Kategorie: / RTV

Avpartner.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Avpartner.pl
2019-03-19

ogromne zadowolenie

5 / 5 2019-03-14

Po prostu profesjonalnie, rzeczowe i konkretnie porozumienie telefonicznie, transakcja prawie błyskawiczna, sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-02-27

Polecam sklep,choć pewnym utrudnieniem jest brak możliwości dokonania przelewu za zamówiony towar bezpośrednio na stronie internetowej sklepu ( trzeba czekać na e-mail z numerem konta )

5 / 5 2019-02-13

Polecam sklep, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-12

Towar zgodny z opisem, super szybka wysyłka, zdecydowanie polecam ;)

5 / 5 2019-02-10

Polecam.

5 / 5 2019-01-30

Wszystko tak jak trzeba: * dobry kontakt, * szybka wysyłka, * wyśmienity towar. Polecam

5 / 5 2019-01-18

Towar dotarł do mnie po 24 godzinach od zamówienia tak jak obiecał pracownik sklepu. To mój pierwszy zakup w tym miejscu i jestem z niego bardzo zadowolony

5 / 5 2019-01-12

Witam Ze spokojnym sumieniem polecam sklep:)Fachowe doradztwo, miła obsługa i znakomity kontakt w połączeniu z bezkonkurencyjnymi cenami tworzą sklep niemal idealny i dla każdego kto ceni sobie bezproblemowe zakupy przez sieć.

5 / 5 2019-01-11

Wszystko Ok.

2019-01-06

REWELACYJNA -OBSŁUGA , WYSYŁKA .

5 / 5 2018-12-24

Udany zakup w dobrym sklepie. Szybko-tanio-sprawnie-miło. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Zamówienie zrealizowane w jak najszybszym czasie bez żadnych potknięć. Polecam.

5 / 5 2018-11-30

Gorąco polecam za solidność, komunikatywność, profesjonalizm i uprzejmość.

5 / 5 2018-11-24

Zakup przebiegł szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-11-21

SUPER. PROFESJONALNA OBSŁUGA. SZYBKA REALIZACJA. GODNY POLECENIA

5 / 5 2018-11-16

...szybko, sprawnie i niedrogo

5 / 5 2018-11-11

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-06

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Pierwotnie otrzymałem uszkodzoną przesyłkę, ale reakcja sklepu była błyskawiczna i już następnego dnia został wysłany nowy egzemplarz. Szczerze polecam .

2018-11-06

Moje zamówienie zawierało prośbę o sprawdzenie produktu przed wysyłką, a mimo to otrzymałem uszkodzony produkt (3 plamki na matrycy - podobno zanieczyszenie w środku ekranu). Samsung wymienił matrycę w ciągu kilku dni, ale sklep poinformowany o defekcie nie raczył nawet odpowiedzieć (skoro siedziba jest w moim miejscu zamieszkania i sklep oferuje własną dostawę wymiana lub jajakolwiek inna sugestia byłaby miło widziana).

5 / 5 2018-11-05

polecam, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt a ceny konkurencyjne

2018-10-27

No powiem szczerze, skuteczność że hoho! u konkurencji czekałem 2,5 miesiąca tutaj miałem słuchaweczki na następny dzień

2018-10-22

sklep godny polecenia, transakcja bezproblemowa!

5 / 5 2018-10-16

Zamówienie złożyłem pewnego dnia o godzinie 11.... O godzinie 14 miałem informację że towar jest gotowy do odbioru osobistego (taką formę wybrałem, gdyż dzień wcześniej okazało się ze TV w innym sklepie miał pękniętą matrycę i nie miałem czasu po raz kolejny czekać tydzień na kuriera bo święta tuż tuż). Po wyjściu z pracy zajechałem po TV, szybka obsługa, panowie sami załadowali pudło do samochodu. Polecam z czystym sumieniem!! Całkowity czas realizacji.... może z 6h? Dodatkowo: sklep nie pobiera ŻADNYCH OPŁAT za odbiór osobisty jak jest np. u konkurencji. Jak gadałem z ludźmi w avparner powiedzieli ze nie praktykują tego bo jest to chore. Całkowicie popieram ich zdanie:) Ocena 10/10.

5 / 5 2018-10-06

Super kontakt.Towar dostalem na 2 dzien.Taniej niz media markt i euro agd.Szczrze polecam!!!!!!!

5 / 5 2018-09-30

SKLEP GODNY POLECENIA.SZYBKA,MIŁA,SPRAWNA OBSŁUGA.TOWAR DOSTARCZONY EKSPRESOWO

5 / 5 2018-09-28

Wszystko super. Dobry kontakt z obsługą. Szybka realizacja. Wygodny punkt odbioru osobistego.

5 / 5 2018-09-19

Rano telefonicznie zamówiłam telewizor. Na następny dzień po 15-tej kurier dostarczył mi go. Okazało się, że przy pakowaniu, ktoś zapomniał zapakować jedną część. Zadzwoniłem, zostałem przeproszony za pomyłkę. Część została wysłana jeszcze tego samego dnia i nazajutrz ją miałem. Tak więc jestem bardzo zadowolony z przebiegu realizacji zamówienia. Super sklep, bardzo dobry kontakt i super miły sprzedawca ( Pan Adam ). Z zakupu jestem bardzo zadowolony :). Pełny profesjonalizm!!!. POLECAM TEN SKLEP !!!

5 / 5 2018-08-23

To, że realizacja zamówienia była błyskawiczna to nie dziwne, bo towar odbierałem osobiście. Ale bardzo pozytywnie zaskoczył mnie kontakt telefoniczny. To, że w ogóle ktoś odebrał i na dodatek szybko to jednak nie jest standard dla sklepów, nie tylko online.

5 / 5 2018-07-20

Szybki i sprawny zespół świadczący profesjonalne usługi i towary w korzystnej cenie. Godny polecenia.

5 / 5 2018-05-29

Towar jak najbardziej OK w 100% zgodny z opisem. Wysyłka kurierem naprawdę bardzo szybka (na 3 dzień po zamówieniu TV był u mnie w domu), profesjonalna (kontakt z kurierem) i bezpieczna (TV przyjechał w pozycji pionowej na palecie). Niestety jakość obsługi a w szczególności zaangażowanie w sprzedaż i fachowość nie są mocną stroną tego sklepu. Rekompensuje to cena.

5 / 5 2018-05-15

Super profesjonalizm. Błyskawiczna realizacja, Telewizor dotarł do mnie na drugi dzień. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-05-11

Polecam ten sklep!!!Sprawna i miła obsługa!!

5 / 5 2018-05-08

W środę wieczorem zamówiłam telefon. W piątek po 15-tej kurier dostarczył go. Tak więc jestem bardzo zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia. POLECAM SKLEP!

5 / 5 2018-04-26

Gorąco polecam, super kontakt oraz ekspresowa realizacja, TV miałem w domu po niecałej dobie od zamówienia. TV super zapakowany na palecie, znikome szanse uszkodzenia podczas transportu.

5 / 5 2018-04-23

polecam

5 / 5 2018-04-21

Imponująca szybkośc działania.Dziś kupione, jutro wpłata i wysyłka,nazajutrz kurier za progiem.Towar na palecie, w stanie nienagannym.Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-07

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i sprawnie. Szczerze polecam :)

5 / 5 2018-03-31

Bardzo szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-03-26

Witam. Sklep oceniam bardzo dobrze, sprzęt solidnie i bezpiecznie zapakowany ( na palecie! ), szybka wysyłka, dobry kontakt. POLECAM.

5 / 5 2018-03-25

Polecam! Bardzo! ;)

2018-03-17

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-16

Polecam sklep.Transakcja bezproblemowa.

5 / 5 2018-03-05

szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-02-23

Profesjonalna i miła obsługa, produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka! Nic dodaj nic ująć. Polecam!

2018-02-12

wszystko w jak najlepszym porządku

2018-02-07

Błyskawiczna wysyłka towaru. Dostawa na drugi dzień. Świetny kontakt ze sklepem.

2018-01-31

Jedna a najnizszych cen na ceneo. Kontakt telefoniczny i w zasadzie natychmiastowe potwierdzenie dostepnosci towaru w magazynie. Dostarczenie w sobote w ustalonych godzinach. Zdecydowanie polecam ten sklep.

2018-01-18

Bardzo sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-13

Sklep, szybko i sprawnie zrealizował zamówienie.Polecam kupującym zakupy w AVPartner.

5 / 5 2018-01-11

Szybki, bezproblemowy zakup. Odbiór osobisty TV z osprzętem.

5 / 5 2017-12-30

polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-12-29

Bardzo rzetelny sklep,towar bardzo szybko dostarczony,polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-28

Super miła obsługa oraz szybki przebieg dostawy-Polecam:)

5 / 5 2017-12-27

Szybko , sprawnie i miło, polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-21

Polecam sklep. Bardzo sprawna i szybka przesyłka.

5 / 5 2017-12-09

Moim zdaniem jeden z lepszych sklepów internetowych. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, błyskawiczna, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka (w moim przypadku TV 37 cali dostarczony na palecie), pełna informacja e-mail'owa na każdym etapie realizacji zamówienia i co najważniejsze - towar 100% pewny. Jednymi słowy - pełen profesjonalizm. Tak trzymać, a inni niech biorą przykład !

5 / 5 2017-12-04

błyskawiczna i profesjonalna obsługa. polecam!

5 / 5 2017-11-17

Bardzo szybko i sprawnie, pełen profesjonalizm. Przy płatności (odbierałem osobiście) otrzymałem niespodziewany rabat i w dodatku Panowie -- za co szczególnie dziękuję, jako że miałem przed sobą prawie godzinną podróż komunikacją miejską -- pomogli mi zaimprowizować wygodne i solidne opakowanko na moją przesyłkę (dwie paczki, które bez tej pomocy musiałbym chyba nieść pod pachą albo i dwiema pachami :-)). Pozdrawiam!

5 / 5 2017-11-13

OK Dobry kontakt, niska cena, , błyskawiczna przesyłka. Polecam!!!

2017-11-10

Ekspresowa wysyłka. Transakcja udana.

5 / 5 2017-10-29

Polecam!!! sklep super ,obsługa bardzo dobra ,naprawdę jeszcze raz SUPER !!! -Inowrocław

2017-09-30

Bardzo dziękuję za cierpliwość do mnie oraz ekspresowe nadanie przesyłki.

5 / 5 2017-09-13

Bardzo dobra jakość obsługi, przesyłka szybko dotarła i sprzęt jest w takim stanie jak w opisie.

5 / 5 2017-09-11

Na pewno wkrótce powtórzę zakup w AV Partner.Bardzo szybka wysyłka i komunikacja z konsultantem.

5 / 5 2017-09-02

Naprawde polecam. Szybka realizacja, dobry kontakt. Tv przyjechał na paletce, wiec wszystko jest OK!

5 / 5 2017-08-25

Sklep godny polecenia. Niezwykle sprawny kontakt - panowie ze sklepu szybko odpisują na e-maile dzięki czemu oszczędzamy czas. Wpłaciłem na konto, a kilkanaście minut później towar był już gotowy do wysłania. Profesjonalizm w każdym wymiarze, polecam - zaoszczędzicie w tym sklepie czas i pieniążki, a zyskacie zadowolenie.

2017-08-21

Dobry sklep.

2017-08-18

Najlepszy sprzęt DJ-ski najlepsze ceny, ciekawe recenzje wideo sprzętu, robią warsztaty DJ-skie i pokazy sprzętu

5 / 5 2017-08-09

Super sklep, szybko , sprawnie i przejrzyście !!! polecam wszystkim !!!

5 / 5 2017-07-16

Nie ma się czego czepić, polecam w 100%

5 / 5 2017-07-16

Super sklep, bardzo dobry kontakt i super mili sprzedawcy, z zakupu jestem bardzo zadowolona :). Polecam !!!

5 / 5 2017-07-12

Błyskawiczna realizacja (wszystko w ciągu 24 godzin), kompetentna i miła obsługa, do tego bardzo dobra cena. POLECAM !!!

2017-07-12

Wszystko tak jak powinno być:)

5 / 5 2017-06-22

Sklep godny zaufania, polecam szczerze, szybka przesyłka paczki, czysty profesjonalizm. Serdecznie pozdrawiam.

2017-06-11

Sklep godny polecenia, jednego dnia wpłata, następnego towar dostarczony przez kuriera do domu. Czego chcieć więcej.

5 / 5 2017-05-29

Świetna cena produktu (przynajmniej jeśli chodzi o mój zakup), jakość obsługi i bezproblemowy kontakt. Dodatkowy plus za załadowanie towaru do auta przy odbiorze osobistym! POLECAM WSZYSTKIM!

5 / 5 2017-05-29

Mila i fachowa obsluga, fajna cena, szybka dostawa! Polecam ten sklep ze wszelkich stron!

5 / 5 2017-05-13

Wszystko jak należy. Zamówienie na stronie (w moim przypadku wybrałem odbiór osobisty) potwierdzenie, po czym wkrótce dostaje meila, że towar jest gotowy do odbioru. Pojechałem, odebrałem. Miły kontakt można sobie pogadać. Biuro, magazyn i do domu. Szczerze polecam ten sklep.

2017-05-12

Błyskawiczna przesyłka, miła obsługa, bogaty asortyment :)

5 / 5 2017-05-06

Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Czas dostawy rewelacyjnie szybki.Telewizor dostarczono bez usterek i z wszystkimi dodatkowymi elementami.Ocena celująca.

2017-05-01

transakcja przebiegła pomyślnie .OK.

5 / 5 2017-04-28

Towar zgodny z opisem, super szybka wysyłka, zdecydowanie polecam ;)

5 / 5 2017-04-26

Szybko,sprawnie i na temat.Obsługa na najwyższym poziomie.Polecam wszystkim niezdecydowanym

5 / 5 2017-04-25

Rewelacja polecam!!!

5 / 5 2017-04-22

Profesjonalna obsługa i towar od ręki. Polecam.

5 / 5 2017-04-16

Polecam sklep w 100 % . Szybka wysyłka :)

2017-04-09

Ze swej strony mogę zdecydowanie polecić tę firmę. Zakup przeprowadzony sprawnie i bezproblemowo. Pracownicy działu obsługi klienta bardzo pomocni i otwarci na niestandardowe prośby kupującego.

5 / 5 2017-04-03

Bardzo gorąco polecam ten sklep.W pełni profesjonalna obsługa pod każdym względem.

2017-04-03

Najważniejsze dla mnie: odbiór osobisty i płatność kartą w sklepie.

Rzetelne opinie o Avpartner.pl

Avpartner.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.avpartner.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 747 02 91

Komórka
-

Infolinia
22 747 02 91

Logowanie