Kategorie: / Motoryzacja

Autodetale.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Autodetale.pl
5 / 5 2019-03-23

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, POLECAM

5 / 5 2019-03-11

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo dobry kontakt, można ustalić szczegóły dostawy telefonicznie i są one potem realizowane. Przesyłka bardzo starannie zapakowana i zabezpieczona.

5 / 5 2019-02-20

Polecam. Wszystko ok. Realizacja zamówienia bardzo szybka.

5 / 5 2019-02-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-12

zdecydowanie polecam

4 / 5 2019-02-09

Jest ok

5 / 5 2019-01-15

Każdemu życzę zakupów tylko w tak profesjonalnych firmach. Kontakt bardziej niż wzorowy, błyskawiczna realizacja. Jestem mega zadowolony z zakupu w takiej firmie.

5 / 5 2019-01-13

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep I produkt rewelacja. Polecam i będę wracał

5 / 5 2019-01-01

Bardzo szybka dostawa i super kontakt serdecznie polecam

5 / 5 2019-01-01

Szybki i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Zdecydowanie polecam

4 / 5 2018-12-31

Obsługa na wysokim poziomie, szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalizm w każdym calu.

4 / 5 2018-12-26

Sklep na 5!

5 / 5 2018-12-22

Polecam wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2018-12-12

szybko sprawnie

5 / 5 2018-12-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-25

Było oki

5 / 5 2018-11-06

wszystko super

5 / 5 2018-11-04

Józefowicz

5 / 5 2018-11-01

Profesjonalna traanakcja.

5 / 5 2018-10-28

Towar zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna. Polecam

4 / 5 2018-10-25

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-10-22

wszystko ok

5 / 5 2018-10-19

Pełen profesjonalizm, uczciwość i fachowe podejście do klienta. Super.

5 / 5 2018-10-17

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-10-15

Jestem bardzo zadowolony. Wszystko super profesjonalnie zapakowane. Wszystko dotarlo bezproblemowo i bez zadnych uszkodzeń. Polecam zakupy u Nich.

5 / 5 2018-10-15

Szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-10-11

zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-10-09

sprawnie i szybko

5 / 5 2018-10-04

Jestem zadowolony z zakupu. Przesyłka przyszła szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-09-30

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-21

BAJKA

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa .

5 / 5 2018-09-20

WSZYSTKO W NALEŻYTYM PORZĄDKU

5 / 5 2018-09-16

Dziękuję

5 / 5 2018-09-15

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-27

Wszystko zgodnie z opisem pasuje w 100 %jeden minus to taki ze słabo podgrzewa się lusterko

5 / 5 2018-08-21

pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-18

Obsługa fachowa I szybka .Polecam wszystkim kupującym i życzę udanych zakupów

5 / 5 2018-08-17

Witam i polecam serdecznie ten sklep,jakosc zapakowanego produktu perfekcyjna,kontak mailowy tez znakomity i oczywiscie przesyłka dotarła expresowo. Pozdrawiam.

4 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Wszystko na najwyższym poziomie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalna usługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-23

Wszystko super, szybko i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Polecam,jestem zadowolony.

4 / 5 2018-06-19

polecam

5 / 5 2018-06-18

all good

5 / 5 2018-06-17

Szybko, sprawnie, fachowo....czysta przyjemność.

5 / 5 2018-06-16

Wzorowa transakcja, szybka obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą - POLECAM !!!!

5 / 5 2018-06-08

Tato jest zachwycony z zakupionych reflektorów, zapakowane szczelnie nic nie uszkodzone w transporcie. Polecam

4 / 5 2018-06-04

Z małymi zawirowaniami ale polecam ten sklep.

4 / 5 2018-06-03

dobra

4 / 5 2018-05-30

Jest Ok...

5 / 5 2018-05-24

Naprawdę super! Dobry towar a informacja o stanie realizacji na bieżąco i na każdym etapie

5 / 5 2018-05-19

wszystko ok

4 / 5 2018-05-16

dlugo czekalam na przesylke ale reszta bez zarzutu

5 / 5 2018-04-27

Z jednej rzeczy jestem niezadowolony to z tego że nie wysyłacie części w jednej przesyłce tylko każenie zamawiać ratalnie co powoduje zwiększenie kosztów przesyłki,jeśli klient zamawia więcej rzeczy powinien mieć upust na przesyłce a tu odwrotnie dwa razy trzeba płacić.

5 / 5 2018-04-23

Ok. Sup

5 / 5 2018-04-20

Świetne polecam

5 / 5 2018-04-10

Sklep profesjonalny,polecam.

5 / 5 2018-04-09

Bardzo szybko i cena przyzwoita.

5 / 5 2018-04-04

Bardzo szybka wysyłka, kierunkowskaz dostałem drugiego dnia po zamówieniu. wielki plus, zapakowane tak, by nic się nie uszkodziło. Bardzo dziękuję i polecam!

5 / 5 2018-04-02

Spoko firma

5 / 5 2018-04-01

Transakcja przebiegła sprawnie i bardzo szybko. Produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-31

na czas, na miejsce, na pewno

5 / 5 2018-03-27

bardzo szybka realizacja zamowienia towar zgodny z opisem polecam

5 / 5 2018-03-25

Przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem. Kiedyś kupiłem lewe lusterko w salonie opla za 300 zł, teraz prawe za 24 zł w tym sklepie. Jakość porównywalna- cena o niebo lepsza. Polecam.

5 / 5 2018-03-25

Szybka i przyjemna transakcja. Gorąco polecam. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-24

Szybko,sprawnie i dokładnie to co zamówiłem.

5 / 5 2018-03-23

Szybka transakcja i przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-19

Szybki i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Zdecydowanie polecam

4 / 5 2018-03-18

Zamawianych próg do Renault megane dojechał bardzo szybko towar zgodny z zamówieniem polecam

5 / 5 2018-03-12

Jestem zadowolony będę korzystał z usług waszej firmy i polecał innym osobom.

5 / 5 2018-03-01

Towar zgodny z opisem. Jakość ok.

4 / 5 2018-02-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-11

ok produkt

5 / 5 2018-02-05

Polecam ten sklep, żadnych problemów.

5 / 5 2018-02-01

Super sklep , bardzo profesjonalne podejście do klienta . Polecam :)

5 / 5 2018-01-24

Wzorcowa współpraca

5 / 5 2018-01-15

Wszystko szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-01-11

bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-07

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalne podejście!

5 / 5 2018-01-05

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-05

Super obsługa i szybka wysyłka polecam

5 / 5 2017-12-29

Profesjonalna obsługa :) Polecam

5 / 5 2017-12-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-29

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-11-28

OK!Polecam.

4 / 5 2017-11-16

Szybko dostałem towar

5 / 5 2017-11-09

wszystko w jak najlepszym porządku!

5 / 5 2017-11-08

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-07

Jestem zadowolony z zakupu i obsługi.

5 / 5 2017-10-29

OK Polecam

5 / 5 2017-10-24

AutoSerwisM24

5 / 5 2017-10-23

Polecam

5 / 5 2017-10-19

Bardzo szybka obsługa. Polecam!!

5 / 5 2017-10-12

transakcja bardzo szypka i rzetelna

5 / 5 2017-10-11

Bardzo szybka obsługa zamówienia. Polecam

4 / 5 2017-10-09

OPPOP

5 / 5 2017-10-04

Produkt zgodny z oczekiwaniem. Profesjonalnie zapakowany. Szybka odpowiedź na pytania oraz szybka wysyłka.

4 / 5 2017-09-29

w porzo

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalna obsługa , polecam ten sklep, szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-25

Produkt, transakcja i wysyłka na 5, polecam

5 / 5 2017-09-23

Szybko i sprawnie dbałość o klienta na 5 polecam każdemu

5 / 5 2017-09-19

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

5 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolony z zakupu i przebiegu transakcji. Polecam

5 / 5 2017-09-17

idealnie

5 / 5 2017-09-05

Wszystko OK. Nic dodać nic ująć. Trzymajcie tak dalej. Powodzenia!!!!

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa.polecam sklep

5 / 5 2017-09-03

Polecam !

4 / 5 2017-08-25

Profesjonalna i szybka obsługa oraz dbałość o przesyłkę

5 / 5 2017-08-23

Polecam ten sklep. Nie ma się do czego przeyczepić. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalnie. OK

5 / 5 2017-08-08

Bardzo dobra firma

5 / 5 2017-08-07

Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-08-02

Wszystko OK. Doskonały kontakt. Doskonale zabezpieczona, ekspresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-02

bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-07-31

Szybko, sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2017-07-30

Cena dobra,szybkość i co najważniejsze.....zapakowane porządnie a nie jak inne firmy.

5 / 5 2017-07-13

Towar nie uszkodzony, szybka dostawa ogólnie jestem zadowolony dzięki.

5 / 5 2017-07-13

Super

5 / 5 2017-07-12

Super zakupy

5 / 5 2017-07-06

Bardzo dobra bezproblemowa obsługa i jakość oferowanego przedmiotu

5 / 5 2017-07-02

Najbardziej profesjonalnie zapakowana przesylka jaka dostalem

5 / 5 2017-06-24

wszystko super, zgodnie z opisem

5 / 5 2017-05-30

Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-05-27

Sklep jest super! Polecam

4 / 5 2017-05-26

Polecam

5 / 5 2017-05-25

Profesjonalna firma. Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Polecam.

5 / 5 2017-05-21

Dziękuję bardzo.

5 / 5 2017-05-16

godny polecenia

5 / 5 2017-05-13

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-12

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-05-09

Proces zakupu na bardzo wysokim poziomie. Dobra strona internetowa pozwala zamówić towar bez kontaktu z personelem sklepu. Kupiłem dwa lusterka i migacz lewy przedni do 18 letniej astry. Odczucia mojej żony: lewe lusterko i migacz są ok. Prawe lusterko nie jest tak dobre jak oryginał opla. Nie da się ustawić go tak, aby było w nim widać fragment karoserii i nawierzchnię drogi za autem, co przydaje się przy cofaniu. Lusterko w najbardziej zbliżonym do kierowcy położeniu nie obejmuje obrysu auta, a w najniższym położeniu pokazuje linię horyzontu. Żeby zobaczyć co jest za autem trzeba się unieść w fotelu. Podsumowując: proces zakupu jest wzorowy. Towar mógłby mieć troszkę wyższą jakość. Cena towaru jest jednak bardzo atrakcyjna.

4 / 5 2017-05-08

towar jak i obsługa bardzo dobra.

5 / 5 2017-05-02

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-04-29

wszystko ok

4 / 5 2017-04-26

polecam sklep , sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-04-23

Polecam

5 / 5 2017-04-19

Najbardziej udane zakupy :)

5 / 5 2017-04-18

Wszystko sprawnie. Lusterko pasuje bardzo dobrze w oryginalne otwory montażowe. Szkoda że producent nie oszlifował lepiej krawędzi lustra bo czasem łapie białe refleksy na brzegu ale nie przeszkadza w codziennej jeździe.

5 / 5 2017-04-10

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-04-10

Bardzo profesjonalnie zapakowane bez możliwości stłuczenie zamówionej lampy.

5 / 5 2017-03-26

Realizacja mojego zamówienia odbyła się bardzo szybko. Paczka przyszła solidnie zapakowana.

4 / 5 2017-03-26

Zamówienie zostało sprawnie i szybko zrealizowane. Przesyłka kurierska była bardzo dobrze zapakowana, żadnych uszkodzeń części, którą zakupiłem w sklepie internetowym Autodetale. Polecam ten sklep innym kupującym.

5 / 5 2017-03-26

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-03-26

Pomimo dużego gabarytu paczki dotarła ona szybko i sprawnie, oczywiście wszystko zgodnie z zamówieniem

Rzetelne opinie o Autodetale.pl

Autodetale.pl

Siedziba
Opoczno

WWW
http://www.autodetale.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
500323472

Infolinia
-

Logowanie