Kategorie: / Motoryzacja

Autoamortyzatory.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Autoamortyzatory.pl
2019-03-24

dobre i tanie części

2019-03-21

Zakupiłem amortyzatory w bardzo dobrej cenie, o wiele bardziej się opłaca niż w sklepach stacjonarnych

2019-03-17

Zamawiam już po raz trzeci tym razem sąsiadowi bo naprawdę jest taniej

2019-03-07

Duży wybór amortyzatorów, bardzo dobre ceny. Jak dla mnie sklep nr 1 z amortyzatorami.

5 / 5 2019-03-02

nawet dziewczyna poradzi sobie z kupieniem tu amortyzatorów! polecam!

5 / 5 2019-02-21

polecam sklep każdemu kto planuje zakup nowych amortyzatorów

2019-02-12

Kupiłem tutaj bo było najtaniej! Wysyłka mogła by być trochę szybsza, ale ogólnie jestem na tak.

5 / 5 2019-02-10

najlepsze amorki w sieci! polecam każdemu sklep

5 / 5 2019-02-04

polecam! dobre części w super cenach!

5 / 5 2019-02-03

Wszystko w porządku z zamówionymi towarami. Nie mam nic do zarzucenia. Polecam

2019-02-02

jeżeli potrzeba komuś amortyzatorów to warto kupić tylko tutaj! zdecydowanie najlepsza oferta!

5 / 5 2019-01-30

bardzo wysokiej klasy sklep z amortyzatorami w dobrej cenie, polecam

5 / 5 2019-01-20

Bardzo duzy wybor amortyzatorow, dodatkowo swietne ceny. polecam :)

2019-01-19

Bardzo dobre ceny, dużo okazji i szeroka oferta.

5 / 5 2019-01-12

Duży wybór amortyzatorów w bardzo dobrych cenach. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-31

Polecam sklep, dużo pozytywnych opinii o nim czytałem i faktycznie były prawdziwe

5 / 5 2018-12-25

Bardzo miły Pan z obsługi dobrał dla mnie odpowiednie część do mojego samochodu, szybko zrealizowali wysyłkę i cenowo wyszło całkiem dobrze. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-12-04

miła i fachowa obsługa, dobra odpowiednich amortyzatorów nie sprawiło panu żadnej trudności :) polecam. Jola

5 / 5 2018-11-30

potrzebowałem nowych amortyzatorów do swojego samochodu, zamówiłem w autoamorkach.pl i nie żałuje :) polecam. Szybka dostawa

2018-11-29

Dobre jakościowo amortyzatory, przystępne ceny, ogólnie sklep na duży plus

2018-11-22

dobry sklep, wysoka jakość usług

5 / 5 2018-11-21

kupowałem ostatnio amorki, bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowane, polecam

5 / 5 2018-11-07

duży asortyment i niskie ceny! polecam

5 / 5 2018-11-06

dobry sklep i niskie ceny części, polecam!

2018-10-26

Naprawdę jeśli o amortyzatory chodzi to najlepszy sklep!!

2018-10-16

jeżeli jeszcze raz będę musiał kupować amortyzatory to znów wybiorę ten sklep

5 / 5 2018-10-09

Polecam ten sklep każdej osobie, która poszukuje sprawdzonych amortyzatorów do samochodu. Miła i szybka obsługa. Polecam!

2 / 5 2018-10-05

zdecydowanie NIE polecam. Długi okres realizacji zamówienia, brak możliwości uzyskania informacji o czasie realizacji i przyczynach opóźnienia. Pan na infolinii potrafi jedynie powiedzieć "ja jestem handlowcem, ja się przesyłkami nie zajmuję".

2018-09-30

Bardzo dobry asortyment i przystępne ceny.

2018-09-26

Korzystałem raz z tego sklepu i jesterm naprawdę pozytywnie zaskoczony.

5 / 5 2018-09-01

tylko tutaj znalazłem amortyzatory które chciał, w najniższej cenie, polecam!

5 / 5 2018-08-31

Bardzo duży wybór i niskie ceny. Polecam!

2018-08-15

Zakupiłem wczoraj część i muszę przyznać że sklep stoi na bardzo wysokim poziomie

5 / 5 2018-08-11

Tani sklep, szybka wysyłka. Jestem zadowolony!

5 / 5 2018-08-08

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra i fachowa obsługa. Polecam

2018-08-06

Naprawdę duży wybór amortyzatorów w sklepie, do tego świetne ceny. Duży PLUS!

5 / 5 2018-08-01

Zdecydowanie polecam zakupy w AutoAmortyzatory.pl, szybko, sprawnie, profesjonalnie. No i znakomite ceny na markowe amortyzatory.

5 / 5 2018-07-26

Sklep bardzo dobry, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-28

bardzo dobry sklep z amortyzatorami! polecam serdecznie każdemu kto szuka odpowiednich amorków do swojego auta w rozsądnej cenie

5 / 5 2018-05-20

Myślę że sklep bardzo profesjolny. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-05-16

Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-05-14

Wszystko przebiegło tak jak powinno, polecam.

2018-05-14

Amortyzatory dobre jakościowo, sprężyny również za wszystko zapłaciłem bardzo dobrą cenę, jestem usatysfakcjonowany.

5 / 5 2018-05-12

Bardzo dobry sklep z amortyzatorami. Szybka realizacja zamówienia i fachowe doradztwo. Polecam

2018-04-08

zdecydowanie najniższe ceny na amortyzatory, warto kupować tutaj

5 / 5 2018-04-08

dobry sklep, niskie ceny i szybka wysyłka. ogólnie jestem bardzo zadowolona

2018-04-07

generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-03

Jestem bardzo zadowolony, zamówioną część dostałem w ciągu 48 godzin. Wszystkie sklepy wysyłkowe powinny się uczyć od autoamortyzatory.pl jak szybko i sprawnie wysyłać produkt. Gorąco polecam.

