Kategorie: / Motoryzacja

Autoczescionline24.pl Opinie Klientów

3.00/5.00 - ilość ocen: 16
opinie o Autoczescionline24.pl
5 / 5 2022-11-23

zamówiłem opony , wpłaciłem kasę przelewem który czesciauto24 potwierdziło emailem , czekam na towar ktory rzekomo zostal nadany . sprawdziłem w firmie kurierskiej ,nie maja takiej paczki -tak jakby nie wyszła ze sklepu czesciauto24. oszusci , naciagacze .

5 / 5 2022-11-08

Moje opinie z dnia 8.11.2022 r. nie dotyczą tego sklepu. Nie mogę ich usunąć i nie ma kontaktu do moderatora.

1 / 5 2022-11-08

Nie polecam sklepu. Kupiłem tarcze hamulcowe, które miały pasować do modelu mojego pojazdu. Okazało się, że są zbyt duże, ale było napisane "pasuje do twojego pojazdu". Chcąc odesłać dowiedziałem się, że muszę to zrobić na własny koszt (90 zł w plecy). O pieniądze musiałem się upomnieć a i tak przysłali mi mniej niż zapłaciłem. Później Pani się kłóciła, że tyle nie zapłaciłem, więc wysłałem print screena. Jak już udowodniłem, że mnie oszukują to i tak nie wypłacili mi różnicy i nadal twierdzą, że zapłacili. Oszuści.

5 / 5 2022-11-08

Nie polecam sklepu. Kupiłem tarcze hamulcowe, które miały pasować do modelu mojego pojazdu. Okazało się, że są zbyt duże, ale było napisane "pasuje do twojego pojazdu". Chcąc odesłać dowiedziałem się, że muszę to zrobić na własny koszt (90 zł w plecy). O pieniądze musiałem się upomnieć a i tak przysłali mi mniej niż zapłaciłem. Później Pani się kłóciła, że tyle nie zapłaciłem, więc wysłałem print screena. Jak już udowodniłem, że mnie oszukują to i tak nie wypłacili mi różnicy i nadal twierdzą, że zapłacili. Oszuści.

1 / 5 2021-04-26

Sprzedają części które nie pasują, mimo że kupowałem po konkretnym modelu oraz silniku a teraz na zwrot każą czekać 30 dni plus oczywiście mnóstwo dokumentów do wypełnienia zanim się wyślę, oraz przed wysyłką czeka się 5 dni na etykietę wysyłkową z ich kurierem po którego trzeba sobie zadzwonić.Więcej już nic nie kupie i naprawdę odradzam zakupów w tej firmie.

1 / 5 2020-06-15

Masakra. Nie dość, że jakieś obowiązkowe, nieuzgodnione płatne ubezpieczenie, to jeszcze czekam od 3-06-2020r , dziś jest 15-06-2020r i nawet przesyłka nienadana. Historia przesyłki Data Godzina Opis Oddział 2020-06-08 19:16:33 Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana Historia przesyłki Data Godzina Opis Oddział 2020-06-08 19:16:33 Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana ODRADZAM zakupy

2019-01-27

Wszystko ok:) tylko ta wysyłka... trochę droga. Ale pewnie jeszcze raz skorzystam:) Pozdrawiam.

3 / 5 2018-11-30

pokazują że mają na stanie a po tygodniu oczekiwania okazuje sie że towar jeszcze nie dotarł do nich od producenta totalna porażka odradzam

2 / 5 2018-10-01

Nie polecam. Zamówiłem i zapłaciłem za towar, który był dostępny na stronie sklepu (dwukrotnie sprawdzałem, raz telefonicznie, drugi raz poprzez czat z obsługą klienta na stronie)... Towaru nie otrzymałem. Części na stronie są niedostępne albo dostępne w zupełnie innych cenach. Odradzam, szkoda czasu.

5 / 5 2018-08-06

Dokonałam już kilku zakupów i jak na razie rozgłaszam bardzo pozytywne opinie o tym sklepie. Mnie też go polecono i muszę przyznac, że jestem bardzo zadowolona. Tak trzymać i powodzenia!

2018-05-07

Wybtałem czujniki cofania z ich strony. Czekałem na dostawę z miesiąc, po monitach dotarło. Czujniki okazały się złe -mimo, że dobrałem zgodnie z modelem samochodu, silnikiem i rocznikiem - wybrałem takie jak pokazała strona. Odesłałem na własny koszt. Pomimo długiej korespondencji mailowej, a w końcu i listownej (po niemiecku) do ich szefa zawierającej kopię ekranu, który wskazał mi błędnie ten typ czujników odbijałem się od nich jak od ściany - nie oddali. Pewnie można by dochodzić sądownie, bo to ewidentny błąd na ich stronie www, ale nie mam zdrowia -gnojki.

5 / 5 2018-03-23

Wszystko bez problemów zostało załatwione. Jest super!

1 / 5 2018-02-26

Witam. Jak bym przez złożeniem zamówienia zobaczył, że sklep ma tylko 3 oceny i same negatywne, to na pewno bym zrezygnował. Ale stało się. Miałem tylko nadzieję, że zadowoleni klienci nie fatygują się, żeby coś napisać. Postanowiłem że niezależnie od rezultatu też napiszę. Na zamówienie czekałem 9 dni. Po 4 dniach zadzwoniłem, czekali na skompletowanie jednej części. 2 dni później otrzymałem maila z fakturą. potem już tylko transport. Paczka dobre zapakowana w firmowych pudelkach zawartość zgodna z zamówieniem. Sklep jest w Berlinie stamtąd jest wysyłka. Infolinia po polsku, ale z wyraźnym obcym akcentem. Nie było problemu z dodzwonieniem się i uzyskaniem informacji.

2 / 5 2017-11-10

Na stronie informacja o dostpenosci towaru jednak towaru brak. .Problem ze zwrotem pieniedzy. Nie polecam tragedia.

2017-10-30

Witam. Przesyłka zgodna z opisem zero problemów. Pozdrawiam

2017-10-16

Totalna zlewka klienta.Zamówione części jadą tydzień i dojechać nie mogą a kontakt ze sklepem prawie niemożliwy-prawie,ponieważ na maila towarzystwo raczyło odpowiedzieć przy trzeciej próbie a odpowiedź była również zlewką.Jak wam nie zależy na czasie,jak lubicie czekać nie wiadomo ile to możecie spróbować robić tam zakupy.Na temat samych części nie mogę się wypowiedzieć bo paczka nadal jeździ gdzieś po Europie

5 / 5 2017-10-07

Otrzymałem nie tylko odpowiedź na moje pytanie, ale również radę odnośnie odpowiedniej części. Jestem więc bardzo usatysfakcjonowany kontaktem z Państwem, no i dzięki Wam nie popełniłem błędu przy zamawianiu! POLECAM, warto pytać przed zamówieniem! :))

1 / 5 2017-09-09

Zdecydowany negatyw. Zakup na podstawie oferty na stronie: zdjęcie + opis. Towar przysłany niezgodnie z opisem. Można odezwać na własny koszt, bo sklep nie przyjmuje do wiadomości, że popełnił błąd. Wysyłka na własny koszt, a sklep jest za granicą, więc nie opłaca się odsyłać.

1 / 5 2017-06-14

negatywna opinia. produkty umieszczone na stronie jako dostępne, są niedostępne. brak kontaktu telefonicznego - nie da się dodzwonić. problem ze zwrotem zamówionego towaru. nie polecam, dużo nerwów i ogromna strata czasu

2017-04-27

Skandaliczny czas realizacji... 12 dni czekam a paczki nie tylko dalej nie ma ale wdł. listu przewozowego dalej jest w Niemczech... zaraz po zakupach dokonałem przelewu i pisałem, że zależy mi na czasie... jak widać nie tylko nie zostało wzięte to pod uwagę ale wszelkie inne normy zostały przekroczone. Reasumując 12 dni i wciąże czekam czyli czas rośnie...

5 / 5 2017-04-14

Witam. Podobnie jak Grzegorz jak bym przez złożeniem zamówienia zobaczył, że sklep ma tylko 3 oceny i same negatywne, to na pewno bym zrezygnował. Po przeczytaniu opinii zacząłęm bombardować sklep z zapytaniami i lekką obawą ponieważ płatność już zrealizowana a pewności nie miałem. Na szczęście nie było problemu z kontaktem ani telefonicznym ani mailowym. Za kazdym razem dostawałem odpowiedz albo wyjaśnienie. Towar dotrał do mnie w ciągu tygodnia i dokładnie wg zamówienia. Dodatkowo mogłem liczyć na wsparcie i dobranie odpowiednich częsci na infolinii. Jedyna uwaga dotyczy tego, że na stronie wszystkie częsci pokazane były jako dostępne a faktycznie część z nich musiała być dostarczona przez producenta co opóźniło wysyłkę o 2 dni. Generalnie jestem bardzo zadowolony mimo początkowego stresu i polecam.

Rzetelne opinie o Autoczescionline24.pl

Autoczescionline24.pl

Siedziba
berli

WWW
http://autoczescionline24.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie