Kategorie: / Motoryzacja

Autoleds.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Autoleds.pl
5 / 5 2019-03-24

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2019-03-23

Wszystko ok, warto kupować.

5 / 5 2019-03-23

Marek

5 / 5 2019-03-18

Polecam, szybko bez problemów .

5 / 5 2019-03-16

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-11

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-03-06

REWELACYJNIE

5 / 5 2019-03-05

todo perfecto, lo recomiendo

5 / 5 2019-03-05

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-05

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-28

super polecam

5 / 5 2019-02-26

profesjonalnie

5 / 5 2019-02-22

ok bardzo dobra firma goraco polecam

4 / 5 2019-02-20

POLECAM

5 / 5 2019-02-13

Wszystko Ok. Bardzo dziękuję za sprawną obsługę. POLECAM.

5 / 5 2019-02-12

Przedmioty zgodne z opisem.

5 / 5 2019-02-09

super, wszystko ok

5 / 5 2019-02-08

transakcja pomyślna polecam

5 / 5 2019-02-08

Wszystko ok! Polecam

5 / 5 2019-02-07

Polecam! Zakupiony towar zawsze na czas i zxgodny z prezentowanym na aukcjach.

5 / 5 2019-02-02

.....

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-29

polecam

5 / 5 2019-01-24

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2019-01-20

wszystko OK

5 / 5 2019-01-18

Pełen profesjonalizm ,Mega szybko, towar ok .Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-15

polecam

4 / 5 2019-01-13

Wszystko bardzo w porządku, sprzedawca na poziomie.

5 / 5 2019-01-10

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie. Szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-09

Szybko, dobrze opakowane, polecam

5 / 5 2019-01-08

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-05

Polecam

5 / 5 2019-01-04

Na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-12-30

Gorąco polecam wszystkim

4 / 5 2018-12-28

Ogólnie polecam

5 / 5 2018-12-26

Polecam

5 / 5 2018-12-24

Dobry kontakt, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-24

polecam !

5 / 5 2018-12-20

Sklep bardzo dobry polecam

5 / 5 2018-12-20

Polecam 100%

5 / 5 2018-12-19

Super expres. Sklep godny polecenia!!!!

5 / 5 2018-12-14

Bardzo zadowolony

5 / 5 2018-12-13

Wszystko Na +++++

4 / 5 2018-12-12

Ciekawa oferta i szybka realizacja

5 / 5 2018-12-12

Polecam

4 / 5 2018-12-10

Lampy dobrej jakości, zgodne z zamówieniem. Niewielkie opóźnienie dostawy - kurier zwrócił przesyłkę do sklepu z powodu uszkodzenia opakowania.

5 / 5 2018-12-07

Great quality and fast shipping.

5 / 5 2018-12-02

i recommand this store to everyone !!!

5 / 5 2018-12-01

polecam w 100 procentach

5 / 5 2018-11-28

Szybkość, pewność , fachowość,

5 / 5 2018-11-26

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-11-26

Most professional auto Led light shop... very comprehensive prices and big assortment...

5 / 5 2018-11-18

Szybko sprawnie i towar zgodny z opisem, tylko takich sprzedawców jak AutoLEDs życzę wszystkim kupującym.

5 / 5 2018-11-16

Polecam Wszystko OK

5 / 5 2018-11-14

Polecam.

5 / 5 2018-11-12

plecam

5 / 5 2018-11-10

Prima lampen die aan de omschrijving voldoen

4 / 5 2018-11-08

Szybko sprawnie,bez problemów

5 / 5 2018-11-05

Bardzo dobry sklep. Polecam

5 / 5 2018-11-03

Polecam.

5 / 5 2018-11-03

Super

5 / 5 2018-11-01

SUPER POLECAM

4 / 5 2018-10-24

Ok. bezproblemowo

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalne podejście do klienta.Polecam,

5 / 5 2018-10-18

Transakcja okazała się szybka i przyjemna !

5 / 5 2018-10-17

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-10-14

Polecam

4 / 5 2018-10-13

Prezzi bassi, costi di spedizione un po alti ma molto veloce

5 / 5 2018-10-10

Polecam i liczę na rabat przy następnym zamówieniu :)

5 / 5 2018-10-02

super dostawca

4 / 5 2018-10-02

Szybka przesyłka, towar zabezpieczony, wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-09-30

Drugi raz i ponownie wszystko super !!! polecam

4 / 5 2018-09-20

polecam!!

5 / 5 2018-09-08

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie.Gratuluję sprawności.

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-05

ok

5 / 5 2018-09-04

Polecam

5 / 5 2018-09-03

Super

5 / 5 2018-08-30

Gorąco polecam bardzo dobry kontakt błyskawiczna wysyłka polecam

5 / 5 2018-08-27

Szybko , pozytywnie, polecam.

5 / 5 2018-08-26

ło,bezproblemowo

5 / 5 2018-08-19

OK Polecam

4 / 5 2018-08-17

......

5 / 5 2018-08-14

Polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2018-08-13

jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-08-11

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem i najważniejsze tanio ;)

5 / 5 2018-08-11

ok

4 / 5 2018-08-08

profesjonalnie, szybko i bez żadnych problemów można znaleźć tego czego się szuka.

4 / 5 2018-08-01

Super 6

5 / 5 2018-07-31

pełna profeska szybko sprawnie i bezproblemowo polecam wszystkim

5 / 5 2018-07-28

Gorąco polecam!! Miła, fachowa obsługa, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-07-23

Solidna firma, przesyłka zawsze dobrze zapakowana i na czas. Produkty najwyższej jakości.

5 / 5 2018-07-22

Godny polecenia

4 / 5 2018-07-14

b.uwag

5 / 5 2018-07-13

bardzo szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-07-12

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-07-01

Zawodowcy w pełnym tego słowa znaczenia...polecam

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa. polecam korzystanie z tego sklepu. szybka ralizacja zamówienia. wszystko dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-06-14

wszystko ok

5 / 5 2018-06-06

Miła obsługa, ekspresowa przesyłka. Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-26

polecam

4 / 5 2018-05-25

Bagno

5 / 5 2018-05-20

Transakcja przebiegla bardzo pomyslnie super kontakt blyskawiczna wysylka polecam

4 / 5 2018-05-20

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-05-16

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-05-16

Super sprzedawca, szybka wysyłka i ekstra towar. Jestem zadowolony.Polecam.

5 / 5 2018-05-13

szybko tanio i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-06

super obsluga dobre ceny szybka dostawa

5 / 5 2018-05-01

Super kontakt ze sprzedającym, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-04-22

Polecam wszystko ok dobry kontak towar wysokiej jakości dobry kontakt

5 / 5 2018-04-20

Wszystko w najlepszym porządku polecam.

5 / 5 2018-04-19

Pełny Profesjonalizm

4 / 5 2018-04-19

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-04-15

wszystko OK

5 / 5 2018-04-14

Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-04-11

Jestem bardzo zadowolona ze stalej wspolpracy ze sklepem Autoleds. Sprawna i szybka wysylka. Najlepsze jednak to kompetentna obsluga, zawsze pomocna. Goraco polecam!

5 / 5 2018-03-28

Polecam!!!

5 / 5 2018-03-25

Szybko i przyjemnie, polecam

5 / 5 2018-03-22

Dardzo dobrze

5 / 5 2018-03-15

Wszystko sprawnie i super szybko. Polecam

5 / 5 2018-03-11

Bardzo szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-03-11

Dobry zakup, transakcja przyjemna. Polecam.

5 / 5 2018-03-03

Polecam zakupy w autoleds

5 / 5 2018-02-25

super

5 / 5 2018-02-24

Top muito rapido

5 / 5 2018-02-23

Szybko i tanio

4 / 5 2018-02-13

Jest ok

5 / 5 2018-02-06

Wszystko jak w książce na ostatniej stronie, transakcja szybka, obsługa rzeczowa, cena przystępna. Gorąco polecam i dziękuje.

5 / 5 2018-02-06

wszystko ok

5 / 5 2018-02-03

Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-01-30

Polecam

5 / 5 2018-01-29

Bardzo dobra obsługa klienta. Polecam serdecznie i liczę na ciekawe artykuły w sprzedaży.

5 / 5 2018-01-28

profesionalna obsługa polecam jak najbardziej i maja bardzo prszystępne ceny korzystniejsze niż na Alledrogo.

4 / 5 2018-01-27

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-01-24

Towar zgodny z opisem i bezpiecznie zapakowany. Polecam innym użytkownikom

5 / 5 2018-01-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-09

Wszystko ok ,polecam

5 / 5 2018-01-08

Światła wysokiej jakości. Nie jakieś chińskie światełka, które szybko gasną, mrugają i obudowy pękają. Polecam

5 / 5 2018-01-06

pozytyw w pełni słowa znaczeniu

5 / 5 2018-01-03

Bardzo szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2018-01-03

Profesjonalnie i na czas.

5 / 5 2018-01-02

SUPER

5 / 5 2017-12-26

Super

5 / 5 2017-12-22

Bardzo szybka , profesjonala i bezproblemowa dostawa. Zamuwiłem wczoraj, dostarczona dzisiaj. Szkoda, że wszędzie tak nie jest.

5 / 5 2017-12-22

Tutto ok!

5 / 5 2017-12-19

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-17

Dobry kontakt, szybka wysyłka, zgodnie z opisem.Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Super

3 / 5 2017-12-06

Ok polecam

5 / 5 2017-11-30

Pełna Profeska

5 / 5 2017-11-30

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-23

Super, sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2017-11-17

OK

5 / 5 2017-11-09

WSZYSTKO GIT :-) NA PRAWDĘ POLECAM. CENY KONKURENCYJNE. TOWAR NA STANIE MAGAZYNU = SZYBKA WYSYŁKA. TAK TRZYMAĆ. POZDRAWIAMY - BOK PARTNER - INVEST ZAWIERCIE

5 / 5 2017-11-08

Profesjonalizm i miła obsługa.

5 / 5 2017-11-03

Polecam

5 / 5 2017-10-31

OK, bez uwag :-)

5 / 5 2017-10-31

Szybko ,sprawnie, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-10-27

Wszystko szybko sprawnie załatwione do tego w dobrej cenie. Serdecznie wszystkim polecam !

5 / 5 2017-10-24

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-11

Polecam w 100% Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-10-10

ok

5 / 5 2017-10-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-05

ok

5 / 5 2017-10-05

Super

5 / 5 2017-10-04

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Super

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-30

polecam innym

5 / 5 2017-09-27

Bezproblemowo przeprowadzona transakcja polecam!

5 / 5 2017-09-25

Szybko i sprawnie. Polecam wszystkim. Produkt jest zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-18

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-14

Top

5 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, niskie ceny. Gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-31

Powiem po kupiecku krutko TAK TRZYMAC ! ! ! ! ! !

5 / 5 2017-08-30

SUPER SKLEP!

5 / 5 2017-08-27

Affidabile 100 % !!!!!!!!!!!!

4 / 5 2017-08-10

Bardzo dobry sklep jest z czego zamawiać

5 / 5 2017-08-09

Towar wyslany od reki, goraco polecam.

5 / 5 2017-08-08

Polecam

5 / 5 2017-08-05

Wszystko w jak najlepszym porządku Polecam i Pozdrawiam ! 100 % POZYTYW !

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-01

just for the 8 time placed and order,products are really the best ever,very fast delivery,amazing good customer service and best prices every where !!!! thank you for good shop

5 / 5 2017-07-30

polecam

5 / 5 2017-07-26

Szybko i tanio polecam!!!

5 / 5 2017-07-17

Bardzo ładnie.

5 / 5 2017-07-02

OK. Polecam

5 / 5 2017-07-02

1000000

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-27

Polecam

5 / 5 2017-05-24

Szybka i sprawna obsługa. Duży wybór. Na pewno tu jeszcze wrócę.

4 / 5 2017-05-24

Bardzo dobry sklep. Polecam

5 / 5 2017-05-23

SKLEP godny polecenia!!!! Dobrej jakości produkty, przystępna cena i fachowa obsługa !!!!

5 / 5 2017-05-18

Wszystko w porządku, firma godna polecenia, lampki dobrej jakości !

5 / 5 2017-05-11

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-11

Oby takich więcej :)

5 / 5 2017-05-09

wszystko ok

5 / 5 2017-05-09

Polecam

Rzetelne opinie o Autoleds.pl

Autoleds.pl

Siedziba
Mikołów

WWW
http://autoleds.pl

Email
[email protected]

Telefon
533-424-121

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie