Kategorie: / Motoryzacja

Autoczescizielonki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Autoczescizielonki.pl
5 / 5 2020-07-03

szybka dostawa, klocki hamulcowe sprawują się świetnie

5 / 5 2020-07-03

polecam, niskie ceny auto części, filtry samochodowe dobrane idealne

5 / 5 2019-03-24

Wszystko sprawnie i szybko. Przesyłka po dwóch dniach była już u mnie. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-03-19

polecam!

5 / 5 2019-03-15

Wszystko jak należy.

5 / 5 2019-02-28

Bardzo szybko i sprawnie. Polecam klientom a konkurencja może się wzorować.

5 / 5 2019-02-23

Szybko, sprawnie i wygodnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-22

Polecam!

5 / 5 2019-02-22

Super

5 / 5 2019-02-06

Wszystko ok, zamawiałem rzeczy wielokrotnie, nigdy nie było problemu

5 / 5 2019-02-03

super

5 / 5 2019-01-24

Wszystko ok.Ekspresowa dostawa.

5 / 5 2019-01-22

Ok polecam

4 / 5 2019-01-21

Wszystko super jak zawsze. Dzięki.

5 / 5 2019-01-14

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2019-01-11

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2019-01-10

szybko,profesjonalnie, jestem mile zaskoczony.

5 / 5 2019-01-05

Najlepsza

5 / 5 2018-12-30

Jak zawsze wszystko szybko, sprawnie i bez pomyłek. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-29

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-12-28

Dobry sklep z dobrymi cenami

5 / 5 2018-12-26

Wszystko OK, a w szczególności cena.

5 / 5 2018-12-25

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-22

Wszystko OK

4 / 5 2018-12-18

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2018-12-15

Zakupiony towar jest dobrej jakości,po raz kolejny jestem zadowolony z zakupów.Polecam sprzedawcę,ceny są wyjątkowo przystępne!

5 / 5 2018-12-12

Wszystko szybko sprawnie i tanio!

5 / 5 2018-12-06

Polecam !

5 / 5 2018-12-06

bardzo dobry kontakt, szybkość na 6 !

5 / 5 2018-12-01

ok...

4 / 5 2018-11-14

dobre

5 / 5 2018-11-12

Bardzo polecam, przede wszystkim za prędkość dostarczenia. Reszta też super.

5 / 5 2018-11-03

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam sklep i napewno skorzystam jeszcze w przyszłości

5 / 5 2018-11-01

Naprawdę szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa szybka realizacja polecam

4 / 5 2018-10-11

Bardzo miła i fachowa obsługa, pewnością nadal będę się tam zaopatrywał w części samocjodowe.

5 / 5 2018-10-05

Ok.polecam

5 / 5 2018-10-02

Spoko

5 / 5 2018-09-25

Super

5 / 5 2018-09-17

Szybko i sprawnie zrealizowane zlecenie

5 / 5 2018-09-14

szybko tanio ....tak jak chciałem

5 / 5 2018-09-11

Polecam

4 / 5 2018-09-06

Ok.profesjonalnie

5 / 5 2018-08-29

Super obsługa. Profesjonalni pracownicy.

5 / 5 2018-08-24

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-08-21

Wzorowo :).

5 / 5 2018-08-16

Zdecydowany PLUS! Mega szybko i świetna jakość. POLECAM (do 300C)

5 / 5 2018-08-03

Polecam

5 / 5 2018-07-31

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-24

Szybka transakcja, produkty bez zarzutu

5 / 5 2018-07-23

Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem świetnie zapakowany. Polecam Bardzo

4 / 5 2018-07-22

Transakcja szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-07-20

Sklep na b dobrym poziomie

5 / 5 2018-07-08

Polecam

4 / 5 2018-07-07

ok.dobrze

5 / 5 2018-07-05

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-02

Po prostu rzetelni.

5 / 5 2018-06-30

Ok.Tak powinno to działać

5 / 5 2018-06-29

Profesjona obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-13

Wszystko git

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-05

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-01

To już kolejny mój zakup w sklepie. Sprawnie, szybko i na temat. Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-31

Zamówiłem rozrząd do Audi a4 b8,Bez problemow polecam

5 / 5 2018-05-25

Błyskawicznie skompletowana przesyłka. Towar dobrze spakowany. Towar szybciutko dojechał. Mega zadowolenie!!!

5 / 5 2018-05-21

Wszystko O.K.

5 / 5 2018-05-14

Jak najbardziej polecam !!!

5 / 5 2018-05-12

Zestaw rozrządu zgodny z opisem.... szybka wysyłka... profesjonalna obsługa... polecam zakup części w tej firmie :-)

5 / 5 2018-05-09

Doskonała obsługa oraz czas oczekiwania na zamówienie .W przyszłości będę wybierał ten sklep !

4 / 5 2018-05-07

Zawsze udane zakupy. Właściwe części, odpowiednio zapakowane i szybko wysłane.

5 / 5 2018-05-03

Bardzo dobre ceny, duży asortyment, szybka wysyłka. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-04-17

Dobra obsługa

5 / 5 2018-04-17

Ok polecam

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

5 / 5 2018-04-12

ok :):)

4 / 5 2018-04-06

Wszystko ok, jakaś darmowa torba tylko by się przydała przy odbiorze ale to szczegół. Polecam.

5 / 5 2018-04-04

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-04-03

Bardzo szybka wysyłka. POLECAM

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, dobre ceny

5 / 5 2018-03-29

Polecam! Jak zwykle pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-03-26

Wszystko na wyższym poziomie !Polecam

5 / 5 2018-03-24

Polecam!

5 / 5 2018-03-19

wszystko OK

5 / 5 2018-03-16

Wszystko w porzadku.

5 / 5 2018-03-15

Dobre ceny, super kontakt

5 / 5 2018-03-13

Jak zawsze OK!

4 / 5 2018-03-12

Wszystko ok. Szkoda tylko że przesyłka zamówiona w niedzielę nie przyszła we wtorek a w środę.

5 / 5 2018-03-09

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Towar wysłany nie mal od razu po zamówieniu, a u mnie już kolejnego dnia. Polecam !

5 / 5 2018-03-08

Szybka wysyłka. Części tańsze niż w innych sklepach, przez rok ceny rozrządu do grande punto podskoczyły o 100 zł, tutaj udało się wszystko zamówić w rozsądnej cenie.

4 / 5 2018-03-03

polecam

5 / 5 2018-02-27

ekspresowo, sprawnie jak w sklepie standartowym0 bardzo polecam.

5 / 5 2018-02-19

Jestem zadowolony z uslug Waszej Firmy. Z przyjemnoscia polecam Was innym Marcin

5 / 5 2018-02-17

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-13

Jestem zadowolony. Jedyny sklep, w którym były dostępne części do mojego auta

5 / 5 2018-02-12

wszystko poszło sprawnie i polecam

5 / 5 2018-02-06

Polecam w 100%

4 / 5 2018-02-02

Duży wybór, zwykle części dopasowane poprawnie do samochodu (z moich doświadczeń - trzeba uważać z klockami hamulcowymi). Dobre ceny. W mojej opinii nie ma lepszego sklepu z częściami w sieci.

5 / 5 2018-02-01

Szybko i dobre ceny

5 / 5 2018-01-29

Wszystko ok. barszo dobry kontakt.

5 / 5 2018-01-26

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-26

Szybko i sprawnie, precyzyjna wyszukiwarka części, przejrzysta ekspozycja części Polecam sklep

5 / 5 2018-01-24

Wszystko zgodnie z zamówieniem Polecam.

4 / 5 2018-01-24

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-23

bardzo dobrze

5 / 5 2018-01-09

Profesjonalna obsługa , polecam.

5 / 5 2018-01-04

Bardzo dobra cena, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-01-03

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-12-24

Tak powinny wyglądać zakupy online - szybko sprawnie i łatwo. Wszystko dobrze i bezbłędnie zapakowane.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-12-15

Wszystko zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2017-12-10

ok wszysko ok

5 / 5 2017-12-09

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-06

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-30

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-30

Szybka wysyłka, wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-21

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-13

Tak polecam!

5 / 5 2017-11-06

wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2017-11-06

konkretnie rzeczowo i na czas

5 / 5 2017-11-03

Obsługa konkretna, bardzo korzystne ceny na tle konkurencji oraz szybka realizacja zamówień. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-31

profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, polecam

5 / 5 2017-10-31

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-29

Polecam

1 / 5 2017-10-27

Świetny sklep

5 / 5 2017-10-24

wszystko OK

5 / 5 2017-10-17

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-10-09

Transakcja szybka, polecam.

3 / 5 2017-09-27

Zamawiałem pierscień do abs do mercedesa w210. Przyszedl pierscien o mniejszej srednicy niz zamawiany. Koszt zamowienia na tyle niski ze nie opłaca sie wysyłać i reklamować towaru. Generalnie szkoda że tak wyszło.

4 / 5 2017-09-21

Jestem zadowolony

3 / 5 2017-09-20

Dobre ceny, przesyłka szybko przesłana, tylko zero kontaktu. Prosiłem w informacjach dodatkowych o sprawdzenie zgodności części z modelem mojego auta wg VIN, odpowiedzi nie dostałem, części które zamówiłem przyszły, całe szczęście wszystko się zgadzało.

5 / 5 2017-09-17

Duża dostępność części i ekspresowa wysyłka

5 / 5 2017-09-06

Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2017-08-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-15

Pełen profesjonalizm,expresowa obsługa bardzo szybka dostawa,zamawiane częsci zgodne z opisem,jednym słowem sklep godny polecenia za fachowość ,jakość a także dobre ceny produktów.

5 / 5 2017-08-13

Wszystko OK

4 / 5 2017-07-29

Kolejne zakupy bez problemu. Polecam

4 / 5 2017-07-25

Świetne ceny i bardzo szybka realizacja zamówienia. Ogółem bez zarzutu. Sklep godny polecenia. Niestety spory minus za jakość zapakowania przesyłki - części były zbiorczo zapakowane w duży bardzo miękki karton zupełnie nie usztywniony przez co dotarł on do mnie w strzępach. Również pudełka w których znajdowały się części uległy zniszczeniu. Szczęśliwie same części nie uległy uszkodzeniu. Mam nadzieję że taka sytuacja więcej się nie powtórzy.

5 / 5 2017-07-23

Polecam

5 / 5 2017-07-20

Tak powinny wyglądać zakupy online - szybko sprawnie i łatwo. Wszystko dobrze i bezbłędnie zapakowane.

5 / 5 2017-07-18

Super!!!

5 / 5 2017-07-10

Wszystko OK!

5 / 5 2017-07-06

Atrakcyjna cena i szybki odbiór na tym mi zależy a sklep w pełni spelnia te założenia.

5 / 5 2017-07-04

Wzorowo :).

5 / 5 2017-07-02

Świetny sklep

5 / 5 2017-06-29

Szybka realizacja zamówienia, tanie części. Polecam

5 / 5 2017-06-26

wszystko ok

5 / 5 2017-06-24

p0lecam innym ten sklep

4 / 5 2017-06-19

Części w sklepie teoretycznie przygotowane, ale na miejscu szukane i kompletowane, 5 min dodatkowego oczekiwania.

4 / 5 2017-06-17

Szybko sprawnie i rzeczowo. Polecam hurtownia na "malinowej" :)

5 / 5 2017-06-16

Transakcja szybka i bezproblemowa. Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2017-06-15

ghhjuiui hwsweewsrrtf piooikkmnnbbv

5 / 5 2017-06-14

Kolejne zakupy i znowu rewelacyjna obsługa + atrakcyjne ceny. Polecam!

5 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-06-09

Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt, a przesyłka obłędnie szybko zrealizowana. Polecam

5 / 5 2017-06-03

Profesjonalna obsługa szybka realizacja polecam

5 / 5 2017-06-02

Jak zwykle wszystko szybko i sprawie

4 / 5 2017-05-28

Polecam

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalna obsługa . Szybka i skuteczna

5 / 5 2017-05-18

Rzetelna firma.

5 / 5 2017-05-12

Udane zakupy

5 / 5 2017-05-03

OK OK OK

5 / 5 2017-04-25

Super

4 / 5 2017-04-14

PROFESJONALNA OBSŁUGA, POLECAM.

5 / 5 2017-04-14

Super

4 / 5 2017-04-03

Świetny sklep proponowalbym "czat online " i zmianę firmy kurrierskiej. Poza tym polecam

4 / 5 2017-03-29

Bardzo dobre ceny i asortyment.

Rzetelne opinie o Autoczescizielonki.pl

Autoczescizielonki.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://autoczescizielonki.pl

Email
[email protected]

Telefon
124152064

Komórka
698870592

Infolinia
-

Logowanie