Kategorie: / Motoryzacja

Autoopony.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Autoopony.eu
2019-03-18

Bardzo dobry kontakt i obsługa. Pakowania nie oceniam, gdyż koła odbierałem osobiście.

2019-03-07

Z czystym sumieniem mogę polecić sklep i serwis

2019-02-24

Transakcja na tip top. Tyle o tym.

5 / 5 2019-02-17

było super

5 / 5 2019-02-07

Bardzo dobra obsługa, zadowalające ceny. Stanowczo polecam.

5 / 5 2019-02-01

Szybko i automatycznie.

2019-01-31

Bardzo dobra cena, wygodny odbiór osobisty.

5 / 5 2019-01-27

Dobry kontakt, szybka dostawa

2019-01-10

Realizacja zamówienia jak i obsługa w sklepie oraz serwis w warsztacie ocenianiam na 5+ :)

2018-12-19

Wszystko tak jak należy, brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-11

Profrsjonalna obsługa, szybaka realizaja, jestem bardzo zadowolony z opon i szybkiej realizacji zamowienia, mila i profesjonalna obsługa sklepu. Na pewno następnym razem, jesli ceny beda tak konkurencyjne to zrobie tam zakupy. Sprawzdcie sami...

5 / 5 2018-12-06

profesjonalna, sprawna obsługa, duży wybór opon i felg. Dodatkowy + serwis opon na miejscu !

2018-12-01

W zakresie zakupu, wymiany i przechowania opon korzystam z usług Autoopony od kilku lat, nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Skorzystałem z Ich doradztwa i faktycznie wybór opon był doskonały.

2018-11-30

Najlepsze miejsce na wymianę opon w Warszawie!

2018-11-29

Oferują opony których nie mają - ZAMÓWIENIE NIEZREALIZOWANE

5 / 5 2018-11-25

profesjonalny sklep z oponami połączony z warsztatem

2018-11-24

OPINIA BEZ ZMIAN. PRAWIE DOSKONAŁA.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-03

OK

5 / 5 2018-10-31

Generalnie wszystko ok. Problematyczny był brak powiadomień o zmianach statusu realizacji transakcji.

5 / 5 2018-10-26

Pozytywna

5 / 5 2018-10-25

Polecam. Wszystko OK.

5 / 5 2018-10-04

Szybko i sprawnie. Obsługa miła i fachowa. Polecam

5 / 5 2018-09-28

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-12

szybki kontakt, miła obsługa, polecam

5 / 5 2018-09-12

Jestem bardzo zadowolony z transakcji! Zwłaszcza że felgę którą chciałem była dostępna tylko w tym sklepie. Super!

5 / 5 2018-09-04

Polecam wszystkim. Chyba najbardziej zimformatyzowany punkt wymiany opon w Polsce. Kontakt mailowy, umawianie wizyt przez internet, przypomnienie sms o zaplanowane wymianie opon, nowoczesny budynek z poczekalnia dla klientow gdzie mozemy patrzec na monitoringu na nasze auto. Wszystko co powinien miec kazdy punkt uslugowy XXI wieku a ceny jak u konkurencji, ktora poziomem obslugi nie dorasta do piet temu serwisowi. Szeroki wybor felg i opon, przechowalnia, naprawa. No chyba wszystko czego dusza zapragnie. Wlasciciel z prawdziwego zdarzenia. Wita kazdego klienta. Pomaga pracownikom gdy jest nawal pracy. Jakim autem bym tam nie podjechal, nigdy nie uslyszalem zgryzliwych komentarzy co zdarzalo sie w innych punktach. Tutaj natomiastbzawsze mozna liczyc na fachowa porade i informacje. Ja juz na bank nie pojade nigdzie indziej. Takimi szczegolami zdobywa sie klientow.

2018-08-31

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-26

Szybka i sprawna obsługa, wszystko zgodnie z opisem transakcji.

5 / 5 2018-08-12

Polecam sklep. Jeszcze tu wrócę

2018-07-30

Bez uwag.

2018-07-24

Pomim iżprosiłemo towar nowy nieuszkodzony - felga.Otrzymałem felgę naprawianą,prostowaną (co z tego ,żebyła ostatnia w Europie). MIAŁA BYĆ NOWA!.

5 / 5 2018-07-22

Transakcja przeprowadzona profesjonalnie i szybko. Polecam tego kontrahenta.

5 / 5 2018-07-12

Szybko sprawnie bez żadnych problemów. Polecam.

5 / 5 2018-06-10

Zakup i montaz na miejscu,. Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-10

Szybka i mila obsluga. Cena ze średniej półki. Jakość-cena bardzo dobrze. Polecam

5 / 5 2018-05-08

Wszystko trwało krótko .Dostawa szybka.

5 / 5 2018-04-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-06

Wszystko ok, profesjonalnie, pracownicy przyjaźni i pomocni.

5 / 5 2018-03-28

Bardzo dobra i szybka obsługa.

5 / 5 2018-03-23

ok

2018-03-19

Zdecydowanie polecam.

2018-02-07

Solidna firma , dobry kontakt, godna polecenia

5 / 5 2018-01-30

szybka dostawa, dobre ceny polecam innym.

5 / 5 2018-01-22

Szybko, miło i bezproblemowo. Pełna informacja.

2 / 5 2018-01-13

Nie polecam , kupilem od autoopony , opony uzywane z allegro z 7 dniowa gwarancja , po obejrzeniu dokladnym opon po kilku dniach znalazlem guza . Po zgloszeniu usterki zostalem odeslany z kwitkiem . I innoformacja ze to nie mozliwe i ze to nie ich wina i ze nic nie zrobia.

5 / 5 2018-01-08

Polecam ,Spawna i szybka transakcja

5 / 5 2018-01-07

Zamówienie było zrealizowane szybko i fachowo. Obsługa była fachowa. Pracownicy sympatyczni. Polecam sklep

5 / 5 2018-01-03

ok

5 / 5 2018-01-02

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

5 / 5 2017-12-25

Wszystko profesjonalnie i elegancko. Dobre ceny i dobra obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Będę dalej korzystał.

5 / 5 2017-12-20

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam

2017-12-17

Tak jak się należy.

5 / 5 2017-12-07

Obyło się bez kolejki, dobry kontakt telefoniczny. Polecam

2017-12-06

sklep okey

5 / 5 2017-12-04

PROFESJONALNIE

5 / 5 2017-11-23

Szybko i sprawnie

2017-11-20

Sklep godny polecenia

2017-11-19

Jak zawsze obsługa bez zarzutu.

5 / 5 2017-11-03

Bardzo szybko - wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-02

Ok

5 / 5 2017-10-14

ok

2017-10-13

GODNY POLECENIA.

2017-10-02

Opóźnienie wystąpiło częściowo z mojego powodu

5 / 5 2017-09-26

obsługa ok wszystko zgodnie z umową polecam

5 / 5 2017-09-23

Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt, miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-09-21

Dobry kontakt ze sprzedającym, polecam.

5 / 5 2017-09-01

pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-08-26

Bardzo porządny sklep, dobry kontakt, towar bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2017-08-16

Wielu sprzedawców nie podaje parametrów sprzedawanego produktu, W autoopony-eu wiem co kupuję a dodatkowo przy zamówieniu weryfikowana jest zgodność kupowanych felg z modelem samochodu. Bardzo dobry kontakt.. Polecam.

5 / 5 2017-08-04

Szybko, sprawnie, profesjonalnie -OK

5 / 5 2017-07-22

Bardzo profesjonalne podejście do klienta!

2017-07-17

Blyskawiczna fachowa i mila obsluga.

2017-07-12

Pozytywna. \\\\niewielkie opóźnienie wynikające z błędów w adresie, bez znaczenia.

2017-06-19

Solidnie i uczciwie

5 / 5 2017-06-18

Jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówienia i wszyscy byli bardzo uprzejmi, szczególnie Pan, który wymieniał mi opony. Polecam

5 / 5 2017-06-17

Profesjonalnie bez problemowo, polecam

2017-06-09

Sprawna i bezproblemowa realizacja. Dobry kontakt.

2017-06-07

Brak mozliwosci wymiany lub zwrotu towaru.

2017-05-31

Wszystko w jak najlepszy porządku! dziękuję

5 / 5 2017-05-21

Bardzo dobry kontakt, informacja na bieżąco o zamówieniu, profesjonalna i szybka obsługa techniczna w serwisie.

5 / 5 2017-05-15

Od lat wymieniam tu opony oraz kupuje nowe. Polecam. Jedyna wada, brak znizek dla stalych klientow.

5 / 5 2017-05-09

Super

5 / 5 2017-04-30

Serio, mam wystawić opinię? Ok. Sklep wystawia jako nowe, sześcioletnie opony.

5 / 5 2017-04-26

Super sprzedawca opony zgodnie z opisem cena ok

5 / 5 2017-04-25

Wszystko OK. Polecam

2017-04-24

Jedyny plus to cena. Opony były najtańsze spośród sklepów które deklarowały, że mają je na stanie. Gdybym uzyskał informację, że przesyłka będzie tyle trwała wybrałbym inny sklep. Faktycznie to był okres przedświąteczny ale skoro się coś obiecało to wypada się z tego wywiązać albo przynajmniej dać znać, że się nawaliło. Zwalanie winy na okres świąteczny w DPD jest słabe. Zamówienie zostało złożone 18.12.2014 a do 27.12.2014 paczki wciąż nie było w systemie DPD. Numeru przesyłki przesłanego mailem nie doczekałem się do dzisiaj :) Ostatecznie opony przyszły po 2 tygodniach od momentu zamówienia i przelania pieniędzy (bezpośrednio po zakupie). Opony o wartości ponad 2kzł przyszły luzem, bez jakiegokolwiek opakowania, folii itp.

2017-04-22

Bardzo dobry sklep korzystam po raz kolejny. Dobre ceny plus możliwośc montażu na miejscu

2017-03-26

OK czyli bez zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Autoopony.eu

Autoopony.eu

Siedziba
Stężyca

WWW
http://www.autoopony.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie