Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

Autoflix.pl Opinie Klientów

4.62/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Autoflix.pl
5 / 5 2019-02-16

W zeszłym tygodniu odebrałem nowe auto. Cały proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie. Miałem upatrzony samochód, ale w salonach nie chcieli udzielić mi prawie żadnych rabatów. W Autoflix wynegocjowali dla mnie dodatkowe rabaty flotowe. Dodatkowo cała transakcja odbyła się zdalnie - bez żadnych komplikacji. Bardzo polecam tą firmę za szybkość, kompetencje i rzetelność.

5 / 5 2019-01-31

Firma profesjonalna , obsługa na wysokim poziomie.Wziąłem Corolle i jestem zadowolony.Polecam pana Łukasza, świetny doradca .

4 / 5 2019-01-25

Oferta firmy Autoflix to doskonałe rozwiązanie dla osób chcących zamienić swój stary samochód na nowy. Atrakcyjne formy finansowania, szeroki wybór najnowszych modeli samochodów, spersonalizowana oferta i profesjonalny doradca motoryzacyjny to główne powody, dla których warto skorzystać skorzystać z usług tej firmy. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Obsługa i auta na bardzo wysokim poziomie. Najbardziej zadziwiły ,mnie rabaty, które otrzymałem jako klient indywidualny . W dodatku bardzo miła Pani Marzena sprawnie przeprowadziła mnie przez cały proces zakupu.

4 / 5 2018-05-21

Szybka i profesjonalna obsługa, do tego auta w bardzo przyzwoitym stanie.

5 / 5 2018-04-21

Moja pozytywna opinia o firmie Autoflix dotyczy dwóch aspektów. Pierwsze to bardzo profesjonalna, rzetelna i życzliwa obsługa ze strony wszystkich osób z którymi prowadziłem uzgodnienia. Po drugie to ciekawa i korzystna oferta dzierżawy samochodu. Prześledziłem oferty innych firm działających na rynku w tym segmencie i stwierdziłem,że oferta Autoflix jest najbardziej przejrzysta i korzystna dla dzierżawcy zarówno pod względem zakresu usługi , jaki i wysokości czynszu dzierżawnego. Polecam taką formę użytkowania samochodu wszystkim, którzy cenią jazdę nowym pojazdem. Nie bez znaczenia jest fakt, że nowe modele wprowadzane na rynek są wyposażane w zaawansowane systemy bezpieczeństwa, ochrony środowiska i gadżety podnoszące komfort jazdy.

5 / 5 2018-03-07

Kupiliśmy auto na firmę. Szybko załatwili leasing i wszystkie formalności. Szczerze polecamy!!

5 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi klienta. Pan Andrzej poświęcił mi bardzo dużo czasu w wyjaśnieniu jakie auto oraz jaka forma finansowania jest dla mnie najbardziej korzystna. Po otrzymanej kalkulacji nie zastanawiałem się chwile i skorzystałem z oferty Autoflix. Polecam każdemu kontakt i skorzystanie z usługi najmu w tej firmie.

5 / 5 2017-11-20

Planuję zakup samochodu i trafiłam na tą firmę w internecie. Zaciekawiła mnie ich propozycja porównania kosztów najmu z leasingiem. Udało mi się porozmawiać z cierpliwym doradcą, który wyjaśnił mi, na czym polega najem. Nie namawiał mnie na siłę do zakupu auta za ich pośrednictwem, chciał mi jedynie doradzić, co jest dla mnie najlepsze. Co prawda jeszcze nie skorzystałam z ich usług, ale w następnym miesiącu planuje sfinalizować transakcję. Bardzo polecam tę firmę, chociażby ze względu na fakt, że nie wciskają kitu, tylko rzetelnie dobierają konkurencyjną ofertę.

5 / 5 2017-06-03

Bardzo polecam. Solidna filrma. Wzięliśmy z mężem dwa auta w najem. Super sprawa!

4 / 5 2017-05-28

wysyłają kalkulację na leasing i najem wszystko fajnie zestawione można sobie porównać i wybrać lepszy wariant. dają czas na przemyślernie więc generalnie ok, firma nie wzbudzila moich zastrzeżeń

4 / 5 2017-04-10

Zdecydowanie polecam! Pierwszy raz zostałam potraktowana poważnie! We wszystkich salonach samochodowych czekałam godzinami na obsługę, a gdy już łaskawie ktoś do mnie obsłużył, na kalkulację czekałam 2 tygodnie... W autoflix wreszcie zostałam wzięta na serio. Dobra i szybka obsługa. Bardzo przejrzysta kalkulacja z porównaniem kosztów w najmie i kredycie - od ręki! Planuję w lutym wziąć nową toyotę, na pewno skorzystam z ich usługi.

4 / 5 2017-04-03

Bardzo sprawnie kupiłem auto za pomocą Autoflix. Najważniejsze to to, że nie musiałem długo czekać na odbiór samochodu. Doradca też bardzo miły i pomocny. Polecam!

Rzetelne opinie o Autoflix.pl

Autoflix.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://autoflix.pl/

Email
[email protected]pl

Telefon
566652116

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie