktów Karcher.

2019-02-08

Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, przyjemna obsługa.

5 / 5 2019-02-02

Naprawdę wszystko jak należy i bardzo szybka dostawa

5 / 5 2019-01-31

pozytywna, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt

5 / 5 2019-01-30

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-18

Bardzo dobry sklep, nie zawiodłam się . Polecam

5 / 5 2019-01-14

Bardzo dobry sklep, polecam!

5 / 5 2019-01-08

Świetna i szybka dostawa!polecam;)

5 / 5 2019-01-03

Wszystko poszło pomyślnie, polecam:)

5 / 5 2019-01-02

Obsługa i kontakt bardo dobry, polecam.

5 / 5 2018-12-30

Bardzo dobry sklep, polecam.

5 / 5 2018-12-28

polecam

5 / 5 2018-12-05

polecam

5 / 5 2018-11-27

Polecam

5 / 5 2018-11-20

Wielkie OK

2018-11-17

Zakupiłem myjkę ciśnieniową Karcher K4, cena najniższa w necie, przesyłka gratis, szczotka obrotowa będąca w zestawie gadżet przereklamowany. Drugiego dnia po zamówieniu myjkę już testowałem.

5 / 5 2018-11-14

dobra obsługa, szybko i sprawnie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-05

wszystko ok!!!!!!!!!!! polecam!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-04

SUPER

5 / 5 2018-11-04

Godny polecenia, produkt zgodny z zamówieniem, szybka realizacja

5 / 5 2018-10-29

Jestem bardzo zadowolony z transakcji.

5 / 5 2018-10-27

Szybka obsługa i dostawa . Miła obsługa sklepu , pełne informacje o produktach.

2018-10-17

Duży plus. Express wysyłka, towar na stanie, cena konkurencyjna.

5 / 5 2018-10-14

Transakcja na wysokim poziomie, Szybko, sprawnie bez potknięć. Polecam wszystkim.

2018-10-10

Zamówiłam Karcher . błyskawiczna dostawa. Sprzęt rewelacyjny

2018-10-08

Wszystko w porządku

2018-10-05

świetny kontakt z klientem!

2018-10-02

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-01

OK, dobre ceny a towar ten sam, właściwej oczekiwanej jakości.

5 / 5 2018-09-28

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-19

Super obsługa i expresowa wysyłka

5 / 5 2018-09-16

Super sklep

5 / 5 2018-08-28

Wszystko super! Zamówienie złożone przed świętami - paczka wysłana natychmiast. Telefon ze strony sklepu z potwierdzenie realizacji zamówienia. Pełen profesjonalizm i błyskawiczna wysyłka. Paczka zapakowana bardzo dobrze. Z wielką przyjemnością POLECAM.

5 / 5 2018-08-16

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam!

5 / 5 2018-08-16

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-08-13

Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt z dostawcą, ogólnie polecam !!!

5 / 5 2018-08-12

szybko , sprawnie, polecam

5 / 5 2018-08-11

Polecam ten sklep

2018-08-10

bardzo dobry

5 / 5 2018-08-08

Pełen Profesjonalizm ... Bez ściemy

5 / 5 2018-08-03

profesjonalny

2018-08-01

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-07-31

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów

2018-07-27

Realizacja zamówienia błyskawiczna, kurier zamówiony po 17:30 był u mnie o 17:32 rewelacja. Obsługa bardzo kompetentna.

5 / 5 2018-07-25

Polecam.bardzo szybka transakcja

5 / 5 2018-07-21

Polecam wszystkim!!!

2018-07-20

bez zastrzeżeń

2018-07-19

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Błyskawicznie przeprowadzona transakcja,

5 / 5 2018-07-17

bardzo dobry. polecam.

2018-07-15

oki badzo

2018-07-05

Bardzo dobra

2018-06-21

ok.bez zarzutu

5 / 5 2018-06-20

Szybko, bez problemow. Mila obsluga.

5 / 5 2018-06-12

Super szybko, sprawnie

5 / 5 2018-06-03

Szybko i skutecznie Polecam

5 / 5 2018-06-02

bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-26

POLECAM.

2018-05-15

Bardzo dobry sklep

2018-05-14

Bardzo dobry sklep, fachowa obsługa.

5 / 5 2018-05-09

Dobry kontakt z firma . Towar taki jak miał być bardzo szybka dostawa. Polecam sklep

5 / 5 2018-05-08

wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-05-08

Towar zgodny z opisem. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-07

bardzo dobry,szybka obsługa,przystępne ceny.

5 / 5 2018-05-07

Szczerze polecam sklep AUTO-DAR. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-05-02

wszystko profesjonalnie i mega ekspresowo

2018-04-29

Miła i błyskawiczna obsługa

2018-04-24

rzetelność

2018-04-24

Wszystko ok!!!

2018-04-14

Świetne wszystko, oprócz produktu, który SAMA WYBRAŁAM.

5 / 5 2018-04-08

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-08

Bez zarzutu. Szybko, sprawnie i oczekiwana jakość.

5 / 5 2018-04-06

Super sklep,polecam.

5 / 5 2018-04-05

Rewelacja! Gorąco polecam!

2018-04-03

Suuuper :-)

5 / 5 2018-04-03

Kupowalam 2 razy w tym sklepie i jestem zadowolona. Ceny niższe niż u konkurencji, produkty na poziomie. Przesyłka szybka. Polecam.

5 / 5 2018-03-30

zamówiłem części zamienne do myjki do okien. dostawa została zrealizowana szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-22

Bardzo atrakcyjne ceny. Szybki kontakt. Mila obsluga. Wszystko czego oczekiwalem zostalo spelnione.

5 / 5 2018-03-21

Polecam sklep na 100%, super kontakt, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem!

5 / 5 2018-03-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-15

Jestem bardzo zadowolony z obsługi . Zostałem bardzo szybko obsłużony mimo , że miałem ponadstandardowe prośby - skrócenie czasu oczekiwania na zamówiony towar.

5 / 5 2018-02-28

ok

2018-02-27

godny polecenia

5 / 5 2018-02-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Dobry kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia, no i atrakcyjna cena zamówionego sprzętu.

2018-02-20

jak najbardziej pozytywna

2018-02-19

bardzo dobra

2018-02-16

ok.

5 / 5 2018-02-13

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam sklep

2018-02-07

bardzo dobra obsluga

5 / 5 2018-02-07

Atrakcyjne ceny, wyczerpujące informacje o produktach, wzorowa dostawa i aktualna informacja o przesyłce, polecam.

2018-01-31

Solidna firma

5 / 5 2018-01-16

Gorąco polecam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-01-08

Szybko i sprawnie. Polecam.

2018-01-01

Godny polecenia.

5 / 5 2017-12-31

Transakcja przebiegla szybko i sprawnie. Produkt byl dostarczony na drugi dzien.

5 / 5 2017-12-28

Fachową obsługa Szybka wysyłkę Wszystkim polecam

5 / 5 2017-12-28

Szeroka oferta, fachowa obsługa, polecam.

5 / 5 2017-12-27

Super szybko, Super profesjonalnie OK

5 / 5 2017-12-20

Szybka i sprawna obsługa. Polecam współpracę.

5 / 5 2017-12-20

To już kolejny zakup w tym sklepie. Miła i kompetentna obsługa. POLECAM !!!

5 / 5 2017-12-09

ok

5 / 5 2017-12-06

Realizacja zamówienia błyskawiczna towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2017-12-06

wszystko ok

5 / 5 2017-11-26

towar dobrej jakości, szybka przesyłka, dobry kontakt, polecam w 100%

5 / 5 2017-11-26

Bardzo szybka transakcja, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-11-26

Transakcja przebiegła bezproblemowo - polecam sklep.

2017-11-09

Bardzo dobry, korzystne ceny.

5 / 5 2017-11-05

wszystko super załatwione !

5 / 5 2017-10-28

Super.

5 / 5 2017-10-21

profesjonalne doradztwo bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-10-20

Szybko i sprawnie , zdecydowanie polecam , profesjonalne podejście do sprzedaży internetowej.

5 / 5 2017-10-15

Sklep godny uwagi, polecam wszystkim kupującym.

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalna i fachowa obsługa, znajomość oferowanych produktów, świetny kontakt. Polecam!!!

5 / 5 2017-10-04

Polecam! Szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2017-09-29

Szybka realizacja ,wszystko ok.

2017-09-28

Zakupy w tym sklepie, to prawdziwa przyjemność.

5 / 5 2017-09-22

Polecam ...szybko ...tanio ...solidnie ...wszystko jak powinno być .

5 / 5 2017-09-18

Dostawa bardzo szybka - zamówienie w niedzielę, dostawa we wtorek rano. Produkt zgodny z opisem. Wszystko super :-) Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-08

dobry kontakt,ekspresowa dostawa polecam

5 / 5 2017-09-01

Polecam

2017-08-27

fachowo i bez problemów

5 / 5 2017-08-27

Miła obsługa, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-08-25

Wszystko ok :)

2017-08-24

Kilka razy już tu kupowałem i nigdy się nie zawiodłem

5 / 5 2017-08-23

Szybka realizacja ,wszystko ok.

5 / 5 2017-08-19

szybka i bezproblemowa dostawa, polecam

5 / 5 2017-08-17

Latwy wybor, szybka dostawa - godny polecenia

2017-08-17

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Idealnie !!!

2017-08-13

godny polecenia

5 / 5 2017-08-08

OK

5 / 5 2017-08-05

Bardzo dobru kontakt i szybka wysyłka.. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-30

pozytywna

2017-07-20

celująca

5 / 5 2017-07-17

Wszystko ok, ale troszke czekalam na przesylke. Poza tym jak najbardziej polecam, towar rewelacyjny, bardzo dobry kontakt ze sklepem.

2017-07-13

Jestem zachwycona jakością obsługi oraz otrzymanym towarem. Nie dopełniłam wszystkich formalności związanych z zmówieniem, o tym fakcie zostałam powiadomiona telefonicznie, wówczas to mogłam potwierdzić swoje zamówienie.

2017-07-11

Bardzo dobra sprawna obsługa.

5 / 5 2017-07-02

Jak zawsze ok. Szybko ,solidnie i tanio.Dziękuje

5 / 5 2017-07-01

miła i szybka obsługa. Towar dostarczony na drugi dzień .Polecam Kupiłam myjkę SC 1.020 rewelacja

5 / 5 2017-06-26

Towar zgodny z zamówieniem, w atrakcyjnej cenie. Polecam.

2017-06-23

Bieżąca informacja o zamówieniu.

2017-06-14

Rewelacja

5 / 5 2017-06-08

Wszystko super

5 / 5 2017-05-31

Bardzo sprawna i szybka obsługa.Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

2017-05-29

Bez problemow

5 / 5 2017-05-26

Szybka dostawa. Towar zgadza się w 100% z opisem.

2017-05-21

Bardzo dobra

2017-05-15

bardzo mily kontakt pozdrawiam

5 / 5 2017-05-14

Ekspresowa dostawa, polecam wszystkim .

2017-05-07

Sklep popełnił błąd podczas realizacji zamówienia, ale bardzo sprawnie się poprawili.

2017-05-07

Kulturalny kontakt z klientem, czyli w tym wypadku ze mną

5 / 5 2017-04-24

ok

5 / 5 2017-04-08

Szybko i sprawnie. polecam

2017-04-02

Rzetelna firma, doskonały kontakt i dbałość o klienta. Oby tak dalej !

5 / 5 2017-03-28

Szybka i sprawna realizacja, produkt otrzymałem zgodnie w zażyczonym terminie

Rzetelne opinie o Auto-dar.pl

Auto-dar.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.auto-dar.pl

Email
[email protected]

Telefon
723-122-333

Komórka
723-122-333

Infolinia
723-122-333

Logowanie