Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Avora.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Avora.pl
2019-02-05

BARDZO ŁADNA BRANSOLETKA

2019-01-31

Produkt zgodny z oposem i zamówieniem. Natychmiastowa wysyłka;bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2019-01-14

Polecam sklep Avora.pl Bardzo długo szukałam srebrnej biżuterii w mojej okolicy w świetnej cenie. Sklep bardzo sprawnie odpowiedział na moje pytania i wysłał produkt

5 / 5 2018-11-28

Transakcja przebiegła z małym poślizgiem, jednakże po wysłaniu na następny dzień była już u mnie. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, a także z szybkiej odpowiedzi na moje pytania.

5 / 5 2018-11-23

Super! Wysyłka błyskawiczna, produjt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-10-12

Transakcja bez problemów, przesyłka w terminie, produkt dobrze zapakowany i nienaruszony. Polecam!

2018-07-18

Ogólna opinia pozytywna.

2018-05-24

Ogólna opinia pozytywna.

2018-04-08

.....

5 / 5 2018-01-18

jestem generalnie zadowolona z zakupu. Dostawa kurierem troche nie ok - DPD nie zadzwonił na czas. Sklep internetowy polecam.

2017-12-29

Towar zamówiony i zapłacony 16 lipca. Dzisiaj 28 lipiec i towar nie dotarł, brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sprzedawcy. Brak odpowiedzi na emaile.

5 / 5 2017-11-14

Bardzo szybka wysyłka. Piękne kolczyki i dobrze zapakowane. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-10

Przesyłka najpierw dotarła pusta - ktoś po drodze ukradł jej zawartość. Reakcja firmy Avora była błyskawiczna i po kilku dniach dostałem przesyłkę o którą prosiłem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-26

Profesjonalna i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-13

Szybka wysyłka, pełne zadowolenie z zakupu

Rzetelne opinie o Avora.pl

Avora.pl

Siedziba
Lubliniec

WWW
http://www.avora.pl

Email
[email protected]

Telefon
662444364

Komórka
662444364

Infolinia
662444364

Logowanie