2018-04-02

Bardzo dobry sklep z amortyzatorami, jeden z lepszych o ile nie najlepszy w PL

5 / 5 2018-03-28

Świetne ceny! Lepszych nie znalazłem nigdzie indziej. Polecam

5 / 5 2018-03-23

Amortyzatory w bardzo dobrej cenie, bardzo szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

chcialbym wydac pozytywna opinie na sklep. pozytywna. ok

5 / 5 2018-03-02

Wszystko OK. Części dotarły w tym tygodniu i jestem mega zadowolony.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko OK, transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-02-28

Bardzo dobre części, polecam.

5 / 5 2018-02-20

Super obsługa i amortyzatory w korzystnych cenach. Bardzo podoba mi się, że wysyłka jest natychmiastowa oraz części oryginalnie zapakowane. Korzystałam z oferty sklepu już 2 razy więc w 100% mogę polecić.

2018-02-20

Bardzo dobry sklep z amortyzatorami. Świetny!

5 / 5 2018-01-29

Wysokiej jakości amortyzatory w niskich cenach, polecam.

5 / 5 2018-01-23

Zamawiałem już po raz drugi i dalej jestem w pełni zadowolony :)

5 / 5 2018-01-22

Wszystko OK. Sklep dobry, ceny też. Polecam zakupy

5 / 5 2018-01-16

bardzo dobry sklep oferujący profesjonalny sprzęt! polecam

5 / 5 2018-01-11

zdecydowanie najlepsze amortyzatory w dobrych cenach dostępne tylko tutaj, polecam gorąco

2018-01-05

całkiem spoko sklep! godny polecenia

5 / 5 2017-12-19

ciekawy sklep, duży wybór producentów, polecam

5 / 5 2017-12-13

POLECAM w 100%. Zamówiłem wieczorem amorki i osłony. Następnego dnia rano - telefon, konsultant dzwonił do mnie, zapytać , czy faktycznie chcę dwa komplety osłon - bo tyle zmaówiłem! Niebywałe! zawuazyli mój błąd jeszcze przed wysyłka! Poprawili zamówienie i tego samego dnia wysłali! Pełna profeska!

5 / 5 2017-12-13

polecam sklep i asortyment jaki tu mają, super

2017-11-12

nie mam zastrzeżeń - 10/10

2017-11-04

zdecydowanie najlepsza oferta na amortyzatory jaka udało mi się znaleźć, mają wszystko jednym słowem!

5 / 5 2017-10-26

Genialny sklep! Szybko, tanio i profesjonalnie!

2017-10-15

Amortyzatory tylko najlepszych producentów, to mi się podoba :)

5 / 5 2017-10-14

Super obsługa i szybka realizacja zamówień. Dobry i tani sklep

5 / 5 2017-10-08

polecam zakupy w tym sklepie, miła obsługa i części zgodne z opisem

2017-10-06

miła obsługa i bardzo dobre ceny. zdecydowanie polecam

2017-09-16

godny polecenia sklep z amortyzatorami! nie mam do niego żadnych zastrzeżeń

2017-09-14

Oczywiście jeśli chodzi o amortyzatory to sklep nr 1.

2017-09-13

dziękuję za bardzo udaną transakcję i towar z wysokiej półki

5 / 5 2017-09-10

Polecam robić tutaj zakupy, profesjonalna pomoc i wysokiej jakości części.

5 / 5 2017-08-28

dobry sklep, miła obsługa, szybka dostawa towarów, polecam

5 / 5 2017-08-27

Mają dobre ceny amortyzatorów Sachs, polecam, można sporo zaoszczędzić.

5 / 5 2017-08-24

udało się zdobyć wymyślone przeze mnie części - super, polecam!

5 / 5 2017-08-01

duzy wybór, niskie ceny i szybka dostawa

5 / 5 2017-07-18

wysokiej klasy sklep z amortyzatorami do samochodów, polecam

5 / 5 2017-07-13

Super ceny za markowe produkty! Polecam zdecydowanie!

5 / 5 2017-07-02

Duży wybór amorków, ja zamówiłem te Sachsa i jestem zadowolony.

2017-07-01

b dobry sklep, pełen serwis, wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-06-23

Bardzo duży asortyment amortyzatorów i elementów. Wszystko ok, ja nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-17

mają bardzo wysokiej klasy amortyzatory do samochodów! polecam

2017-06-06

Świetny sklep z amortyzatorami, najlepsze firmy.

5 / 5 2017-06-06

dobry sklep, niskie ceny, szybka wysyłka - brak uwag

5 / 5 2017-05-28

Super sklep, szybka realizacja, natychmiastowa wysyłka, miła obsługa, fajne ceny - wszystko w jednym miejscu !

2017-05-21

doobry sklep, niskie ceny, doba obsługa

5 / 5 2017-05-17

Polecam, bardzo dobre jakościowo wahacze, szybko dostarczone i za dobre pieniądze.

5 / 5 2017-05-05

jest OK, polecam!

2017-04-16

bardzo dobry sklep, dobrze że się skupiają tylko na amorkach. specjaliści w tym temacie.

5 / 5 2017-04-13

bardzo profesjonalny sklep! wysoka jakość części

5 / 5 2017-03-31

SUPER SKLEP - POLECAM

Rzetelne opinie o Autoamortyzatory.pl

Autoamortyzatory.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.autoamortyzatory.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 814 67 62

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie