Kategorie: / Artykuły Medyczne

Av.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Av.pl
5 / 5 2019-03-22

profesjonalnie, bezproblemowo - szczerze polecam

5 / 5 2019-03-12

Świetny sklep, polecam, szybka dostawa, tanie ceny naprawdę!!Polecam

5 / 5 2019-03-06

Realizacja zamówienia błyskawiczna, dostawa bez problemów. Jakość zapakowania przesyłki bardzo dobra :) Polecam ten sklep z pzryjemnością :)

5 / 5 2019-03-04

Bardzo szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt, atrakcyjne ceny. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-18

towar ok - kremy Vichy, taniej niż gdzie indziej, może przesyłka priorytetowa poczty polskiej troche wolna - zamówienie w czwartek ok. południa, przesyłka była po 12 w poniedziałek. Z innego sklepu zamówienie w czwartek ok. 16 - kurier przyniósł w piątek o ok. 11 (koszt niewiele wiekszy bo 11 zł. No i zawsze dostawałam przy Vichy jakieś próbki a tu nic.

5 / 5 2019-02-05

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece internetowej. Bardzo miła obsługa i szybka realizacja zamówienia. Dodatkowo, ceny są bardzo niskie, w porównaniu do innych aptek na rynku. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-02

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam Aptekę Volfram.

5 / 5 2019-01-16

Naprawdę bardzo gorąco polecam. Kupiłam u nich dwa razy na allegro krem. Za pierwszym razem wszystko idealnie, za drugim apteka się pomyliła, wydała bardzo podobny (firma ma bardzo podobną szatę graficzną produktów, łatwo jest się pomylić, toteż absolutnie się nie dziwię :D). Produkt odbierała za mnie koleżanka, która nie miała pojęcia o różnicach. Po wymianie maili, mimo zagubionego paragonu, bez problemu wymieniono krem na właściwy (na opakowaniu była naklejka z kodem, nazwą apteki i nazwą kremu, który kupiłam na allegro i który zdecydowanie nie był tym kremem, na którym widniała naklejka). Obsługa jest naprawdę rewelacyjna, da się wyjaśnić problemy.

5 / 5 2019-01-10

W 100% PROFESJONALIZM!!! polecam!

5 / 5 2019-01-04

SZYBKO, SPRAWNIE, POLECAM

5 / 5 2018-12-29

Gorąco polecam Sprzedawcę! Świetnie przeprowadzona transakcja, szybko, bardzo dobry kontakt,towar zgodny z opisem!

5 / 5 2018-12-25

bardzo profesjonalny

5 / 5 2018-12-18

Kolejne zakupy w aptece internetowej i kolejny raz bez zarzutu. Konkurencyjne ceny, mailowa informacja o statusie zamówienie i dokonanej wysyłce, świetnie zapakowana przesyłka, szybka dostawa paczką priorytetową biznesową. SUPER.

5 / 5 2018-12-18

wszystko szybko i sprawnie, apteka bardzo dobrze zaopatrzona, polecam

5 / 5 2018-12-06

Cena zakupionego produktu - bardzo atrakcyjna, dostawa - eskpresowa. Brak uwag. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-02

szybko, sprawnie, rewelacyjnie. Bardzo polecam sklep!!!

5 / 5 2018-11-30

Bardzo dobra realizacja zamówienia. Ponieważ zamawiałam tuż przed wyjazdem na urlop, zależało mi na czasie. Niestety okazało się, że na jeden z produktów musiałabym czekać. Bez problemu uzyskałam pomoc od uprzejmych Pań w aptece, które zmieniły zamówienie, wycofując trudno dostępny produkt i zwracając koszty. W efekcie zamówienie dotarło do mnie na czas. Towar świetnie zapakowany, zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-11-30

Polecam - następnego dnia otrzymałam to co zamawiałam .

5 / 5 2018-11-30

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam sklep z ogromną przyjemnością

5 / 5 2018-11-23

Dobra współpraca, szybka realizacja zamówienia.

2018-10-20

Bardzo dobra obsługa i korzystne ceny,bede pamiętał na następny raz.Pozdrawiam Rudolfo

5 / 5 2018-10-19

Polecam - solidna firma

5 / 5 2018-10-19

Wszystko sprawnie załatwione,realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam

5 / 5 2018-10-18

pozytywna polecam

5 / 5 2018-10-14

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.

5 / 5 2018-09-23

Kolejny zakup i kolejny raz jestem bardzo zadowolona ze współpracy,pracownicy pomocni, przyjaźnie nastawieni, poza tym szybka dostawa, no i cena bardzo konkurencyjna w porównaniu do innych aptek. Polecam!

5 / 5 2018-09-14

Super mila obsluga ,szybka realizacja i bardzo dobre ceny ! 100% POLECAM !

2018-09-09

bez zarzutu, bardzo dobra cena

5 / 5 2018-08-30

Polecam!!! Naprawdę warto!!!

2018-08-30

bez najmniejszych zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-24

Z usług apteki Volfarm jestem b. zadowolona - medykamenty są w bardzo korzystnej cenie, a całość transakcji sprawna.

5 / 5 2018-08-11

Z ogromną przyjemnością wystawiam POZYTYWNY komentarz!!!! Wszystko sprawnie, miło i przyjemnie!!! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń!!! Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym! Życzę wszystkim tak świetnej współpracy! DZIĘKUJĘ POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-24

Aptekę znalazłam przez allegro i tą drogą dokonałam pierwszych zakupów. zachęcona biuletynami z aktualnymi promocjami kolejnego zakupu dokonałam już bezpośrednio w aptece internetowej. jestem zadowolona: przystępne ceny i w miarę szybki czas realizacji - apteka godna polecenia :)

5 / 5 2018-07-03

Szybko i sprawnie, wszystkim polecam

5 / 5 2018-07-01

profesjonalna szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-06-28

Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Serdecznie polecam wszystkim skorzystanie z oferty proponowanej przez Aptekę Volfarm. Cała transakcja przebiegła pomyślnie, przesyłka została dostarczona w bardzo szybkim tempie. No i oczywiście co najważniejsze - ceny produktów są super konkurencyjne!!! POLECAM!!!

5 / 5 2018-06-22

Świetne ceny, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam sklep z ogromną przyjemnością

5 / 5 2018-06-21

super apteka, polecam

5 / 5 2018-06-15

Zamówiłam przedwczoraj leki. Wczoraj w południe je wysłano. Dzisiaj już je dostałam. Wszystko znakomicie i błyskawicznie. Polecam!!!

2018-06-02

Niskie ceny. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-06-01

Transakcja przebiegła pomyślnie, przedmioty dobrze zapakowane. Polecam wszystkim.

2018-05-31

Atrakcyjne ceny, długie terminy ważności produktów, dobry kontakt z obsługą. Małe zastrzeżenie odnośnie terminu realizacji: wysyłka do 4 dni roboczych(na tym polu konkurencja działa nieco sprawniej). Poza tym wszystko na wysokim poziomie. Warto zaglądać do tej apteki.

5 / 5 2018-05-28

Bardzo często korzystam z usług tej Apteki i bardzo serdecznie wszystkim polecam korzystanie z jej usług.

5 / 5 2018-05-18

Super!

5 / 5 2018-05-16

Bardzo sprawna i szybka wysyłka.Polecam

5 / 5 2018-05-14

Moje kolejne zakupy w tym sklepie, ale tym razem mam jedno poważne zastrzeżenie - opakowanie. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko, ale produkty włożono bez dodatkowej ochrony do kartonowego pudełka wyłożonego woreczkami powietrznymi. Efekt- produkty najwyraźniej "latały" nieźle po pudełku, bo opakowania leków wymięte i pogniecione, a Biovital z kieliszkami na prezent uszkodził się (pęknięty jeden kieliszek) i marny z niego teraz prezent. Do tej pory bardziej wrażliwe produkty - takie jak ten Biovital właśnie - dodatkowo pakowaliście w folię bąbelkową i dbaliście aby produkty stały blisko siebie, żeby nie przesuwały się w transporcie. Polecam więcej wyobraźni przy pakowaniu.

5 / 5 2018-05-05

Super ceny, szybka przesyłka. Polecam !!!

5 / 5 2018-04-29

Szybka przesyłka, niskie ceny, towar zgodny z opisem. Apteka godna polecenia.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalnie, rzetelnie i sprawnie. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-04-02

Bardzo szybka dostawa,towar dobrze zapakowany i oznaczony,korzystne ceny.Serdecznie polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2018-03-19

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-10

super szybka przesyłka,towar dobrze zapakowany POLECAM!

5 / 5 2018-02-14

Zamówiłem w niedzielę i przelałem kaskę, we wtorek chwilę po południu mam przesyłkę! Następne zakupy też dokonam w tej aptece. MEGA tanio i MEGA szybko! POLECAM!

5 / 5 2018-02-08

Szybko, sprawnie, dostawa zgodna z zamówieniem. Godny polecenia.

5 / 5 2018-02-06

Szybka realizacja zamówienia. Apteka ma profesjonalne podejście do klienta. Super polecam:)

5 / 5 2018-01-27

Bardzo atrakcyjna cena, Błyskawiczna przesyłka.POLECAM

5 / 5 2018-01-06

Już którys raz kupuję w tej aptece i JAK ZWYKLE jestem zadowolona. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-01-01

Atrakcyjne ceny jak na apteke internetowa, w miare szybka dostawa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-12

Bardzo atrakcyjne ceny, miły kontakt, szybka przesyłka.POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-09

Polecam!!!!Szybko,miło i zgodnie z opisem!!!!Dziękuję i pozdrawiam!!!

5 / 5 2017-11-26

Sklep godny polecenia, błyskawiczna realizacja zamówienia, wszystko ok, korzystałam już parę razy polecam

5 / 5 2017-11-18

Korzystałam z apteki Volfram.pl po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Polecam: solidnie, starannie i szybko:) ewa k.w

2017-11-17

Jedna z lepszych aptek. Lubię robic tu zakupy.

5 / 5 2017-11-09

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Ceny bardzo przystępne.

5 / 5 2017-11-05

Polecam! Bardzo szybka wysyłka, towar jak w opisie, pewnie jeszcze nie raz skorzystam!:)

5 / 5 2017-10-13

Szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem, dobrze zapakowane, tanio

5 / 5 2017-10-09

Zakupy w tym sklepie oceniam bardzo dobrze, szybka realizacja, produkt bardzo dobrze zapakowany. 100% zadowolenia.

2017-10-07

wszystko o.k.

5 / 5 2017-10-04

Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka polecam

5 / 5 2017-09-25

Polecam!!!!

5 / 5 2017-09-24

Polecam z przyjemnością :)apteka dobrze zaopatrzona,szybka realizacja zamówienia,produkt odpowiednio zapakowany.

5 / 5 2017-09-21

Szybko, sprawnie, dostawa zgodna z zamówieniem. Godny polecenia.

5 / 5 2017-08-31

Realizacja zamówienia szybka i sprawna, polecam.

5 / 5 2017-08-30

Od kilku miesięcy dokonuje zakupów w aptece Volfarm. Szybka i zawodowa obsługa i super ceny, a do tego duże rabaty. Otrzymuję bardzo fajne elektroniczne biuletyny z bieżącymi informacjami o promocjach i nowościach w tej aptece. Polecam z całą odpowiedzialnością!

1 / 5 2017-08-27

Sklep ten wybrałam porównując ceny. Okazały się niższe niż w innych aptekach internetowych.I wcale to nie odbiło się negatywnie na jakości obsługi. Przesyłka pomimo zamówienia w niedzielę późnym wieczorem, we wtorek rano była już u mnie. Porządnie i estetycznie opakowana. Dziękuję, z pewnością będę robiła u Was zakupy i z czystym sumieniem polecę Was innym.

2017-08-25

dobre ceny, błyskawiczna wysyłka,serdecznie polecam zakupy w tej aptece.

5 / 5 2017-08-21

Konkurencyjne ceny towaru i duży wybór. Szybka wysyłka. Apteka spełnia wszystkie moje oczekiwania jeżeli chodzi o sprzedaż wysyłkową. Polecam.

2017-08-18

NIEZAWODNY!!!

2017-08-14

godny polecenia

5 / 5 2017-08-01

Kolejny raz dokonałam zakupów, jestem bardzo zadowolona, polecam!

5 / 5 2017-07-19

realizacja zamówienia szybka i profesjonalna, mimo złożenia zamówienia w weekend, we wtorek przesyłka była w domu, szczerze polecam

5 / 5 2017-07-11

Bardzo szybka przesyłka, towary zgodne z opisem, bardzo dobrze zapakowane. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!

2017-07-03

ogólnie pozytywna

5 / 5 2017-07-02

polecam, bardzo profesjonalna apteka

5 / 5 2017-06-30

Jestem bardzo zadowolona z obsugi, szybka dostawa, dogodne formy płatności, i atrakcyjne ceny produktw :o)

5 / 5 2017-06-17

APTEKA VOLFARM Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ WYSTAWIAM POZYTYWA!!!! WSZYSTKO SPRAWNIE I PROFESJONALNIE!!! TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BEZ NAJMNIEJSZYCH ZASTRZEŻEŃ!!! ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAKICH KONTRACHENTÓW!!! *GORACO* *POLECAM*, DZIĘKUJE I POZDRAWIAM!!

5 / 5 2017-06-14

101% zadowolenia. szybko, sprawnie, bezproblemowo, miły i bardzo dobry kontakt. Serdecznie polecam zakupy w tej aptece!!!

5 / 5 2017-06-12

apteka godna polecenia, warto, szybko i tanio, fachowa obsługa

5 / 5 2017-06-05

Profesjonalnie, rzetelnie i sprawnie!!!! Gorąco polecam!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-06-03

gorąco polecam

5 / 5 2017-05-11

Wymarzona transakcja! Wysmienite ceny, doskonały kontakt, ekspresowa (magabezpiecznie zapakowana) przesyłka. Polecam serdecznie!!!

5 / 5 2017-05-10

Jestem zadowolony z ostatniego zakupu w aptece. Nie ukrywam , że skłoniła mnie do tego promocja na darmową wysyłkę z apteki, co przy atrakcyjnej cenie leków miało swoje plusy. Co do uwag in minus otrzymałem jeden lek z terminem ważności kończącym się za dwa miesiące, apteka powinna zwracać na to uwagę i wysyłać towar z co najmniej rocznym terminem ważności. Poza tym ok.

5 / 5 2017-05-01

Szybko, bezproblemowo i wdobrej cenie ! Polecam wszystkim tę aptekę !

5 / 5 2017-04-26

Super kontakt telefoniczny.Profesjonalne doradztwo,a co najważniejsze ceny mocno konkurencyjne.Wielkie brawa!

2017-04-11

jestem w 100% zadowplona z zakupow w aptece internetowej volfarm, artkuły tanie i dobrej jakosci-godnie polecam

5 / 5 2017-04-09

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.Robiłam kilka razy zakupy w tej aptece, również przez allegro. Transakcje zawsze szybko zrealizowane, paczki bardzo dobrze zabezpieczone, produkty w atrakcyjnych cenach, z odpowiednio długimi datami przydatności. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sprzedawcą. Nigdy nie miałam żadnych problemów.

5 / 5 2017-03-31

Szybka wysyłka, niskie ceny, poleca.

Rzetelne opinie o Av.pl

Av.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.av.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 430 0084

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie