Kategorie:

Avcorp.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Avcorp.pl
5 / 5 2019-03-21

Highly recommended, also for international buyers. Good prices, fast delivery.

5 / 5 2019-03-06

W niedzielę wieczorem zrobiłem przelew, we wtorek rano towar był w paczkomacie. Szybciej chyba się nie da.

5 / 5 2019-03-06

Szybka wysyłka polecam !!!

5 / 5 2019-02-21

ok i ok

5 / 5 2019-02-17

Sklep godny polecenia łatwy kontakt miła obsługa będę wracał.

5 / 5 2019-02-10

Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam!!!

5 / 5 2019-02-06

Profesjonalna obsługa, miły kontakt z obsługą sklepu. Polecam.

5 / 5 2019-01-18

Polecam serdecznie. Wszystko tak jak należy !

5 / 5 2019-01-18

Wszystko ok

4 / 5 2019-01-10

Podsumowując - otrzymałem przesyłkę i zamówiony towar jest w porządku, więc nie mam zastrzeżeń w tej kwestii. Jedynym problemem był brak odpowiedzi na mojego drugiego maila ze strony pracownika sklepu. Dla kogoś początkującego, kto dopiero zaczyna lutować swoje pierwsze kable, fachowa odpowiedź techniczna byłaby bardzo pomocna, ale byłem zmuszony szukać porad na różnych forach.

5 / 5 2019-01-07

Pełen profesjonalizm. Towar dla wielu może wydać się drogi ale ja wychodzę z założenia, że kupuję raz i cieszę się z produktu do końca dni.

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-26

polecam

4 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-12

Super sklep.Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-10

realizuję zakupy regularnie i zdecydowanie polecam firmę jako rzetelnego partnera handlowego :-)

5 / 5 2018-12-04

Nie spodziewałem się ta szybkiej i w pełni satysfakcjonującej transakcji.

5 / 5 2018-12-03

Szybko, profesjonalnie i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-12-02

Pierwsze zakupy - wszystko zgodne z opisem, bez niespodzianek, dość szybko dotarło. W sumie fajny sklep.

4 / 5 2018-12-02

Good réception in France. It would be good than EURO payment acces to paypal not polonia money devise.

Rzetelne opinie o Avcorp.pl

Avcorp.pl

Siedziba
Jawor

WWW
http://avcorp.pl

Email
[email protected]

Telefon
767208950

Komórka
698249301

Infolinia
-

Logowanie