Kategorie: / Motoryzacja

Autohity24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.12
opinie o Autohity24.pl
2019-03-09

Nie otrzymałem produktu bo nie mają go na stanie. Został wycofany ze sprzedaży pół roku temu a nikt go nie usunął ze strony internetowej

5 / 5 2019-01-20

Wszystko ok, POLECAM

2019-01-15

ok.

5 / 5 2018-11-20

Kiedy zamówienie było już gotowe do odbioru (odbiór osobisty) dostałem smsa z tą informacją. Sklep ma bardzo dobre ceny, szczególnie olejów Liqui-moly. Polecam

1 / 5 2018-11-15

Zmówiłem 12.06.2013 płyn w tym sklepie , zapłaciłem i do tej pory NIE DOSTAŁEM TOWARU , A CO GORSZE ZERO KONTAKTU ZE SKLEPEM . Oceniający nie poleca tego sklepu.

5 / 5 2018-10-20

Miła obsługa, nie zawiodłam się choć mogła by być przesyłka dzień wcześniej. Dobry kontakt codzienny i bogaty asortyment. Polecam ten sklep kupującym.

1 / 5 2018-10-09

W dniu 17.06 zamówiłam olej i do dziś (18.07) nie otrzymałam go. Pieniądze nie zostały zwrócone, kontaktu ze sklepem brak. W mojej ocenie - oszuści!

2018-10-01

wielka pomyłka - brak zamówionego oleju, źle dobrany filtr oleju

2018-07-25

duży asortyment

5 / 5 2018-06-14

Towar zgodny z opisem, jednak mam zastrzeżenia do obsługi i szybkości realizacji zamówienia. Zamówiłem dany olej silnikowy 17 września 2012, a otrzymałem dopiero 21 września 2012. Dzwoniąc w celu otrzymania informacji odnośnie wysyłki oleju, zostałem poinformowany, że olej został wysłany dzień wcześniej, ale jak później się okazało olej został wysłany dwa dopiero dwa dni po moim telefonie. Nie dość, że czekałem 4 dni na przesyłkę KURIERSKĄ to jeszcze byłem zwodzony kiedy dzwoniłem do firmy z celu uzyskania informacji. Towar ok, jednak za podejście do klienta taka, a nie inna opinia...

5 / 5 2018-06-05

Szybko sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-29

Gorąco polecam! towar zgodny z opisem cena bardzo dobra szybka i perfekcyjnie zapakowana przesyłka

2017-12-21

Wszystko tak jak należy, dostawa w 24h

5 / 5 2017-11-20

Wszystko ok, polecam

2 / 5 2017-10-12

W dniu 8 09 2013r.złożyłem zamówienie w tym sklepie. Po wpłaceniu przelewem za towar, nie ma żadnego odezwy ze strony sklepu. Jest to sklep widmo Do dzisiaj tj.16 09 2013r. Nie mam ani pieniędzy ani towaru, ani kontaktu ze strony sklepu. BARDZO NIE POLECAM.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo zadowolony z wykonania zamówienia. Najbardziej z szybkości jego realizacji. Czas poniżej 24 godzin.

2017-10-10

Bardzo dobry sprzedawca, rewelacyjna rzeczowa obsługa.

5 / 5 2017-09-27

Szybkie i sprawne działanie sklepu. Zamieszał niestety kurier DPD ale na to to nikt nie ma wpływu do końca. Sklep zaangażował się mocno w dociśnięcie kuriera i sprawa się szybko wyjaśniła. Polecam ten sklep bo ze swojej strony działają sprawnie. Dzisiaj zresztą wysłałem kolejne zamówienie do nich.

2017-09-07

Perfekcyjny sprzedawca!!! Polecam każdemu kto ma choć odrobinę wątpliwości przed zakupem. Już drugi raz kupiłem olej u tego sprzedawcy i znów towar w 100% taki jak miał być. Błyskawiczna realizacja zamówienia i jeszcze szybsza przesyłka. Serdecznie polecam!!!

2017-08-20

Witam. Jestem nowym właścicielem sklepu internetowego autohity24.pl Jeżeli ktoś z kupujących został pokrzywdzony, nie otrzymał towaru lub zwrotu pieniędzy proszę o kontakt poprzez formularz kontaktowy w zakładce "KONTAKT" na stronie sklepu. W treści koniecznie wpisać NUMER ZAMÓWIENIA, imię i nazwisko, telefon kontaktowy/mail i opis problemu. Każda reklamacja będzie poważnie rozpatrzona. Nie wykluczam że w okresie reorganizacji mogły wyniknąć pewne problemy i tzw. wpadki. Proszę klientów o niesugerowanie się poniższymi opiniami a nieuczciwą konkurencję o niewypisywanie temu podobnych komentarzy. Pozdrawiam i zapraszam na zakupy.

5 / 5 2017-07-31

Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-07-29

wszystko OK POLECAM!!

5 / 5 2017-05-27

polecam

5 / 5 2017-05-15

ok

2017-04-14

Ten sklep chyba nie istnieje. W dniu 2 lipca 2013 r. zapłaciłem za towar (płyn do lubryfikatora) i do tej pory nie otrzymałem towaru. W tym sklepie nikt nie odbiera telefonu, nikt nie odpowiada na e-maile i SMS-y. Totalna ignorancja klienta. Wygląda na to, że wysłałem swoje pieniądze w kosmos.

1 / 5 2017-04-13

Ten sklep to jakiś przekręt towar kupiony 8 dni temu zapłacone i zero kontaktu ze sklepem .

Rzetelne opinie o Autohity24.pl

Autohity24.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.autohity24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie