Kategorie: / Pozostałe

Autostory.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.14
opinie o Autostory.pl
1 / 5 2019-03-07

Uwaga!!! Jedna wielka pomyłka. Brak odpowiedzi na email i telefony. Zero kontaktu i oczywiście towaru. Tak naprawdę nie wiadomo co się dzieje z zamówieniem. Omijajcie ten niby sklep wielkim łukiem.

2019-02-26

Bardzo sprawna obsługa, błyskawiczna dostawa. Brawo! Dziękuję i pozdrawiam cały personel Autostory.

5 / 5 2019-02-07

Zakupiłem wtym skleepie łańcuchy śniegowe marki Thule. Na drugi dzień był kurier z przesyłką. Rzadko zdarza się tak ekspresowe dostarczenie zamówienia. Obsługa sklepu rewelacyjna. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-11-21

Sklep i cała obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Pracownicy nie odpowiadają na pytania klientów, na gg numer ciągle niewidoczny, nie doradzają klientom, zbywają... dla nich klient, który kupi coś za 200zł to byle kto. Trzeba wydać więcej, może wtedy będzie ok.

3 / 5 2018-10-11

Zakupiłem 2 uchwyty rowerowe Thule FreeRide 532. Informacja na stronie sklepu o dostawie w ciągu 24h to kompletna bzdura! Zamówienie złożyłem w poniedziałek. Na sobotę miałem zaplanowany wyjazd na urlop ale gdyby nie moja dociekliwość pojechałbym bez rowerów. Oczywiście nikt mnie nie poinformował o opóźnieniu, mimo że w regulaminie sklepu jest taki zapis. W odpowiedzi mailowej tłumaczono mi, że firma kurierska nie pracowała w czwartek (co okazało się oczywiście bzdurą, ponieważ w call center DHL nikt o czymś takim nie słyszał). Kurier miał zaplanowane termin dostarczenia przesyłki na poniedziałek! Tydzień po złożeniu zamówienia!!! Po moich telefonach do centrali DHL dostałem pozwolenie na odebranie przesyłki w głównym terminalu firmy na śląsku. To się nazywa pełen profesjonalizm. Odradzam zakupów w tym sklepie, bo tylko narobicie sobie Państwo problemów. Niestety 24h to nie to samo co siedem dni...

5 / 5 2018-09-16

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam

2018-09-08

Zakupy bez zastrzeżeń. Towaru akurat nie było na magazynie, więc trochę czekałem na dostawę, ale wszystko w granicach normy.

5 / 5 2018-07-14

Jestem pozytywnie zaskoczona realizacją zamówienia w tym sklepie! Szybkie powiadomienia o zmianie statusu przesyłki, ekspresowa wysyłka, przedmiot dobrze zapakowany. Polecam wszystkim kupującym!

5 / 5 2017-12-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bagażnik dotarł dobrze zabezpieczony. Polecam.

Rzetelne opinie o Autostory.pl

Autostory.pl

Siedziba
Wodzisław Śląski

WWW
http://www.autostory.pl

Email
-

Telefon
601 080 508

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie