Kategorie: / Motoryzacja

Autoczesci.autosowa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Autoczesci.autosowa.pl
5 / 5 2018-12-22

Polecam ten sklep z uwagi na ekspresową wysyłkę , zamówienie godz 14 towar u mnie następnego dnia o godz 12 . Gratuluję i dziękuje.

5 / 5 2018-11-05

Po raz kolejny robię zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem zadowolony z usług i sprzedaży. Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach bo inaczej tego nie można nazwać. Przegub do mercedesa klasy A chcialem kupić na miejscu u siebie w sklepie bo jak zwykle czas, człowiek zdesperowany bez samochodu. No ale od razu zaczeły się schody.Pytałem w trzech sklepach, odpowiedź zawsze ta sama : nieosiągalny, niedostepny nikt tego nie robi , serwis albo cała półoś. Myślę sobie jaja znów wydatek i to spory, ale wpadło mi do głowy ; zadzwonię do autosowy, może oni mają?? w co wątpiłem po sugestiach sklepów stacjonarnych. A tu prosze ! sprzedawca po usłyszeniu modelu i rocznika w ciągu kilku sekund mówi mi cenę i że jutro mam go u siebie. Byłem w szoku ! co więcej można pisać ?

5 / 5 2018-08-31

Dobry sklep i niskie ceny , towar jakościowo z najwyższej półki. Polecam

2018-07-30

Sklep godny polecenia , expres wysyłka i dobrej jakości części. dziekuję za pomoc Panie Pawle :) w doborze czesci których żaden sklep nie był w stanie mi załatwić. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-11

Polecam zakupy sprzęgieł i kół dwumasowych , wtryskiwaczy i wielu innych części które w tym sklepie zakupiłem

5 / 5 2018-05-31

Szybka dostawa dobre ceny wszytko pasuje. Plus dla firmy za profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2018-05-20

Na co dzień zaopatruje się w tej hurtowni. Jestem bardzo zadowolony. Fachowa obsługa, szybki dobór części i możliwy zwrot. Jeśli części nie ma na miejscu szybko ją organizują. Polecam

5 / 5 2017-12-26

Kupi?em w tym sklepie sprz?g?o kpl. do Mazy 626 . Jesem bardzo zadowolony i dzi?kuje sprzedawc? za szybk? realizacj? zamówienie i profesjonalne podej?cie do sprawy.

2017-11-28

Bardzo solidny sklep, czasem droższe części ale za to dobrej jakości

2 / 5 2017-07-24

W przypadku złożenia zamówienia oddzwaniają bardzo szybko i udają zaangażowanych, natomiast na e-mail reklamacyjny wysłany ok 3 tygodni temu do dziś cisza. Odpuszczam sobie sprawę bo nie będe robić rabanu o wahacz za 150 zł, ale poziom sklepu okazał się ŻENUJĄCY. Odradzam. Nie polecam.

5 / 5 2017-06-25

Dostawa na nastepny dzień pod wskazany adres , towar zgodny z opisem. POLECAM bo szybko i tanio.

5 / 5 2017-06-13

Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością , bogata oferta, szybka realizacja zamówień.

2017-06-12

Przeguby wewnętrzne, które zakupiłem wytrzymały 1,5 miesiąca!!!! Miały być najlepsze. Firma rzeczywiście najlepsza ale przeguby chyba "podróbki" jeśli przy normalnej jeździe wytrzymują tak krótko. Zaraz po odbiorze miałem wątpliwości co do tego co zastałem w środku. Odpowiedź: tak ma być. I co? 500 zł w błoto. Nigdy więcej w tej firmie!!!

5 / 5 2017-05-22

Gorąco polecam, fachowa obsługa i szybka realizacja zlecenia.

5 / 5 2017-04-04

udało mi się kupić tuleje zawieszenia do ssangyong właśnie tu. Szybka dostawa polecam i dziekuję

Rzetelne opinie o Autoczesci.autosowa.pl

Autoczesci.autosowa.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie